torsdag 30 juli 2009

I <3 min säng

Just nu ligger jag helt utmattat i min säng och tackar gud för att jag lever i en tid då det finns tillgång till hästens-sängar och dunkuddar. För vad skulle jag egentligen göra utan min säng?
Jag spenderar säkert över 90% av tiden jag är hemma, just i min säng. Jag kollar på film, pluggar, är inne på datorn och sover i min säng.
Sedan jag skaffat en dubbelsäng så är det kanske inte så konstigt eftersom den tar upp nästan hela mitt rum, men ändå. Vilken fantastiskt möbel. Jag säger bara TACK du fina person som uppfunnit den!


Idag har jag haft en ledig dag i Stockholm och målet med dagen var att shoppa och ta det lugnt. Tyvärr fungerar den kombinationen ungefär som minttandkräm och Apelsinjuice ihop... alltså... inte alls. När jag shoppar, är jag inte lugn någonstans. Jag far fram och tillbaka, in och ut ur butiker, plöjer igenom allt som kommer i min väg och stökar till.

Men dagen är inte slut än, så nu tänkte jag försöka kravla mig upp ur sängen, halta till frysen på mina ömma fötter, plocka ut en burk Ben & Jerrys, och krypa upp i soffan bredvid mammsen.

Puss och godnatt på er!

3 kommentarer:

 1. Hej igen Molly...

  ja du har det inte lätt. Se till att du inte springer in i väggen bara. Sängen är ju det godaste som finns. Själv får jag somna med blåsor på mina händer. Mer om det kan du läsa på mig blogg om du har tid ;)

  Kram och god natt Molly...

  www.valpen.net

  SvaraRadera
 2. Ja du Molly, när man läser här så får man en inblick i hur du har det. Och det är en rolig läsning. Du verkar vara en så fin och bra person. En som tänker på andra och som uppskattar livet:) En sån som du vill man ju bara känna på riktigt. Men antar att jag får nöja mig med att känna dig i musikens värld. Där är du oslagbar. Den träffar rakt in i hjärtat och stannar där. Fantastiskt!
  Men ett som jag värdesätter ännu mer än din musik är det att jag har jesus vid min sida som är min bäste vän. Han dog för mina synder fastän jag inte förtjänade det. Han älskar mig så otroligt mycket och vill mitt väl. Och det bästa av allt att samma sak gäller dig Molly! Jesus älskar dig och vill vara vid din sida. Han tröttnar ej han som många andra. Han vill hålla dig i sin hand:) Glöm inte det Molly!
  MVH Natanael

  SvaraRadera
 3. Haha ;) Älskar dig Molly :))

  SvaraRadera