lördag 13 februari 2010

Tankar och melodifestival


Detta är helt sjukt. Jag är helt mållös.
Så fina kommentarer som jag fått idag på bara någon timma... både här och i Let's dance - bloggen, har jag nog inte fått tidigare i hela mitt liv sammanlagt! Ni är så fina allihopa att jag bara vill krama om er, varenda en. Ni ska verkligen veta hur fruktansvärt rörd jag blir. Jag lovar att försöka ta till mig allt det fina ni skriver, trots att det tar lång tid för sånt här att "läka" när det pågått under en sådan lång tid. Men missuppfatta mig inte nu, varje kväll när jag ska sova ligger jag och tänker att jag borde vara den lyckligaste människan i hela världen. Och det här är inget jag går runt och tänker på varje dag längre (alltså när det gäller min vikt, självförtroendet när det gäller dansen blir jag ju påmind om titt som tätt:P). Som sagt, jag har lärt mig att acceptera att jag aldrig kommer bli pinnsmal, och efter idag känner jag mig nöjd och trygg med mig själv. Mycket p.g.a. ert stöd!

Vill ni läsa mer om mina tankar kring detta kan ni kolla min Let's dance-blogg.
http://molly.letsdance.tv4.se/


Men nu till något helt annat!



IKVÄLL är det melodifestival i Sandviken och världens finaste ERIC SAADE uppträder som bidrag nummer ett! Så håll alla tummar som finns, eller använd dom för att rösta! Det ska jag göra. Tills jag blir helt pank:P

Tror det kommer bli en underbar kväll!

Pusss


186 kommentarer:

  1. Hej finaste Molly! <3
    Jag skriver här också trots att jag har skrivit en lång kommentar på Let´s Dance bloggen!
    Du, fanns det ord som kunde förklara hur enormt söt du är, skulle jag använda dem! <3 De personer som har skrivit dessa sjuka saker är knäppgökar hela högen! Det är inte värt att lägga energin på såna! Jag tycker inte du behöver tänka så mycket på din vikt! Du är inte mullig hur man än vänder och vrider på dig! Du är bara...perfekt! Jag vill vara som du, se ut som du! För du är världens finaste, glöm aldrig det bästa du! :D<3 Lägg inte mer energi på detta nu. Det finns bättre saker som förtjänar dina tankar istället. Massor av kärlek och kramar från Isabelle

    SvaraRadera
  2. Hej
    Är så ledsen på att allt måste handla om vikt... Alla är ju fina på sitt vis. Jag har en liten dotter på 8 år som är väldigt smal och det blir hon mobbad för... Inga kläder passar... Så det är tydligen lika illa hur mycke man än väger... Hon tycker så mycke om dig och följer allt du gör. Du är en stor inspirations källa för henne och hon hejar fram dig varje lördag och jubblar högt varje gång du går vidare... Hon har en låt me dig som ring signal på hennes mobil... I hennes ögon är du underbar ( Tycker även jag) Ta till dig de fina folk skriver om dig... Vi ska hålla våra tummar även för Eric ikväll ;-) Heja, heja...

    Massa kramar till dig från Mig och mina små tjejer

    SvaraRadera
  3. Du är superfin och vacker som en morgon! ;)
    Många av de som säger annat önskar nog innerst inne att dom såg ut som du och var lika framgångsrika som du. Kram!

    SvaraRadera
  4. Molly! Jag måste bara få berätta hur fantastiska jag tycker att du och Jonathan är! Ni är det paret som i mina ögon ser mest samspelta ut och ni går verkligen genom rutan. Röstar varje fredag.

    Jag såg artikeln på aftonbladet, blir så ledsen att folk säger så elaka saker om dig. Jag tycker i alla fall (och detta kommer verkligen rakt från hjärtat) att du är hur vacker som helst. Hade mer än gärna sett ut som dig. Du ser hälsosam ut, har en skitsnygg figur. Vet själv hur svårt det är ibland att vara nöjd men du borde vara det.

    Nu ska jag inte babbla mer här, haha, men hoppas du läser! Och självklart röstar vi på Eric ikväll!

    Puss och kram :)

    SvaraRadera
  5. Hej Molly!
    Jag vill bara få en sak gjort och det är att berätta till dig hur mycket jag verkligen vill se ut som dig, jag är en tjej på 14 år och verkligen hatar min kropp och utseende osv, ibland kan jag gråta faktiskt över hur mycket jag inte gillar min kropp.Jag brukar oftas tänka på hur jag vill se ut osv, och första namnet jag får upp är Molly Sanden! Jag älskar din kropp och ditt utseende, du är liksom inte för smal och inte heller överviktig alltså har du den perfekta kroppen och du är så otroligt söt! Varje gång jag och mina kompisar brukar kolla på dig när du dansar säger jag alltid : asså kolla hennes hår helt fint, hela hon e perfekt! och det är sant, jag önska jag hade din kropp osv..
    När jag sen såg igår att du blev ledsen och så, blev jag också ledsen jag tänkte kan någon säga till henne hur mycket jag vill se ut som henne och vara som henne. DU ÄR EN FÖREBILG MOLLY MY MARIANNE! lycka till i framtiden många kramar Lana!:)

    SvaraRadera
  6. Jag tror nog att dom flesta med strikt matdiet och daglig hård träning på gym, oavsett styrke eller kontitions träning kan bli som du säger "pinnsmal".
    Men det pinnsmala idealet i dagens samhälle är varken snyggt eller hälsosamt.
    Lagom är bäst och snyggast och det ÄR du.

    SvaraRadera
  7. världens finaste molly, du är verkligen världens bästa förebild!
    Du har hjälpt mig med så mycket! <3
    DU anar inte hur mycket du betyder för mig.
    älskar dig! <3

    + eric,snyggast i världen! Ska rösta som en TOK!

    pussar & kramar.
    jag saknar dig!

    SvaraRadera
  8. Hej du Molly, läste på Aftonbladet idag om dej och Elin Kling. Det är jäkligt trist när folk klankar ner på människor angående vikt osv... Personligen tycker jag inte att vare sej du eller Elin ska ta åt er av det där, Elin har ju tex förklarat i direktsändning att hon har komplex för sin smala kropp och faktiskt vill ha mer former. Och att du skulle vara överviktig är ju bara trams, har ju förvisso inte sett dej i verkligheten men kan säga att du iallafall på TV ser superfin ut =) Hälsningar/Christian i Hälsingland

    SvaraRadera
  9. Jag vill bara sända en stor kram och ett tack för din fina dans igår. Jag blev så glad när jag såg dig ge dig hän i dansen. Låt aldrig några gnällspikar förstöra din glädje. Du är en sann förebild för alla tjejer! Jag hoppas du finns med i finalen av Let's Dance, jag gör i alla fall vad jag kan :)

    SvaraRadera
  10. Hej, ville bara berätta att jag var inne och läste på kommentarerna som folk skrivit i artikeln om dig och Elin på Aftonbladet. Folk öser beröm över dig och tycker att du är jättefin, lagom, sexig, skulle vilja se ut som mm. Jag kan inte annat än hålla med - du är verkligen jättefin :)

    Varje fredag sitter jag och funderar på hur det ska gå för er. Oftast när man får se hur det har gått för er, innan dansnumret, så blir jag lite orolig. Men sen kommer ni ut och överaskar varje vecka :) Ni är så duktiga och jag är väldigt imponerad av dig.

    Kram kram //Veronica

    SvaraRadera
  11. Gilla dig själv som du är! Jag tycker du är snygg :)

    SvaraRadera
  12. Hoppas verkligen att du inte tar åt dig av elaka människors utlopp för sin avundsjuka! Vilka av dem är lika framgångsrika sjuttonåringar som du? ingen av dem skulle jag tro.

    SvaraRadera
  13. Håller med Molly helt, hoppas Eric går till globen ikväll :)

    SvaraRadera
  14. Du är verkligen en förebild för unga tjejer. Man måste inte se ut som en sticka för att lyckas inom showbiz och det har du visat. Du är vackert kurvig, precis som en kvinna ska vara. Jag har alltid haft breda höfter och en rejäl rumpa trots att jag varit elitidrottare sedan 6:e klass. Visst har det varit jobbigt vissa stunder men sedan inser man att det där faktiskt är jag och det är en av de saker som gör mig speciell och vacker.
    Du är vacker och framförallt så är du en fantastisk förebild.
    Tack för att du är du Molly och fortsätt att sprida all glädje som du gör. Du har alltid ett slags sken runt dig och det är något som kommer inifrån. Det är inget vem som helst har.
    Ha det fint och lycka till med allt kära du!

    SvaraRadera
  15. Du är ju verkligen helt perfekt! Smal är du! och en sångröst som är HELT UNDERBAR! Söt och gullig!Detta bara behövdes sägas ;)Dansa kan du ju också.
    Ha det bäst!
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Erik var bäst!
    ha det bra, och ta inte åt dej av kommentarerna!
    Du är inte "överviktig" som folk har sagt/skrivit!!
    Kram.

    SvaraRadera
  17. Erik Saade var bäst och jag röstade på honom iallafall 5 gånger :D / junia i uppsala

    SvaraRadera
  18. Sorgligt att han ens kommer vidare... och ännu mer sorgtligt att han kommer till globen.

