söndag 14 mars 2010

TACK


… för att ni röstat, stöttat, peppat och fått mig att vilja kämpa vidare.

… för att ni hjälpt mig inse att ingenting är omöjligt. Man kan komma över sina största rädslor bara man har viljan och rätt stöd.

… för ni stöttade mig gällande artiklar och elaka kommentarer om min vikt. Det har betytt så mycket för mig och jag bara önskar att fler tjejer/killar i min situation kunde få samma hjälp som jag fått.

… för att ni röstat fram mig och Jonte till en fjärdeplats. Det är ju helt sinnessjukt egentligen!

… för att ni gjort den här tiden till den bästa i mitt liv!


Jag är så fruktansvärt nöjd, lycklig och tacksam över allt jag fått lära mig under den här fantastiska perioden. Jag har kommit så mycket längre än vad jag någonsin vågat hoppas på, och jag känner mig faktiskt som en vinnare. Jag har vunnit bättre självförtroende när de gäller dans, övervunnit min största rädsla och vunnit en fantastisk vän i Jonathan.

Nu är mitt äventyr slut, men jag kommer sitta bänkad med telefonen i högsta hugg för att följa de andra tre fantastiska paren. Jag är så glad för deras skull och att jag har haft förmånen att få lära känna dom.

Claudia, Tobias, Willy, Charlotte, Mattias och Cissi… jag önskar er all världens lycka till! Ni är alla värdiga vinnare och jag är så glad över att få åka ut mot er. Ni är underbara.

Jonathan… Ja, jag saknar ord. Tack för allt. Jag kunde inte önskat mig en bättre danspartner. Jag tror och hoppas vi förblir vänner för livet.

Jag älskar er

24 kommentarer:

 1. Tack Molly för att du är en så bra förebild!
  Jag vet att du vill vara en så bra förebild som möjligt, och det har du VERKILGEN LYCKATS MED! Jag menar det, jag ser upp till dig, väldigt mycket. Du inspirerar mig på alla sätt och vis.

  Tacktacktack! Nu hoppas jag på att få kunna följa dig varje dag! :D

  Kramar Nadja

  SvaraRadera
 2. Ni var helt fantastiska på golvet! :)
  så underbart fina danser ni gjorde, ni var grymma !
  kramar

  SvaraRadera
 3. Molly, du har varit så himla duktig! Det finns inte ord att förklara hur duktig du varit!
  Tack själv för att du finns där. Du har inte bara förändrat ditt liv, utan jag tror att det finns många som har dig som förebild & vågar göra nya grejor, jag är en av dem.

  Jag vill bara tbx till Stockholm nu & krama dig!
  Guuud vad jag är glad att du kom så långt & lyckades så bra varje vecka!

  Puss på dig! <3

  SvaraRadera
 4. Om min golf var hälften så bra som din dans är, så skulle jag vara nere på singel-hcp! Är iaf lite brun... Ses snart, du vet vem! Love you! Pussar... :)

  SvaraRadera
 5. du var riktigt bra! men nu är alla mina favvisar ute så det känns meningslöst att titta. Det var du, rabih och gudrun. Men du hade verkligen klass och stil. Good work tjejen =)

  SvaraRadera
 6. Du var så bra i lets dancé så snyd att du inte vann =)

  SvaraRadera
 7. det var synd att du åkte ut :/
  Du var verkligen jätte duktig :)

  SvaraRadera
 8. Älskar dig <3

  SvaraRadera
 9. Klart du skall vara nöyd. Du var jo den bäste. Hur kan svenska folket rösta ut dig. ?

  Håppast kunne se dig på många sener i år

  SvaraRadera
 10. molly älskar dig verkligen

  SvaraRadera
 11. Du har varit fantastisk och borde vara kvar istället för Willy. Hade varit roligare för oss TV tittare med dig kvar och fått se din fortsatta utveckling på dansgolvet!
  Men njut av det som varit och lycka till med det du tar för dig framöver!

  SvaraRadera
 12. Du har varit sjukt duktig Molly ! :)

  SvaraRadera
 13. Vad fint skrivet, det var riktigt synd att du åkte ut, men en sak måste jag bara få säga:
  Du har varit fantastiskt duktig och det har strålat om dig hela tiden.
  Du är en stor förebild för mig! :)<3

  SvaraRadera
 14. Sötan! <3 Jag kan börja gråta när jag läser allt, för du är så otroligt söt och världens snällaste person pusss // Caroline <3<3<3

  SvaraRadera
 15. Du har varit jätteduktig Molly! Och vadå? Har du fått elaka kommentarer om din vikt? Det är ju helt sjukt, jag har alltid tyckt att du är så himla fin! Och du är en förebild för mig och flera av mina vänner, du är söt, trevlig, perfekt hår och jag tkr du har en perfekt kropp! Och du ger oss som har lite former hopp! Du visar oss att man kan vara vacker även om man inte ser ut som en vandrande pinne som tyvärr många verkar vilja! Du är bra Molly och hoppas verkligen inte att du tar åt dig, för du är vacker precis som du är!

  SvaraRadera
 16. Asså Molly jag va ledsen hela kvällen efter att du hade åkt ut. Vad ska jag nu göra på fredagskvällarna?? När du dansade så smittade du av dig all den glädje du förmedlade, du är såå bääst och så sööt så det finns inte :D
  På fredag ska jag fortfarande sitta där framför tvn och heja på dig, GO MOLLY!!!

  Många kramar Minette <33

  SvaraRadera
 17. Och vi älskar dig

  SvaraRadera
 18. Hej!

  Ja det är sjukt vad människor håller på ibland (alltså de elaka kommentarerna och liknande). Men en sak är säker, du har då en jätte fin kropp, inte alls fet, mullig eller liknande. Du är ju smal, dock inte anorektiker - vilket är positivt. Att försöka trycka ner människor är det fulaste jag vet, det är så typiskt att synen på tjejer/kvinnor innebär ätstörning. Man ska vara som en pinne för att vissa ska vara nöjda, nej det vackraste är en naturlig tjej som är naturligt smal, och det är vad du är!! Så tveka aldrig på ditt utseende, du är fin, har en perfekt kropp..

  SvaraRadera
 19. Du dansar jättebra!Synd att du åkte ut :(

  SvaraRadera
 20. Älskar dig med Molly, du är så otroligt duktig! Förstår inte hur du hinner med allt.

  Kram

  SvaraRadera
 21. Jag e så jäkla stum, efter att du åkte ut men kollade du på Mello?????jag har addat dig på MSN och du har inte vatt inne:(

  SvaraRadera
 22. Jag vill bara säga att jag alltid blev så lycklig när jag såg dig på dansgolvet. Du fick en liksom att känna att man kan klara av allt om man bara ger sig fan på det! Och så duktig du är! Jag är helt avundsjuk! Vill också kunna dansa så snyggt och graciöst! Miiih!
  Ah, ville bara dela med mig av min hemlighet att jag blir lycklig när jag ser dig. Lycka till i livet!

  SvaraRadera
 23. Ny va helt klart grymmast ! , Det är helt sjukt att Willy är kvar i lets dance .. Visst han är rolig men ja tycker inte att han ska vinna alltihoppa :S

  SvaraRadera