söndag 12 juli 2009Fredag - Signering i Ullared, Gekås

Varje gång jag nämnt att jag skulle sjunga i Ullared så var det alltid någon som utbrast någon kommentar om shopping. Jag, som aldrig hade varit i Ullared eller Gekås köpcentrum tidigare, förstod inte alls vad det fanns för unika shoppingmöjligheter i just Ullared.

Nu efteråt, kan jag säga att jag aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Jag trodde att jag var ganska erfaren när det gäller att sick-sacka sig fram mellan människor och effektivt fynda precis allt mellan himmel och jord... men i Ullared var jag bara som en vilsen liten myra i en enorm myrstack där alla andra myror druckit sig fulla på redbull.

För att ni som inte varit där ska förstå hur stort det är, så kan jag säga att det var över 20 000 människor i köpcentret jag uppträdde i fredags. Köpcentrets yta är större än alla HM butiker, i hela Sverige, TILLSAMMANS!

Till saken!

Även denna dagen började med att jag blev upphämtad av Mr. Bert Karlsson, och resan till Ullared kommer jag förmodligen aldrig att glömma. Det går inte riktigt att sätta ord på vad det är som är så härligt och ovanligt med Bert, men det är nog bara hela hans existens som fascinerar mig.

Vid ett tillfälle när vi åkte på motorvägen, såg Bert hur en bil framför stannade till vid vägkanten för att föraren skulle kunna gå ut och eh... utträtta sina behov. Självklart kunde Bert inte låta ett sådant tillfälle bara passera, så vad gör han inte? Jo, han saktar ner och parkerar precis bakom mannen som... eh... ja... och TUTAR! Mannen blev självklart vettskrämd och undrade vem det kunde vara som ens tänkt tanken att göra något sådant. När han väl fick syn på Bert, kan slå vad om att hans haka sjönk en hel decimeter!


Ja, Bert är verkligen full av överraskningar. När vi nästan var famme i Ullared berättade han plötsligt att vi skulle åka den sista biten i helikopter. Jag som älskar allt som har med höjder och pirr-i-magen-känslor att göra, blev självklart överlycklig!


4 kommentarer:

 1. Lite tomt här! ;)

  Du förtjänar verkligen kommentarer, och du verkar vara en sån underbar och rolig människa! :D

  Ditt uppträdande i Ulricehamn igår kväll var fantastiskt! Jag har aldrig varit med om något liknande!

  //En glad Ulricehamnare! :)

  SvaraRadera
 2. Man vet aldrig vad Bert hittar på:D Såg killen som uträtta sina behov dig??

  SvaraRadera
 3. Haha sveriges nog fulaste gubbe, men är nog ganska skön privat.
  Ha det gött
  mvh Tobbe

  MM btw kolla myspace.com/faroutswe

  SvaraRadera
 4. Tja Molly
  Synd att det inte stog att du skulle singera och sjunga i Ullareda då hade jag och kompisr kommit med mian föreldar.

  SvaraRadera