lördag 11 juni 2011

Bildregn - STUDENTEN


Gårdagen var som en dröm. Går fortfarande runt här i stöket och bara myser! Jag pysslar lite med presenterna, vattnar blommorna, tar en kaka från efterrättsbordet (har bett mamma att låta allting vara i en extra dag bara för att det inte skulle gå över så fort... så att bevisen fortfarande fanns kvar!) och bara önskar att jag kunde få vakna upp och göra om allt igen.
Jag är helt ärlig när jag säger att jag skulle kunna tänka mig att gå ett år till i skolan bara för att få ta studenten igen! Så ni fina människor som har ett, två eller fem år kvar... NJUT av det sista året. Det kommer förmodligen vara det bästa i era liv! Jag vet, alla säger så, och det är jättesvårt att ta in när man väl är där, men nu efteråt inser jag att det är sant!

Även om studenten var sjukt efterlängtad, så känns det lite sorgligt och tomt att inte ha någon skola att gå tillbaka till i höst. Att inte få träffa klasskompisarna och lärarna varje dag, och att man helt plötsligt måste bli vuxen - på riktigt. Nu är musiken inte längre något jag gör vid sidan av skolan för att det är det bästa och roligaste jag vet, utan nu är musiken mitt yrke. Mitt jobb. Självklart är jag jättetacksam över att få jobba med det jag älskar, men jag är ändå lite nervös för att det ska bli för många måsten, och att man måste tänka "smart". Man kan inte tvinga fram musik, och man kan inte göra musik som man inte står för. Det håller aldrig i längden!

Så i höst ska jag äntligen få visa er vad jag har jobbat fram under de här åren. Jag är så sjuuukt taggad på att få höra vad ni tycker och det ska bli såå kul att få göra det här till 100 % utan att ha en massa plugg att tänka på.



Såhär såg jag ut

Klänning: Monroe
Skor: Falköping (har glömt vad butiken hette...)
Halsband: Present från Thomas Sabo


Champagnefrukost på bryggan

Fina


Lycklig? Nej. Inte alls.


Lycklig? Nej. Inte alls.

Haha! Gillade jordgubbar redan här..



Finaste systrarna i hela världen! Älskar er mest!

Finaste vännerna <3 De här åren hade inte varit någonting utan er! Tack för att ni finns! LOVE YOU!

Kärlek

Förstår ni nu varför studenten var den bästa dagen i mitt liv?!


Min äldsta barndomskompis Victor och kusin Wille

Sötaste studenten!

Inte riiktigt lika söt...


Jag fick så otroligt mycket fina saker! Tusen tack!


Som avslutning bjuder jag på kamerans sista bild... jag tillsammans med min sköna Mattelärare - som också var DJ - på slutskivan.



Puss och godnatt!
Har en känsla av att jag kommer sova rätt så gott!



Slutligen så vill jag bara tacka alla fantastiska människor som var med och gjorde den här dagen till den bästa i mitt liv. Jag är så tacksam för all tid och kärlek ni lagt ner, och för att ni fanns där för min skull.
Jag skulle inte vara samma person utan er, och jag hoppas ni vet hur mycket jag älskar er!

Speciellt tack också till Martin (eller köttbullen som jag kallar honom!) och Robin som var med och uppvaktade på utspringet! TACK!


PUSSS, IGEN!

100 kommentarer:

  1. guuuud vilken underbar klänning du hade!!! tar min student om en vecka,lääänge sen jag var såhär pepp på en dag. Kan nog jämföra denna längtan jag har som småbarn har till julafton!

    SvaraRadera
  2. Grattis finaste du! JAg läääääängar såå häär mkt till att ta studenten men ska bara börja 8an till hösten så det är en bra bit kvar men men .. :) Grattis igen fina du!!/Anna :)

    SvaraRadera
  3. grattis till studenten molly. jösses vilket gottebord. tur jag inte var där ha ha. lycka till i framtiden nu :) Gud vad jag känner mig gammal när jag säger så ;) men jag blir ju 30 i år så ;)

    SvaraRadera
  4. Fina ni är, ja juste, GRATTIS TILL STUDENTEN!!! :D

    SvaraRadera
  5. Grattis Molly!!!! :D

    SvaraRadera
  6. Kan inte skicka kommentar via mitt googlekonto av nån konstig anledning.

