tisdag 13 juli 2010

Jag är leeedig!

... Och vet ni, det varken regnar eller snöar! Tvärtom! Det är fan värmerekord i Sverige! Lite trist dock att jag tillbringade den varmaste dagen någonsin i en 31 grader varm buss på väg till Öland. I sju timmar satt vi och svettades. Godiset smälte ihop till en enda deg. Saften smakade glögg. Datorn fick värmeslag och vägrade fungera. Busschauffören vägrade höja radion så att vi kunde höra hur det gick i matchen. Så jag och min kusin Wille stod upp i bussen och pressade ena örat mot högtalaren som satt uppe i taket. Måste sett väldigt kul ut!

Men nu är vi framme och jag mår som fisken i vattnet (konstigt uttryck det där...). Öland är det bästa stället i världen! (slår Skåne lätt ;P)

Nu ska jag ner till stranden för andra gången idag. Vad har ni för er?



Min kusin Wille gör sandslott (till hans försvar kan jag säga att min tvååriga kusin Thea också var med, men hon var naken så jag tänkte att hon kanske inte ville vara med här på bloggen)



Lilltrollet




Sötast i hela världen!



Wille provade en våtdräk i Theas pool.




Jag är lycklig!


Puusss


-- Bloggar från iPhone

14 kommentarer:

  1. Hej Molly!
    Välkommen till Öland! Du har ju iallafall bra väder än så på ön! Dundervarmt är det ju, men det är det ju över hela sverige så...
    Kram

    SvaraRadera
  2. jag önskar jag var där! alla har lämnat mig här hemma så är helt ensam...ha inte för mysigt utan mig! pusss

    SvaraRadera
  3. Fina Molly! :-) Öland är ett av mina favoställen också. Vart på ön är du? Jag och min familj brukar vara vid Byrums raukar på norra Öland, (mellan Löttorp och Byxelkrok).
    Njut av ön och av ledigheten!
    Kram.

    SvaraRadera
  4. Det ser jättemysigt ut!
    Kul dedär med högtalaren, det måste varit lyxit för de som va på bussen, en utav mina största drömmar är att tyyp träffa någon känd (tyyp du eller Eric) bara helt random ute på gatan elle nått, tyvärr så bor ja i Göteborg så en sådan sak kanske skulle vara näästan omöjlig... drömmar drömmar...
    Hoppas du har det härligt och mysigt på Öland (ja håller med det är faktist mysigare än Skåne) ooo jusste ja ska till Skåne senare i sommar! :D Till Mölle om du vet var det ligger ;)

    Kärlek, kramar och lycka till dejj

    Puss

    SvaraRadera
  5. Bra där, Molly att du åker buss som oss "vanliga" människor. Inga divalater här inte, hehe. :-)

    SvaraRadera
  6. Härligt att få vara på Öland :-) Det är lycka!
    Hälsa alla så mycket från oss.

    Kramar från "mamma Kicki" (Jonathan)

    SvaraRadera
  7. hejhej! vart på öland är ni?:)

    SvaraRadera
  8. ähhh inget slår skåne?x) eller jo, du gör!:)

    Saknar dig, pussar & kramar!

    SvaraRadera
  9. Hej Molly jag heter också Molly och vet du,??
    Jag har en sommar stuga i öland inte precis sommar stuga då men min farmor och farfar bor där, Tycker jag är roligt jag åker ditt varje sommar, Det är roligare där en skåne kan jag hålla med om ;) Hehe Ja det var allt Hejdå sötaste MOlly ♥♥ ;) du är till och med sötare en mig ♥♥♥ puss hejdå!! ♥♥♥♥♥

    SvaraRadera
  10. Kul det såg ut =D

    SvaraRadera
  11. du var riktigt fin på den sista bilden! (:

    SvaraRadera
  12. såg precis break of dawn,
    måste få fråga, hur känns det att eric hånglar med en annan tjej i hans nya video? även om det bara är jobb.... måste kännas lite...

    SvaraRadera
  13. var själv där. stog där bakom i slutet och väntade på autografer. tog en snygg bild på dej när du gick förbi haha. synd att du inte skrev autografer. var kommer klänningen ifrån?
    tacksam för svar (L)

    SvaraRadera
  14. jag tror att jag kommenterade i fel inlägg (skulle vara i det om victoriadagen) ooopsi! Det gör kanske inte så mycket, hoppas jag!

    Skulle vara jätteroligt om du kollade min blogg och kanske lägger in en kommentar.

    Gillar verkligen din blogg

    SvaraRadera