onsdag 14 juli 2010

Grattis kronprinsessan Victoria!

Det är "Victoria-dagen" och jag sitter bänkad i publiken på Borgholms idrottsplats (tillsammans med typ heeela Öland!) och väntar på att en viss snygging ska visa sig på scenen. Solen skiner i nacken (Hjälp vilken tur att den inte skiner framifrån! Jag har får soleksem på hela halsen och ser numera ut som en prickikorv!) och jag har badat och solat hela dagen. Jag lovar att jag skulle kunna slå vad med hela publiken, ja till och med kungen, om att jag är lyckligast här ikväll. Jag menar, det finns så mycket att vara glad för! Jag älskar sommaren, jag älskar solen, jag älskar musik, jag älskar att sitta här med min familj och jag älskar att jag har ett paket "Risen" i väskan. Min familj har för längesen tröttnat på att jag är så positiv hela tiden, men jag kan inte hjälpa det. Jag har lärt mig att verkligen glädjas åt allt det lilla i vardagen! Man får det mycket roligare då... så det kan jag verkligen rekomendera! Strunt i alla bekymmer! Skit i all onödig kroppsnoja och ha kul på stranden istället, bli inte arg på myggorna som biter dig utan tänk att då har du något att göra när du ligger och solar och om det regnar nån dag - gå ut och dansa manboy-dansen i ett par sköna gummistövlar!

Bilder:















Massa kärlek till er!

Ha en underbar kväll!

23 kommentarer:

  1. ÅÅÅH vilket bra inlägg! :D älskar att du är så positiv :) eller jag älskar positivitet över huvud taget, men du gör det så bra :)

    SvaraRadera
  2. Molly jag såg dig i pupliken :-D

    SvaraRadera
  3. "..och väntar på att en viss snygging ska visa sig på scenen" kul att Eric är där (;
    och håller verkligen med dig om dedär om att man ska vara glad över de man har istället för att suckta efter allt annat utan leva i nuet och njuta av livet! (:
    Hoppas du har en skön semester! (:

    SvaraRadera
  4. Jag såg dig inte :'(
    Men fan va mkt energi Eric har asså! :D
    Världens härligaste kille! :D
    Och du e världes härligaste tjej! :D
    Och tillsammans e ni världens bästa människor! <3
    Love u <3

    SvaraRadera
  5. åh shit vilket fantastiskt framträdande! du måste vara så stolt :)

    SvaraRadera
  6. Jag är också i Borgholm Molly och jag verkligen älskar både dig och Eric. Han är så sjukt duktig på alla sätt och det är du med. Såg er när ni hoppade in i bilen när allt var slut, tur att jag fick några kort på er :) ni är så himla söta tsm...Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  7. haha du e la go du Molly! man kan inte mer än att hålla med!!! :D

    SvaraRadera
  8. Åååh härliga Molly! Du verkar alltid på så gott humör Molly och Eric var fantastisk på Victoria-dagen! Vilken energi han har, du med Molly! =)

    Såg dig nere på idrottsplatsen när du stod och pratade med Erics dansare, och när jag såg dig utbrast jag: ''Där är ju Mooooolly!'' Har inte träffat dig sedan 2007 när du var uppe i Böda Hamn och sjöng med dina systrar... Ända sedan du slog igenom 2006 i JESC har jag alltid tyckt om dig, du har en så otrligt fin röst!

    Ha det underbart på Öland nu, kramar ölands-bo

    SvaraRadera
  9. Hej,Molly!
    Hoppas du har det jätte bra på Öland ,tittade på tv:n om jag skulle se dig men såg dig inte:(.
    Väntade hela tiden till Eric skulle komma! hihi och sjunga.
    fina bilder du är så söt!,bra du har rätt inställnig brukar också försöka koppla bort myggor och sånt !
    Kram/Alva<3

    SvaraRadera
  10. Tack för den fina texten :D,du sprider verkligen glädje och kärlek Molly ♥

    var tvungen att skriva om dig igen på min blogg,gå in och kolla om du godkänner det

    http://samillla.blogg.se/2010/july/underbara-kloka-molly.html#comment

    och wooow vad Eric rockar loss,den nya manboy dansen är ryykandes het! ;D

    ta hand om er,och ta hand om din riesen påse med :D

    SvaraRadera
  11. Du är såå härlig Molly!! Jag blir alltid så glad av att läsa din blogg, man rycks med i din goa, glada anda. Sluta aldrig vara den du är!!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  12. Tänk om alla var som dig då skulle världen vara bättre :D
    Ååå jag är så kär i Eric du har det bra du Molly :D!!!<3<3