    SvaraRadera
  19. han gick ju vidare i globen, och gissa vem som hoppade runt i rummet ;D haha
    han var grym :)
    kram

    SvaraRadera
  20. Han är bäst!!!!
    och ni är så otroligt vackra tillsammans.
    kom till Sundsvall så står jag på första parkett, får rysningar i hela kroppen när du sjunger.
    Gogirl!<3

    SvaraRadera
  21. jag tyckte Erik var super - och han gick vidare!! Kul!! Jag blev så ledsen när jag insåg hur dålig självkänsla du verkade ha igår när jag tittade på Let´s dance. Lilla vännen; du ska vara stolt över dig själv. Du har en röst som ingen annan och du är både söt och vacker. Du får fortsätta jobba med ditt inre så blir det nog bättre! Du får tänka positiva tankar på kvällarna och vara tacksam för allt fint du har i ditt liv och tänka på tre bra saker som du gjort under dagen: allt från att tvätta till att tränat sång, eller dans eller vad det nu kan vara. Läs Mia Törnbloms böcker om självkänsla - de är bra!! Okej, ta hand om dig nu!! Du är BRA och du DUGER precis som du är!! Kram Sara

    SvaraRadera
  22. Trodde att lets dance handlande om dans, det är ju en dans tävling och de e så stört att de ist blir en vitshets och att man komenterar var enda liten cm på dansarnas kropp.

    Du är hur fin som helst och ja tycker absolut inte du ser tjock ut :S

    Synd att alla ideal ska vara så fel och att man alltid ska prata om vikt även fast de handlar om dans.har själv anorexia och ja tycker de e så fel! Du är vacker, stå på dej :)

    SvaraRadera
  23. Du e så grym på dansgolvet i let´s dance..din danspartner har så rätt, man fick lite tårar i går, efter ditt uppträdande. Jag hoppas att du å Sauk å Kling kommer stå som sista par. Vi alla som tittar vet att du kan. Jag visste att han skulle gå vidare ikväll. Lycka till!

    Du får ha en trevlig helg å mys så mycket de går på alla hjärtans dag.

    MVH Mats

    SvaraRadera
  24. Ni är tillsammans va? =) Skit söta tillsammans.

    SvaraRadera
  25. hej Molly!
    Vi heter Martina och Emma.
    Och vi skulle vilja ha hjälp med en låt till junior eurovision song contest eller lilla melodifestivalen.
    Vi är 12 & 13 år.
    Kommentera gärna om du vill hjälpa oss på bloggarna : http://eemmaalskardig.blogg.se &
    http://mmaarrttiinnaa.blogg.se
    du får kommentera med ett anonymt namn om du vill.
    Vi fattar ändå om du skriver ja eller nej med anonymt namn för det är bara du som är anonym då!
    Många kramar Emma & Martina <33
    Du är bara bäst det är därför vi vill ha hjälp just av dig!
    Älskar dig Molly <3333333333

    SvaraRadera
  26. Hej, jag såg dig på tv, höhö.
    Hur känner du snyggingen? (:

    SvaraRadera
  27. Hej, jag sökte lite på google och såg att han var din pojkvän.
    Grattis, ni passar ihop! (:
    Lycka till med allt.

    SvaraRadera
  28. Grattis till Eric som kom vidare till Globen :D Såg hur glad du blev Molly!! Ni är såå söta tsm när kommer ni ner till skåne igen? :D

    SvaraRadera
  29. AHHHHH!!! :D:D Jag är så glad för Eric och även dig Molly! :D Det var ju fantastiskt roligt att Eric gick direkt till Globen. Och inga tvivel var det heller, han var bäst av alla! :D Förvånar mig inte om han tar hem hela faderullan! :P

    SvaraRadera
  30. Hej jag är ett jätte stort fan av dig...och lycka till med livet...har en liten fråga... Är Eric Saade helsvensk? han ser inte ut som de haha undrade bara...Ha de bäst..hoppas du svarar:)

    -kim-

    SvaraRadera
  31. Hej Molly! Du är otroligt vacker och Du förtjänar verkligen allt beröm Du får. Jag vill bara önska Dig lycka till med allt i framtiden och ha ett underbart liv. Kram Sven

    SvaraRadera
  32. Hallå Molly!
    Varför tyckte du att vi skulle rösta på just Eric? :) är ni tsm? :)

    SvaraRadera
  33. Gud vad glad jag blev när Eric gick vidare! Han var lätt bäst!! Äääntligen har Sverige lärt sig att rösta rätt!!

    Lycka till med dansen! Jag håller på dig och Jonathan :) Bry dig inte om alla idioter som har nåt idiotiskt att säga! De borde se sig själva i spegeln och inse att ingen är perfekt!
    Du är bäst :)

    Kramar från Finland/ Sara

    SvaraRadera
  34. Ja det blev nog en underbar kväll för er! STORT GRATTIS! Härligt!

    SvaraRadera
  35. Heej!!!!
    Jag är lika mållös som dig!!!!!!!!!
    Nu har jag sätt och träffat dig en gång(när du var på turné på etage i Trollhättan tillsammans med Caroline af ugglas och Sarah dawn finer.)
    Nu är min högsta önskan att få se och träffa den underbaraste Manboy(en) i melodifestivalens historia också<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
    Din Manboy Eric Saade!!!!!!!!

    SvaraRadera
  36. Hej Molly.
    Jag har följt dig i Let's Dance sen starten och hejar självklart på dig :)
    Det här kommer låta heeeelt sjukt! Men jag har faktiskt HELT ÄRLIGT suttit och tänkt i varenda program att jag tycker du verkar vara så jävla perfekt! Liksom glad och sprallig och NORMALBYGD!! Jag var så glad över att det inte var ännu ett benrangel som kom utstapplandes på golvet. Ja, detta är sant! Därför blev jag MINST sagt chockad och arg när jag fick reda på att folk tycker du är överviktig! WHAT THE FUCK? Nej, jag måste bara säga att du är hur jävla fin som helst! Det är samhällets jävla trånga syn på skönhetsidealen som får folk att tro att du är överviktig. Jag lovar dig att alla som sitter och klagar är avundsjuka och osäkra som in i helvete!!!!!!!
    Låt ingen trycka ner dig för jag tycker du är fin som du är :)
    Jag inser att det kan framstå som att jag är lesbisk men så är inte fallet ;) Haha.
    Ha det bra och glöm inte att du ska VINNAAAA!!
    (Nej jag är inte sjukt i huvudet, hoho)

    SvaraRadera
  37. Din Eric var hur duktig som helst! ;D
    Ni är sjukt söta tillsammans :)

    SvaraRadera
  38. Eric var så grym på scenen! Han var helt klart den bästa av de, :)
    Hihi jag såg dig å i tv rutan, var nästan lika glad som du att han gick till globen.:)

    Juste, du har en jätte vacker röst Molly o jag blir avunsjuk så fort jag hör dig sjunga. Önskar att jag skulle våga gå upp på scenen som du gör och bara sjunga. De är många som säger att jag har bra sångröst, men jag tycker att det är så pinsamt att sjunga inför andra :P En annan sak är att vi är en grupp som håller på att göra en musical och dom har frågat mig om jag vill sjunga på uppvisningen, men jag vet inte om jag vågar... är nervös o lite rädd för vad dom ska tycka om min röst. Hur gjorde du första gången du skulle upp på scen och sjunga inför publik? (a :P

    SvaraRadera
  39. Alltså, jag skall vara ärlig och börja med och säga att jag inte läser din blogg, läser inte bloggar överhuvudtaget. Men jag var tvungen att leta upp din blogg efter det jag läste i aftonbladet. Ursäkta, men du är väll hur jäkla fin som helst? liksom, RIKTIGT fin, man kan väll inte låta bli och tycka annat heller med den utstrålning du har? /Chris

    SvaraRadera
  40. Ja men herregud, skit i alla störda kommentarer som härstammar från avundsjuka! Du är ju sjukt vacker, skönt med en hälsosam o skitsnygg förebild!! <3333

    SvaraRadera
  41. Oj, vilken bra låt han hade, Eric!
    Klart vi röstade på honom:-)
    Och du är vacker som en dag!
    Skit i vad andra säger!

    SvaraRadera
  42. Hej Molly Sanden,

    Grattis för dig och Eric Saade. Grattis grattis grattiiiiiis

    SvaraRadera
  43. Hej Molly! Du verkar vara en jätte go flicka som står stadigt med fötterna på jorden och som många kan definiera sig med. Jag är en av dom. Du skrev i ditt inlägg att du aldirg kommer o bli pinnsmal. De behöver du inte bli, du är helt perfekt som du är och du är en förebild för mig :) Jag har ofta ångest över maten och annat men så ser jag på någon bild som finns i någon skvaller blaska och ser hur fin du är har jag inte samma känsla av att jag måste bli pinnsmal. Du har helt ljuvligt hår och en underbar röt. Är så glad över att din pojkvän kom vidare till Globen. Inga illa menat mot de andra deltagarna men Erics låt var den enda man kunde höra på och den var jävligt bra. Du ska vara stolt och du är värd honom :) Kram på dig från Finland :)

    SvaraRadera
  44. Hej molly ! :) , jag tycker du ska skita i dom där människorna som skriver massor med fula saker om dig! , dom är säkert bara avundsjuka trorja, du är fin som du är och ändra inte på dej för jag tycker du är enormt sööt ska du veta !! ,

    puss & kram §

    SvaraRadera
  45. hej molly :)
    rikkigt starkt jobbat av eric rikigt bra.
    hela min familj som sa att melodifestivalen skulle bli en skandal, men när dem hade hört eric så ringde alla som tokstollar:)
    nog hela min släkt!
    ha de bra kram nathalie

    SvaraRadera
  46. om du och eric nu är tillsammans, varför skrivs det aldrig om honom i din blogg? umgås ni aldrig, och hur kan man ha ett förhållande med någon man aldrig träffar? känns inte så seriöst..

