tisdag 30 november 2010

Dagen fråga

Vad shoppade du med Ellen häromdagen?



Här kommer bilder:




Skinnjacka med fransar från Hm.
499:-





Korsett Topshop
449:-





Foundation Chanel (allt mitt smink försvann ju i träningsväskan...), Primer för ögonskuggor och Concealer Make Up Store.

Tänkte även visa vad jag fick med mig hem från USA. Men det tar vi någon annan dag!

Pusssar


-- Bloggar från iPhone

Myskväll

Det här inlägget gick tydligen inte iväg igår:

Nu har vi precis kommit hem och ligger i soffan framför en fejkbrasa under en stor filt och värmer oss. Känner att jag förtjänar en myskväll eftersom att jag endast sovit fyra timmar inatt, och skrivit en uppsats på hela 4,5 sidor idag!
Så vi har hyrt film och köpt choklad. Men vi har inte hyrt vilken film som helst. Nejdå. Vi valde Sommaren med Göran! Haha. Killen bakom disken måste trott att vi var knäppa! Liiite otippat att se den nu kanske!








Pusss


-- Bloggar från iPhone

måndag 29 november 2010

Världens längsta hemresa




Sängen har nog aldrig varit så skön. Klockan är kvart över två och vi kom hem för fem minuter sedan! Hjälp vilken hemresa det blev! Tåget var över FYRA TIMMAR sent! Men jag hann titta på både prisonbreak och Sex and the city 2, så jag hade det ganska bra ändå. Dessutom väntade en överraskning hemma... Frida hade satt upp alla julstjärnor i hela huset! Ibland undrar jag hur vi kan vara systrar. Hur tusan visste hon hur man gjorde? Och var alla grejer fanns? Well, that's a secret she'll never tell.


Xoxo Gossip girl

Godnatt!

-- Bloggar från iPhone

söndag 28 november 2010

Jul på Liseberg


På något magiskt vis jämnar allt ut sig här i världen. Har man väldigt mycket tur den ena dan, får man otur nästa.

Vi har suttit på tågperrongen i en och en halv timma och väntat på vårt tåg.... Nu står det att det ska gå om 35 minuter, men det ändras hela tiden... Håll tummarna för att vi kommer fram överhuvudtaget!

Liseberg gick jättebra! Det var hur mysigt som helst att få träffa Lotta, Niklas Andersson och bandet igen. Och er som var där och tittade såklart! Tack för att ni stod ut i kylan! Betyder så mycket!




Niklas, jag och världens bästa Lotta. Det finns ingen som henne!




Liseberg är som vackrast på vintern!



Mys!

Nu känner jag mig beredd för jul!

Puusss

-- Bloggar från iPhone

Påväg


Säsongens första Lussebulle. Helt nybakad dessutom!

Morgonen har börjat riktigt bra! Jag studsade upp efter bara tredje alarmet på väckarklockan. Vi hann med tåget trots snöstorm. Tåget var på något magiskt vis INTE försenat! Jag hade kommit ihåg att packa ner bokningsnumret. Vi hann köpa lussebullar och ändå ha sju minuter kvar innan tåget skulle komma (!!!). Vi märkte att vi fått förstaklassbiljetter = gratis internet! Vi satt med tågets färdriktning. En jättetrevlig konduktör går runt och delar ut gratis frukost just nu!
Ja, jag kan nog inte komma på något som kunde gått bättre!

Hoppas turen håller i sig!

Pusss



lördag 27 november 2010

Julmysigt

Ååh nu börjar det verkligen närma sig! Mamma kom hem med en massa julpynt, julgodis och baksaker vi ska använda till vårt julbak! Längtar!








Haha! Chokladkalender i år igen. Tack mamma för att du inte frågar så jag ska känna mig tvungen att säga att jag inte behöver någon...





I ipodhögtalaren.

Imorn bitti ställer jag klockan tidigt för att åka till Göteborg och sjunga på Liseberg med Lotta. Så det blir en lugn kväll ikväll!

Hör av mig på tåget!

