torsdag 16 juli 2009

Liseberg


Ja, jag säger det igen. Jag älskar Göteborg.

Måndagen började med att jag och mina vänner Sally och Nadja roade oss på Liseberg innan det var dags för rep. Som varje år, oroade jag mig för att pirret i magen skulle ha försvunnit under året som gått, men som tur var, så var det där även i år.
Jag, som är helt galen i åkattraktioner och liknande, är rädd för att barnsligheten och pirret ska försvinna när jag blir äldre. Ni vet, som det redan gjort med mycket annat. T.ex. att jag inte alls har svårt att somna innan min födelsedag eller julafton längre... visst är det fortfarande underbart mysiga högtider, men de är inte alls lika spännande som de var när man var mindre.

Jag och Sally i Balder


Ett annat typ av pirr i magen som fortfarande håller i sig, är nervositeten innan jag ska sjunga. Även om den är olika stark beroende vad det är för tillfälle, så dyker den nästan alltid upp. I måndags kom pirret lagom till att vi började repa "tacka vet jag logdans". Ni som såg programmet, märkte säkert hur otroligt mycket text låten innehåller(!). Trots att det kändes som att den satt när jag sjöng hemma i duschen, så blir det direkt svårare när man ska hålla reda på kameror, höga klackar och trappsteg ner i publiken.
Som tur var så släppte det mesta när jag träffade Lasse. Hela han utstrålar ju lugn och trygghet och man kan inte annat än att bara älska honom!
7 kommentarer:

 1. Jag älskar också Göteborg! Jag ska lätt plugga där om några år!!:D Kul att se dig på Lotta på Liseberg! Man blir alltid så glad av att se dig sjunga! /Natanael

  SvaraRadera
 2. Du var helt fantastisk på Liseberg! Bra att du vågar visa att du kan sjunga annat än bara "Molly-låtar"! Fortsätt så!

  Åh, vad jag längtar tills du kommer till Ulricehamn igen, för det gör du väl? ;)

  //Jakob

  SvaraRadera
 3. Kommer du till Göteborg med en egen show någon gång

  // ett stort fan

  SvaraRadera
 4. Du var bäst i det avsnittet av Lotta på Allsång. Man blir glad av låten du har varit med och skrivit. Du är väldigt duktig på att skriva låtar!:)
  Ha det så bra:)

  SvaraRadera
 5. Du var otroligt bra på liseberg!:) Jag hade velat höra dig sjunga hallelujah eller gabriellas sång men du var ändå jätte bra. det är något med din röst, den är så klar och ren, du har en under bar röst ska du veta, ha det så bra!:)

  SvaraRadera
 6. Hej Molly!:)

  JAg tyckte du var jätte bra på liseberg och din låt var jätte bra. Men jag hade hoppats att få höra hallelujah eller gabriellas sång för dom sjungerdu så undebart bra, jag kan inte förklara men när du sjunger dom låtarna så berör värkligen dina torner mitt hjärta. Jag blir så rörd jag kan inte förstå hur nån kan ha en sån bra röst och att man kan ha en sån stark röst! Ha det så bra :)

  SvaraRadera
 7. Där var jag också och tittade jag kollade på dig 2 gånger på 2 veckor<3<3

  SvaraRadera