    Men grattis till studenten! Njut av sommaren nu, och ha så kul.

    I övrigt vill jag tacka för tiden som har varit. Fanbloggen kommer att läggas ner. Känns lite trist, men jag känner att det är det enda rätta just nu. Kanske kommer den tillbaka om en tid. Kanske inte. Det återstår att se.

    Sköt om dig, Molly! Du är bäst.

    SvaraRadera
  7. Hej fina Molly!!!
    Nu kommer en till kommentar från mig, jag kanske skriver lite mycket kommentarer och så och du kanske tycker att jag e lite konstig, men jag kan inte sluta skriva, sry.........

    i alla fall, till ämnet. Jag ser att du hade en underbar dag, och jag längar till min student, men det är 5 år kvar......men jag får väll njuta så länge jag kan!!!
    Du ser så lycklig ut, och jag är såå lycklig för att du är lycklig, vet inte varför men jag blir det, du smittar av dig!!!

    Du är underbar
    Ha en bra dag
    puss och kram
    // Aline <3

    SvaraRadera
  8. Grattis,grattis,grattis,grattis,grattis Molly gud vad du var fin på bilderna. Bilden på dig och Eric var så gullig man såg att båda var glada :-) :-) Jag älskar bilder på er två ni så gulligt par,älskar er. Många,många kramar Evelina:-)

    SvaraRadera
  9. Grattis Molly!
    Du är så fin! <3
    Kram

    SvaraRadera
  10. jätte fina bilder! och lycka till i framtiden!

    SvaraRadera
  11. Åh, grattis igen molly!!! Det ser verkligen ut som att du hade en fantastisk tid. Själv har jag 5 år kvar till studenten (från i höst) och jag har aldrig längtat men efter att få se och höra från dig hur kul det var, ja.. nu längtar jag nåt otroligt!! :)
    Grattis molly!!!
    Stoooor KRAM!!!!!!!!

    SvaraRadera
  12. Såå sööööt klänning du har Molly !!
    A en av de sötaste studenterna någonsin!!
    Sööt bild på dig och Eric <33

    SvaraRadera
  13. you looked so beautiful! sorry my swedish is not good enough to comment so i write in english. congratulations!

    SvaraRadera
  14. Åh vad fin du var (är) Molly! :) Så kul också att du hade en så bra student! Jag kan knappt bärga mig tills jag får se och höra vad du sysslat med till hösten! :)
    Du kommer alltid att vara en förebild för mig Molly då du är jordnära, ROLIG, bjuder på dig själv samt ger fina budskap och tips till andra!
    Kram från Olivia

    SvaraRadera
  15. GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!
    Gud vad glad man blir när man läser detta! Och när man ser alla bilder!!!!!! Du är så sööööööt <3
    Och det verkar verkligen som att det var den bästa dagen i ditt liv. Jag går bara i femman men jag börjar längta till min student redan nu, haha.
    OMG, vad söta du och Eric är! Jag blir sååååå glad när jag ser er tillsammans för ni är så söta och ser så lyckliga ut!!! <3 Älskar dig Molly, glöm aldrig det!
    PUSSSS Märta

    SvaraRadera
  16. Åh molly! Vilken dag du fick!:-D en sån dag kan man leva länge på!;-) och du..vet du att du är den bästa som finns?kärlek/josefine<3

    SvaraRadera
  17. Grattis Molly!!<3

    SvaraRadera
  18. va lycklig man blir för din skull! <3

    SvaraRadera
  19. Grattis och tack för att du delar med dig av din stora dag med lite bilder till oss...
    Hoppas du får en bra fortsättning på sommaren och hoppas du kommer på någon spelning norröver.
    Kramisar

    SvaraRadera
  20. Grattis Molly! :D
    Puss och Kram Linnea :D

    SvaraRadera
  21. Grattis Molly!<33 Åh de där bilderna får mig bara att länkta ännu mer! 3 år kvar...<333
    älskar dig! och föresten hur lång är du? du ser inte så jätte lång ut på bilderna..<3333
    PUSS!

