torsdag 18 mars 2010

De hade tydligen inte internet-teckning mitt ute på Östersjön...... därför har jag inte hunnit blogga ett endaste litet blogginlägg de senaste dagarna.

Jag har nämligen precis kommit hem från en Let's Dance-kryssning med Cinderella där vi uppträtt, dansat och försökt agera jury i en danstävling. Sedan har vi ätit god mat, lyssnat på Tobbe Carlssons favoritschlagers, spelat bilspel och spelautomater, lekt "Knacka-dörr-och-spring-leken" och shoppat en massa godis i taxfreen. Det var med andra ord som en dagisutflykt/klassresa all over again!
Den här gången bestod klassen av: mig, Jonte, Eric, Jontes tjej Oksana, Tobbe Carlsson, Agneta, Peter Wahlbeck, Maria, Gudrun, Björn, Tony Irving, 2 av Tobbes sköna kompisar (som brukar hålla i Let's dance-efterfesterna) och sedan lite annat härligt Let's dance-folk . Så det kunde ju bara inte misslyckas!Precis som jag fasat för innan, så har de här senaste dagarna varit väldigt konstiga. Det har varit så fruktansvärt, obeskrivligt tomt och jag har hela tiden gått runt med en klump i magen utan att inte riktigt veta varför. Det har känts som att jag, dygnet runt, saknat någon eller något... och på något vis så är det som att jag inte velat tillåta mig själv att vara ledsen. För jag är egentligen inte ledsen. Jag har egentligen inget att vara ledsen för! Jag menar, jag trodde ALDRIG att jag skulle komma så här långt, ha så här kul, lära mig så fruktansvärt mycket på så kort tid - jag är egentligen så nöjd som man kan vara!
MEN... (som Tony Irving säger) den där jobbiga klumpen i magen finns ändå där, och jag tolkar den som ett bevis på saknad. Inte att jag är besviken, missnöjd... att jag saknar.

Därför var det extra skönt att få åka på den här kryssningen och få umgås så intensivt med några ur Let's Dance familjen en sista gång... Nej usch vad jag är negativ... vi kommer ju fortsätta ses! Vi ska ju ses allihopa redan nästa fredag! Sedan ska jag gå och se det live imorgon. Ska bli superkul att få se det utifrån en gång!Puss på er
(Tusen tusen tack förresten för alla peppande kommentarer. Det betyder SÅ mycket, och för varje inlägg känns det som att klumpen i magen blir mindre och mindre...)


17 kommentarer:

 1. Hej Molly,

  hehe, so i was right with the cruise that i did mention a longer time before at the Let´s Dance Blog :) What kind of candy is your favourite?

  You shouldn´t feel strange because the feelings at your stomach. Your body reacts on it quiet normal and there is no reason to push the sad feelings aside about the time, that passed by so quickly at Let´s Dance. You are still into it with your heart, mind and soul, i can feel that.... A special situation like this takes a certain time to process for your mind and soul.

  Don´t worry to get depressed, i guess you are far away to slide into a phase of depression.

  Even a happy life cannot be without a measure of darkness, and the word "happy" would lose its meaning if it were not balanced by sadness.

  But don´t you look a bit sentimental on the picture with Jonte, do you?

  I hope that you will find some time to answer our questions that we did ask here before in the next days, you sweet diligently "working bee " :)

  You bring joy to the world!

  Puss och Kram

  Frank

  SvaraRadera
 2. hur många nätter var kryssningen? :) kram till finaste moly!

  SvaraRadera
 3. Awwe, söt bild! ♥
  Molly det var så synd att du åkte ut, mormor skickade ett sms till mig att hon hade röstat flera gånger MEN att du hade åkt ut den kvällen.
  För tyvärr hade jag inte möjlighet att se på Let's Dance just den kvällen, jag var iväg. :'(
  Jag skrev ut NEEJ! när jag fick det smset..
  Jaja nu ska jag sluta tjata, DU ÄR BÄST I ALLA FALL!
  Nu längtar jag efter att komma på något uppträdande/konsert eller något. :)
  Är du inte joker i Diggeloo iår igen Molly, du passar så j*vla bra in i diggiloo asså! :) ♥

  pusss!