    SvaraRadera
  13. skulle du kunna ha en frågestund i din blogg? de skulle vara jätte kul att kunna fråga massor av frågor! kram! och jag måste bara säga några saker till...hihi<3 att du har så sjukt fin röst, man ryser till och med av den! UNDERBART FIN! och erik din pojkvänn han har också underbart fin röst, hälsa han de :) hihi. och jag såg han på viktoria saken på TV :P han var skit bra ju, jag kunde inte ta bort blicken från TV för han är så snygg och grymt bra!!! och hans låt break of dawn är så underbart bra! och glöm inte att ni passar super bra ihop så otroligt söta, oj de blev lite långt, hoppas de inte för nått hihi men var bara tvungen att skriva de där, hihi :)MEN SNÄLLA HA EN FRÅGESTUND ! :) KRAM OCH HÄLSA ERIK :D

    SvaraRadera
  14. awww, :) du är allt för positiv, ahaha.:)

    och haha jag hade fel, du skulle inte ha spelning i helsinborg, menade utanför typ ngt som hette typ spången.:) vi ses där, och såklart ser jag dig på måndag!:)

    Och frästen, du måste heja på oss, haha.(:
    Mitt lag heter höllvikens gif, jag tror inte du hörde jag sa det i arlöv. Inte många vet vart höllviken ligger, haha. Sådan öde plats!;)

    pussar.<3

    SvaraRadera
  15. Hej Molly!
    Jag har en fråga som jag har tänkt ställa ända sen jag köpte din skiva. Varför finns inte dina två bästa låtar, (enligt mig), "Det finaste någon kan få" och "Allt" med på skivan? Personligen tycker jag att du sjunger bäst på de låtarna också. Inte för att du sjunger dåligt på skivan, men där känns din röst mer konstlad och tillgjord, som att nån har sagt åt dig hur du ska sjunga. Det känns inte riktigt du, om man säger så. Men det är ju bara vad jag tycker... Vore tacksam om jag fick svar på frågan.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  16. älskar din blogg verkligen, och du verkar vara en sån härlig person.
    önskar att det fanns flera människor som dig!

    man blir så glad när man läser din blogg, på något sätt :p

    fortsätt vara en sån härlig person, det kommer du komma långt på!

    Kram till dig från emma!

    SvaraRadera
  17. din boyfriend är ju rätt snygg!!

    SvaraRadera
  18. Har läst din blogg ett tag nu och måste verkligen berömma dig för din positiva och mogna inställning, du ska veta att man tar åt sig av det du skriver och budskapet! Tack! var också på Viktoriadagen, hängde backstage ;) Du och Eric är otroligt söta tillsammans, och vilka artister ni är båda två :) Kram Julia

    SvaraRadera
  19. Att sitta i Publiken där på idrttsplatsen var ganska mödosamt, men trots värmen tror jag vi var lika lyckliga, du kanske snäppet högre men det var min bästa dag, i hela mitt liv. Även fast man satt där, nästan rann av de varma stolarna, antar att du satt på en bänk, tur du hade iaf.
    Och precis innan du satte dig i bilen, rättare sagt nästan blev dragen, haha lita överdrivet tror jag menmen, fick jag något jag setat och kollat på senaste dagen. Det kanske låter patetiskt men sån är jag, jag satt där med din autograf i handen, på en billig sverigeflagga i papper, och i min väska ligger en penna, som ingen mindre än du har användt, jag är ganska säker att du inte kommer ihåg stunden men jag kommer nog komma ihåg den för oss båda isåfall, jag har setat coh följt din blogg, läst tidningar och ja allt i nästan fyra år. Mitt liv är på topp just nu, och du ska vara stolt, för du har biddragit till det.
    Jag var så lycklig, vädret var på topp, vattnet var varmt, jag var på Öland och jag fick se och höra underbara uppträdanden och framträdanden. Jag fick ditt leende och ett minneförlivet.
    Tack :) <3
    Kram Karolin

    SvaraRadera
  20. Molly du är jättebra men jag måste säga att din blogg är ju lite tråkig nu när du inte nämner eric nånting!

    SvaraRadera
  21. hur länge har du o eric varit tsms nu :D:D<3

    SvaraRadera
  22. Vad fin blogg du har Molly :D
    Du är jätteduktig på att sjunga ! :D
    Ha det bra! :)

    SvaraRadera