    SvaraRadera
  47. Jag såg precis på aftonbladet vad folk säger det och jag blev sjukt sur!
    Hela kvällen igår(och den lilla stund du idag syndes på melodifestivalen)satt jag och sa hur snygg du var.Man ska inte vara en pinne.Du har en fin kropp och ett underbart vackert ansikte.Eric är en lycklig manboy(hehe)som har dig.

    Du verkar ha en otrolig personlighet och du är skitsnygg!kram

    SvaraRadera
  48. Hej Molly,
    du är bland det finaste och vackraste jag vet!
    Och det gick bra för Eric också idag...! Grattis!
    Kram Meg

    SvaraRadera
  49. HeejHeej Molly <3

    Jo , asså herregud du ska inte tänka på din vikt för du är varken pinnsmal eller tjock utan du är normal , det tackar jag dig för <3
    För du är en förebild för mig och många andra (L)
    Tänk såhär du är fin du har ett jätte bra liv du har Eric och alla dina fans inclusive mig då !<3
    Tänk inte på dom kommentarerna du är så fin som ingen annan människa jag tycker att du ska var stolt eller mer än bara stolt för den du är så bra du kan sjunga :D<3
    Om jag hade fått önska mig något skulle det antingen vara att få lära känna dig så att vi kunde bli kompisar eller att få byta plats med dig så att du är mig och jag är dig !<3

    Som jag hejade på Eric han var grym synd att man inte kan lyssna på låten igen :D<3

    Glöm inte att du är vacker oavsätt vad !<3

    -Maria-

    SvaraRadera
  50. låt ingen trycka ner dig! du är fin precis som du är. känner du igen den frasen? I do, och varje gång jag hör den stärks mitt självförtroende!

    SvaraRadera
  51. Molly, du är verkligen underbar. Kommentaren "jag är hälsosam" är fantastisk och tyder verkligen på att du har huvudet på skaft oxå förutom att vara vackrare än alla sagoprinsessor som någonsin funnits eller någonsin kommer finnas.

    Vad gäller alla kommentarer från personer som jag inte kan finna lämpliga ord för att beskriva (och tro mig, jag kan MÅNGA fula och elaka ord) så skulle jag vilja uttrycka mig såhär: Om jag vore en ung kvinna och hade en kropp som ens liknade din så skulle jag troligtvis ägna ca 114% av min vakna tid till att beundra mig själv i spegeln (golv till takspegel givetvis).

    Man blir både arg och ledsen när man ser liknande saker men man får väl visa barmhärtighet och tänka att det är rätt synd om de människor som måste visa sin avundsjuka på det viset. Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig men gå tillbaka och läs detta igen i sådana fall.

    Glömde nästan: du har även en av Sveriges vackraste röster :)

    SvaraRadera
  52. ERIC ÄGDE HELA SANDVIKEN! och jag skrek av glädje när du var i bild xD det ska du väl va nästa år också...? ;)

    SvaraRadera
  53. Rosor är röda
    Violer är blå
    Du får mitt hjärta att glöda
    Du är vacker som få
    Månen kan le
    Stjärnor kan tindra
    Alla kan se
    Men ingen kan hindra
    Mina ögon från att falla på dig

    Kram till världens sötaste Molly :)

    SvaraRadera
  54. vacker du är! + du måste vara världens lyckligaste tjej för du är tillsammans med eric. men jag är glad för eran skull! ni passar jätte bra tilsammans och jätte söta :) han ar absolut den bästa i melodifestivalen! kramar

    SvaraRadera
  55. Vill bara säga att du är väldigt bra och väldigt snygg. Micke

    SvaraRadera
  56. Jag kommenterar aldrig nånstans, men när jag läste Aftonbladet blev jag arg!
    Du är inte överviktig, du är vacker! Det är Elin Kling också, vacker! Tycker det känns bra att se att man kan vara vacker oavsett om man är smal eller inte. Det mesta handlar faktiskt om utstrålning och det har alla ni tjejer i Let's Dance. Ja, det gäller ju iofs killar med, det här med utstrålning. :)
    Du gör ett bra jobb! Fortsätt så!

    SvaraRadera
  57. Men herregud. folk är ju sjuka, på riktigt. du är så otroligt fin Molly. Om man ändå hade din kropp! <3
    jag har också fått höra hur länge somhelst att jag väger för mycket. hatar hatar hatar det. så länge man inte har hjärtproblem & väger 300 kilo osv, spela roll. Haha.

    Ha en trevlig alla <3 jag, & ta hand om dej Molly :)

    Kramar / Sofie, Malmö

    SvaraRadera
  58. Hej Finaste Molly! :)
    Du gjorde så min mascara rann och tårar sprutade i Fredags när jag kolla på Let´s Dance då du sa så om dig själv.. du ska inte känna att du är dålig på något sätt! Du är så otroligt vacker och duktig på det du gör så du får absolut inte tänka dåliga tankar om dig själv!
    Och din kropp är jätte fin, bry dig inte om vad någon tycker eller tänker om dig, det handlar BARA om avundsjuka!
    Jag hejar och röstar självklart på dig i Let´s Dance.. så ge järnet gumman, du är bäst!!!

    Grattis till Eric som gick till Final också.. röstade som en tok på honom! :)

    Många Kramar
    Sandra

    SvaraRadera
  59. Ett stort Molly Sanden-fan14 februari 2010 kl. 08:58

    Hejj Molly! Har följt hela let´s dance och jag tycker att du och Jonatan är bäst.Skulle också vilja vara känd.Jag tycker också om att sjunga men mina systrar är mycket bättre.Ska ringa och rösta på dig på fredag. Kram Alicia.

    SvaraRadera
  60. Hej molly!
    läste nyss en artikel på aftonbladet om att folk att skrivit elaka kommentarer om din vikt på bloggen och jag blev så arg! Varför är människor så elaka?
    Jag vill iallafall bara visa mitt stöd! du är jättefin som du är och superduktig i let's dance :D Hoppas du vinner!

    SvaraRadera
  61. Hej :) bra att Erik gick vidare till final :)

    SvaraRadera
  62. ERIC VAR GRYMMAST!!!
    Du måste vara lycklig av att ha en så snygg pojke!
    O han måste vara ännu lyckligare att ha en så vacker flicka som du!!
    Ni är så grymt fina tillsammans!!
    HAN SKA VINNA!!! :D
    Ni borde gjort det tillsammans!!! <3

    SvaraRadera
  63. Molly, du är så himla lycklig! DU har en fantastisk röst, jag älskar Så vill stjärnorna! Hälsa till Eric!

    SvaraRadera
  64. Du är INTE överviktig över huvudtaget, du har en kvinnlig kropp!! du ser mkt äldre ut än 92:a!! Eric var grym igår och du var så söt i publiken!! :P

    SvaraRadera
  65. hej molly
    du var bäst i let´s dance i fredas
    och eric vara fantastisk igår med fatta att du blev glad när han gick dereket till final
    lycka till med rumban eller vad det var för dance du kommer vinna!!!!!!!!
    p.s du är bäst love you <3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  66. Jag måste bara skriva några ord här med.
    Du är så naturlig snygg och söt.
    Lysna inte på vad dessa avunsjuka meniskor skriver . Du är bäst, snyggast och sötast Sunger och dansar som en gud eller skall jag seja prinsessa
    Lycka till
    Klart jag röster på Erik och på dig

    SvaraRadera
  67. Hej molly!
    Jag förstår att du blir nere/ledsen över alla taskiga kommentarer du får. Men dom som oftast skriver sånna kommentarer är bara avundsjuka. Vem skulle inte villa vara molly sanden ? väldigt framgångsrik och nöjd med sin kropp utan att vara pinsmal. Till och med jag som är normal bygt skulle villa vara som du, du är så otroligt söt tjej. Du är en jätte bra förebild för mindre tjejer som inte gillar sin kropp, du står verkligen upp för den du är och det är de jag gillar med dig! Till något annat.. såg att din pojkvän var med i melodifestiaven och koom vidare till globen, HELT RÄTT!:D va glad du blev, jätte sött:) jag ville fråga om du vill skriva lite om dig och eric vore jätte gulligt. typ hur n träffades och så ? kram på dig FINASTE MOLLY!

    SvaraRadera
  68. Hej! Jag satt och kollade på Let's Dance i fredags och första tanken som poppade upp när du kom in var "fan vad snygg hon är!". Jag blev jätteförvånad när jag såg aftonbladets artikel om de & kling. Herregud, jag hade inte ens tänkt tanken att det var nåt fel på nån av er. Jag är tre år äldre än du men satt ändå och stirrade avundsjukt och tänkte att de där kurvorna och brösten vill jag också ha. Du är snygg, och dessutom är du sjukt duktig!

    SvaraRadera
  69. Molly! Du ska veta att jag alltid har varit pinnsmal och avundas dem som inte är det. Det låter väl löjligt, men jag kan verkligen inte gå upp i vikt på ett jämnt sätt (bara rumpan och höfterna blir bredare) och mår ibland dåligt över det. Jag är klen, har handleder så smala att jag knappt kan ha armband för de bara trillar av. Det finns inga ringar (förrutom dem där barnringarna som man klämmer ihop) som passar mina smala fingrar, och mina vader är i princip obefintliga så jag kan inte ha några stövlar utan att de glappar som munnen på en fisk.

    Min dröm var att bli polis, men då folk tittade snett på mig när jag sa det och jag fick komentarer som "Tjuvarna kommer ju slänga upp dig på axeln och springa iväg med dig" så har jag fått inse att jag aldrig kommer att bli polis.