Puss

-- Bloggar från iPhone

Disneyfeber


Ni kan inte fatta vad jag har ägnat hela den här lördagsmorgonen åt... jag har tittat på en massa Disneyklipp på youtube. Vet inte ens hur jag kom in på det, men plötsligt var jag fast och kunde inte sluta. Så sjukt mycket härliga minnen som poppade upp i mitt huvud! Och så mycket känslor! Frågan är bara varför jag inte kollar på Disneyfilmer så ofta längre. De är inte bara barnfilmer, de är BRA filmer med kvalité! Har övertalat syrrorna om att vi ska se en Disneyfilm ikväll istället för att hyra en som vi hade tänkt. Disney är fan det bästa som finns!
Det är inte konstigt att jag tittade på de här filmerna över 100 gånger när jag var liten! Jag t.o.m. trodde ibland att jag levde i en Disneyfilm! Min favoritkaraktär var då Pochahontas, och min moster sydde en dräkt till mig som jag sprang runt i barfota (det var VÄLDIGT viktigt! Hon hade ju inga skor!) på somrarna och dansade och sjöng till låtarna i filmen.

Hade ni några favoriter?

















Min andra favoritfilm var utan tvekan "A goofy movie". Har ni inte sett den... SE DEN! Ni kommer inte ångra er! Jag och syrrorna har gjort det till en tradition att se den minst en gång VARJE sommar när vi är på vårt landställe på Öland.


PUUSSS

fredag 26 november 2010

Lunchmys med Ellen

Skolmaten verkade inge vidare så jag och Ellen gick till Ica och köpte gulashsoppa och bagett att äta i hennes nya lägenhet. Hon och hennes kille flyttade in för en vecka sen och idag var första gången jag var där. Det var sååå mysigt! Och så fint! Är lite avundsjuk faktiskt. Fast på ett positivt sätt.
Skulle också vilja ha mitt eget krypin där jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Framförallt skulle det vara så skönt att ha alla mina saker på ett ställe och slippa flytta runt... Börjar bli lite trött på det nu...




Såhär mysigt hade vi!




Mindre mysigt var väl att soppan gick ut för ETT OCH ETT HALVT ÅR sedan! (jag och utgångsdatum...)



Nervös inför första tuggan..



... Men det smakade helt okej! Och vi var ändå för lata för att gå tillbaka;)

Nu ska jag och Ellen shoppa lite innan vi åker hem till mig och förbereder oss för utgång.

Ha en mysig fredagskväll!

Puss på er!




-- Bloggar från iPhone

torsdag 25 november 2010

Ta mig tillbaka


Finaste finaste ni! Åh, vad jag är glad att jag har er! Det är så sjukt lyxigt att alltid ha någon där som kan muntra upp en!

Tyvärr mådde jag sämre när jag vaknade så jag skippade både träning och skolan. Har fortfarande inte gått upp ur sängen:/ Men på något vis är det ganska skönt att vara sjuk. Då hinner man göra och tänka på saker man inte annars hinner med.

Idag har jag ägnat mig åt att titta igenom och radera bilder på min dator (blir förvånad varje gång jag öppnar datorn utan att den sprängs av överbelastning. Jag har snart TIO TUSEN bilder i mitt iphoto...).

Allra sist kollade jag igenom Let's Dance mappen...
Jag har inte vetat inte riktigt varför, men enda sedan det tog slut har jag liksom undermedvetet försökt att inte tänka så mycket på det. Jag har varit rädd att jag skulle öppna en dörr som skulle göra väldigt ont att stänga igen. (Jag är sämst på att ta farväl av saker...)
Tillslut tittade jag ändå igenom alla bilder, och kanske berodde det mycket på att jag är febrig och överkänslig, men jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag saknar det så obeskrivligt mycket. TA MIG TILLBAKA!





























Jag saknar dig Djonte!

UPDATE: Hittade precis vår gamla Let's Dance blogg! Trodde att den hade lagts ner! Såå kul att läsa igenom gamla minnen!

Puss

onsdag 24 november 2010

Migrän och Prisonbreak



Jag har nog aldrig haft en sån elak huvudvärk tidigare! Med jämna mellanrum känns det som att någon försöker pressa apelsinjuice av min vänstra hjärnhalva, och jag kan inte göra annat än att skrika rätt ut. Så nu har jag legat i min säng i två timmar och tittat på när Frida vänt upp och ned på min garderob på jakt efter vad hon ska ha på sig imorn.

Eftersom att huvudvärkstabletten inte hjälpt ett skvatt så ska jag prova en annan metod... jag ska titta på sista avsnitten av PRISONBREAK!


Hoppas jag mår bättre imorn så att jag kan träna!

