tisdag 9 augusti 2011

Dagen och gårdagen



Sitter i lägenheten och äter pasta pesto med kyckling för fjärde dagen i rad nu... haha. Har jag nämnt att jag lätt fastnar för och hänger upp mig på saker?


Idag har jag haft tre möten. Ett bra, ett jättebra och ett dåligt. Så det kan va! Nu ska jag snart iväg på dagens fjärde möte för att sedan skynda mig hem och packa... jag ska nämligen till ESPANA imorgon med familjen. Har helt glömt bort det!


Gårdagen var nästan lite för kul. Jag och Ellen minglade med en massa härliga människor. Bl.a. Andreas Weise, Tove Styrke, Eddie, Alice Svensson och Isabella Löwengrip och många till. I vanliga fall brukar man stå i sitt lilla hörn och sippra på sin Vitamin Well (finns ALLTID på plats. Lovar att det är vanligare än Champagne) vid sånna här tillställningar, men igår var det faktiskt nästan så kul som man föreställer sig att det ska va!


Kimono: Märke från Australien
Topp: Topshop
Shorts: Mq
Skor: Urban Outfitters
Strumpor: Topshop
Väska: Sekond hand


Stort tack till fina Ellen på kontrast som satte ihop den här outfiten åt mig! Tack även till hennes kompanjon Anna som gjorde smink och lånade ut sin väska i sista sekund!




(Bild lånad från Bellas blogg)


Fasen vad skön hon är Bella. Jag älskar allt hon gör mot dagens vikhets och utseendefixering. Önskar att det fanns fler människor som var lika drivna som henne i den här frågan.




Nu måste jag skynda mig!


PUSS



16 kommentarer:

  1. Oj, var det en kjol? :O ser verkligen ut som shorts! Du är sjukt vacker Molly! Älskar ditt hår också, använder du fortfarand extensions eller är det ditt eget? :)

    SvaraRadera
  2. Kul att du ska till Spanien!! Kommer du Blogga därifrån??:)
    Kraaam
    // jessica :)

    SvaraRadera
  3. Hej Molly! Tänkte bara säga att jag såg Eric igår på Liseberg, han var skit grym!! skulle vara kul om du kikade in i min blogg och kollade på bilderna jag tog :) Ha en bra dag!! KRAM
    www.emeliieleander.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Helgrymt att få åka till Spanien, hänger gärna på! Haha :)
    måste tillägga att du är sjukt vacker, röst som jag vet inte vad. helt otroligt bra!

    Så om du ser detta, kan du väl hälsa Eric att han är världens bästa sångare! Helt sjukt. Var överlycklig då han bara signerade min väska igår, hihi. Och att jag nudda han 3 gånger. Skakade i timmar efter det.Kanske låter löjligt, Saknar 17 juni! Sjukt kul var det! Samma igår:-) Hoppas han kommer tillbaka till Göteborg snart igen!
    Har ingen stor kärlek till någon utan Eric Saade!Lyllos dig som träffar han dag in, dag ut!
    Gash, snygg är han också!! Älskar dig eric♥♥

    Puss!

    SvaraRadera
  5. snygg outfit molly! :)
    jag har en liten fråga, kommer du vara med på varje Made of Pop tour Eric har? Skulle vara kul för då kanske man skulle få se dig också, då blir det inte bara en stjärna utan två (y)
    kraamkraam <3

    SvaraRadera
  6. You look so pretty Molly! And have fun on your Spanish Vacation!

    SvaraRadera
  7. Vad roligt att du börjat blogga lite mer nu :D Älskar när du uppdaterar, så se det inte på ett dåligt sett om du får kommentarer om att du har dålig uppdatering eftersom det betyder att man vill läsa mer för att din blogg är så bra! :D Shit vilket komplicerat inlägg det blev nu, men tänkte säga att det vore roligt om du bloggade eller försökte från spanien men förstår om det inte går! Älskar din blogg och älskar att du är så cool även fast du är så pass känd. Skitfin är du med! Håller med ang. bella, många borde ta efter henne .. KRAM

    SvaraRadera
  8. Åh vad fina kläder!,älskar ditt hår!! ,ha det bäst i Spanien var någon stans ispanien ska du kram Alva<3

    SvaraRadera
  9. Du är så himla fin! Älskar kläderna du hade på dig:) Hoppas du får det jättebra i Spanien!<3 Kram/Ida

    SvaraRadera
  10. Gud så fina ni är! Kram Thilda

    SvaraRadera
  11. Skulle inte du kunna ha frågestund igen?

    SvaraRadera
  12. Vilken snygg outfit och du blir alltid lika vacker på bild! Du får ha en trevlig resa med familjen. Hoppas du bloggar därifrån. Kram

    SvaraRadera
  13. ooo testa att rosta solrosfrön i olja, ha havssalt på och ha till kycklingen! SÅ HIMLANS GOTT!!!

    SvaraRadera
  14. Ska också åka till Spanien tänk om vi kommer på samma flygg :D

    PÖÖÖÖSS

    SvaraRadera
  15. Hade du skippat strumporna så hade outfiten varit snygg...

    SvaraRadera