    Detta är väl helt ointressant för andra, men jag ville bara säga att du har en kropp som jag verkligen avundas och jag tror att det finns många med mig som gör det! Du är så fin Molly, du är så söt, har en utstrålning och charm som får de flesta att bara älska dig! Det är just därför (och för att du har en otrolig röst) som du är där du är i dag. Om folk inte hade gillat det de såg hos dig så hade du aldrig fått chansen att vara med i Så ska det låta, Dobidoo-turnen, melodifestivalen, let's dance, nikelodeon-turnen och så vidare. Du hade aldrig vunnit lilla melodifestivalen om du inte hade varit du!

    Att vara pinnsmal är ingen dröm för den som är det, att vara mullig vill inte den som är det. Tyvärr får man inte välja sin kropp, så man får helt enkelt acceptera hur man ser ut och älska sig själv för det. Man får tänka att det finns dem som avundas ens kropp utan att man vet om det :o)

    Du är bäst Molly! <3
    kram Carro

    SvaraRadera
  70. Stå på dig och strunta i alla kommentarer! Tanken att du skulle vara överviktig har aldrig någonsin slagit mig, jag tycker du ser sund och hälsosam ut. Man behöver inte vara pinnsmal för att vara vacker! Härligt med en tjej som står emot smalhetsen, du ÄR verkligen en förebild! Älska dig själv och din kropp, du är vacker PRECIS som du är :)

    SvaraRadera
  71. jag brukar vanligtvis inte sitta och kommentera såna här saker,om du förstår vad jag menar.Men när jag läste det på aftonbladet blev jag rent ut sagt FÖRBANNAD,ååh att människor inte har något bättre för sig!Du är en otroligt vacker tjej som är riktigt duktig på det du gör och jag hoppas verkligen att du INTE tar åt dig av sånt skitsnack,för det är vad det är!Lycka till i let´s dance och jag hejjar på Eric i melodifestivalen,ringde som en tok igår haha!Kram Isabella

    SvaraRadera
  72. Hei Molly!
    Jag ville bara säga att du ska inte bry dig om vad andra tycker och tänker, speciellt int om din vikt. De e ju urlöjligt! Ja läste att du hade skrivit att du är nöjd så som du är. OCH DET ÄR HUVUDSAKEN! du är.. perfekt! och sån tur du har att du har en sån jäkla snygg pojkvän!
    Puss&kram Molly!<3

    SvaraRadera
  73. Tycker att du och din pojkvän är GRYMMA! Stå på dig, pressen är skoningslös ibland.. u rock! Tusen kramar till er.

    SvaraRadera
  74. Hej Molly!
    Ville bara säga att du är grymt begåvad artist och ni är det bästa paret i lets dance!
    Tycker ibland att det verkar som att du har dålig självkänsla och är lite osäker, tråkigt att du känner så för det finns ingen anledning till det! Tro mig =) Hoppas du bara tar åt dig av alla fina och peppande kommentarer du får för du är värd varenda en!
    Du är en jättebra förebild för alla unga tjejer därute! Lycka till med allt du är grym tjejen!

    SvaraRadera
  75. Molly jag började gråta när jag såg att du grät i Lets dance. För det är helt sjukt att en så begåvad människa som du ska känna så. Jag förstår det, för jag själv har varit i den situationen många gånger då man inte tror på sig själv. Men igår blev det så uppenbart att det samhället vi lever i som tillåter löpsedlar, och budskap som inte styrker någon är helt sjukt! DU är helt bäst...och att du öppnade dig tror jag hjälper många som känner exakt som du. Ingen är värd de tankarna, så nu kan vi kämpa tillsammans mot det hårda klimatet! Du är jättebra, men det är heller inte det som är det viktiga, utan det är att man är lycklig och har roligt!

    Tack för det du är, du har hjälpt mig!Jesus finns där också med dig genom allt, glöm inte det! Lyssna på en låt som har hjälpt mig väldigt mycket: Through it all, med Andrae Crouch...

    Du är fin precis som du är!
    Stoora kraamar!!!

    SvaraRadera
  76. Hejhej Molly!<3
    Du är inte alls överviktig eller nått! Du är helt perfekt, alla som säger att du är överviktig har helt enkelt feeeeeel!
    Du är så fin och du verkar snäll oxå!
    Vill bara säga till dom som säger att du är överviktig att dom måste tänka sig för innan dom säger nått och att inse att du inte är det!:)
    Vill vara som dig.. (A)

    Erik var sjuukt bra i Melodifestivalen igår, älskar bara låten! :)<3

    Du är bäst Molly,<3
    kolla gärna in min blogg ;) http://hestlivet.blogg.se

    kram Josefin

    SvaraRadera
  77. Skulle vara så kul om du och din kille spelade in en fin låt tillsammans, ni är så söta och duktiga, det kommer att gå bra för er med sångkarriären i livet. Molly du är en Guds gåva med din underbara röst och söt är du som en chokladpralin.
    M & L

    SvaraRadera
  78. du är bäst molly!, du sjunger bäst och är så snäll(verkar det som:D ,så söt och bra på att dansa och du har en så bra blogg:D<33

    SvaraRadera
  79. Molly, sjöng du Så vill stjärnorna till Eric?

    SvaraRadera
  80. är det du som bor ovanför kent ? :$

    SvaraRadera
  81. Men gud, molly du är helt fantastiskt söt.
    Du har sjukt fin korpp.
    Du ska bara veta hur mycket jag lyssnar på låtar som du och dina systrar sjunger.
    Jag tycker ni är sjukt bra alla tre.
    Ta inte åt dig de negativa komentarerna, det är finare o ha former än att vara pinn smal eller?!!

    massor kramra Frida (www.fridalarsson.blogg.se

    SvaraRadera
  82. heej sötast! <3<3 han var hur bra som helst jag älskar er <3 Du är verkligen den finaste som finns molly alla jag pratar med om dej säger åh jag vill ha hennes hår hon är så söt och allt du är verkligen den finaste som finns puss älskardej <3<3 // Caroline <3

    SvaraRadera
  83. ERIC DOMINERADE TOTALT!!! ^^ <3

    och jag tkr verkligen att du är sjukt grym på dansgolvet!! keep up the good work.

    SvaraRadera
  84. asså, du är helt fantastisk!!!
    jag har inte ord!
    en sak till, håll fast vid Erik, annars ngn kanske kmr o snor hnm... ;)
    haha, skoja bara (:
    men,ni är jätte söta tsm, hälsa till erik att jag drogar "Manboy" :D <33

    puss på dig :D <33

    SvaraRadera
  85. Hej sötaste :)

    hur länge har du och erik varit tsm? :)

    SvaraRadera
  86. Hej hej sötnosen min,
    Är du och eric saade tillsammans, jag tycker att han är så jävla bra, lyssnar på hans låt nu, sleeplees. Jag hejade på han och jag blev över lyckling när han gick vidare, men jag skulle verkligen vilga veta om ni är tillsamman,
    Puss på dig gumman<3

    SvaraRadera
  87. ja skulle vilja vara dig! Ja är verkligen inte bra på nått, medans du är snygg har fin kille o sjunger svin bra. livet är bra orättvist. Ja är liksom en i mängden när ja egentligen vill vara som du dvs sticka ut lite ^^

    SvaraRadera
  88. Hej fina Molly!
    Du är absoluuuut bäst i Let's dance!
    Eric o du är superduper fina tsm, grattis att han gick vidare!!

    You're amazing!

    SvaraRadera
  89. Molly, du är perfekt som du är. Du behöver verkligen inte (!) tänka på dig själv som om du väger för mycket eller något liknande.. FÖR DET GÖR INGEN ANNAN!

    SvaraRadera
  90. Jag kollar på Let's Dance bara för att få se en söt tjej som du med underbart fina former. Det är inte ofta man ser sådana nu för tiden. Verkligen inte i media. Hade du sett ut som dom andra hade jag inte ens bemödat mig att kolla på programmet. Följ dom med normala kroppsideal.

    SvaraRadera
  91. Hej Molly :) Vill bara skriva här hur fantastisk du är och du ska absolut inte ta åt dig av allt dumt som sägs och skrivs ibland. I mina ögon är du en jättefin tjej och din röst är så otroligt fin och bra. Håller tummarna för att det går bra i let's dance och att det går bra för Eric i melodifestivalen. Kom ihåg att du duger precis som du är. Kramar från Linnéa.

    SvaraRadera
  92. Manboy var grymt bra! Bra kille du har där.

    Hur länge har ni varit tillsammans?
    Det undrar nog fler. :)

    SvaraRadera
  93. Hej Molly!
    Du är ett sunt alternativ till dagens pinnsmala ideal! Du har en fantastisk kropp :)<3
    Hälsa Eric att jag och min bästa vän satt och skrek när Eric gick vidare till final!
    Kram!

    SvaraRadera
  94. Hej Molly! :D Jag kan inte förstå hur männsikor kan vara så elaka ibland! Jag ville i alla fall bara säga att du är otroligt vacker och väldigt begåvad och det tycker jag att du ska vara otroligt stolt över Molly! Jag kan lova dig att det finns hur många som helst som skulle vilja se ut som du, vara som du osv.!
    Var stolt över sig själv, det borde du! :)
    Ha det så bra nu och lycka till med allting, hejjar på dig i Let´s dance! Puss och kram =)

    SvaraRadera
  95. Hej! Jag brukar aldrig vara inne på kändisbloggar, och om man nån gång kikar in så brukar jag definitivt aldrig kommentera. Men när jag läste i aftonbladet om att människor hackar på din vikt så blev jag riktigt upprörd! Du är jättefin precis som du är, och har en fantastiskt fin kropp! Själv är jag också kurvig, och trots att jag ibland kunde börja lipa när jag var yngre för att jag ville vara "smal som alla andra" så är det nu historia! Killarna älskar mina former och tjejerna är avundsjuka på dem, och precis samma gäller dej! Kör på bara, du är het Molly! :D

    SvaraRadera
  96. Stå på dig tjejen! Låt dom inte knäcka dig med sitt skitsnack. Du ser precis ut som en kvinna ska. Riktigt fräsch och välmående kropp tycker jag! Ha det finast!