    SvaraRadera
  22. Åh, vilka fina bilder! Och vad kul du måste ha haft!!! Klänningen du hade på dig var ju den finaste av alla oxå! (de andra var också jätte fina, men din var mer min stil ;D)

    SvaraRadera
  23. GRATTIS FINA MOLLY!
    Du verkar haft en underbar dag, och jag vill bara säga grattis och lycka till i framtiden!! Jag hopppas på att min student (om 2 år) blir lika härlig som din!! KRAM på dig :)

    SvaraRadera
  24. Grattis Molly! ♥
    Gud vad jag ser framemot allt som ska hända nu! Kan inte vänta på att få höra ny musik & allt! ♥

    Många Kramar

    SvaraRadera
  25. Att ta studenten är något av det roligaste man kan göra. Just idag, klockan 12.00, är det ett år sedan jag sprang ut. Och precis som Molly skriver skulle jag lätt kunna gå om trean för att enbart få ta om studenten en gång till. Jag har aldrig haft så roligt som jag hade då, det är lätt den bästa dagen i mitt liv - men att sen då vakna upp på lördagsmorgonen var inte lika roligt. Då kändes allt bara så tomt och så konstigt. Tre år tillsammans och man kom varandra så nära sista veckan och på lördagen skulle man inte längre vara med varandra. Det var tomt. Men oavsett, bästa dagen i mitt liv. Och alltid en dag jag kommer komma ihåg, 11 juni 2010. Njuuuut ni som har den dagen kvar, oavsett hur många år de är kvar - grym dag!

    SvaraRadera
  26. Vad fina bilder Molly...! Man ser att du hade en underbar studentdag...! Vad söta du & Eric är...! GRATTIS TILL STUDENTEN & Ta hand om dig. Många kramar från mig (Annah) & min dotter Mirela (4 år)... <3

    SvaraRadera
  27. GRATTIS Molly! :D ser ut som att dagen var toppen. min syster tog studenten ifredags, hon var lika glad hon :D nu längtar man mycket till sin egna, dock 3 år kvar! LYCKA TILL I FRAMTIDEN! :D

    SvaraRadera
  28. Grattis ännu en gång!!! Blir så peppad över att gå sista året och sen ta syundenten!!! Men först ska jag njuta av ett låååånt sommarlov<3

    SvaraRadera
  29. Söta finaste Molly!!!! Grattis!!!!!!!<33333333

    SvaraRadera
  30. Belinda Hansson11 juni 2011 kl. 12:26

    Det ser ut som att du fick en riktigt underbar dag, härligt Molly! Grattis igen! :) puss & kram

    SvaraRadera
  31. GRATTIS Molly!
    Va fin du var!

    Älskar dig! <3

    SvaraRadera
  32. Visa mer bilder Molly! jag vill se :D

    SvaraRadera
  33. Du är sååååååå fin Molly! Ett stort grattis till studenten! Hoppas du haft en toppendag, vilket jag vet du haft hi hi! Kram Thilda

    SvaraRadera
  34. å vad glad jag är för din skull molly! :)
    jätte jätte jätte jätte fin klänning hade du också!! kram på dig

    SvaraRadera
  35. gratisss!!!! molly

    jag längta oxå att ta studenten men men ihöst ska jag börja 8n:an

    gratisss igen älskade din kläning

    SvaraRadera
  36. GRATTIS, GRATTIS & åter GRATTIS finaste Molly!!!

