tisdag 9 februari 2010

Sminktips

Jag börjar nästan tro att jag blivit knäpp! (mer än vanligt alltså!) Trots att jag bestämt mig för att det blir för tungt att hålla igång två bloggar samtidigt, så kan jag ändå inte låta bli att bara kika in här varje dag på min lilla favoritblogg för att se om ni har kommenterat något... fast jag inte ens har skrivit något nytt!


Idag fick jag bara en sådan enorm feeling för att skriva lite personligare och "o-Let's-dancigare" grejer som kanske inte skulle passa så i Let's dance-bloggen...

Några av er har ju frågat en massor om vad jag gillar för typ av smink, hur jag sminkar mig och vad jag använder för produkter osv. Eftersom jag inte går runt med alla sminkmärken i huvudet, har det varit lite svårt att svara på bara sådär. Men idag, efter att jag varit och hälsat på min härliga och superduktiga sminktjej Maria (som sminkat mig nu varje fredag inför Let's dance) i hennes nyöppnade sminkbutik "I Am", kände jag att det var dags att skriva lite om mitt nya favoritmärke. Det kan man kalla kärlek vid första ögonkastet! (Då syftar jag alltså på sminket och butiken... inte Maria i detta fallet). Ni bara måste kolla in det stället! Det var som att komma in i en rosaskimrande, parfymdoftande godisaffär! Plinget i dörrklockan hann knappt klinga ut innan jag var framme och pillade på alla fina ögonskuggor och läppglans.

"I am" Ringvägen 116



Det här fick jag med mig hem:


Märket heter Glöminerals (uttalas även "Glow-minerals"), och är mineralbaserat.




CentreraJag och Maria


Om ni tycker att det är kul att läsa om smink mm, kan jag inom en kort framtid skriva ett litet inlägg om hur jag brukar sminka mig. Tills dess kan ni kolla in Marias blogg för lite sminktips:

http://iamsthlm.blogg.se/

pusss

55 kommentarer:

  1. Hej Molly kul att du Bloggar här saknar det.
    En fråga kan man köpa hennes smink på nättet i så fal skriv upp länken?

    Lycka till med allt Daniela

    SvaraRadera
  2. Heej!
    Oh vad härligt med ett nytt inlägg. Trots att du sagt att du tänker blogga på Let´s dance bloggen nu ett tag så kikar jag alltid in här också för att se om du har skrivit något och idag blev jag positivt överraskad! :D

    "I Am" såg ut att vara ett mysigt litet ställe. :D Får titta förbi om man åker till stockholm någon gång! :D
    Kramar Isabelle

    SvaraRadera
  3. Hej Molly, jag och min mamma Pernilla var inne hos Maria och Anna på I am idag och jag fick din autograf som du hade skrivit åt mig. Tack så mycket, jag blev jätteglad! Jag röstar på dig på Fredag!!! Kram från Jamie ( precis 6år gammal, så mamma fick skriva åt mig...)

    SvaraRadera
  4. Då är du nog lika knäpp som jag. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån din "riktiga" blogg, även fast jag kollar in din "Let's dance"-blogg varje dag.

    Jag är väl egentligen inte så intresserad av smink, eller jag sminkar mig i alla fall inte, men det ska ändå bli jättekul att läsa dina smiktips! Lycka till med samban på fredag, håller tummarna! (när jag inte röstar)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Molly, nu är det så att jag har kollat genom ALLA bilder på din blogg och du är ju översöt på varenda en! Hur lyckas du? :P Kan du inte dela med dig av din söthet till mig? Kram Isabelle

    SvaraRadera
  6. <3 älskar dig o din musik hur mycket som helst. röstar på dig varje vecka typ 100 gånger varje gång. du är bäst. <3 kram

    SvaraRadera
  7. Lycka till med samban imorgon! Håller på er :)

    Kramar från Finland

    SvaraRadera
  8. Tjenare Molly! Jag är en schlagernörd, så jag diggar dig mycket. Speciellt din sommarlåt. Jag har nu skrivit en egen schlagerlåt på skoj som handlar om den allsmäktige Christer Björkman. Den är taskigt inspelad och så, men ganska schlageraktig ändå. Den finns på youtube under namnet "Christer Björkman-låten". Vore kul om du kunde ge en kommentar om låten.

