lördag 16 juli 2011

Kungligheter och russinfingrar


Min mobil fick fnatt när det regnade så mycket igår så det här inlägget gick aldrig iväg:





Sitter just nu och hackar tänder här i publiken på Victoriadagen. Jag är så blöt att jag är rädd för att hela jag ska bli ett russin... Undrar om kungen också är rädd för det... Fasen va jobbigt det måste vara förresten. Inte bara att bli blöt och förvandlas till ett russin, utan att vara en kunglighet. Att bli släpad hit och dit, bli tvungen hälsa på den och den och hela tiden le och säga kloka saker. Fast värst av allt måste det väl ändå vara att inte kunna vara ifred. Att inte kunna få gå runt hemma i underkläder och äta glass direkt ur paketet. Eller vad vet jag, dom kanske gör det? Vad tror ni?

En sak jag i alla fall vet är att dom måste sitta här i spöregnet idag i högklackat och finkläder och le trots att dom fryser så att dom skakar. Bra att kungen vågade vira in sig i en plastsäck i alla fall!








Russinfingrar! Förvandlingen har börjat!

Vill ni veta en annan jobbig sak? Jag kan inte strunta i att applådera efter varje skämt och nummer. Det spelar ingen roll att jag måste krångla mig ur regnkappan så att allt vatten rinner in i byxorna. Jag MÅSTE applådera. Jag lovade mig själv det på Diggilooturnén 2008 när det regnade på 90% av föreställningarna... Jag tror jag tar tillbaka det nu!

Puss


-- Bloggar från iPhone

42 kommentarer:

  1. Saw the Birthday live in the Internet...damn really bad weather but it was although;how do you say in Sweden??underbart?!. The Royal Family looked really nice and smiled every time. My namesake Victoria always has a smile in her face(I really look up to her) but I think in real they like normal people,sitting in underwear or a bathrobe on the couch and eating crisps by watching a good movie......:)

    SvaraRadera
  2. Haha , jag tror inte att kungen går runt I underkläder och äter glass ur paketet xd men vem vet. Man kanske borde sätta upp dolda kameror och se vad de gör egentligen :-P

    SvaraRadera
  3. Eric var sååååå bra!!! <3
    Love ya
    //Märta

    SvaraRadera
  4. Själv satt jag framför TV:n men tänkte precis som du att kungafamiljen skulle sitta uppklädda trots regnet. Svårt att se på TV exakt hur mycke det regnade men såg sedan att de tog på sig i allafall på benen och att hela publiken var som färggranna Mumintroll eller Teletubbisar. Undrade just var i vimlet du satt. Hoppas vädergudarna nu är med er så ni får en fortsatt härlig Ölands semester.
    Kramisar från Norr.

    SvaraRadera
  5. Hej Molly! Du är så bra på många saker så tänkte att kanske skulle kunna få ett råd!

    Idag när jag skulle kolla igenom min data hittade jag något som jag inte borde ha sett, det var ett videoklipp som spelats in av misstag, i klippet hade mina två bästa vänner svikit mig,kollat på privata videor där jag sjöng och andra bilder. Tårarna bara stömade när jag såg & hörde alla elaka kommentarer, just nu sitter jag och är helt förtvivlad ledsen och arg!

    Fattar inte hur ens bästa vänner kan göra så....
    Men har inte berättat att jag sett klippet vet inte fall jag kommer göra det heller...
    känns som livet är hopplöst just nu varför just jag, varför? :(
    Molly snälla behöver dig mer än någon annan har du tip råd snälla....vet att du finns där!

    Många kramar från en sorgsen julia..