    Guuuud, vad vacker du var och det gick inte att ta miste om din lycka, du bara utstrålade glädje! Dagen verkade bli precis som du hade tänkt dig, underbaaart!
    Förstår att det kan kännas läskigt att tänka tanken att du är vuxen nu och att musiken är ditt helttidsjobb. Men vad är egentligen viktigare än att få jobba med det som man älskar allra mest?
    Nu är du verkligen helt ledig från allt!!! Passa på att njuta av den här tiden, sommaren som är din favvo-årstid, kompisar som också är lediga att hänga med, slappa till tuuusen och framförallt att njuta av den du älskar mest av allt i världen - din pojkvän Eric <3
    LOOOVE you, Molly & massa lyckoönskningar! Lita på dig själv och lyssna till ditt hjärta - det är det som man alltid vinner på i längden!

    SvaraRadera
  37. Grattis!!!
    Jag älskar din klänning! :D
    Jag är supertaggad inför din skiva! Det kommer bli så kul att få höra alla låtar!

    LYCKA TILL!!
    Kram <3

    SvaraRadera
  38. Grattis till studenten! Du var jättefin i din klänning :)

    SvaraRadera
  39. GRATTIS, underbara Molly, Du är bäst!
    Kram Marianne

    SvaraRadera
  40. Grattis Molly!:D
    Jag är så glad för din skull och du var jättesöt på studenten!:D
    Hoppas din dag var grymt kul!

    Ha det bra
    kram Lara

    SvaraRadera
  41. Grattis till studenten! Jag lyssnade på lite av dina låtar medan jag satt och pysslade idag. Och jag blev så otroligt rörd av din röst, särskilt på "halleluja". Jag rös i hela kroppen och blev nästan tårögd. Och AVUNDSJUK! Åh vad jag önskar att jag sjöng som du! Lycka till med din fortsatta sångkarriär, det finns inget annat än framgång för dig!

    SvaraRadera
  42. Tog inte du studenten den 10/6? På skylten stog det det 9/6. Jätte många grattis kramar till studenten! :)

    SvaraRadera
  43. Du är såå fin Molly i din klänning! Det är du alltid men speciellt nu! Du såg så lycklig ut!
    Stort grattis till studenten!
    Du kommer alltid att vara en förebild för mig!
    :-)

    SvaraRadera
  44. Grattis igen Molly till studenten. Jag bara älskar din klänning. Jag ser fram i mot att gå på dina konserter och att köpa dina singlar/skivor.<3

    SvaraRadera
  45. Stort grattis till dig Molly ! :D ♥

    SvaraRadera
  46. Älskade Molly (min köttbulle) Va söt du var på utspringning
    Hoppas du hade en toppen dag:) det e du värd.
    Du e bäst ///// Puss finaste Molly


    Martin

    SvaraRadera
  47. Grattis till studenten Molly!
    Är så himla glad för din skull!:D<3
    Kramar Frida

    SvaraRadera
  48. Grattis till studenten Molly! :) Du är så vacker!

    SvaraRadera
  49. Grattis Molly!
    jag slutar 7:an på tisdag!! Längtar som in i....
    Hoppas att du fick en bra student dag.
    Idag tog studenterna i vår lilla stad studenten och jag kände ganska många och alla far åt alla olika håll...
    Du är så himla duktig på att skriva texter.
    Jag började gråta när jag läste detta inlägget när du skriver att skolan tar slut :(
    Även om man längtar efter att ta studenten så träffar man ju inte sina vänner lika ofta och har ingen skola att gå till inga lärare....:(
    Jag har gråtit på varje skolavslutning sedan jag började :( även om jag vet att jag har ett nytt år framför mig.
    Aja Lycka till Molly och hälsa Eric.!

    SvaraRadera
  50. Grattis Molly!! :) Själv tog jag studenten nu i måndags, på nationaldagen. SJUKT KUL! Snacka om att slita i 12 år bara för att få vara lycklig i en dag! :P Men som du säger, BÄSTA DAGEN I MITT LIV!

    Så ja, eftersom att jag själv har upplevt detta nyligen så känner jag igen mig så väl när du beskriver känslan dagen efter.