Pusss

tisdag 23 november 2010

Min lyckodag

Yippie! Bussen jag åkte på nyss var tvungen att VÄNDA för att det var så halt... Så nu får jag helt enkelt promenera resten av vägen. Gps:en säger att jag är där om 13 minuter. Jag gissar ca. en halvtimma i dom här skorna. Om jag inte har medvind. Då kan jag nog komma dit på tio minuter utan att ens lyfta fötterna!




-- Bloggar från iPhone

Dagens tips

Ha inte kilklackar på er i snöstorm.

Snorhalt underlag, stormvind och en helt kal sula med kilklack var tydligen ingen bra kombination! (om man inte planerar att skridskor då förstås!). Bara så ni vet!











-- Bloggar från iPhone

Frukost på mocco

Nu sitter Aleena och jag på mocco och laddar inför vårt möte med skivbolaget. Åh vad jag längtar tills ni får höra de nya låtarna! Ska bli sååå spännande att få höra vad ni tycker! Tyvärr dröjer det nog ganska länge till, men jag hoppas ni håller ut! Ska inte göra er besvikna;)

Önska oss lycka till!







Pusss


-- Bloggar från iPhone

måndag 22 november 2010

Inte klar


Projektarbetet ska in imorgon. Jag har pluggat hela veckan. Hela helgen. Klockan är över två på natten. Jag. Är. Fortfarande. Inte. Klar.

Det enda som känns värt att leva för just nu är att vi har pepparkakor i skafferiet. (Säg att jag är värd några stycken! Säg det, säg det, SÄG DET!)


Så fort det här är inlämnat lovar jag att blogga oftare!

PUUSS

lördag 20 november 2010

2:a på albumlistan


Haha, oj vad jag har skrattat åt era kommentarer!
Med risk för att låta lite skadeglad måste jag ändå säga att det var väldigt skönt att få höra att många av er är minst lika klantiga som jag:P

Fick precis reda på att Jill Johnsons album låg tvåa på albumlistan när jag var i USA. Hur coolt som helst ju! Hoppas det fortsätter lika bra!


Nu ska jag ta och lägga mitt huvud på tangentbordet i min laptop och smälla igen locket om och om igen tills jag tar tag i mig själv och skriver klart den där jäkla uppsatsen jag har till projektarbete! DÖÖDA MIG!




PUSS

fredag 19 november 2010

BILDREGN - LA


Fotade inte lika mycket på den här resan som förra. Det kan kanske bero på att min kamera såklart skulle börja krångla! Men här kommer lite bilder från våra äventyr utanför låtskrivar-studion.



Jag hittade en tom stjärna som jag passade på att paxa... :P



Ni kanske inte visste det, men så här åker man rulltrappa i LA! På med hollywoodsmilet, ställ dig i en stabil pose och se till att få vinden i håret.


Vackert! Som på film.

Ibland kommer barnet inom mig fram. (stryk "Ibland" och ersätt med "nästan hela tiden")



Träffade på en sjukt härlig kille (han bredvid mig i rutig skjorta) som var döv. Han lärde mig lite teckenspråk och visade hur han gjorde för att höra när någon sjöng eller spelade gitarr. Han satte nämligen två fingrar på halsen vid stämbanden, eller på gitarren så att han kunde känna ljudvågorna och rytmen. Det var så känslosamt att jag inte kunde låta bli att få tårar i ögonen. Jag är så glad att även döva kan ta del av musik. Önskar bara att man kunde uppfinna någon slags makapär som gör att de kan lyssna på musik lättare än att behöva ta på instrumentet.


Hollywood!


Mina damer och herrar... låt mig presentera SPENCER LEE! Han kommer bli nästa stora världstjärna. Jag bara vet det! Kom ihåg vart ni hörde det först.





Anledningen till att många amerikaner ser ut som dom gör... och anledningen till att jag ALDRIG kommer kunna flytta till USA: (hoppas för mitt liv att min tränare inte läser det här!)













Jag, Aleena och hennes son Kevin, hade turen att få bli hembjudna till ett par bekanta musiker... När de sa att de hade hästar och bodde på en Ranch, hade jag ALDRIG kunnat drömma om att det skulle se ut såhär! Man FÖRVANDLADES automatiskt till en cowboy när man kom dit. Det var som att kliva in rätt in i en Western film. Det var något av det sjukaste jag någonsin varit med om!




Jag fick riiida! Helt sjukt roligt!


PUSSS