    SvaraRadera
  6. =D det så kaldt ut!: men var sikkert gøy der da?:))

    SvaraRadera
  7. Stackars dig Molly det var ju verkligen regnigt... Eric var verkligen bra du har en sån tur som har honom och han har en sån tur som har dig puss och kram hälsa Eric. Många kramar Evelina:-D

    SvaraRadera
  8. jennifer persson16 juli 2011 kl. 16:31

    hej molly jag tycker jätte mycket om dig och eric. Men jag har en fråga. Var det roligt att spela in rösten till rapunzel till trassel och en sak till jag har varit på samma gata som du och eric saade bor på. För min släkting bor på samma gata så varje gång jag har varit där. Har jag kollat om jag har sätt dig eller eric. Men jag tror inte jag skulle kunna se eric äfter som han är på tune men kanshe hej då

    SvaraRadera
  9. såna fingrar får jag när jag badar ps gå in på min blogg kram

    SvaraRadera
  10. jag älskar din blogg kolla in min ftb.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  11. Du har en grym kille du!!<3 Hälsa Eric

    // Nina:D

    Ps, Eric har en grym tjej oxå!!:)

    SvaraRadera
  12. Hej Molly ! Du beställde mat av min syster idag(lördag) på Mcdonalds i Nordstan, du kommer säkert ihåg henne :). Du sa iallafall att hon skulle hälsa till mig och det gjorde hon, jag blev verkligen jätteglad !
    Ha en fortsatt bra sommar och hälsa pojkvännen ;)
    Kram !

    SvaraRadera
  13. Usch stackars dig! Eric var bäst!! Kram Thilda

    SvaraRadera
  14. Eric var jätte bra. Men tråkit att det regna

    SvaraRadera
  15. hahaha!!! Inte ska du ha tvångs-ångest inte :P hehehe...

    SvaraRadera
  16. Hej Molly! Har precis sett klart Tangled, på svenska denna gången. Du var jätteduktig!
    Har en fråga: hur gör du för att lägga in bilder från din iPhone på blogger? Har också en blogg där, men jag kan inte lägga in några bilder :( kan du inte berätta hur du gör det? Kram Cecilia :)

    SvaraRadera
  17. Jag bara ÄLSKAR att läsa din blogg Molly! Vill bara skriva att du är min förebild för du inspirerar mig varje dag med din positiva inställning till allting och du är så himla bra.
    Kram till dig!

    /Maja_johansson@yahoo.se

    SvaraRadera
  18. Ska du vara med på Gothia Cup i år oxå?

    SvaraRadera
  19. huff, stakkars deg! :/

    Jeg er norsk, så håper du forstår hva jeg skriver! :)
    Kan du ikke legge opp noen flere sminkevideos? synes du sminker deg så fint, vil gjerne lære det! ser du handler mye sminke hos Make Up Store, har begynt å handle der jeg også, super-fornøyd! :D

    Du er så herlig Molly, håper du fortsetter å blogge! Bloggen din er høydepunktet med dagen, tro det eller ikke! :)) Er desverre ikke så flink til å kommentere, haha :)

    SvaraRadera
  20. Molly snälla svara på den här frågan jag ber dej snälla!! Vart kommer den rosa korsetten /tröjan mimmi hade på sig i gothia cup när hon sjöng waka waka SNÄLLA SNÄLLA FINASTE Du svara SNÄLLA! TAck i förhand <3 PUSS Anna

    SvaraRadera
  21. Jag såg Eric och Mimmi på Ullevi idag (gothia cup invigningen)!
    Dom var så bra <3 Hälsa dom att dom e superduperdunderbra <3
    PÖSS Märta

    SvaraRadera
  22. Molly var är du ?!?
    Vi vill ha uppdatering...
    Saknar dig...
    Kramisar från Norr.

    SvaraRadera
  23. Molly, jag har letat som en GALNING! Du fick ju ett underbart smyckeskrin i present, vet du vart det kommer ifrån? Eller du kanske vet om det finns något ställe som säljer stora smyckeskrin? Inte allt för syra ;) Puss&kram <3

    SvaraRadera
  24. javisst, hur jobbigt är det inte att tycka sig vara extemt överlägsen över precis allt och alla, att ha makt han aldrig ens förtjänat och sedan utnyttja skattepengarna till sin frus skönhetsoperationer.
    Asdrygt.

    Folk som han, och resten av överklassen förtjänar ett kollektivt nackskott.

