onsdag 2 juni 2010

Över en natt blev jag hatobjekt åt tusentals tonårstjejer

Det är ganska fantastiskt hur mitt liv förändrades natten efter Melodifestivalen i Sandviken...
Allt det där uppenbara som jag nästan hade väntat mig, och så det som var mindra oväntat. T.ex. att det helt plötsligt skulle finnas hundratals människor som skulle vilja döda mig av svartsjuka.

Som tur är har jag inte stött på det där hatet så mycket i verkligheten, men det förekommer allt oftare på internet...





Borde jag vara rädd? :P

Puss


60 kommentarer:

  1. elle mcdowell. ♥2 juni 2010 kl. 23:07

    haha asså dem är så avundsjuka så det finns inte! ;o Men menar inte konsigt? ;)
    Men herregud, dem har inget liv dem som sitter och hatar? Det är det mest onödigaste man kan göra!
    Vi är ifl TEAM MOLLY! <3

    Men jag gick med i gruppen & skrev i deras logg att dem var så töntiga och att du & eric är världens sötaste par (för det är ni). Men sen gick jag ur gruppen igen! x)

    Saknar dig! <3 & imorn kommer jag upp till Stockholm! Whooo ska du göra något speciellt? Har man chansen att se dej någonstans? :D<3

    SvaraRadera
  2. Hej, nej du skall inte vara rädd. Det är bara personer som sitter hemma och skriver sådant. Di har inget eget liv. Blir det verre så får du vell gå till polisen med det då. Jag har upptäkt att Facebook Inte är nogot seriös sait.
    Jag blev utslängd derifrån för att jag påpekade att det var så många fakeprofiler där. Dåjag frågade varför så fick jag inget svar en gång från di.
    Jag tycker du och Erik passar så godt sammans. Så d**t i va di skriver dessa småtjejer. Eller vad det nu är. Det kan jo vara Några av di som utger sig för att vara en ung tjej med men som i verkelighetenär en gammal gubbe som sitte roch skriverdet för att locka till sig unga tjejer.
    Nej Molly bry dig inte. Sett dig över deras fantasi.
    Skall bli roligt när du börjar att videobloggar.
    Ha en god dag.

    SvaraRadera
  3. Inte alls... Omogna småglin som är som du själv sa svartsjuka!
    Jag själv tycker att Eric ser bra ut men vill inte döda dig för att du är tillsammans med honom, haha.
    Tycker att ni passar väldigt bra och hoppas att inte sånt här kommer emellan er! Det vore otroligt synd.

    Massa kramar <3 / Felicia

    SvaraRadera
  4. hehe, tror bare det kommer av at de ønsker å være deg, fordi du er tilsammens med Eric, har en fantastisk sangstemme og er utrolig søt! :-)
    Det er jo ikke noe å ta seg nær av, tror ikke de menerr noe med det, så du trengr ikke å være redd :)
    Som du sikkert ser på skriften så kommer jeg fra Norge, liker både deg og Eric kjempegodt og synes dere passer riktig bra sammens :-)
    Dere skal vite at dere begge har maange fans i Norge ( Trondheim ), så hadde vært utrolig kult om dere kunne komme å upptre her en gang ! :-)

    Du og Eric er beeest! Keep on ! :-D <3

    SvaraRadera
  5. DU kan anmäla det till Facebook och ber dom
    blocka bort sidorna..

    Jag har för mig att det går att göra så..

