lördag 20 mars 2010

Ska vi slå vad?


Har haft en annorlunda, känsloladdad men mysig kväll i Let's Dance-publiken, och konstigt nog var jag nästan lika nervös som om jag själv hade stått där och dansat! Jag som trodde jag blivit befriad från det där i och med att jag åkte ut i tävlingen... men NEJ, sån tur hade man tydligen inte! Jag lovar att mitt hjärta bultade lika hårt som de som stod där på trappan under utröstningen... jag vet ju så väl hur man mår under de där långa sekunderna!

Ikväll tyckte jag verkligen att alla var värda att gå vidare (som jag sa innan). Alla har kämpat, slitit, utvecklats och hoppats - så i mina ögon är de alla vinnare på sitt sätt. Men eftersom att Willy berättade för mig att han gärna skulle ge sin finalplats till de andra paren, kändes det helt rättvist att de gick vidare. De dansade ju helt fantastiskt bra ikväll också! Är så glad för deras skull!

Claudia var helt magisk i Jiven! Eller finns det förresten en enda dans hon INTE är magisk i? Nej precis.

Men! Nu ska jag berätta varför jag valt den rubrik jag valt till detta inlägg.
Efter programmet kom det nämligen fram en journalist till mig som började ställa en massa frågor om hur jag ställde mig till att juryn "mobbat" Willy. Vad jag än svarade så bara vägrade journalisten att acceptera det. Han la orden i munnen på mig och försökte hela tiden med fula trick få mig att säga något han skulle kunna vända till sin egen vinning. Så, jag tänkte alltså slå vad med er om att det kommer stå något i morgondagens expressen om att jag tycker att juryn mobbar Willy... blabla blaa... men så länge han inte vrider det så att det låter som att jag pratar illa om någon, får jag väl antagligen vara nöjd... Aja, vi får se. Blir bara så trött på pressen ibland!

Hur glammig är jag på en skala?! Jag studsade iväg till efterfesten i ett par geggiga gummistövlar... "Det går bra nu!" som man brukar säga.Puss och godnatt alla fina

14 kommentarer:

 1. johanna billling20 mars 2010 kl. 05:40

  snälla kommentera mmin blogg, http://johannaabillingg.blogg.se. Du är BÄST!!!!
  kan du göra en header till mig svara på min blogg

  SvaraRadera
 2. vem e den där killen är det reporten??
  Du skulle gått vidare FÖR FÖRA gången! och du skulle ha vunnit!:)

  SvaraRadera
 3. Kollade på lets dance igår med förhoppningen om att David skulle springa fram och intervjua dig.. Det var inte alls lika kul att kolla idag som de tidigare fredagarna, synd att du inte kom til final! Placeringsmässigt var det iofs ett av de bästa programmen man kunde åka ut i - du fick lära dig alla danser och så fick du vara med i alla programm på ett eller annat vis!
  Blir så glad av dina uppdateringar så hoppas att du kommer in i en riktig bloggperiod igen med flera inlägg varje dag!

  SvaraRadera
 4. Gud va fin du e älskling <3

  Puss

  SvaraRadera
 5. hahaha, läste det på expressen precis, nu får dom ta och ge sig...

  Ville bara säga att du är BÄST!!! :D

  SvaraRadera
 6. Sötnos! <3 Jag tror faktist inte det är någon som bryr sig om det står något om att DU har sagt något taskigt för alla vet vilken underbar person du är <3<3 // Caroline pusssss <3<3 :D

  SvaraRadera
 7. Hej Molly !

  Det blev som du skrev. Expressen säger att du sagt att juryn inte var schysst !

  Kramar

  Evelina

  SvaraRadera
 8. Jag tyckte att du & claudia skulle stått i finalen :( <3
  du var så grym Molly! , eller du är!
  Nu är det bara att hejja på claudia.. :D
  vill bara säga att jag är så avundsjuk på dig Molly, så bra som du sjuger, dansar allt!
  Kram.

  SvaraRadera
 9. Hej, din blogg är helt otroligt bra::) läser den varje dag.
  Har en lite fråga, kan du inte skriva om dig och eric, låter som ni alldrig träffas!
  Karm:)

  SvaraRadera
 10. hej molly din blogg äger jag vill oxå ha en blogg men får inte :( men aja jag nöjer mig med att läsa din. Jag är verkligen avensjuk på dig du har eric som är så söööt!kan inte ni göra en låt tillsammans?du kan sjunga och dansa med det är helt otroligt!. (L) Jag vill vara som du!

  om du har msn eller bilddagboken så kan väl jag få din msn eller bilddagbok:)

  ;)(L) ville inte att du skulle åka ut í let´s dance för du var bäst jag menar det och jag såg fram imot höra dig sjunga!


  //Linnea

  SvaraRadera
 11. Hej Molly,

  it guess that you had a nice evening at Let´s Dance, even with stupid questions of the press.

  You know, just "bad" news are good news for a newspaper and i would know, how to react on ridiculous questions ;) Just ask the next time with a bright smile on your face " Even if you ask a question again and again,it does not change the answer that i did given to you already "

  Now i´m curious about the future of your way of blogging here, how important the exchange of ideas about your life will become for you and in what way you will react on the bunch of friendly people here.

  I like especially the picture with your feet in eyecatching gummistövlar :)

  " Nothing can disfigure a beautiful human being " !

  You are more that simply beautiful, do you know that?

  Have a nice weekend and hope to hear here from you again soon

  Puss och Kram

  Frank

  SvaraRadera
 12. Hej molly :) ville bara säga att jag tycker du är fantastisk ! Jag älskar din pojkvän, alltså Eric Saade, han är grym och såå snygg. Så i början gillade jag inte dej eftersom det va du som hade honom , inte jag. Ta det inte fel ! Men nu när jag har märkt hur lycklig han är med dej, och du med honom, så har jag verkligen fått en annan bild. Och så att du vet, så är du jätte vacker. Jag har själv väldigt dåligt självförtroende för min egen kropp, och du har verkligen fått mej att inse att det är inte viktigt att vara smal som en gitarrsträng. Man kan vara vacker ändå.
  Många kramar, & mkt kärlek från Johanna :)
  (P.S Min blogg heter www.kramkallas.blogg.se och det skulle betyda massor om du bara sa hej eller något i en kommentar :') Kram!)

  SvaraRadera
 13. Hej Molly!
  Journalister är allt bra knepiga, de försöker sig på allt... Bra att du står på dig iaf!
  Tyckte det var synd att du åkte ut ur Let's Dance förra veckan. Du hörde ju till topp-3. Men det blir en riktigt spännande final nästa vecka. Både Claudia och Mattias är ju otroligt duktiga!
  Ha det bra! Kram!

  SvaraRadera
 14. jag älskar dig.

  SvaraRadera