torsdag 30 juni 2011

Studion


Nu sitter jag på tåget in till stan. Ska snart möta upp Emmalisa för att äta middag. Åh va mysigt det ska bli. Har saknat henne!

Idag har allt gått i ett. Först möte med Veckorevyn (kändes riktigt bra! Ni får snart veta vad det handlar om!) sedan möte med mitt management, efter det direkt in i studion och slutligen ut till Huddinge för att övningsköra med pappsen. Är helt slut nu!








Imorn väntar ytterligare körlektioner på morgonen och en jättespännande sak som jag tyvärr inte kan avslöja än... Ska nämligen fira Emils födelsedag (i väääldigt mycket efterskott... Varför blir det alltid så när man ger upplevelser? Snacka om busy people!) och jag har rätt knasiga planer!

Pusss






-- Bloggar från iPhone

22 kommentarer:

  1. Du är så påhittig Molly! :D :) ;) <3

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att du firar och planerar din kompis födelsedag :)
    Hoppas vi får höra din nya låt snart :)
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  3. Bra Molly att du uppdaterar mycket för jag älskar nämligen din blogg! :D <3

    SvaraRadera
  4. Kommer det att bli en ny skiva?
    <3 PUSS Märta

    SvaraRadera
  5. Heej! Vad kul! I huddinge? Vaar i Huddinge? jag bor ju här!! :D Tänk om man såg kändis idag? Hur kul?? Kram och lycka till med körandet.. !!

    SvaraRadera
  6. Ska bli grymt kul att få höra resultatet av allt ditt jobb sen :D vilken driv du har med körkortet Molly! Lycka till!!!
    Hoppas att du och emmalisa får det mys ikväll :))
    Spännande de med Veckorevyn!
    PUSSS love <3

    SvaraRadera
  7. Ska bli så roligt att få höra dem nya låtarna! Kram Thilda

    SvaraRadera
  8. Kul att du spelar in nytt! När ska det släppas? Ska du göra några spelningar i sommar? När/var i såfall?

    Måste även passa på att tacka dig! Älskar att du hakat på Egoinas lårkampanj och visat upp dina samt att du varit med i vecko revyns viktkampanj. Sedan läste jag om dig att du har storlek M. Det har jag också och jag har haft jättekomplex för mina överarmar som jag tyckt är för tjocka. Sen fick jag veta att du har storlek M och jag tycker du är jättefin när jag sett dig i linnen! Så nu vågar jag oxå gå i linnen och ärmlösa klänningar. Det har jag inte gjort förut! Så Molly: fortsätt vara den du är för bara genom det inspirerar du andra och ger oss (eller iaf mig) bättre självkänsla och självförtroende. Tack!
    DU är fin! Kram!

    SvaraRadera
  9. Hej fina Molly!!!

    Ojj.....vad fullt upp du har i sommar! Du får inte stressa upp dig för mycket bara, då mår man inte bra! Och jag vill ju att du ska må bra! <3

    Själv ska jag nästan inte göra någonting i sommar...ska vara hemma till typ sista veckan i Juli... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra!? Inga kompisar är ju typ hemma heller, aja.. :(

    Kul att du har börjat övningsköra, du kommer bli världsbäst på att köra bil! Kul att du va i studion! :D Hoppas att det är en artikel om dig i veckorevyn, då ska jag köpa den!

    Ha det bra
    PUSSSS och KRAAAM
    // Aline <3

    SvaraRadera
  10. Tala gärna om när den är i butik, så jag kan köpa den...=) Gillar att läsa din blogg!
    Kram Cecilia i Vara

    SvaraRadera
  11. Ta inte detta på fel sätt nu...
    Men har du gått ner massa i vikt? du ser så mycket smalare ut på dessa bilderna! (inte för att du var tjock innan men ändå)
    åååh älskar din blogg för att du är så normal och verkar vara väldigt lycklig över det! orkar inte längre med att alla i dagens samhälle ska vara "superskinny", det ledde till mitt helvetes år med ätstörningar. bli inte som de! Jag älskar att se att man faktiskt kan vara NORMAL!

    SvaraRadera
  12. Det ska bli kul att få höra dina nya låtar som kommer snart. Jag älskar verkligen din blogg. Kram Evelina:-D

    SvaraRadera
  13. Hej Molly!
    Jag har ett litet problem angånde blogspot som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har en iphone och har tänkt mobilblogga en del ifrån den. Men jag kan bara ladda upp text med gratisappar. Måste man betala för en annan app, eller hur gör du för att ladda upp bilder från mobilen i dina inlägg? Mycket tacksam för svar. :)

    SvaraRadera
  14. Hej Molly!
    Jag har ett litet problem angånde blogspot som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har en iphone och har tänkt mobilblogga en del ifrån den. Men jag kan bara ladda upp text med gratisappar. Måste man betala för en annan app, eller hur gör du för att ladda upp bilder från mobilen i dina inlägg? Mycket tacksam för svar. :)

    SvaraRadera
  15. Håller tummar och tår för dig med körkortet!!! Minns själv vilken känsla det sen var att köra själv för första gången. Jag gav mig ut med en kompis som ännu inte tagit kortet (hon tog det många år senare). Jag kände mig jätteliten och ensam. Var var min co-driver!!!
    Sedan har jag kört nästa prickfritt i 32 år. Bara åkt fast för en fortkörning...men klarat mig många ggr... Inte illa! Dessutom tävlat inom bilsport och det är suuperkul...
    Kramar...

    SvaraRadera
  16. heeeeeeeej!!
    jag älskar att läsa din blogg jag går hit 24,7
    men det här har ingenting med detta att göra men kan inte du börja twittra på riktigt:D (om det nu heter så) :D haha

    SvaraRadera
  17. ÄLSKAR DEEJ <33

    SvaraRadera
  18. Ville bara säga att du har konkurrens när det kommer till Eric Saade! Om du frågar de barnen jag tar hand om på mitt sommarjobb "har du en pojkvän då?" så svarar ALLA tjejer "ja, Eric Saade"..... Så otroligt gulligull!

    SvaraRadera
  19. Jag tänkte bara säga att jag såg Trassel idag :) Den var ju jätte bra!!! :D Och din röst..älskar den! :D <3

    SvaraRadera
  20. Du är så otroligt fin Molly!!!!

    Guud, vad kul att det kommer en ny låt snart! Har längtat på det längge!!

    Älskar dig Molly!!

    SvaraRadera
  21. Du och Eric är världens finaste par.

    Kram från Skåne

    SvaraRadera