lördag 8 maj 2010

Taggad inför Gaga

När jag vaknade imorse och insåg vilket datum det var kunde jag inte låta bli att bli superbesviken på mig själv som inte beställt biljetter till vårens, årets, ja kanske LIVETS största konsertupplevelse!

Jag är egentligen inte ett jättestort fan av att gå på konserter (Madonna i somras va väl bra, men det är alldeles för slitigt för att det ska vara värt det att stå och trängas i höga klackar och spöregn i FYRA timmar på att artisten ens ska dyka upp på som en liten myra. Man både ser och hör mycket sämre än vad man skulle gjort på tv eller Youtube!) men är det någon konsert som jag kan tänka mig verkligen MÅSTE ses så är det väl ändå Lady Gagas. Jag menar, hon kan ju var underhållande på ett jäkla foto! Vad kan hon då inte hitta på i ett fullsatt Globen med all den dyra rekvisita hon har råd med?!

Som tur var så lyckades vi i alla fall fixa ett gäng biljetter till ikväll trots att vi var så sent ute! Så nu sitter jag på pendeln och taggar till hennes äckligt underbara skiva! Ska bli sååå kul!
Var någon och såg Gaga igår? Vad tyckte ni?!

Puss

9 kommentarer:

 1. Va kuför dig =) jag skulle också vilja se lady gaga

  SvaraRadera
 2. vilka är "vi" ? :) :D eric och du eller?;) ha de så kul kraam<33

  SvaraRadera
 3. Åh va roligt :D var på britneys konsert förra sommaren, hade jäkligt bra plattser och vi var verkligen supernära scenen. Synd bara att hon inte sjöng live... Berätta gärna om hur det var sen! :D

  SvaraRadera
 4. Ska du se den själv? :P /vicky

  SvaraRadera
 5. Jag var på konserten oxå, och den var helt grym, kommer dröja länge innan man är med om något så kul igen :)

  SvaraRadera
 6. ååååååååh det var så sjukt bra!!!! LADY GAGA ÄR SÅ JÄKLA GRYM!! :D

  SvaraRadera
 7. Jag var där då=) 7 Alltså;)

  SvaraRadera
 8. wow molly jag älskar dig och din pojk vän ni äger//MY SANDIN

  SvaraRadera
 9. Man ska inte ha höga klackar på konsert!!

  SvaraRadera