  SvaraRadera
 4. KRAM på dig Molly!!! :D Du var absolut BÄST i Let's Dance, och hade förtjänat en av final-platserna!!! Men men, nu får jag väl heja på sköna Claudia istället... ;) Men en sak är iallafall säker, det har varit värt VARTENDA öre jag lagt ner på att rösta på DIG varje vecka, trots att jag egentligen är fattig som en kyrkråtta och inte har råd...

  SvaraRadera
 5. Du är så söt & duktig :)♥♥ Och du har en sjukt söt kille haha :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att klumpen i magen försvinner snart.
  Jag menar du kom hur långt som helst!
  Även om jag skulle velat att du skulle vinna men du kom på 4 plats,
  det är hur grymt som helst!
  Puss

  SvaraRadera
 7. Måste varit skönt att dansa utan press från jurryn :D

  SvaraRadera
 8. Heter mollysanden på bilddagboken? :)
  Jag vill bara vet om personen fejkar..

  KRAMAR <3
  Du är så fantastiskt fin, Molly.
  Världens finaste!

  SvaraRadera
 9. Hej Molly!
  Vad kul att vara på kryssning med lets dance! :)
  Men varför hade du en klump i magen?
  Du sa ju att det var en saknad men av vaddå du hade ju Eric där? <3
  Hoppas att du kan lägga in en frågestund..
  Du är min största idol, du är en stor förebild för mig i allt (jag vet att jag sagt det många gånger men jag menar det verkligen)
  Hoppas att dokm visar dig i lets dance publiken idag!!
  jag har en fråga:
  när du pratar och bloggar om dina systrar verkar det som om ni aldrig bråkar, jag läste chattfrågornsa på expressen och då skrev du att ni bråkar ibland men inte så ofta, när ni bråkar vad bråkar ni om då?
  massa pussar o kramar från Linda

  SvaraRadera
 10. Du var bäst och är bäst alltid, kommer alltid att älskadej för du är så sjukt söt <3<3 // Caroline pusssss <3<3<3 :D

  SvaraRadera
 11. hörde att ni varit på en kryssning ja! :)
  och tack,det är roligt att läsa din blogg och man vill licksom kommentera
  du blir nog van snart, det är lite som att vara på ett lägen jätte länge, man blir som en familj och när man kommer hem är man helt tom( vilken jämförelse haha)
  ha d gött du,love<3

  SvaraRadera
 12. Hej Molly !

  Du får så många frågor och jag förstår att det är svårt att hinna med och svara på ALLA men snälla, snälla kan du inte svara på NÅGRA i alla fall.
  Jag tror att du skulle göra så många VÄLDIGT GLADA.
  I stället för att göra en blogg kan du väl bara svara på frågor.
  Min fråga är : Ska du verkligen vara med i " Djävulrallyt " ? Det låter skitläskigt och jag vill INTE att du ska bli skadad !!!!

  SvaraRadera
 13. Molly lova mig att du aldrig slutar vara den du är! Fortsätt vara den snälla, jordnära, underbara tjej du faktiskt är. Det är din underbara personlighet som får alla att älska dig så mycket. Så bli ALDRIG den kaxiga, tuffa, dryga tjejen som alla kända människor blir efter ett tag. Snälla snälla snälla lova mig det.
  /Erika

  SvaraRadera
 14. molly du har så sjukt vackra ögon dom glittrar verkligen det är underbart att se (: du är också superfin (: jag hoppas du och eric håller ihop länge för ni är ett super vackert par. Å du skulle inte åkt ut lets dance men alla var bra men det skulle vart du och cluadia men så är det (:

  SvaraRadera
 15. Molly, du är världens finaste! Lycka till med allt! Du och jonte är världens finaste par när ni dansar och du & Eric är världens finaste tillsammans! :) Skulle inte ha varit dumt om man fick se er dansa (A)

  SvaraRadera