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är så tråkigt att folk inte kan respektera folks glädje och framgång. Jag tycker du och Eric är så jäkla söta tsm och även om jag inte känner ngn av er så skulle jag seriöst bli ledsen om alla dessa skriverier hit och dit, facebook grupper, artiklar osv om ert liv och av avensjuka tjejer (och killar) skulle göra att ni tillslut gav upp. Du är så himla vacker och verkar vara en underbar person, varför kan inte folk respektera det? Tror de seriöst att Eric skulle dumpa dig och bli tsm dig för att de startar en facebookgrupp? De är patetiska.. Kul med alla roliga erbjudanden som allt har givit dig och att även eric kommer kunna leva på musiken, men tydligen är det inte okej att ha framgång i dagens samhälle..
    Ha en bra kväll och godnatt från en trogen läsare (: Du är bäst!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det bara är omoget av dom att hålla på så där. Dom har ingen anledning till det och du ska totalt ignorera det, fast jag vet att det inte går. Om du skulle känna dig illa till mods så är det klart att du måste prata med nån om det som kan stoppa eländet. Och sen har du ju alltid dina egna, trogna fans som stöttar dig igenom allt. Ingen får ge sig på våran Molly. ^^

    SvaraRadera
  8. Nej du behöver inte vara rädd fansen är vid 9 till 14år ungefär,jag tycker Eric är bra men skulle aldrig göra så .
    Du är min största idol ju,fråga Eric hur han tycker han skulle kunna säga till dom !
    Tjejerna kommer ALDRIG bli i hop med Eric dom e jätte små jämfört med han och det e du och Eric!
    Ni är världens finaste par!<3
    Jag hoppas att ni inte gör slut därför! ni passar jätte mycket!!<333333333
    Är inte medlem på facebook men anmäl detta!
    Hoppas ni får ordnig på detta! Kram/Alva:)

    SvaraRadera
  9. men för fan molly TA INTE ÅT DIG SKIT I DOM: DOM HAR INGET LIV

    SvaraRadera
  10. Neej...!! Du ska inte vara rädd! Det är små tjejer som ligger bakom det..
    Tänk på att vi är många fler som tycker om dig och stöttar dig! Ta det som en komplimang istället- att du har en snygg pojkvän! :D

    SvaraRadera
  11. Molly , detta är fruktansvärt löjligt! Herregud att man bara kan göra dessa grupper och bete sig såhär. Bry dig inte om det alls. Du är en underbar person och det verkar Eric med vara ni är jättesöta tillsammans :)

    Ha det jättebra , du är bäst! Kram från Amanda

    SvaraRadera
  12. Nej klart du inte borde, visst jag tycker också att eric är supersnygg och så men jag tycker ni är ett jättegulligt par! Fattar inte varför alla ska vara så himla dumma i huvudet.

    SvaraRadera
  13. Den sista gruppen kan du ju faktiskt tolka som något snällt. Men de andra två var väl kanske lite väl grova:P
    Tror inte du behöver oroa dig dock;)

    SvaraRadera
  14. De är bara småflickor!
    Er kärlek är så stark så den säkert inte påverkas utav småungar.
    och dom kan inte göra dej ngt. dom är säkert bara avensjuka men vill inte säga de till dej. utan dom blir dumma ist. ta de bara lugnt :)

    SvaraRadera
  15. Du borde inte vara rädd, men det e ju självklart jobbigt när man ser en sån grupp och sen att det är många är skit jobbigt,
    även om det inte gäller mig så tkr jag det är jättejobbigt, jag är på din sida Molly, du och Eric är världens sötaste par som nånsin finns!
    Jag älskar dig!

    SvaraRadera
  16. Det luktar avundsjuka av dom som håller på så. snacka om barnsligt :p nej, du borde inte vara rädd haha :p

    SvaraRadera
  17. Jag tycker synd om dig =( . Men va inte rädd dom är så himla avunsjuka på dig . Strunta i dom . Jag tycker att Eric är väldigt snygg men jag hatar dig inte för det . Du och Eric tillsammans passar bra =D

    SvaraRadera
  18. Molly, du är en av de vackraste människor jag någonsin sett! Och nej, du behöver inte oroa dig. Du och Eric har ju haft ett så långt förhållande att det inte ska påverkas av sådana saker. Hoppas bara att detta inte gör att ni ger upp. Det får du looova! Ni är fantastiskt söta tillsammans!!!