    SvaraRadera
  9. Vad kul med nytt inlägg här, eftersom Let's dance bloggen strular lite ibland va? Tack för det underbara sminktipset! Väntar redan på inlägget om hur du sminkar dig :)

    LYCKA TILL IKVÄLL!
    / Carro :D

    SvaraRadera
  10. sitter och kollar på Let's Dance nu, du är sjuk snygg och duktig du borde vara stolt för den du är! :)

    SvaraRadera
  11. Hej :) Superfin blogg! Tycker att du är helt awesome i Let's dance ;D Kolla gärna in min blogg http://musicsparadise.blogg.se Lycka till med dansen och musiken! /Mimmi

    SvaraRadera
  12. Hej, första gången jag kommernterar en blogg men som sagt måste ju va fösta gången någon gång :-)
    Bra jobbat med dansen idag :-)

    Vet att kraven i din bransch är höga men den enda som garanterat skall leva hela livet med dig det är DU. Allt du gör skall du alltid göra för att DU vill och "skit i vad andra tycker" DU duger som DU är. DU har ingen skyldighet att ständingt "bevisa" för andra att du duger. Lev livet Molly som du vill leva det och ta ansvar för vad du tycker och vill så blir det bra.

    Självkänsla = Vem jag är
    Självförtroende= Vad jag presterar

    Jag har en övning till dig som hjälper men den tar vi en annan dag.
    Haha vilken moraltext men blir så ledsen av att du inte tror på dig själv när det du gör är fantastiskt bra. Tack för dina insatser i sång & dans
    Nu dags att rösta på Let´s Dance och ta fram glassen
    kram/ T

    SvaraRadera
  13. Hej Molly!. Såg artikeln i aftonbladet och jag blev så ledsen!. Du är absolut inte överviktig så det hoppas jag verkligen inte att du tror!. Jag hoppas verkligen inte att du lyssnar på dom. Jag tycker du är grymt snygg och jättesöt och väldigt bra på att dansa så kör på, våga ta ut svängarna för du vågar för precis som jag brukar säga, allt kan man om man bara vill.

    Stor kram på dig
    / Ellie kostrådgivare

    SvaraRadera
  14. Läste just om kommentarerna om kroppar och vill bara säga dig Molly att du är så fin. Allt handlar om avundsjuka, låt det rinna av dig som en gås. Du är modig och väldigt duktig. Fin att titta på och njutbar att lyssna på. Dessutom är du rar och varm som person.
    Fortsätt bara vara den du är.
    Kram från en Mormor och Farmor med livets erfarenhet.

    SvaraRadera
  15. Hej Molly, måste bara säga hur sjukt vacker du är, läste på Aftonbladet att du blev kallad överviktig, det är ju HELT SJUKT!? Du har verkligen en så himla fin kropp som många andra skulle ge mycket för, och du är så himla duktig på att dansa :) DU är en förebild, och en bra sådan :D
    Lycka till! :D

    SvaraRadera
  16. Du va riktigt duktig i lets dance i går! Mvg
    Jätte fina kläder! Du är helt enkelt jätte bra Molly

    SvaraRadera
  17. Du är helt underbar i Lets Dance. Utvecklas riktigt mycket och det är kul att du vågar släppa loss. Det här kommer säkert göra mycket för ditt självförtroende i framtiden. Kör hårt!

    SvaraRadera
  18. Du är så otroligt underbar, söt & vacker, Molly!
    Glöm att du är ful & dålig, som du sa islaget igår! DU ÄR BÄST! <3
    Jag älskar dig, börja tunera snart! <3

    /Josefine H, Eskilstuna.

    SvaraRadera
  19. Du Molly, jag hörde att det är en massa förvirrade människor som ger dig nedsättande kommentarer om din figur! De har ju inte fattat någonting... Du är ju hur snygg som helst!
    Kommentaren om "...hälsosam" på Aftonbladet är klockren och visar på stor mognad som person!

    Du är talangfull och vacker både på ut- och insidan! Det är det som de avundas...!

    Kör på, och börja ALDRIG tvivla på dig själv!

    /J

    SvaraRadera
  20. du är otroligt duktig i lets dance :)
    är du inte tillsammans med han killen eric längre?
    hoppas allt går bra i lets dance och att du stannar väldigt länge :)

    SvaraRadera
  21. Hejsan Molly!
    Tänkte bara säga att jag verkligen beundrar dig och din insats i Let's Dance. Du verkar vara en så otroligt varm och härlig person och du är en enorm förebild för många tjejer (inkl mig)!

    Och ta absolut inte åt dig om de elaka kommentarerna om vikt eller utseende för du är skitsnygg! :D

    Kram kram

    SvaraRadera
  22. Hej Molly . Tycker att du dansar bättre o bättre.
    Du e snygg tjej. Låt inte kommentarerna ta dig!!

    SvaraRadera
  23. Molly har finast sminkning av alla. Jättesöt tjej <3 Hoppas du vinner Let´s dance =) Jag hade gärna dansat med dig, fast då hade vi blivit två amatörer *rodna* Men det hade inte gjort något ;)

    Bli min flickvän Molly!!

