tisdag 4 maj 2010

Hemma igen - men vill redan tillbaka...


Åh! Jag vill inte vara deppig. Speciellt inte efter en sån här underbart perfekt vecka! Men tyvärr så kan jag ändå inte låta bli att tycka att det är lite grått att komma hem till Sverige och allt plugg. Det gick för fort för att hinna få hemlängtan.
Något som spär på mitt deppande, är att jag är så trött att det flyger små stjärnor framför mina ögon när jag skriver detta. Jag har nämligen haft en av mina knäppaste nätter någonsin!

Min 12-timmars-hemresa:

Vi åkte till flygplatsen från hotellet vid halv ett igår natt (eller vad säger man?). Så vi hann aldrig gå och lägga oss innan vi skulle upp igen. Efter en och en halv timmas skumpig bilfärd med en galen chaufför som spelade Turkisk musik på högsta volym och körde i 140 med en minibuss (!), var vi väldigt glada att vi fortfarande levde kl 3 när första flyget till Istanbul gick. På det lilla, trånga planet hann vi knappt somna innan vi skulle av igen...
Därefter hade vi TRE 1/2 TIMMARS VÄNTAN PÅ EN DÖD FLYGPLATS! I ISTANBUL! Eric och jag gick därför direkt och åt frukost på första bästa café. Då var vi båda så trötta att vi somnade i vid bordet och sov i nästan två timmar. Efter det väntade en massa köande, och när vi väl kom på det sista flyget var det så ljust ute att vi inte kunde somna. Vi bestämde oss istället för att försöka se filmen som visades på tv-skärmarna för att fördriva tiden. Det tråkiga var bara att de var tvungna att stänga av filmen när vi landade - vilket innebar att vi MISSADE SLUTET. Stört irriterande.

Aja. Vi kom hem i alla fall. (Vet inte om ni förstod ett ord av mitt svammel, men det är det bästa jag har att komma med i mitt tillstånd.)

Imorgon kommer jag förhoppningsvis vara utvilad och pigg på att berätta mer om vår underbara vecka.Det bästa med att vara hemma är att jag snart får somna i min egen säng.

Puss och godnatt!

12 kommentarer:

 1. oj vilken jobbig och sömnläs natt :P men jag är glad att ni hade det bra och att ni lever ;D

  väntar tills jag går se och höra mera om resan,kram så mycket nu då! <3

  SvaraRadera
 2. Har väntat på ett blogginlägg sen Eric bloggade starx efter lunch idag :p

  Måste vara skönt att vara hemma efter den långa resan iaf (:

  Gjorde ni ngt sångjobb i Turkiet eller vart det bara en semenstervecka? (: Skriv gärna om jobbet om ni gjorde ngt sånt isf :D

  SvaraRadera
 3. hahaha, det hände samma med mig när jag var på väg hem från usa. Så såg jag "Love Happens" så missade jag slutet för att vi skulle landa, och jag vet fortfarande inte hur den slutade!

  jag saknar dig mega, och du kan väl komma ner till skåne för min födelsedags fest på fredag? x) thaha. ♥ nemen, jag fyller faktiskt år på fredag. wohoooo! :)

  saknar dig meeggga, puss & kram.

  SvaraRadera
 4. Välkommen Hem :) älskade Molly

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem till Sverige, nu kanske solen börjar skina igen! (Y) ♥

  SvaraRadera
 6. Var det fint i Tukiet?
  Vad var ni någonstans hoppas ni hade det jätte bra!
  hih har saknat dig fast jag inte känner dig men det känns som jag känner dig för att du bloggar så bra hoppas du förstod hoppas jag kommer träffa dig någon gång eller det måste jag!
  Kram Alva<3333333

  SvaraRadera
 7. Hej Molly,

  welcome back! Good to know that you are back safe from your travel. I guess you had a really nice time at Turkey, right? :) Now i´m really curious if you are going to tell us about the reason for the travel. It didn´t looked like a hard job staying there for a few days *grin*

  We hope that you are going to change your attitude a bit, when it comes to questions. You didn´t replied to any questions that we did asked before. That´s sad :(

  Would be very kind of you to present some nice pictures of your travel. I´m wondering why did you chose an older picture at your blog message yesterday? It´s from march :)

  You are relaxed at the evening for sure, to let the keys at your keyboard "burn", because of writing a lot here at your blog.

  Puss och Kram

  Frank

  SvaraRadera
 8. Lisengrisen :D5 maj 2010 kl. 16:30

  Hahha, stackars dig! Ja det måste vara riktigt trist att komma hem till tråkigt väder och tråkig skola, menmen... Jag är iallafall glad över att du är tillbaka! Så välkommen hem! :D

  SvaraRadera
 9. Tur att ni har haft det bra <3 puss // Caroline <3<3 :D

  SvaraRadera
 10. Hej Molly!
  Du verkar ha haft det jätte trevligt! :)
  Vilken otur att du inte fick sova så mycket! :(
  Men jag hoppas att du får bättre sömn i din egen säng! :)
  Puss o kram Linda

  SvaraRadera
 11. hej molly!!! jag kollade på dig och erik när ni sjöng på hotellet i turkiet.ni var jätte bra! ni gick bakom mig ner för trappan (VID häng-mattorna)(på hotellet)är grymt nöjd att ni gjorde det! hihih mvh Wima

  SvaraRadera
 12. Är Eric söt när han sover ?

  SvaraRadera