    Lycka till med allt! :)

    SvaraRadera
  51. WOW! Vilken fin klänning du hade! Och ett stort grattis till studenten! :)

    SvaraRadera
  52. Grattis till studenten Molly! Du var sa fin :) Eric ar med pa hitlistan har i belgien nu och han ligger mycket hoger en running scared! Jag vart jatte glad nar jag horde popular pa radion!! :) puss <3

    SvaraRadera
  53. så fin du är, GRATTIS SÖTNOS :D

    SvaraRadera
  54. Finaste Molly!
    Stort stooort Grattis till studenten och lycka till i framtiden!♥ Jag ser verligen fram emot vad som komma skall om dig snart... Kan knappt vänta!
    Tack för att du delar med dig av din stora dag till oss i bilder. Bilderna var otroligt vackra. Så mycket kärlek och lycka i bilderna.

    Kramar i massor till dig!
    /Mathildaa

    SvaraRadera
  55. Gud va fin du är!
    och älskar bilden på dig när du var liten (hur söt som helst!)Nu är du sjukt snygg och du och eric passar så bra ihop!! du verka fått en helt underbar student och det hoppas jag att jag får med, tar min om 1 år!! :D
    kramisar

    SvaraRadera
  56. Du är så himla vacker Molly!
    Ett STORT grattis till studenten :) <3

    SvaraRadera
  57. Grattis till studenten Molly! Själv har jag två år kvar, men längtar så galet mycket!

    SvaraRadera
  58. Du är så fin, och vad fin klänning du hade!
    Grattis! :)

    SvaraRadera
  59. Studenten är underbar! För mig var det den enda gånger under hela min skoltid jag kände gemenskap istället för utanförskap. Att uppleva det i en gemenskap man dessutom varit delaktig i måste vara ännu bättre :) Stort grattis!
    Och du, det är inte mening att du ska bli vuxen nu hux flux. Låt det ta tid. Prova dig fram. Gör misstag. Ramla ner och res dig upp igen. Gå vilse och hitta tillbaka till rätt stig. Det är så man växer och slutligen hittar sin plats i livet.
    Var ärlig mot dig själv och tro på det du gör.
    Ta hand om dig.
    Framtiden är din :)

    SvaraRadera
  60. Grattis Molly! Jag gick för bi er när ni tog studenten du har så sjukt snygga kläder! Du är värkligen min största förebild

    SvaraRadera
  61. GRATTIS MOLLY :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Lycka Till med Musiken som jobb nu, det kommer gå strålande :) Läääängtar till din nästa skiva!!!!!
    Massa Kramar från Magda

    SvaraRadera
  62. åhh , vad söta du och Eric är !!! :) visa gärna mera bilder på dig & Eric :)

    SvaraRadera
  63. Heregud va du var fin! Hoppas du hade en kul dag! Det ser ju ut så i alle fall!

    SvaraRadera
  64. shahad :) Eric Saades & ditt största fan! ;)12 juni 2011 kl. 14:50

    heej<3
    för det första så vill jag säga grattis! <3
    igår tittade jag på trassel och då hade jag glömt bort att det är du som pratar (blondis) röst!
    iaf jag blev helt galen allvar,alltså jag typ börjar dööö, jag grät allvarligt för liksom jag kunde nt stå ut med att höra dig utan att tänka på hur snäll du är elr nått. liksom jag fick panik, jag typ började älska dig skiiiiit mkt! jag doog typ, liksom varje gång du sjöng och varje gång du pratade elr ngt så tänkte jag på att det är Molly som pratar alltså Eric's flickvän! jag fick panik! jag vill verkligen verkligen verkligen träffa dig och bara krama dig! allvar du fattar nt hur mkt jag har börjat älska dig! jag gjorde det förut oxå men nu är jag galen i dig! <3
    snälla kan nt du följa med Eric när han ska sjunga på Eksjö stadsfest? snälla?
    jag håller på döö jag vill hitta Eric igen som jag gjorde förra året och förhoppnings vis dej med han iår! <3
    snälla söta molly? jag gråter varje gång jag tänker på er för jag tkr att det är orättvist att era vänner på träffa er som är så underbara och jag nt får elr kan! snälla Molly! <3
    jag får panik! jag vill träffa dig! <333
    förresten jag har köpt några presenter till dig för studenten men vet nt hur jag ska skicka de till dig? har du typ ngn adress elr typ fan adress? <33
    snälla svara på min fråga! <3
    du kan svara på det till denna email: Shahad.M@hotmail.se!
    det skulle betyda grymt mkt! <3
    jag älskar dej mest! och nu är jag både ditt största fan och Eric's! <3
    älskar dej! <33333

