tisdag 24 maj 2011

Hår och bajs och sånt

Hej apor!
Fan alltså. Bloggen har fått en konkurrent. Serien 90210 har stulit hela min kväll! (Dumma Ellen som visade mig den serien! Är ju beroende nu ju!)

Efter klippningen hade jag två möten, ett med VeckoRevyn och ett mitt nya management (!!!) (bra dag att prata konstant i fem timmar... Men tror faktiskt hesheten släppte lite där på slutet!) och nu har vi en massa spännande saker på gång! Hann därför inte ta någon bra bild på håret (det är asmörkt nu!) men här kommer en jag tog när vi tagit ut alla extensions. Såhär ser alltså mitt egna hår ut:



Det har faktiskt hunnit växa mkt mer än jag vågat hoppas på så efter sommaren slutar jag med löshår och går el natural! Ska bli skönt! Men vill ändå ha långt nu på studenten.




Kolla vem jag och Emir fick sällskap av då! Fantastiskt vackra Lina Hedlund! Dom där syrrorna alltså... Är glad att de är lite för gamla för min kille!


Haha! Vet inte hur många av er som hängt med här på bloggen ett tag (tycker mig nog se lite nya namn i kommentarerna. Kul! Välkomna!) men vissa av er vet vad som hände sist jag var hos frisören: Jag råkade dra handen igenom håret som var fullt av färg och fick gå runt med bruna fläckar (som såg ut som bajs) i typ en vecka... Kolla va puckot gjorde idag då...




... Favorit i repris! Lika kul den här gången!


Näe, nu ska jag kolla på ett avsnitt till!

Pyss (varför ändrar min mobil alltid puss till pyss? Sjukt irriterande!)

-- Bloggar från iPhone

28 kommentarer:

  1. Gud vad fin du var på bilderna!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag är riktigt nyfiken på din nya platta! Hoppas det inte dröjer allt för länge efter studenten innan den släpps! :)

    Krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Kul att gå till frissan. Har själv just bokat tid. Kul nu inför studenten.Jag skall inte ta någon själv men gå och se. Jobbar som skolkurator och gråter i floder varje år som våra elever lämnar oss. Både från år 9 och studenterna som man haft tidigare. Kram till dig. Nu börjar resten av ditt liv. Nu har du säkert mer tid till jobberbjudanden och kan satsa på karriären fullt ut. Du är en så bra förebild och vilka betyg!!!Bra att du ändå skrev att du fått kämpa för dem det visar att du värkligen tycker det är viktigt att satsa på skolan. Ha en underbar student och skolavslutning och sommar. Vi kanske ses någonstans i Sverige....i sommar. Synd att inte du eller Eric är med i Diggilo turnén i år hade varit kul att se brukar åka på den och Rapsody in Rock (stavas det verkligen så?)med Robban. KRAM KRAM KRAM till värdens goaste tjej som funnit värdens goaste pojke.

    SvaraRadera
  4. Älskar din blogg hittade den för typ Bara för en vecka sen men sen dess har jag läst nästan allt ;D Det först jag gör när jag sätter på datan är att kolla in bloggen :)
    Krya på dig! ;)

    SvaraRadera
  5. Du har ju fint år ditt eget:)
    Du skriver så roligt och man blir glad av dig=)
    jaa 90210 är jättebra men jag gillar orginal serien bäst:D
    KRAM
    /Eva

    SvaraRadera
  6. hej :) du kan säga Eric istället för kille lixom alla vet ändå vem du är ihopp med + att nästan alla vet att ni är sambor så varför va så hemlig ? För övrigt ni är de finaste känids paret <3 <3 <3 <3 <3 kramar lycka till i livet efter studenten.