    SvaraRadera
  19. Dom verkar inte fatta att du och Eric är världens sötaste par ni är perfekta för varandra. Dom andra är bara avendsjuka för att erci har en sån söt tjej som dig dom önskar dom var lika söta men nu så är det så att dom inte är det. Ta hand om dig vännen <3<3
    Puss Puss

    SvaraRadera
  20. Taskigte Eric är ju inte ihop med dig för att han inte gillar dig utan han gillar dig mycket
    man merker det! men va inte rädd! du kange kan visa Eric det här så kan han hjälpa dig

    SvaraRadera
  21. Lisengrisen :D3 juni 2010 kl. 15:22

    Gud dessa grupper, de fattar inte att man kan glädjas åt att ni mår bra av varann! Det är ett mirakel att de grupperna inte tagits bort från facebook!

    Klart att du inte behöver va rädd! :P

    Kraaam!

    SvaraRadera
  22. Nej då=) Visst jag tycker att Eric e shit snygg men det betyder inte att jag slutar gilla dig!!!=P Du e också bra!!! Bry dig inte om alla dessa töntar!!! Dom har inge liv... SÅ DET SÅ =@

    SvaraRadera
  23. Hej Molly!
    Det finns absolut inte minsta anledning föör dig att vara rädd! Du är en helt underbar människa med en helt unik personlighet, du är dessutom väldigt söt! Jag förstår absolut Eric att han vill vara ihop med dig.

    Seriöst, vad tror de töntiga tonårstjejerna som skapar sådana grupper, dessutom är de jävligt ytliga som bara går på utseendet. Om dem tror att de skall kunna stoppa ditt och Erics över 3 årslånga förhållande bara för att skapa en sådan grupp på facebook så är det ju bara synd om dem! Den ända dem sårar är dig!

    Så mitt råd till dig Molly är att bara strunta i dem idioterna, det ända dem är är avundsjuka! Var absolut inte orolig! Inget kan stoppa ditt och Erics förhållande, ni är dessutom jordens sööötaste par!
    Jag är på din sida, Molly!
    Puss och kram
    /Vickan

    MOLLY SANDÈN <3 ERIC SAADE

    SvaraRadera
  24. MOOOLLLLY LÅT INTE ATT EN SÅNHÄR SKITSAK SKILJA DIG & ERIC ÅT DET ÄR BARA TÖNTIGA TONÅRSTEJER SOM INTE HAR NÅGOT LIV SOM SITTER & SKRIVER SÅDANA SAKER, NI ÄR GRYMMA OCH LÅT INGET SÅNT ÄR KOMMA EMELLAN ER.
    LOVE U TWO (MOLLY & ERIC)

    SvaraRadera
  25. Frida Fan nr 13 juni 2010 kl. 18:22

    Du ska inte var rädd det är typ bara några 9-15 åringar som tycker Eric Saade e söt så brydig inte! Men det är inte snällt att göra så! Och jag gillar din och Erics blogg<3

    SvaraRadera
  26. Herregud vad löjliga dom är själv är jag inte med i någon av dom grupperna för jag tycker du o eric är världens sötaste par, så Molly du behöver inte vara rädd!!
    Du o Eric är bäst <33
    Kram //Manda

    SvaraRadera
  27. Bry dig inte i omogna fjortisar! Man ska fan få vara ihop med vem man vill! Dem är sååå avundsjuka på dig! Molly, jag hatar inte dig även om jag också skulle vilja vara ihop med Eric. Som sagt, bry dig inte.

    SvaraRadera
  28. Jag tror att Eric inte tycker om dom där tjejerna som skriver sånt om dig! Du är ju liksom värdens snällaste tjej! <3

    SvaraRadera
  29. Molly du behöver absolut inte vara rädd! :)
    Vem skulle vilja skada en sån underbar tjej som dig? ;)<3
    De tjejer som skriver sådana saker är bara avunsjuka på dig! Go molly, du är bäst! :):)<33
    Puss*:

    SvaraRadera
  30. molly, bry dig inte om dom, svartsjuka är bara löjligt.