    SvaraRadera
  97. Hej fina Molly, dem som inte kan glädjas med dig är bara svartsjuka o inget att bry sig om. Någon skrev att hon skulle vilja vara dig och om jag fick leva om mitt liv (är en hel del år äldre än dig, hihi) så skulle jag nog oxå valt att få vara Dig! Tänka att kunna sjunga som Du!! Vilken dröm. Skulle vara roligt att få veta hur du och Eric träffades, när ni blev kära och hur ni blev tillsammans:) Vilket par Ni är som sagt!! Jag letar själv nämligen efter kärleken och det är sååå svårt...
    Njut av livet och följ ditt hjärta.
    stor kram Savannah

    SvaraRadera
  98. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  99. Hej!
    Du är så otroligt klok för din ålder!!!
    Du har så rätt!
    Det spelar ingen roll vad folk runt en tycker och tänker huvudsaken att man själv och dom man älskar vet!!!
    Negativa människor som mår dåligt är verklgen inte värda din tid.
    Ett stort GRATTIS till din duktiga pojkvän!!!
    Kram Ann

    SvaraRadera
  100. Det är sorligt att människor alltid ska kommentera allt som de inte tycker är bra. Är inte det meningen att alla ska vara olika? Jag tycker du är jättefin och hoppas inte att du tar åt dig av de elaka kommentarerna. Jag vet att det är svårt, men om man bara focuserar på det bra sakerna i livet så mår man mycket bättre och jag hoppas du gör det! Tycker du är fantastiskt bra och hoppas att du går långt! Kramar

    SvaraRadera
  101. Molly!
    Jag vill bara instämma alla kommentarer om vilken enormt söt och gullig tjej du är, med utstrålning som bara den. Alla korkade spånskallar som pratar om vikt ock storlek önskar förmodligen att de kunde få vara Molly i en enda sekund- men de kommer aldrig att erkänna det!
    Jag var på begravning för en månad sedan och de spelade Hallelujah med dig i kyrkan- det var min bortgångna väninnas älsklingslåt. Stämningen just då kan jag bara beskriva som vacker&lysande. Hoppas du tar till dig det, och vet att vi gillar dig skarpt precis som du är. XX Emily Gray

    SvaraRadera
  102. Du och Eric är snygga tillsammans. Du ser ut som en prinsessa och han ser ut att vara din drömprins. Hur någon kan säga att du ser ut att väga för mkt förstår jag inte, har alltid haft dig som min förebild. Dels för din sång, men också för ditt utseende. Snyggare kropp får man leta efter, du är otroligt söt och jag bara älskar din frisyr. Massor med kramar, 16 årig tjej...

    SvaraRadera
  103. Hej Molly!

    Jag vill bara säga att du verkar vara en kanontjej!

    Blev SÅ chockad när jag hörde att vissa tyckte du var tjock. TJOCK?! DU är INTE tjock, du är jättefin och fullt normal och du har fördelen att ha fått kvinnliga vackra former. Du är otroligt begåvad som både kan sjunga fantastiskt och dansa bra, och pricken över i:et, att du är väldigt vacker med din utstrålning, och det gör att AVUNDSJUKA personer (läs tjejer) klankar ner på dig.

    Ta INTE åt dig av skiten, utan sträck på dig..för du är värd mer än gå runt och lyssna avundsjuka idioter. För avundsjuka är ALLT det handlar om!

    Lycka till i Lets Dance nu!! Håller på dig!

    :o) Sofia

    SvaraRadera
  104. Hej Molly!

    Det är inget fel på dig. Du har en enorm utstrålnig, vacker och en underbar röst. Kör hårt och tappa aldrig tron på dig själv. Du kommer gå hur långt som helst på det. De som klagar är bara grymt avundsjuka och dåligt självförtroende. Många kramar till dig.

    //Bettan

    SvaraRadera
  105. Herregud, läste om "viktbråket" ... Fick ärligt spykänslor... Hur i hel***e kan man ens nämna dig och nåt sånt i samma mening??? Hur sjuk är inte denna värld? Hoppas innerligt att du lyckas "skaka av dig det". Sen läste jag idag att du inte gärna dansar :D Att du valt lite lugnare låtar osv och tänkte tacka nej till Lets dance. Du öppnade ögonen på mig, en 37 årig stark kvinna som står med fötterna på jorden och vet vad jag vill! DU fick mig att inse att man kan om man vill!!! Tack för mig och lycka till i framtiden!

    SvaraRadera
  106. Hejj Molly<3
    Eric Saade är bara bäst<3 Du har sån tur att han är din;]I wish I was you<33

    SvaraRadera
  107. Du ser ut som en tjej ska göra :)
    Stå på dig och fortsätt genomföra det bra jobb som du gör!

    SvaraRadera
  108. tur att eric gick vidare han är bäst du och eric är mina idoler jag har forskat om dig och ska om eric hälsa till eric.

    SvaraRadera
  109. Molly, har inte följt bloggen och därför inte läst kommentarer. Läste endast på Aftonbladet ang att folk uttryckt sin åsikt ang din vikt.

    Hade vi sett ett fall av hälsofarlig övervikt och ditt liv var på vippen så kunde det kanske finnas fog att folk uttryckte sin oro för dig. Men kommentarer ang din vikt är befängda. Hälsosam är ordet!

    Det strålar om dig. Ögon som glittrar. Genuin glädje du sänder ut. Ögonen är själens spegel och du är vacker!

    Jag hoppas att de med vassa ormtungor inser vilka signaler de sänder ut. Och att du inte låter din vita, rena själ förpestas av deras grönsvarta illasuktande. Bli inte ledsen för okunnighet.

    Stå stolt du vackra unga!

    Så fult.

    För replikering; http:annicajohansson.blogg.se alt annica.andren@gmail.com

    Ha en bra dag alla,

    SvaraRadera
  110. hejsan Molly...
    Vill bara säga att du är idealisk för undomar, att du står för den du är....och inte har en kroppsfixering som tyvärr dom flesta kändisar har.
    Tack vare dig finns det många tjejer som oxå vågar stå för den dom är....hur dom än ser ut.
    Du kan nog hjälpa många från att hamna i anorexi träsket.....stå på dig...det gillar vi med dig.

    SvaraRadera
  111. Hej molly!
    Hur länge har du och Eric varit tillsammans?
    Och hur blev ni tillsammans?
    Kan inte du berätta lite om er? :D

    Jag tror många är avundsjuka på att du har så grymt snygg kille! ;]

    SvaraRadera
  112. Hej molly!
    jag tycker du sjunger jätte bra och du dansar bäst på let´s dance jag har röstat på dig i let´s dance:) jag rösdade på Eric saade :)

    SvaraRadera
  113. Hej Molly! Tänkte bara fråga, för är precis lika gammal som du och tänkte med gymnasiet? Hur hinner du med allt!? Jag som knappt hinner med och jag har inte något speciellt för mig på fritiden... Haha!

    SvaraRadera
  114. Fin hemsida du har!
    Har läst vissa kommentarer om ditt utseende osv. Du ska inga bry dig om dem, för de måste ju bara vara avundsjuka, eftersom du är så vacker! Det är vackert med lite kurvor på en kvinna.
    Sist jag såg på Let´s dance, så tycker jag du såg ju smal ut! Förstår inga vad dessa som skriver om dig sådär menar egentligen. Det viktigaste är att man är nöjd med sig själv eller hur? Vet själv hur det kan vara eller rättare sagt är. Jag hör till de mulligare sorten. ;)
    Ok, sköt om dig! Håll huvudet högt bara och bry dig inga om de elaka kommentarerna.
    Kram...

    SvaraRadera
  115. Jag röstade som en galning på Eric Saadens låt manboy , den är så bra love it :)
    Hoppas att han trivdes på scenen i melodifestivalen :)

    SvaraRadera
  116. Du är så grymt fin!!
    O det är ju finare att ha lite former än att vara en pinne.
    Röstar på dig i let´s dance, o hoppas du går långt i de o med sången o allt (:
    Man blir glad av att se dig på något sätt!
    Hare bäst kram

    SvaraRadera
  117. Molly!

    Du är supervacker och tro inget annat! Tro på dig själv bara! Jag håller tummarna för dig i Let's dance! You can do it bruden! Jag tror på dig ;).

    SvaraRadera
  118. Molly,

    Jag hoppas att du inte tar åt dig av alla dumma och onödiga skriverier om ditt utseende. Jag vet att det kan göra ont av sådana påhopp men ta åt dig av alla snälla och fina ord du får istället. Du är en jättevacker tjej och en toppenförebild för unga (och gamla;)) tjejer :)

    SvaraRadera
  119. Hej finaste Molly!
    Jag beundrar verkligen dig. Du säger att du aldrig kommer att bli pinnsmal, kanske inte. men du har en normal kropp och du är väldigt vacker.
    du är inte överviktig, du är jättefin och har jättefin profil.

    ha det så bra och lycka till med allt.
    jag håller alla tummar och alla tår för dig i Let's dance, ni är verkligen bäst! :)
    kram Sofia

    SvaraRadera
  120. Molly?! :) <3

    Du kanske visste, men har gjort en fan blogg om dig! http://welovemollysanden.blogspot.com/

    puss på dig!

