tisdag 6 juli 2010

Båstad och Växjö

Sitter just nu mitt i Scaninavium (i Göteborg) UNDER scenen som är ca 1,3 meter hög tillsammans med syrrorna, Nicklas Hocker (från Idol 2009), en massa dansare, ett band och en gospelkör på 35 pers. Basen dunkar så att vi darrar i hela kroppen och det är totalt bäcksvart förutom ljuset från min dator. Vad har ni för er?

Jag har haft så sjukt mycket strul med mitt internet enda sedan jag kom hem från USA, så här kommer en liten sammanfattning av helgen.

Båstad:

I söndags var jag i Båstad på invigningen av Tennisveckan. Solen sken och fåglarna kvittrade - min första riktiga, svenska sommardag!

Växjö:

I förrgår gigade jag på en Allsång i härliga Växjö. Publiken var helt galen och jag kastade av mig klackskorna på scenen. Haha. Varför, varför, varför envisas jag med att sätta på mig klackar?! Det är ju så obekvämt! Visst, man blir längre och får snyggare hållning, men det är det fan inte värt när man struttar omkring som en stelopererad pingvin... och för att inte tala om smärtan i fötterna efteråt!
På giget nu i Scandinavium ska jag ha ballerina eller kilklackar. Så! Då var det bestämt.Tunika från Cashbah
Önska mig lycka till inför ikväll! Hjälp vilken show det kommer bli!

Pusss

7 kommentarer:

 1. Lycka till Molly! Nu var jag lite sen med att säga det men jag är helt säker på att inget kan gå fel med den rösten du har. Älskar och avgudar dig till 100. Kraam

  SvaraRadera
 2. Vi ses imorn! Woohoo (:♥
  & Lycka till ikväll!

  SvaraRadera
 3. Åh va roligt du verkar ha haft det under de senaste dagarna (:
  Man blir så glad av dina inlägg och hela du utstrålar verkligen glädje, fan vilken bra förebild du är! Läste reportaget i Julia om dig på Elles blogg för en stund sedan och det var otroligt fina bilder! :D
  Ha det bäst och lycka till ikväll (:

  SvaraRadera
 4. Lycka till söta du! <3 :D // Caroline <3 :D

  SvaraRadera
 5. Allsången i Växjö med dig finns att se på Sveriges Radios hemsida: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2342&artikel=3833732

  Du var helt klart det bästa inslaget! :o)

  /Alice

  SvaraRadera
 6. Hej Molly! Måste bara säga att det var jätte roligt att träffa dig när du var i Växjö, även om vi inte fick fram så många frågor när det väl var dags att prata med dig, haha! Måste även säga att du är nog en av dom snällaste och trevligaste personerna jag har träffat. Fortsätt med det du gör, du är grym!
  / Hanna (vet inte om du kommer ihåg mig, men det är väl värt ett försök) :D

  SvaraRadera
 7. Jag cyklade ju förbi där när du repade på dagen! :) Grymt bra show på dig redan då! :)

  SvaraRadera