    SvaraRadera
  65. åh så vacker du är! grattiskramar till studenten! :)

    SvaraRadera
  66. GRATTIS och lycka till Molly! :-)

    SvaraRadera
  67. Grattis molly!:) Gud vad kul det ser ut!! ÅHH vad jag längtar!!

    Kan inte du visa några av dina paket, vad du fick för något?:) Det hade varit roligt att se.

    SvaraRadera
  68. Mina barn har just kollat på klipp från Eric på Bollibompa med bla klädracet och intervju. De tyckte det var superkul. Skall inte DU vara med i Bollibompa. Vore kul...
    Såg även när ena killen från Bompa härmade Erics dans till Populare kul då han använde knäckebröd istället för glasburen...Kanske något billigar men tjejerna skrattade och tyckte det var superkul...
    Hoppas du/ni har det bra.
    Kramisar...

    SvaraRadera
  69. Gratttttiiisssss!!!!
    Vad gullit att du la upp en bild av dig och Eric tsm jag vet att han tog studenten för 2 årsedan och han såg så himmla stolt ut!!

    Puzzz Lizzze

    SvaraRadera
  70. Grattis! Jag är en gammal Rytmus elev och fick återuppleva minnen när jag såg matteläraren/ Dj=) Vi var ett gäng elever som avslutade vår student på Cafe Opera där han var Dj då=) Känns fint att skolan verkar lika bra som förr innan den flyttade till nya lokaler och så. Lycka till i livet med musiken och med kärleken!

    SvaraRadera
  71. hej molly e helt kär i din klänning vart har du
    köpt den skulle så gärna vilja veta de :)

    SvaraRadera
  72. Mayor stort grattis till studenten Molls! Å jäklar va roligt det ser ut att vara att ta studenten i Sverige! I Finland är det så himla stelt, man sitter stilla bara - typ!
    Gratulis Gratulis c(=

    SvaraRadera
  73. om du kollar min blogg så har du två till gratulationer ! :)
    och
    GRATTIS TILL STUDENTEN !!
    Hopps det går bra för dig nu i framtiden !
    Och hoppas jag kan träffa dig i sommar ! Du verkar så snäll :)
    Dream come true om du svarade på detta !
    ha det bäst !
    Kraaaaaaam

    SvaraRadera
  74. Grattis till studenten sötaste Molly :D Hoppas din dag var perfetk ;) <3

    SvaraRadera
  75. Grattis på studenten, i efterskott!!!!!
    Kul att det blev en bild på dig och Eric, ni är så söta ihop! Villken skål hammnade jordgubbarna i? Den lilla eller den rosa? Och villket gottebord!
    Hoppas det går bra för dig med musiken nu när det är det du kommer jobba med, ska försöka få mamma att köpa din nästa skiva om du släpper ut en förstås! Hoppas det;)
    Kramisar från Maja

    SvaraRadera
  76. Grattis till studenten;)
    Hälsa Eric att vi saknar han i malmö:(
    Kan man skicka bilder till dig sen uppträde som man se skickat till dig på både dig och dina syskon och på såklart världens bästa artist Eric saade?<3
    /Louise

    SvaraRadera
  77. Stort grattis till studenten!
    Jag är såååååå avundsjuk. Jag har nämligen ett helt år kvar, och det känns som en evighet dit!
    Men samtidigt som jag längtar dit, har jag ångest inför framtiden. Jag har en dröm som jag strävar efter att uppnå, men den känns så avlägsen. Och om jag mot förmodan INTE skulle bli det jag drömmer om att bli, så vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag känner mig så förvirrad...
    Jag undrar bara om det är normalt att känna såhär, eller borde jag oroa mig mer än jag redan gör...?
    Många kramar och lyckönskningar,
    Caroline

    SvaraRadera
  78. åh vilken fin klänning du hade! :')

    SvaraRadera
  79. Shit vad kul!!! Nu blir jag också nostalgisk och allt det :O vill också ta studenten igen... visserligen var det 08 och ett tag sen men vaddåå? så underbar och lycklig dag hade jag!