    SvaraRadera
  7. min iphone ändrar också till "pyss".. sjukt irriterande :P

    SvaraRadera
  8. Nä men molly, inte har du väl missat 90210! Haha, skandal ;) Kram

    SvaraRadera
  9. Jag vet hur det känns att vara beroende av en Serie eller en bokserie. Sen när man har läst eller kollat på alla avsnitt vet man inte va man ska göra!:) Jag visste inte att du hade löshår, har alltid tyckt att ditt hår har varit jättefint. Skulle verkligen vilja träffa dig och få en aoutograf. <33

    SvaraRadera
  10. Hehe, nu kmr du väl tycka att jag är väärsta nolifern men asså i helgen och i början på denna veckan så har jag suttit å läst igenom HEELA ditt arkiv från första inlägget! Och min bild av dig har verkligen ändrats, från typ perfekt i vit klänning med lockigt hår till någon som gör misstag och svär! :D jag läser flera bloggar typ kissies kenszas å tyras å jag brukar alltid läsa den jag gillar mest först, å nu läser jag din sist! :D Du och din blogg äger! <3

    SvaraRadera
  11. Va fint och långt hår du har! :)
    JAg håller på att spara mitt hår typ lika långt som ditt. :)

    Puss & kram Linda <3

    SvaraRadera
  12. Jag såg dig i stan!! du är sjukt snygg bara så att du vet :D och håret var också underbart!

    Pyss <33

    SvaraRadera
  13. Ja-a, allt med dig Molly äger!! Du och Eríc är mina största idoler!!<3333;):)

    SvaraRadera
  14. :D haha, har nog följt med här nåt år nu men jag har varit dålig på att kommentera, sorry haha <3

    :)

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Jag skulle också jätte gärna vilja se 90210. Men jag undrar om man kan se den på datorn. På vilken sida och så. För när jag skulle testa så hittade jag det inte. Tacksam för svar
    Kram Rebecka

    SvaraRadera
  16. Va fint ditt riktiga hår är!!!!!!!!!!! Men du är såklart alltid fin i mina ögon <33
    Haha, alla vill ha din snygga kille! Han är typ den snyggaste killen i världen och du är ju den snyggaste tjejen så ni passar perfekt!!! <3
    Haha, men Molly då...

    PUSSS (pyss, haha) Märta

    SvaraRadera
  17. jag började läsa din blogg för en vecka sen haha.. inte för att låta elak på något sätt nu, men jag förväntade mig inte att du skulle skriva såhär bra som du faktiskt gör. du verkar jätteklok och smart och trevlig och gullig och jag är jätteglad att jag blev positivt överraskad av din blogg! nu tittar jag in här varje dag haha :) kram!

    SvaraRadera
  18. Du passar jättebra i mörkare hår, men du verkar ganska klantig... hahah, skoja..typ men din blogg är bäst. :)

    SvaraRadera
  19. Hej molly! ar du som min kompis som kallar alla for apa ;d jag tycker ocksa 90210 ar super bra det var ocksa min kompis som visade den serien for mej det ar jatte roligt :D du ar bast molly!!
    kram julia<3

    SvaraRadera
  20. HAHAH helt sjukt faktiskt att man kan bli så klistrad utav en serie...men så fort man kommer hem från skolan har man ju något kul att se fram emot :)) frågestund snart?
    ps. ville bara säga att jag följt din blogg ett bra tag nu och jag äääälskar de sättet du skriver på! Vissa kanske tänker: "aah men det är ju inte kul att läsa en blogg som inte uppdateras 5-10 ggr per dag" men jag ser det absolut inte så, dina inlägg är alltid så roliga och fina med mycket text och bilder!
    LOOOVE YOU.

    SvaraRadera
  21. Hej Molly!
    Guud, vad fint håret är! <3
    Vill ha ditt hår!!! :D

    Ps. Vet du om att dem har skrivit i någon tidning att det inte är så bra mellan dig och Eric just nu eller någonting sånt ;s

    Kan dem inte låta er vara ifred, det är ju eran ensak.

    Ha det bra!
    Älskar er!<33333

    SvaraRadera
  22. Vill du ha ett lätt bloggtips... Kalla inte dina bloggläsare för apor.

    Du blev verkligen söt, skönt att gå all natural ;)
    Puss på dig<3

    SvaraRadera
  23. 90210 är en jättebra serie! är helt beroende.....
    btw älskar din blogggggg

    SvaraRadera
  24. nya 90210 säsong 3 slutar bl.a med att naomi är gravid med en nörd.

    SvaraRadera
  25. Prova ansiktsvatten!! Det tipset fick jag när jag kladdade hårfärg på händerna, det fungerade faktiskt jättebra :)

    SvaraRadera