    SvaraRadera
  31. Jag kan förstå de, jag har också varit olyckligt kär. Men jag tycker väl inte att man ska hata...

    SvaraRadera
  32. Du borde inte alls vara rädd! Men jag kan absolut förstå att det känns obehagligt. Du ska bara strunta i alla avundsjuka och koncentrera dig på dom som verkligen gillar dig! För du är sjukt söt! Och det här med Eric. Jag är själv ett fan av honom, men jag är inte avundsjuk på dig. För jag är bara ett fan, jag har liksom ingenting med er två att göra. Så strunta bara i dom som inte fattar skillnaden mellan fan och riktig kärlek! ♥

    Kram!

    SvaraRadera
  33. Molly verkligen inte.
    Klart det finns dom som är avundsjuka?
    Men bry dig inte ett dugg.
    Men vem är inte avundsjuk? ;)
    Men i såfall skriver man inte det på det sättet.
    Dina fans borde skriva så till eric också eftersom ni båda två är lika duktiga.
    Bry dig inte om dom!
    Molly du är bäst & finast i världen!
    du är min förebild.

    SvaraRadera
  34. Ne de borde du inte:P de ä bara fjant dom håller på med

    SvaraRadera
  35. Borde du verkligen inte! Jag tycker att Eric är sjukt snygg och sjunger bra jag fyller 15 iår, men du och Eric passar verkligen jätte bra tillsammans och han kan inte få bättre tjej och du kan inte få bättre kille! :) Hoppas vekligen ingenting såntdär löjligt får er att göra slut! :) Ni är verkligen sjuuukt söta tillsammans! :D

    SvaraRadera
  36. Skit i dom! Dom får skaffa sig egna liv!
    Jag hoppas att det löser sig och att du inte behöver oroa dig över det här.. :)

    // fanny

    SvaraRadera
  37. Du är skitsöt & din pojkvän är skitsöt.
    Eric + Molly = De sötaste paret ever!
    Kram :D

    SvaraRadera
  38. Det är bara gulligt att ni är ihop, :D

    SvaraRadera
  39. FY F*N SÅ TÖNTIGA DOM ÄR! Du behöver inte oroa dig Molly, det är bara några sjuka idioter som inte har något liv och är svartsjuk till tusen att ni tillsammans som skriver sådär! Ni två är seriröst det GULLIGASTE paret som finns.
    Så här är det....

    När man som fangirl är kär i en idol men han redan har en tjej blir man så svartsjuk att man skriver sådär. PS. Ju sötare hon är desto argare blir dom.

    SvaraRadera
  40. Elina, det vore kul om du läste denna kommentar :)6 juni 2010 kl. 16:26

    Nej det tycker jag inte att du ska :)
    Eric ser bra ut och så men inte ska man vilja döda dig för det, jag tycker verkligen att det är super gulligt att ni är tillsammans :) ni passar så himla bra ihop :D
    Och jag skulle aldrig kunna döda den som är min idol, Molly vill bara säga att du är grymt duktig, och du har varit min idol en period nu, och jag kan nästan alla låtar på din skiva, och jag vill verkligen träffa dig snart ! skulle göra nästan vad som helst för att få träffa dig !!! :(

    Hoppas du kommer till väsby centrum någon dag så jag kan få träffa dig, och då förverklar du en utav mina drömmar! :) Hoppas att allt är bra med dig, och fortsätt med det du gör, du är grym! KRAM ELINA :)

    ( hade tänkt att skicka detta till dig på facebook, men jag kan inte för det går inte :( )

    SvaraRadera
  41. Självklart ska du inte vara orolig :) Självklart är man lite avis ;) Men jag hatar absolut inte dig, bara för att du är ihop med Eric o:

    SvaraRadera
  42. Du ska inte vara rädd strunta i dom!!
    Det är klart att man vill ha en sån söt kille som eric men alla vet att han är din bara din!!<3
    Ha det braaa

    SvaraRadera
  43. På nätet skriver folk precis vad som helst, utan att ens mena det. Du kan ju kräva att facebook tar bort grupperna. Unga tänker heller inte på konsekvenserna. Finns mer tips på min blogg vad man kan göra!

