torsdag 14 januari 2010

Nervositet och ryggont


Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag klättrar på väggarna av nervositet.
Jag som egentligen inte tänkte tjata om det denna veckan också... men det är ju SÅ mycket värre den här gången!

Rumba... Ru-m-ba... jag skakar inombords bara jag hör det ordet. Eller inte bara inombords förresten. Idag på repetitionen kändes det nästan som att jag gjorde poping/locking istället för rumba så mycket som jag skakade...

Varför är jag då så fruktansvärt nervös denna gången? Jo, för att jag inte längre kan hålla ett stadigt grepp i Jonathan så att han kan föra mig i rätt rikning (som i valsen). Nej, jag ska gå själv, säkert 8 steg sammanlagt. Det låter inte så mycket, men i höga klackar, på ett halt dansgolv, efter några snurrar som gjort en helt yr, inför en jury och ca 2 miljoner tittare... DET ÄR LÄSKIGT!
I rumban ska man dessutom vara sensuell och mjuk i höfterna, vilket är VÄLDIGT svårt när man är så nervös att hela kroppen krampar och skakar.

En annan sak som gör mig nervös, är att jag har fruktansvärt ont i min rygg. Efter det där misslyckade klippet där jag skulle göra en Fatboy-glide (ni kan se det i ett tidigare blogginlägg), fick jag faktiskt ont. Men jag ville inte säga något först för att jag var rädd att förstöra det roliga. För kul var det ju. Men mindre kul att jag fortfarande har så ont, och att vi har tre ställen i dansen där jag böjer ryggen så mycket bakåt att mitt hår nästan snuddar golvet...


Aja, idag har en kiropraktor varit och knäckt och knådat min rygg lite, och nu ska jag lägga mig på en värmedyna med lite tigerbalsam, så det ska nog ordna sig!


Håll nu tummarna för att jag inte spyr, svimmar, dör eller knäcker ryggen imorgon!


Pusss puss alla fina <3
15 kommentarer:

 1. allt kommer gå bra, kan lova dej det! (: <3
  guuud om 1 vecka kommer vi träffats, det är sinnesjukt! ;O kan inte tro det... blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på det! ;)

  & btw vi måste ta en bild tsm då! :D <3
  saknar diih!

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du tar Let's dance på alldeles för stort allvar! Tänk på att du ska se tillbaka på den här tiden och minnas hur roligt du hade, inte hur nervös du var!

  SvaraRadera
 3. håller alla fingrar och tår! ^^ ... kommer att gå jätte bra!

  SvaraRadera
 4. Ja jag lovar jag skall hålla ala 5 tummar för dig. Men jag tror du kommer att vara lika duktig som förra gången.

  Håppast du blir bra i ryggen snart.

  Lovar att titta på dig i morgon tidlig med.

  Titta i ditt kylskåp om du hittar något gammalt så blir det jo bra, Ha ha

  Ha nu en bra dag.

  SvaraRadera
 5. Hej Molly, jag tycker du är otroligt modig som ställer upp i let's dance och jag tror det kommer gå jättebra. Det värsta som kan hända är ju att det blir fel och det gör vi alla ibland så ingen fara. Tycker du var jättebra sist och du är så fin. Skickar dig många lyckokramar och ska hålla tummarna. Kram från Linnéa.

  SvaraRadera
 6. Så vacker som en dag!
  Nu börjar jag bli en stacker......
  Men, du vet ju hur roligt jag tycker du har det, njut, njut och njut igen!
  Kramar
  "mamma" Annette

  SvaraRadera
 7. Henrik H, Växjö15 januari 2010 kl. 15:13

  Det kmr går skitbra! håller tummarna :)

  SvaraRadera
 8. Men det kommer att gå bra Molly du var hur bra som helst förra gången och sjukt fin också puss // Caroline <3<3

  SvaraRadera
 9. Det kommer gå super, och jag håller både fingrar och tår för att du är bäst! :D <3 lyckatill! <3 mindre än två timmar kvar! :D

  SvaraRadera
 10. lycka till molly :) jag håller tummarna :)

  SvaraRadera
 11. Ta det lugnt du klarade det förra veckan så det går säkert bra nu med. Du är superduktig. Hoppas ryggen blir bättre. :)

  SvaraRadera
 12. det kommer inte att vara några problem att gå vidare för dig, speciellt om det är många grabbar runt din ålder som tittar/röstar.. kolla ditt utseende och din kropp, en fröjd för ögat när du dansar^^

  SvaraRadera
 13. Hej Molly vad som en händer på dansgolvet ska du veta att jag aldrig skulle skratta åt det eller sluta heja på dig eller det värsta att du skulle sluta vara min idol det går bara inte men du ska veta jag är i ditt hjärta och är med vad du en gör och jag får samma känsla som du får efter tråkiga saker och det jag skriver är sant kram:Evelina från mjölby;)

  SvaraRadera
 14. Heejsan Molly :)

  Jag har en liten fråga. vad heter den hårfärgen som du har/hade när du dansade rumda på let´s dance? tyckte att det var en väldigt fin färg :) ha det bra :P

  SvaraRadera
 15. Heej!
  jag heter Lina och jag tycker du är jätte söt och sjunger jätte bra du är bäst på let´s dance!:)
  kram kram lina

  SvaraRadera