    SvaraRadera
  121. Hoppas allt är bra med dig? Själv är jag nattuggla som vanligt, hehe...gissar att jag ätit förmycket semla så jag är alldeles speedad..

    Kram

    SvaraRadera
  122. Hej molly!<3 du och eric är grymt söta tillsammans" ni är det sötaste paret i hela sverige!!<3

    SvaraRadera
  123. hej molly jag heter ida och är 10 år jag du är min förbild...jag bara älskar dig...blondinp.blogg.se

    SvaraRadera
  124. hur länge har du och erik varit ihop?

    SvaraRadera
  125. Hallå tjejen! Har bloggat om dig! Känner igen mig så oerhört i dig, så som jag var i din ålder. Stå på dig, den svenska avundsjukan ska du inte ta åt dig av! Kram!

    SvaraRadera
  126. Heej sötan! <3 jag vet inte vad dom skriver för taskit om dig men om det är om utseendet fattar jag inte vad dom skriver för du är verkligen den finaste personen jag vet, du ser ut att ha jätte kul på scenen och det har du nog också man blir verkligen jätte glad när man tittar på dej och din röst går inte beskriva den är så klar och bara helt klart bäst, jag skulle bara vilja prata med dom som skriver taskiga komentarer till dej och säga att dom kommer att ångra det sen när alla kommer att älska dej och du kommer att vara världens största artist. Du och eric är verkligen världens sötaste par tillsammans. Du verkar alltid vara jätte glad och ha jätte kul, när jag såg dej gråta i tv började jag också gråta och sen när jag förstod vad det var blev jag jätte arg också. Du är verkligen hur söt, fin, gullig, snäll, bäst och allt bra man kan va <3 Du har alltid varit världens största idol för mej och älskar dina syskon också. Jag vet inte om du kommer ihåg när jag såg dej för första gången, i ulricehamn. Du har lagt upp mej på en bild ( Caroline ) när du började prata med mej då trodde jag att jag skulle dö! i alla fall svimma men istället kunde jag inte säga nånting jag bara stod och tittade, det var i alla fall det roligaste jag har gjort i hela mitt liv måste bara bli någon mer gång, men du bor så långt i från mej får hoppas att du kommer hit och uppträder någon mer gång <3 Du ska verkligen inte lyssna på vad dom skriver för taskit om dej lyssna istället på alla som älskardej jag tror knapt du kan förstå hur stor du är för VÄLDIGT många. Jag förstår inte varför dom ska slösa tid med att vara så taskiga mot dej när du är en så stor idol för både unga och gammla, det är många som blir barn artister när dom är så unga men inte du för alla älskardej i alla åldrar för du sprider så mycket glädje och det är hur kul som helst och titta på dej och du har en så grymt fin röst <3 jag vill eller jag MÅSTE träffa dej någon mer gång <3<3 men jag hoppas verkligen att allt går bra nu och i lets dance så klart och hoppas att du tar åt dej alla fina komentarer du får puss älskardej // Caroline <3<3<3

    SvaraRadera
  127. Hejsan!
    Kikar in för jag behöver läsa nåt annat och skingra tankarna lite, är så FÖRBANNAD för jag fick nyss reda på att nån
    stulit bilder från min blogg och använt som produktbilder på tradera. FY FAN. Till saken hör att jag väger 43 kg och säljaren försökte sälja en klänning i strlk 42 (min i xs är förstor på bilden.)
    Usch, tur man har läsare som uppmärksammar sånt här. Du som har en stor blogg, har du råkat ut för något liknande? Hur hanterar man sånt? Jag känner mig både ledsen och kränkt=(

    Kram på dig

    SvaraRadera
  128. Tjena Molly! jag måste bara säga att du e fan underbar asså. Jag har avgudat dig i typ 2 år nu. du e galet snygg och har underbar röst. Detta är kanske ett onödigt försök, men jag har önskat att få kontakt med dig väldigt länge. Så om de finns non chans att man kan få ett snack me dig så kan jag lägga till min mail. PS jag e 18 år och en go göteborgare DS

    Hjalmar_strid@hotmail.com
    eller om nummer känns bättre
    0760770110

    SvaraRadera
  129. Mollys största fan Klara19 februari 2010 kl. 14:03

    Hej Molly<3
    Jag skrev just på Erics blogg att han har världens finaste flickvän och det har han verkligen!<3
    Jag ska me tokrösta på Eric<33
    Kram<3

    Mitt nr: 0734454597

    eller min msn: klarahammar@hotmail.com

    SvaraRadera
  130. Heej<3 Molly jag vill bara att du ska veta att jag tycker att du är finast och bäst! / En tjej i 11 års olden med lockit hår<33 som heter Doris<3 Heejdå<3

    SvaraRadera
  131. Hej hej har bara inte hunnit titta in på din blogg men nu är jag här. Synd att du inte hinner uppdatera här också.
    Till och med bangat OS för let´s dance. :-)
    Såg din nya lock i programmet. Så himla coolt du borde börja gå så privat. Din frisyr passar dig riktigt bra. Väldigt snyggt. Du är som 2 olika personer när du byter frisyr :-) Fast innerst inne är du samma fina person glöm inte det!!
    Det kan ingen ändra på...
    kram

    SvaraRadera
  132. hej molly, kolla på lets dance i dag och såg att du va ledsen. så va bara tvungen att leta efter din blogg och säga, va INTE ledsen för det!!! du är fan i mig världens vackraste människa. jag och min bästa kompis plus henens mamma satt och pratade om det att du är så jväla vacker:D, önskar jag såg ut som dig!:) ååååh jag vet inte vad jag ska gröa för at förklara att du ser helt perfekt ut och inte ska bry dig om va din hjärna eller korkade människor säger! med tanke på hur snygg pojkvän du har kan du ju inte tro på allt dumt folk säger:), du är en riktig förebild:D, jag önskar dig all lycka i livet, även fast jag vet att det är svårt att få bort sina egna tankar i hjärnan. För mig kommer dom och går och har gjort i flera år, vissa dagar mår man skit och vissa dagar är det bättre. Så gå och va lycklig med din pojkvän nu för ni är världens finaste par:) kram

    SvaraRadera
  133. Hej Molly.
    Du är såååå jätte-jätte-jättefin i kroppen.
    Bry dig inte om alla anorektiska kommentarer. Trevlig och go verkar du också.
    Jag önskar dig lycka till i danstävlingen, men jag tror att Stefan Sauk vinner.
    Njut i fulla drag av tävlingen....snart ät det slut.

    Kramar från Britt-Marie och Fian (min kisse).
    Vi håller tassarna.

    SvaraRadera
  134. Hej Molly! Du är min förebild<3 Och Eric Saade är bästa killen<3 Hoppas ni får de bra kolla gärna på min blogg<3 Kram<3

    SvaraRadera
  135. Vet att du troligtvis inte kommer att läsa det här.
    Men du är så vacker och såååå begåvad.
    Och att du är mullig, är ju så otroligt vackert?
    Det finns ingen som kan tala om för människor hur vi ska se ut. Vi ser ju ut som vi blir och det finns inget fel med det. Vi är ju människor.

    Nej, men du har sånt perfekt utseende och rösten ska vi inte tala om, jag blir så avundsjuk.
    Du är så säker framför kameran också.

    Nej, jag har dig som förebild, speciellt när det gäller skolan. Du är så ambitiös!

    Ville bara få ur mig lite!
    Sköt om dig :) puss!

    SvaraRadera
  136. Zo0m423@hotmail.com21 februari 2010 kl. 01:44

    Molly du är så sjukt vacker. Jag fattar inte hur men kan vara så perfekt, och andra som säger ngt annat vet inte hur skönhet ser ut. Önskar dig all lycka i välden <3 puss på dig / En stor beundrare <3

    SvaraRadera
  137. Hej molly !!<3
    Jag tycker att du är jätteduktig på allt du gör!
    Jag kommer att rösta tok-mycket på Eric i finalen.
    Och på dig i let´s dans!!!!!!!!!!!!!!!'

    Många kramar puss puss Anna:P

    SvaraRadera
  138. Hej Molly!
    Jag förstår mig inte på alla dessa kommentarer. Detta är första gången jag är inne på din blogg och det första jag läste kom som en chock för mig. Bara för några dagar sen pratade jag med min kompis och då sa jag: Åh, gud va Molly ser bra ut :( Hon borde inte vara missnöjd med någonting när det gäller hennes kropp. Tänk om man såg ut som henne!
    Jag tror att du är den personen många vill vara och se ut som. Du är jättesnygg! Du har en jättefin figur, skitsnyggt hår och blir alltid vacker på bild, det är helt sjukt! Man tycker ju att det borde finnas någon bild där du gör en konstig min för att du inte är beredd eller något liknande, men icke sa nicke. Allt med dig är verkligen perfekt, inte bara ditt utseende. Jag har ju sett lite olika intervjuer med dig och du verkar alltid så glad och trevlig, helt underbar. Du är duktig i skolan och allt möjligt. Och din röst får man ju bara inte glömma. FANTASTISK!
    Det känns konstigt att ha en som bara är några veckor äldre än mig som förebild. Känns bara att du har gjort så mycket mer av ditt liv.

    Kom ihåg - Man behöver inte vara "pinnsmal" för att vara en förebild! (Även om jag tycker att du redan är smal)

    Pussar och kramar!