    SvaraRadera
  44. Varken ditt eller erics fel. Kärleken har gjort sitt :)Du har en bra kille :)

    SvaraRadera
  45. Det sägs att avund är den uppriktigaste formen av smicker..

    SvaraRadera
  46. Oh I didn't know about these groups o facebook, I saw a lot of groups for Eric, he got a lot of fans after melodifestivalen, but I think that they should accept his private life!
    I'm Eric's fan but I like you as well and wish you both everything the best.
    Hugs from Poland

    SvaraRadera
  47. jag är själv ett stort fan av eric och är galet avis på dig men tycker ändå det där är sjuuuuuuukt omoget.
    ni passar sjukt bra ihop och jag tycker verkligen inte du ska bry dig.
    jag lever i tron om att allt som händer sker av en anledning. ni är menade fö varandra, så enkelt är det.
    men ta åt dig av avundjukan, se de som ngt possitivt istället :)
    ha de bra :*

    SvaraRadera
  48. Klart man är svartis. Han är ju snygg. Men du fall ju troligen för den riktiga Eric, som inte många känner.
    Njut av det istället. :)
    Lycka till

    SvaraRadera
  49. haha, jag förstår att folk är avundsjuka.. han är ju inte direkt ful din pojkvän (såg & hörde honom förresten på RixFM-festival i Karlstad idag & han var grym!) :D jag tycker iallafall ni är så otroligt söta tillsammans, var bara tvungen att säga det! & ni verkar vara underbara personer också, det är det bästa med er :) kram på dig

    SvaraRadera
  50. dom som har startat eller är med i såna grupper på facebook är ju dumma i huvet så bry dig inte<222

    SvaraRadera
  51. Nej du ska inte vara rädd. Bry dig inte om det där =) dom är bara avundsjuka. skit i dom =)
    Du är grym Molly<3 längtar till torsdag då jag får se dig på LK:D

    SvaraRadera
  52. Eric Saade är min idol<33 och det är du mee<3 men jag skulle aldig falla mej inte att gå med i klubbarna på fb!! <3

    SvaraRadera
  53. du ska nog inte bry ddig så mycket om de. jag föståt att de är avensjuka på dig de e jag oxå men skulle inte döda dig. Älskar BÅDE din och eric's musik. kram Madde

    SvaraRadera
  54. Jag tycker att Eric är jättejättejättesöööt, men inget kan skilja er åt!!! strunt i dom...
    Kram Märta

    SvaraRadera
  55. Du ska vara tsm med Eric ni är som jorda för varandra!!
    jag var galen i Eric förut men inte längre...
    ni passar i hop!!
    srtunta i dom som skriver sånt,han tycker bara om dig och inget kan skillja er åt!!

    SvaraRadera
  56. du ska inte vara orolig! Eric är ju lite söt, men vet du vad som är ännu sötare?ni två tsm...
    dom är bara svatsjuka och tycker att du är snyggare!jag är bara lite kär i Eric Saade men han är din!! han tycker om dig jätte mycket!!!!
    ni har ju till och med hånglat,men det är en annan historia...
    ERIC SAADE + MOLLY SANDEN = <3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  57. jag är inte det längre

    SvaraRadera
  58. wilmabästahedin21 mars 2011 kl. 21:51

    visst, alla erics fans älskar ju honom, men man behöver liksom inte lägga ner hela sitt liv på att bry sig om att ni är tillsammans. Ni är ju iallafall bland dom sötaste (passande) paret som jag har sett, något finare par finns det såklart inte. -Gilla- :D

    SvaraRadera
  59. Ni två är bara bäst<3 Och bry dig inte va andra säger <3

    SvaraRadera