    SvaraRadera
  80. Would you lend me your dress for my graduation next year? Just kidding but I love it and you were beautiful! :3

    SvaraRadera
  81. åhh , du och Eric är så sjukt söta tsm , visa fler bilder på dig och han ? :)

    SvaraRadera
  82. Hi Molly sorry cannot speak Swedish hope you can read this I translate your page. University was the best 3 years of my life I will always miss them even though a long time ago now (I'm 30 now, eeek!!) Good luck in your career and always be grateful for your university days. You look lovely as always! (p.s. tell Eric to take his sunglasses off sometimes!!) lots of love and best wishes
    Catherine xx

    SvaraRadera
  83. Grattis Molly!:) Ser jätteroligt ut!!! Jag längtar verkligen, Och va´ fin du va´!

    SvaraRadera
  84. Bor du och Eric ihop?:)

    SvaraRadera
  85. Stort Grattis till studenten Molly! Vilken fin och mysig fest du verkar haft med nära och kära. Lycka till i framtiden. Kram

    SvaraRadera
  86. Ååh! det ser jätte kul ut och din blogg är värkligen bäst! ;D ♥
    Haha när jag tar studenten ska jag inte göra som min stora syster -.-
    Hon ordnade en resa hem till Turkiet och vi gjorde typ ingenting där bara pratade om den där stundenten -.- Aja pözz o kram!

    SvaraRadera
  87. Oj herregud va vacker du är!

    SvaraRadera
  88. fina fina molly... du är så sjukt vacker!
    GRYMT STORT GRATTIS TILL DIG, fyfan vad skönt och fyfan vad du är bra! :D

    SvaraRadera
  89. Grattis Molly!
    Älskar din musik!
    Läs gjärna min blogg du kommer nog nt gilla den men kolla in och komentera bara för min skull!:)
    Är du och Eric fortfarande tsm? KUL!
    Gillar er båda!

    /Rebecca

    SvaraRadera
  90. Hej Molly ! Jag älskar din låt " mitt liv är mitt " när nån i skolan har varit dum och taskig mot mig ( det hände ofta )så brukar jag när jag kommer hem starta datorn och sätta på denna låt och sjunga den ! Jag är lycklig när du är lycklig och jag hoppas att du kommer till södertälje någon gång och då så får jag ÄNTLIGEN se hur duktig du är ! Grattis till studenten och fin bild på dig och Eric ! kika gärna in på min blogg skriver noveller om några kändisar och en tjej ! ditt namn är med och Eric linda pritchard också och en till .
    Jag önskar dig stor lycka nu i livet !!!
    MVH // Paulina

    SvaraRadera
  91. mycket bra bilder! Jag är ungerska, 13 år gammal!

    SvaraRadera
  92. Va kul att du har tagit studenten och superfin klänning :)

    SvaraRadera
  93. Aaauw! Du och "din pojkvän" är så söta tillsammans. Jag vet att du inte vill nämna hans namn så jag säger det inte heller ^^ Gullig och fin blogg du har! **

    SvaraRadera
  94. Grattis till studenten molly! Jag undrar varför du inte har lagt upp bilden på när eric pussar dig på kinden, den är så söt!!! Men ha det bäst iallafall! kram!:)

    SvaraRadera
  95. Du är så sjukt fin Molly !

    SvaraRadera
  96. Det där efterrättsbordet vill jag ta hem till mig!!! :D

    JÄTTEGRATTIS till studenten! Det är helt klart en härlig upplevelse :D

    SvaraRadera
  97. Hur gammal var du på din studentbild.?

    SvaraRadera
  98. Du och Eric är så söta tillsammans lykost som har Eric saade som kille ps fina bilder

    SvaraRadera