    SvaraRadera
  24. Hej Molly, jag kollade på dina gamla spelningar..och 14 aug 2099 shar ni stava fel..

    "Alvesta" men det heter AVESTA!

    SvaraRadera
  25. Tjena Molly satt på aftonbladet och läste att folk kallar dig "fet" och såna grejer, haha tycker det är helt sjukt. Banta inte ner dig, eftersom att vara för spinkig är bara äckligt, tjejer SKA ha kurvor. Du är riktig snygg och jag hade inte bangat om det är någon tröst haha :) /// och nej jag är ingen gammal gubbe eller någon mes som sitter och lirar WoW hela dagarna. Ha det bra!

    SvaraRadera
  26. hej molly, läste precis på aftonbladet.se om de "elaka" komentarer du fått om dig kropp efter ditt uppträdande på Let's Dance igår..
    lyssna inte, har är fin precis som du är och du är en stor och bra förebild för många människor är i Sverige. Har kollat på dig i Let's Dance och du är grymt bra. Du är riktigt modig som vågar göra den dansen på tv igår. jag förstår inte hur du hinner allt med skola + alla annat.

    fortsätt kämpa, du är bäst!

    SvaraRadera
  27. Jag läste på aftonbladets hemsida att du blivit kränkt för att folk kallar dig överviktig.
    Jag vill bara att du ska veta att jag tycker att du är en av de sötaste tjejerna jag någonsin sett. Att du kan dansa&sjunga är liksom bara ett + i kanten.
    Du är otrolig, keep up the good work! :)

    puss&kram från karro

    SvaraRadera
  28. Hej, är egentligen inte intresserad i lets dance och din musik även om jag vet att du sjunger mycket bra.
    Men jag läste iaf på aftonbladet om att du fått en massa dumma kommentarer om att du skulle vara tjock.
    Jag kollade på ett klipp från lets dance på youtube och kan konstatera att dom som säger att du är tjock vet inte hur en riktigt kvinna ska se ut.
    Med andra ord så ser du fantastisk ut, bara ignorera alla dumma personer som bara är avundsjuk.
    Mvh, Dan

    SvaraRadera
  29. Såg det där på aftonbladet om kritiken du och Kling fått om era kroppar. Säger bara en sak: Ta INTE åt dig! Du är jättefin som du är och det är dessutom insidan som räknas. Även fast jag kanske inte gillar dina låtar eftersom det inte riktigt är min musiksmak så tycker jag att du verkar vara en gullig tjej och så är du jävligt duktig på att dansa!

    /Em :)

    SvaraRadera
  30. Brukar aldrig titta på Let´s dance men råkade zappa dit igår och shit Molly vad vacker du var!! Oscar

    SvaraRadera
  31. Molly - Sjukt vacker i got to tell you ...folk som säger att du är överviktig har drabbats av den här jäkla Size zero nojan de snackas så mycket om . Du ser sjukt bra ut :)

    SvaraRadera
  32. Du är en MYCKET vacker tjej/kvinna, och dessutom verkar du klok, fortsätt så och bry dig inte om vad osäkra "små" personer säger om din person eller din kropp. Dessutom dansar du bra:-)
    Du är toppen!/tjej/kvinna 50+

    SvaraRadera
  33. Hej Molly!

    Vill bara tala om att jag gillar din musik...Vi har betstämt jag och min blivande make att vi ska spela din låt,så vill stjärnorna,nu när vi gifter oss i mars..
    kram Alexandra

    SvaraRadera
  34. Hej Molly,
    Blev helt chockad när jag läste i tidningen att du fått massa kommentarer om vikt. HELT SJUKT! Du är ju världens charmigaste och vackraste tjej!
    ush för folk som är visar sin avundsjuka på det sättet...

    SvaraRadera
  35. Hej Molly, jag såg lets dance igår och blev så rörd när du sa att det minns en liten molly där inne som säger elaka saker. Jag känner lika dant om mig själv, MEN. En sak ska du veta, du är en av din vackraste människorna som jag har sett, du är naturligt vacker. Sen inte nog med det så när man ser dig på scen du är alltid glad och verkar så himla snäll. Jag hoppas verkligen att du tar åt dig när vi människor säger att du är vacker! Men framför allt lyssna inte på alla idioter som säger fula saker till dig, för du är bra som du är (dom är avundsjuka)! KOM IHÅG DET! Fortsätt med ditt underbara jobb! KRAMAR / Helen Skellefteå!

