fredag 10 juli 2009

Äntligen!


Äntligen!

Jag kan knappt beskriva min längtan efter att få börja blogga! Jag vet, jag vet. Jag är efter. Förmodligen är jag inte bara efter, utan SIST i hela Sverige med att starta en blogg, men vad spelar det för roll? Bättre sent än aldrig! (Så använder jag såklart ett ordspråk, för att riktigt förstärka fördomarna om att jag är lillgammal... Ärligt nu, är det okej att göra det när man är 17 år?)

Ända sedan jag bloggade på aftonbladet inför melodifestivalen, har det knakat i fingrarna av längtan efter att få börja blogga igen. Ja, saknaden efter att kunna låta fingrarna ta över hjärnans arbete för en stund och därmed få lite struktur på många av mina knäppa funderingar, har verkligen varit larvigt stor. Mest av allt har jag saknat kontakten och responsen jag fick från er läsare!

Så nu hoppas jag kunna komma igång riktigt ordentligt utan att behöva sluta när det är som roligast. Jag kan inte lova att den här bloggen kommer bli rolig och intelligent varje dag, men jag kan däremot lova er att allt kommer att vara äkta.


Pussar

Molly



8 kommentarer:

  1. Har mimmi & frida blogg? vad heter dom??

    SvaraRadera
  2. Har du Msn

    Ditt största fan

    Mathilda

    SvaraRadera
  3. Hur känns att vara känd

    Ditt största fan Mathilda

    SvaraRadera
  4. En sak är i alla fall säkert, sist är du inte med att börja blogga (jag är ännu mer efter) och varför ska man inte få använda ordspråk?! Det finns ju faktiskt ganska många bra!

    Camilla

    SvaraRadera
  5. Hej bästa Molly

    Såg jätte sjönt utt att bada.

    kram Daniela

    SvaraRadera
  6. Hej Molly,, du är inte sist i Sverige att börja blogga, jag har inte börjat blogga än, och kommer nog inte att göra det heller, är lite dålig på sånt, sen han jag inte nått intressant att skriva heller,, var på diggiloo i Avesta showen var hur bra som hellst, blev helt tagen, du var super duktig, det var lite segt att se showen själv, min pappa fick ont i gallan så han låg ute i bilen nästan hela showen han hann se en timme bara så det var lite trökigt, hoppas du är med nästa år oxå för då ska jag på diggiloo igen :) ha det bra
    Kram Johanna.. du kan svara mig på min mejl om du vill :) jojjo_lullan@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Är du den riktiga molly eller är du ett fan som jag <333 men jag bara unfra om du ser detta kan du vell skriva en kompentar på min blogg www.emmisolund.blogg.se snälla jag vill veta om du är den riktiga molly Snälla skriv en komentar på min blogg eller skika ett medelande till mig på emmis.olund@hotmail.com om du heller vill de kram ett stort Molly fans

    SvaraRadera
  8. jag kunde värklig inte sova så ja kollade igen ALLA dina inlägg på bloggen !
    nu är jag iallafall trött klockan är 3.58 haha :P men du ska veta att du värkligen är en underbar tjej som värkat jätte snäll o go!
    du är bäst o ja älskar dig ! :D
    men ja är så trött nu så ja vet inte va ja ska skriva , haha ,
    ha det braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    kram :)

    SvaraRadera