tisdag 19 januari 2010

Frågestund och Tillfällig bloggflyttÄnnu en gång, ledsen för dålig uppdatering, men som ni säkert förstår så är det mycket som pågår i mitt lilla huvud för tillfället. Jag lägger 100% av min energi och lediga tid på dansen, och det är svårt att hålla igång två bloggar samtidigt. Därför tänkte jag meddela att jag kommer pausa den här bloggen nu under Let's Dance-tiden.
Det kommer inte betyda att jag ska sluta blogga helt... För jag skulle aldrig riskera att tappa kontakten med er. Ni är ju mitt största stöd, och ni anar inte hur mycket ni betyder. Därför skulle det vara underbart om ni ville fortsätta följa mig/oss på:

http://molly.letsdance.tv4.se/


Där kommer vi inom en vääldigt snar framtid ha frågestund där ni får fråga vad ni vill! Så håll utkik.
Älskar er! <3

17 kommentarer:

 1. Lovar att följa efter dig :)
  Kram Magnus

  SvaraRadera
 2. Kommer följa dig lika troget som en hund!
  Kram

  SvaraRadera
 3. okej, följer över dit! (;

  & en frågestund.. PERFEKT! :D

  kram

  SvaraRadera
 4. JAAAAAAA VAD ROLIGT MED FRÅGESTUND!!!! :D

  SvaraRadera
 5. Hej MOlly jag förstår dig helt och hållet jag älskar dig också kram: Evelina

  SvaraRadera
 6. vi för står helt.Det är ju lite tråkit för oss men du får ju inte läga ner din dans för vår skulle för du har ju en hel stor talang.
  pus och kram och vi älskar dig med MOLLY.
  och de sist lycka till med din LET`S DANSE.<3

  SvaraRadera
 7. Hej Molly!

  Jag har nu tänkt en hel del kring vikt-frågan som pågår. Jag kan verkligen inte förstå på något plan att du ska vara överviktig eller liknande! Det är en mycket privat fråga med vikten men du är en sådan stor förebild!
  I ditt reportage i Let´s dance om skaka rumpa med mera blev jag oerhört berörd, det är inte många som kan visa vilken press det är på tjejer i vår ålder! Du bevisar verkligheten och att det inte är okej! En stor eloge till dig och ditt fantastiska engagemang!

  Sedan är du fantastisk duktig i Let´s dance. Beundrar att du först och främst vågar men även att du utvecklas för varje vecka!
  Stora kramar
  Dansaren Rebecka

  SvaraRadera
 8. molly du är bäst jag vill bli en sån sjärna som du men jag har en fråga är det inte lite jobbit att alla säger samma sak att du är bäst ja det undrar jag till världens bästa molly jag vill ochså vara kändif jag vill vara med på melodifestivalen jag har gjortlåtar och skikat in till melodifetivalen men jag får alldrig vara med och jag vill värkligen sjunga för alla och ha sko vad ska jag göra molly ps du är alltid bäst:)!

  SvaraRadera
 9. Molly du är helt klart bäst!
  älskar dig med :] hahahah:)

  adda min msn???
  (om du har msn)

  musik__97@hotmail.com

  (två st __)

  SvaraRadera
 10. Du är ju så fruktansvärt söt! :) Du och Eric konkurrerar ut Måns & Marie som Sveriges snyggaste par (Y) :)

  http://nilssonkatarina.blogg.se

  SvaraRadera
 11. Och vi älskar dig också Molly Sandèn<333
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Jag undrar bara om du ska komma till Kista eller något annat ställe så man kan komma och kolla?=D

  SvaraRadera
 13. heeej molly, du och eric är helt klart snyggast tsm!! Och du är så sjukt söt!! Älskar deej också molly(L) du värkar vara så super snäll:D(A) Hejdå och en en bamsekram till dej och eric(L)<3333

  SvaraRadera
 14. heeej molly snälla adda min msn!! sweetella96@hotmail.com


  snälla gör det alltså om du ha msn!!! Du är bäst och en av mina idoler!!! Vad heter du på bilddagboken om du ha det? Snälla snälla svara på detta för då är du bättre än bäst(L) Älskar deeej(L)(L)Och en stor stor kramis till deej:D<333


  ps. och en kram till eric också(L)<333  kolla in på min blogg snälla molly och skriv att det var du som kollade isåfall(L) bloggensliv.blogg.se
  du är bäst som jag har sagt typ hundra ggr nu thihi(L)(L)(L)♥♥♥♥♥

  SvaraRadera