    SvaraRadera
  36. Sjukt fin du är Molly! Godiset för ögonen på fredagskvällarna =) Kör hårt

    SvaraRadera
  37. Jag vill bara säga en sak Molly! Jag har läst att du fått kritik för att du skulle vara för mullig... Absolut inte!!!! Du är såååååå söt och fullkomligt normal! Du är så fin. Fortsätt vara så!!! Det är inget ideal att vara size 0...
    Du är vacker precis som du är!!!
    Kramar Mia

    SvaraRadera
  38. Asså Molly jag vill bara säga att jag tycker att du är så otroligt fiin och du verkar vara så skön.
    Lycka till i Let´s dance, hejar på dig varje fregad :D
    // Kram Minette <33

    SvaraRadera
  39. Hej igen. Hade inte läst artikeln från Aftonbladet när jag skrev min förra kommentar om att du duger som du är. Nu när jag läst den ville jag verkligen förstärka att DU duger som du är Molly. DU är verkligen en förebild för tjejer / killar. Att ställa upp inför 2 miljoner tittare och dansa. Det är stort.
    Såg att du sagt något i stil med att dem pinsamma bilderna från sanviken när du hoppade runt. Men säg inte så Molly Det är ju jätte fint att du vågar visa att du blev glad när Eric gick vidare. Det är ju du som är sån som person :-) Du behöver inte be om ursäkt för att du är Molly. haha känner mig som värsta moralkärringen men jag kommer fortsätta "bomba" dig med positiva kommentarer här på bloggen tills du "fattar" att du e bra som du är ;-) Du förtjänar också all den kärlek alla gett dig senaste dagarna, njut!!!. Jag har blivit glassmissbrukare när jag kommenterar din blogg. haha
    kram/T

    SvaraRadera
  40. Hej Molly..

    Jag älskar värkligen din musik och du är jättebra på att dansa också.. Hejar värkligen på dej! Så vinn hela Let´s dance :P Ps. Din pojkvänn äger också på att sjunga :D

    SvaraRadera
  41. fin blogg molly :)
    & lycka till;D

    SvaraRadera
  42. Hej!
    Jag har varken sett dig dansa på Let's dance eller sett dig sjunga. Men efter all uppståndelse kring din vikt på aftonbladet så kände jag att jag ville att du skulle få veta att du har en fin kropp. Du är absolut inte för tjock eller för smal. Du har en sund och fin kropp. Lyssna inte på de idioter som säger något annat.
    Ha det fint!!!

    Kramar

    SvaraRadera
  43. Heej jag undrar när du burgade sminka dig??? skulle vara tacksam om du dvarade jag vill värkligen veta kram <33

    SvaraRadera
  44. Heej!molly du är BÄST <3

    SvaraRadera
  45. Hej!<3

    Har du Bdb du skulle vara jätte kul om di kanske skulle kinna adda mig EB-ofc
    Hoppas de går bra med Let´s dance jag hejjar såklart på min idol Molly!!<3<3

    Jag är 10 år!

    SvaraRadera
  46. Heej
    jag tycker att du är jätte duktig på allt du gör!!! hoppas det går bra i Let´s dance<333
    krammar Hanna I skövde

    SvaraRadera
  47. hej molly!<3 du är min förebild vill ha allt som du har hihi. men till saken har du msn elr typ nån anan sida dör man kan chatta med dig det skulle vara så trevligt att ha dig på min msn elr någon annan sida. en sak till när går du och lägger dig på kvällen och när går du upp på morgon???? och är det sant att du är i hop med ERIC SAADE??? tacksamför svar hej då och tack på förhand <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  48. heej Molly!<3 Asså jag kan inte förstå hur folk kan skriva och säga en massa dumma saker om din vikt!!! Du är verkligen helt PERFEKT tjejen!! Så otroligt naturligt vacker, och sen så har du sveriges bästa röst! ta absolut inte åt dig av vad som skrivs, det är sånt man måste ignorera när man är känd. Din kropp är helt underbart fin <3 Ville bara att du skulle veta hur otroligt fantastisk du är Molly <33 1000 kramar från Emma.

    SvaraRadera
  49. Du är så sjukt snygg, måste bara säga det.
    20 årig grabb från Uppsala!

    SvaraRadera
  50. Halli Hallå!

    Jag undrar vad det är för märke på klänningen du hade på dig när du och dina syskon intervjuades i tv4? Den var helt fantastisk!

    / Lovisa

    SvaraRadera
  51. Du är supersnygg molly och jag älskar när du sjunger, din röst är awsome! själv gillar jag att sjunga och men jag avgudar dig och din röst! :D
    Undrar fall om du kanske har något tips på hur man kan förbättra sin röst! :D <3

    SvaraRadera
  52. Jag tkr verkligen det skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg om hur du sminkar dig! Jättegärna vad du använder för hårprodukter och stylar det oxå, ditt hår är helt underbart! :)

    SvaraRadera