    SvaraRadera
  139. ok jag kollllllade också hållde tummarna herrrrrå

    SvaraRadera
  140. Du är min idol molly sanden<3

    SvaraRadera
  141. HOn är ju inte mullig?:s pucko..

    SvaraRadera
  142. Hej söta Molly, adda gärna min msn annie_eklund12@hotmail.com

    Kram<33

    SvaraRadera
  143. Hej molly!
    Tänkte bara varna dig för att det finns en på facebook som anger sig vara dig.. (vad jag misstänkter) molly sanden är namnet och så har de startat en eric saade också. bara så du vet...
    Stoora kramar!/ Maria

    SvaraRadera
  144. Jag är bara tvungen att veta.
    Vart har du köpt klänningen du hade när du och och Eric var på någon gala/fest i september. Den är svart med glitterband upp i nacken och eric har en lila shorta.

    Den är såå otroligt fin. Kram Nikolina

    SvaraRadera
  145. Jag & 13 andra...

    Har nu tagit vår tid och gjort en video till världens bästa! <3
    gissa vem? DU!
    Molly du är bara bäst! Nu ska du veta hur mycket du betyder för oss:
    http://www.youtube.com/watch?v=3F5mj7rz31s

    SvaraRadera
  146. hej sötaste finaste vackraste underbaraste molly, du är så otroligt begåvad! kram/emma <3

    SvaraRadera
  147. du är bäst sötnos! :)
    Kolla in vår tvillingblogg, vi skrivet om allt från hur det är att vara tvilling till vad vi gör. Har du några frågor om tvillingar så bara fråga! :)

    SvaraRadera
  148. Molly du är fin som du är :)

    SvaraRadera
  149. Hej Molly!

    Du är bara så bäst och jag önskade att jag kunde både dansa och sjunga som dig. Jag röstar på dig 10 gånger varje gång som du är med. Jag blir nog lika pank som dig när du röstar på Erik Saade.

    Kramar från Johanna (Ett stort fan av dig).

    SvaraRadera
  150. Hej Molly! Jag satte mig nyss här vid datorn såhär på morgonkvisten och såg att en bloggare skrivit om artikeln om dig och Elin Kling, och fyfan vad arg jag blev. Jag blev helt till mig, seriöst. Jag förstår inte vad vissa människor har för problem.. Du är helt galet underbart vacker och din kropp är skitfin! Jag skulle ge vad som helst för att få se ut som du. Stå på dig och ta åt dig! Tusen kramar från Michelle.

    SvaraRadera
  151. Hej Molly!! :)

    Jag röstade på dig 15 gånger i LET´S DANCE :D
    Du är mitt största fan!! :)
    Jag sjunger dina låtar överallt, Avslutningar, hotell och överallt :D
    Jag ringde och röstade på eric också:)<3

    har du msn? eller facebook? :D

    Kramar Ida Westerberg :]

    www.westerbeerg.blogspot.com

    SvaraRadera
  152. HAHA! Förlåt, men jag kan bara skratta. :/ Att det på allvar finns folk som tycker att du är TJOCK, eller MULLIG? :| Vart fan då någonstans om jag får fråga? Du har ju inte mycker överflödigt fett någonstans överhuvudtaget. Att folk slänger ur sig såna saker tyder på EN sak - avundsjuka. & ingenting annat. Sen om det nu mot all förmodan skulle vara så att man har några extra kilo på kroppen, så whats the fucking deal? Vad spelar det för roll? Jajo, att sverige är så sjukt äckligt utseendefixerat iofs, men still.

    Herregud, du är ju så vacker en människa bara kan bli för jösse namn, & att folk verkligen på allvar slänger ur sig sån SKIT får mig att må illa. Patetiskt.

    SvaraRadera
  153. Eric vad ju BÄST i lördags jag röstade på :)

    SvaraRadera
  154. Molly!

    Jeg syns du er så utolig søt. Når du var med på senkveld eller hva det heter hadde du en så utolig flott hårfarge. Rødfarge. Jeg skulle så gjerne ha sett ett sånt bilde av deg. Jeg vil også ha sånn rød farge på mitt hår. Så vær så snill - kan du hjelpe meg! http://dar.blogg.se

    SvaraRadera
  155. korsriddarna
    älska din nästa men du ska också göra det bra för dig och ditt välbefinnande dvs vad som är rätt i stund och allvar och också göra det bekvämt för dig och andrq som du möter i din väg på livets höst kanske denna morql var väl beprövad ty vi är gamla

    SvaraRadera
  156. hej molly du är söt:)

    SvaraRadera
  157. Molly, jag vet inte vad jag ska säga, du är en underbar människa och att nån säger du är tjock... du är verklgien inte tjock. Den som sagt det vill bara ha uppmärksamhet. Den är så rädd vad folk ska tycka om den så de försöker trycka ner dig. Jag ringde 154 gånger när eric sändes till globen, han är nog den snyggaste svensken jag vet, hälsa det till honom. Hans låt sleepless är helt underbar ! :D
    Och din låt som du sjöng förra året i melodifetsivalen, jag har den låten på min mobil och varje kväll innan jag går och lägger mig så lyssnar jag på den och blir så otroligt avundsjuk, jag vill också se ut som du , ha den perfekta rösen, perfekta kroppen, perfekta pojkvännen, GÖR ALDRIG SLUT MED ERIC ni är nog det sötaste paret genom tiderna ! :D <3
    Ha det bra kram♥

    SvaraRadera
  158. Hej... 8)
    JAG ÄÄLSKAR DIG, jag heter Johanna, föresten! Jag har kollat ERICs blogg, han ska vinna melodifestivalen och du Let´s dance. Du är BÄST!!Det vore kul om vi kunde bli brevvänner. Du är väldigt sööt och Eric har tur som har dig jag ska följa din och Eric´s blogg. Har du bdb, msn eller facebook. Du är underbar, ska kommentera varje inlägg. Första gången du sjång i TV så sa jag: Hon är j*****t bra!! Kom ihåg det, gillar du gymnastik. du kan svara på frågorna på min blogg som är http://jjohannaabilling.blogspot.com/.

    Kram Johanna!!

    SvaraRadera
  159. Pinnsmal är inget allmänt val, det är ett designer val! Om du vill gå på catwalken idag så måste du tyvärr se undernärd ut, det gör inte du!

    Du är grymt söt och har en mycket trevlig kropp! Det är bra att du accepterat den, för det gör ju alla vi andra. Ännu bättre är att du gör ditt accepterande offentligt då du har många fans bland dom lite yngre tjejerna i vårt land.
    Dom behöver förebilder som du, inte några svältoffer!

    Om min, nu 4 åriga, dotter ser ut som du när hon är lika gammal som du är nu, så blir jag kanske tvungen att låsa in henne för att undvika få hela huset nedsprungna av kavaljerer!

    Du skall bara vara glad och stolt för ditt utseende!

    Att du sedan har en fantastisk röst och en enorm utsträlning gör det hela bättre!

    Jag hoppas att du kan behålla denna stil länge och inte råka i samma fallgrop som andra i din branch, att bli blasé. Men det tror jag inte att du gör då hela ditt framträdande känns genuint och äkta!

    Själv ser jag inte på Let´s dance, det gör bara min sambo och dotter. Dom sitter bänkade varje fredag... :-)

    Ändå vill jag passa på att önska dig lycka till i både tävlingen och i framtiden!

    SvaraRadera
  160. Hej Molly! Jag tycker du är jätte bra på sjunga och dansa! Jag hoppas at du vinner lats dance!
    Jag håller tummarna! kan du besöka min blogg? snälla! komentera gärna med! www.patriciaf.blogg.se

    Jag ville bara säga med att vi är släktingar på långt håll! =)

    Eric är ju bara bäst i melodifestivalen! =)

    glöm inte min blogg! =D

    kram!

    SvaraRadera
  161. Hej Molly!
    Jag ska sjunga din låt "Så vill stjärnorna" på en audition, och jag tror att det kommer gå bra. Men har du något tips??
    Lägg i så fall gärna ut det på din blogg.
    Ha en mysig Lördag

    /Matilda

    SvaraRadera
  162. Ah men Molly, du är lätt en av dom sötaste tjejerna på jorden ! Jag är grymt avundsjuk på dig, på att du är så söt ! :) Jag har själv lite problem med det där med vikten med och förstår dig att det inte är lätt att sluta tänka på & dessutom inte när andra påminner en om det. Men allt vi kan göra är att acceptera oss själv & gilla oss som vi är, så länge vi mår bra så får dom andra tycka & tänka som dom vill. Men enligt mig är du sjukt söt! :)
    Kram Deniesé

    SvaraRadera
  163. Hej Molly! Du är super bra på att sjunga och dansa! Du är inte alls överviktig! Du är super söt! Jag undrar bara om du kan besöka min blogg! www.patriciaf.blogg.se Du kan gärna komentera!

    Eric är ju också bara bäst i melodifestivalen! Jag går runt och sjunger den hela tiden!

    Ha det bäst Molly!

    SvaraRadera
  164. Hej, vi vill inte ha en kram från dej. Vi vill ha en kram från Eric Saade !!!!!!!!!!
    ERIC´<3333333 Ps. Du får gärna komma hem till mej i Los Angeles! Om du vill veta så har ja en pojkvän som heter Dylan Sprouse, min kompisa har JUstin Bieber och den andra har LOgan Lerman och den tredje har Taylor Lautner

    SvaraRadera
  165. Hej, du det var jag igen. med det fina lyxhuset i L.A.
    Kommer du?
    Du vet, det skulle inte skada om du tog med Eric oxå :D <333
    Våra pojkvänner vill gärna träffa honom. Han verkar vara så cool!!
    saade bra (Y)

    SvaraRadera
  166. HEJ MOLLY!!!