    SvaraRadera
  25. GOOOOOOOOSH :O YOUR FINGERS! I seen at the videos, was always raining! :/

    Love ♥
    Joana (Portugal)

    SvaraRadera
  26. Hej molly!
    asså måste ju bara påpeka detta....
    jsg och min kompi var på gotia cup invigningen igår, snacka om att din syster är lik dig..det är helsjukt, trodde att det var du ett tag! :)

    SvaraRadera
  27. Hej Molly, jag har en liten fråga till dig.. och jag undrar om dina systrar Mimmi och Frida har någon blogg? Kram

    SvaraRadera
  28. När ska du uppdatera din blogg? VArje dag när jag är inne på din blogg så är den ingen ändring :((

    P.S Du och Eri är grymma på att sjunga ;)

    SvaraRadera
  29. Lever du?? Vi saknar ju dig! :)

    SvaraRadera
  30. Hej Molly!

    Åh, det är så trist när du inte bloggar...,man saknar dig ! Jag går in på din blogg varje gång jag är inne på internet. Snälla blogga mera! Du är så bäst. Du är underbar, din blogg äger fett också! :)

    Kram Julia

    SvaraRadera
  31. Du är ganska dålig på att uppdatera! :/
    Man vill ju läsa om vad du gör varje dag!

    SvaraRadera
  32. Vill absolut inte tjata eller något så men snälla uppdatera lite på din underbara blogg!
    Förstår om du har annat att göra men din blogg e så rolig att läsa och så bra, du e bra! :) kram <3

    SvaraRadera
  33. Jag tycker värkligen att du och Eric är ett super söt par!!!

    SvaraRadera
  34. Du skrev i kategorin "frågor och svar" att du hade riktiga extensions, men har du satt fast de med mikroringar eller något annat? Skulle vara kul om du ville lägga upp kommentaren som inlägg och svara på den! Fast huvudsaken du svara så är jag tacksam!:) puss på dig fina du!!!

    SvaraRadera
  35. Hej finaste Molly!!

    Snälla söta du, kan du inte uppdatera snart!!! Vi vet ju att du har fullt upp men du brukar ju alltid uppdatera i alla fall, så underbar som du e! Du har säkert en bra anledning varför du inte har skrivit, men nu börjar jag bli rädd att någonting har hänt dig!!! :(

    jag har blivit deprimerad, snälla skriv någonting i alla fall!!

    Jag vill bara veta så att du mår bra!!!!

    Ha det bra
    Mycket kärlek till dig!!! <3
    PUSS OCH KRAM
    // Aline <3

    SvaraRadera
  36. Börjar bli riktigt orolig att det har hänt dig något! Senast du inte bloggade på så länge var när du var i USA i höstas, men du är väl hemma nu? Du brukar alltid vara så bra på att blogga! Du har ju t.o.m varit inne och godkännt massa komentarer. Hoppas att du mår bra och att det inte har hänt dig något!
    Puss

    SvaraRadera
  37. Tycker jättemycket om din blogg o väntar på nya inlägg. Men funderar lite..det skulle vara lite pressande att hela tiden uppdatera folk om det senaste som hänt i mitt liv. Hoppas det inte känns som ett tvång, uppdatera bara när du har lust och har nåt kul att berätta eller visa. Samtidigt måste det ju vara jättekul att vi är så många som är intresserade av o älskar dig som person och artist. Fortsätt och skriv, men vi dör inte av nåt uppehåll då o då!!! Puss o trevlig semester! Malin

    SvaraRadera
  38. min nya blogg! <3

    http://ericsaadelovers.blogspot.com/

    SvaraRadera
  39. Kaqn du inte berätta om strömstad?

    SvaraRadera
  40. Oj blir också orolig :-( knäppt kanske men hoppas allt e bra och du bara njuter av lite ledigt!

    SvaraRadera
  41. Hej jag tycker att du är jätte bra och så otroligt vacker!:) Så klart älskar jag din blogg! Men jag undrar om inte du kan skriva lite mer på din blogg!? Älskar dig MOLLY!<3

    SvaraRadera