    Den äkta värme och ljus och glädje du sprider om dig,den karisman du ger i från dig. Är få för unnat att ha.
    Det har fallit en å en annan tår när du har tagit dina toner höga som låga,pga att du sjönger värkligen i från det stora hjärtat i den lilla kroppen.
    Ska jag vara ärlig,och det ska man ju vara.
    Så har jag inte beundrat en artist lika högt som när carola kom ut med främling 1983.
    Jag är 38 år nu.
    Är den du är och bryr dig inte om elaka komentarer som kommer i form av kyla ta på dig en extra tröja och gå vidare.
    Tro på dig själv och din underbara Eric.
    Visst var det tråkigt att du åkte ur lets dens. Men nu kommer det nya projekt som du kan hugga tänderna i.
    MEN DET VIKTIGASTE,nu är väll att Eric kammar hem första platsen i melodifestivalen 2010!!!!
    Ha det så bra bruden.
    MVH ANNETH.F

    SvaraRadera
  167. Hej Molly!
    Du är verkligen jätteduktig på att dansa!:)
    Ikväll röstar vi på Eric!! =D
    Hare bra, kram!

    SvaraRadera
  168. Jag vetinte om du läser alla kommentarer, men vill så gärna säga att jag blev så ledsen när du åkte ut igår! Familjen röstade på dig, men det räckte antagligen inte :( Du har varit/är så duktig! Tyckte lite synd om dig när det blev lite fel där i dansen, men du skötte det så fint ändå <3 Det gjorde värkligen ingenting:D! Är så facinerad hur du har kunnat göra detta samtidigt som du går i skolan! Ser fram emot att få se dig mer i framtiden! <3<3 KRAM!<3

    SvaraRadera
  169. Du var verkligen grym i Lets Dance, du var värd mycket mer för du var helt klart bäst! men ikväll ska jag rösta sjukt mycket på Eric och han ska bara vinna! puss älskardej<3 // Caroline <3<3<3

    SvaraRadera
  170. Hej Molly!
    Du är söt, snygg och en glädje spridare!
    Det finns mycket mer att säga om dig men det finns inte ord på hur mycket jag älskar dig!!
    Du var bäst i Lets dance!
    Jag började GRÅTA när du åkte ut.:(
    Kommer du att skriva på den här bloggen?
    Kan du lägga in en frågestund för mina frågor kom inte med på chatten med dig?? :(
    Du är en förebild i allt för mig!
    Du ska veta att jag är ett stort fan som älskar dig mer än något annat!!! :)
    Det går inte att beskriva mer än att jag leker att jag är du i skolan och min bästis är Mimmi!
    Ikväll ska jag rösta på Eric!!!!
    Massa pussar o kramar från Linda

    SvaraRadera
  171. hej!
    Vill bara säga att jag tycker du är såå vacker.
    Som min mamma sa förra fredagen när du hade den bruna klänningen: "Hon ser ut som en sån där porslinsdocka som man bara fick beundra men inte röra för att den var så dyrbar och fin".

    Synd att du fick lämna Lets dance :(
    Men ikväll ser vi till så att Eric Saade vinner tycker jag med :)

    SvaraRadera
  172. Hej Molly!
    Du är så söt,snygg,vacker,begåvad,en glädje spridare och mycket mer!
    Det går inte att beskriva det med ord!
    det ända jag kan säga är att ÄLSKAR DIG!!!! <3 <3
    Jag leker att jag är du i skolan och min bästis är Mimmi! <3
    Jag undrar om du lägga in en frågestund här på bloggen för att mina frågor kom inte med på chatten på lets dance.
    Du är en stor förebild för mig i allt!
    Jag är en stort fan som ÄLSKAR DIG!! <3
    Massa pussar och kramar från Linda

    SvaraRadera
  173. Hej Mitt namn är Veronika. Jag har inte hört något om det alla tar upp, men vill bara säga att du är otroligt vacker. Jag är inte heller pinnsmal och vill inte vara det heller, för om jag hade varit det hade det inte varit jag. Jag hoppas du blir nöjd med dig själv för du verkar vara en sån härlig människa! Om du känner för att läsa min blogg någon gång kan du ju göra det: veronikambrik.blogg.se

    SvaraRadera
  174. Nu idag när jag såg på melodifesivalen, så slog det mig att din kille, Eric, är jättelik Tayler Lautner i Twilight (Jacob) :D <3

    SvaraRadera
  175. Jag e i chock, och har så varit enda se'n du röstades ut ur Let's dance. Du borde ha vunnit finalen enligt mig :P... Du var/e tokigt bra :)... Gällande kommentarerna om din vikt så kan ja tycka att det kvittar vad en person väger det viktiga är ju vad man presterar. och du min vän presterar alltid på hög nivå.

    SvaraRadera
  176. Snälla säg det här till Eric!!14 mars 2010 kl. 14:04

    Hej Molly!! Vill bara att du säger till Eric att han verkligen var bäst i melodifestivalen!!! Anna skulle inte ha vunnit!! Eric var 100 000 gånger bättre än henne!!jag och min kompis röstade 100 gånger VAR på honom!! Han måste verkligen få veta att han var bäst!!! Och jag röstade på dig i lets dance!! Hoppas ni har det bra!!! snälla hälsa gärna det här till Eric!!! Tack Molly!!!
    P.s har eric en blogg?? isåfall vad heter den??

    SvaraRadera
  177. Jag brukar aldrig kommentera men nu måste jag fan. Jag förstår inte hur den diskussionen kunde starta från första början. Att Molly på något sätt skulle vara mullig eller överviktig är det mest bisarra jag hört. På tv ser hon "normal" ut men i verkligheten är Molly hur liten som helst! Hon är smal utan att vara benig, det mest optimala med andra ord.

    SvaraRadera
  178. Hej Molly, DU VAR BÄST ! jag lovar. & erics låt är mycket bättre än annas ! ni borde ha vunnit båda två tycker jag. & sen måste jag passa på att säga att ni är så sjukt underbart söta tillsammans ! :D , & du, SKAFFA ETT SJÄLVFÖRTOENDE tjejen. du är ursnygg & sjunger hur vackert som helst så man nästan gråter när man hör dig :O, du är verkligen helt perfekt. men jag vet hur du känner.

    jag sjunger oxå, du kanske vill kika in på min blogg och kommentera lite. om du har lust :),

    älskar din röst, fortsätt sjunga & lycka till i framtiden sötnos.
    pussar & kramar !

    SvaraRadera
  179. wow molly, måste bara säga att när jag såg dig i let's dance nu sist så tänkte jag direkt "shit, vilken snygg och vältränad kropp den tjejen har!" du ska verkligen älska dig själv, och jag tror alla kan lära sig något från dig, speciellt jag själv! puss och kram - gabriella

    SvaraRadera
  180. Hej Molly, Jag ville bara säga att,

    1. Du och Jonathan var bäst i Let`s dance. fattar inte att ni åkte ut. Ni förtjänar 1:a plats.

    2. du är min förebild, du är verkligen bäst på allt.

    3. Jag har bara ett par frågpr som jag hoppas att du vill svara på ( men måste absolut inte) hur lång är du? Och jag måste bara säga att du är fantastiskt söt.

    3. det här är det viktigaste jag vill fråga:
    jag har jätte dåligt självförtroende, jag vågar inte redovisa grejer, vågar knappt prata inför folk, vågar inte vara med på idrotten, Vågar inte något. jag undrar hur du gjorde på lets dance. kan du ge mig några tips på hur jag ska stärka mitt självförtroende???

    Jag är oändligt tacksam om du skulle svara mig och jag är ditt STÖRSTA fan. Snälla maila mig på evelin.alhilali@hotmail.com

    SvaraRadera
  181. Hej molly, Du har en underbar kropp och jag önska att vi kunde byta, Jag är ditt största fan så om du nu vore den tjockaste människan på jorden skulle jag inte bry mig.

    SvaraRadera
  182. Ni passar ihop du och Eric!
    Lite avis ee man:/

    SvaraRadera
  183. hej molly!!!
    jag röstadesuper mycke på eric!!!
    han är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  184. du och eric passar jätte bra ihop!!!
    men jag är jätte avis!!!
    han är så himla sööööööööt

    SvaraRadera
  185. Hej Molly,,tyckte Erik skulle vunnit hela melo! Tyckte han var klart bäst!
    Jag måste också säga att jag är JÄTTE avundsjuk på dig för att du har en sån fantasktiskt och snygg pojkvän!! Hoppas ni kommer ha det jättebra i framtiden för ni är ju såå söta tillsammans!!
    Många♥Kramar

    SvaraRadera
  186. Hej finaste Molly! =)
    Jag är verkligen glad för din skull när det kommer till hur bra det gick för Eric i globen...
    Och du ska inte vara ledsen över din vikt, du är hur fin som helst, och jag har alltid haft dig som förebild (tro inte att jag tycker att du är stor nu, för din figur är jättefin) för ända sen jag var lite har jag blivit retad för min storlek, men när jag ser dig blir jag så stark innombords, för kolla på dig! Du är söt, har en underbar pojkvän, många fans... Om det fanns en enda liten sak som var fel på dig så... tjaa, jag tror inte det finns! ♥♥♥♥
    Supermånga kramar från ditt fan #1!!
    Alicia ♥ Molly!

    SvaraRadera