tisdag 30 mars 2010

Vårkänslor


Tänk att jag varje vinter tror att det aldrig någonsin kommer bli ljust och varmt igen... Jag glömmer bort hur den här fanstastiska pirrande vårkänslan dyker upp med jämna mellanrum så fort jag ser en torr fläck på marken, så fort solen tittar fram genom ett moln, så fort det är ljust på morgonen när jag vaknar och så fort små gröna knoppar ploppar upp i varenda buske...





Jag måste medge att jag nästan tycker mer om påsken än julen pga av den här känslan.






Påsken är en ganska stor högtid i vår familj och vi är noggranna med att följa våra traditioner. Vi målar påskägg, gör påskkort, byter till påskdukar, köper påskliljor och påskris och ställer ut lurviga små kycklingar i hela huset. Vi letar t.o.m. efter påskägg på påskafton! (sååå skönt att jag har småsyrror att skylla sånt på;P)


Hur brukar ni fira påsk?

Pusss
-- Bloggar från iPhone

28 kommentarer:

  1. Vi brukar fira påsk på olika sätt varje år, vissa år pyntar vi jätte mycket och ibland bara lite, men vi brukar oftast ha påskris, för vad är en påsk utan påskris!? I år ska ja faktist bort på påskafton, kan du gissa vart ja ska?
    Jag ska faktist på Erics Signering :D Jag har längtat så länge efter det!
    Kan inte du oxo åka på signering nån gång?

    Jag har bara en fråga, Hur har du fått sån röst, förmodligen så är du född med talang men hur tränar du din röst? Jag ÄLSKAR verkligen ditt album ``Samma himmel´´! Du är helt enkelt helt otrolig!

    /Samma lilla 12 åriga flicka ^^

    SvaraRadera
  2. Lurviga små kycklingar ? Jag trodde det var dig och dina 2 syrror som du hadde fotat av. (Ler.)
    Håppast du får en riktig trevlig påsk medmycket god mat och stora påske ägg fylda med godis.

    God påsk på dig.

    Ps. Glöm nu inte alt godiset så det blir för gammalt.

    SvaraRadera
  3. Hej Molly!
    Jag tycker oxå att det är kul med vårkänslor! :)
    Idag så jag det första vårblomman... jippi!
    Om du vill se vårblomman så kan du gå in på min blogg.
    www.danzgirl.blogg.se
    Du är världens finaste! :)
    Jag har en fråga:
    Vad har du för kläder på helger och vardagar(iskolan osv.)
    Svara gärna på min blogg.
    Ha det bra!
    Puss o kram Linda

    SvaraRadera
  4. ojj glömde skriva!
    Ha en bra påsk bästa Molly kram/Alva

    SvaraRadera
  5. hej Molly!
    jag firar påsk men vi gör inte något speciellt vi målar ibland ägg beroende vad jag är .Och får påsk godis.Sen nu så är jag hos mamma så då ska vi åka till stuga:)jag brukar också påskpyssla älskar det! och ta fram kyckligar!
    Har du påsklov nästa vecka?
    det har jag;)
    Kram!//Alva

    SvaraRadera
  6. Hos min mamma firar vi inte lika mycket påsk som hos pappa.. :) kan bero på för att jag har två låtsat syskon hos pappa som är 1 & 4.. :)
    Men det är faktiskt kul att leta påskägg, haha! (:

    Men guuud vad snygg bild på dej, jag saknar också dej så mmegga mkt så det finns inte! Kan du inte tvinga ner Charlotte & Andreas ner till Malmö och ha en Abba konsert här med?

    SvaraRadera
  7. Molly, underbara Molly!
    Du är nog en av.. eller nej, du är min största förebild. på sättet du klarar av allt, allt skitsnack, allt plugg och allt annat som är jobbigt och som måste hinnas med, du gör det som om det inte vore något speciellt. (fast det är ju bara vad jag har uppfattat, inom dig kanske det är jobbigare...)

    Men jag vill bara att du ska veta hur glad jag är att du finns, även fast jag inte känner dig.
    Du och jag har träffats 2 gånger, men jag förstår att du inte kommer ihåg mig eftersom du träffas så mycket folk!

    Men första gången vi träffades var när du var med i Diggilo(2007)! Tillsammans med Niklas Andersson, han är min "halvmorbror" (pappas frus bror) och då träffades vi när ni var i Borås, vi stod och pratade en stund du och jag, jag har samma namn som din lillasyster, det var det första du sa till mig! (Frida) Hehe :)

    Andra gången var den 6:e september 2009 på Liseberg, jag var där för att kolla på E.M.D, men även du och Alice var ju där! När jag gick förbi borden där ni satt för att få era autografer så fastande jag hos dig en stund, för kön var så seg. Du pratade ganska mycket, bland annat så sa du att du älskade mitt nagellack, för det var ljusblått, och det var samma färg som din skiva (som är underbar!!!) och din nya kamera, haha! Och när man gick därifrån var man så lycklig, du gör en lycklig bara genom att visa ditt fina leende!

    Jag följde din resa genom Let's Dance, och jag höll mest på Mattias och Dig! (Jag har världen kändis-crush på Mattias, så jag hejjade på honom mest, men därefter på dig!)
    Och jag började nästan gråta när du åkte ut... Så känslig är jag... ;)

    Och sen att du har snyggaste pojkvännen är ju bara din underbara lycka! Han är Sveriges näst snyggaste man, (Mattias är den snyggaste!) Haha, så du ska skatta dig lycklig, och från det lilla man kan se/höra/läsa som är sant så verkar Eric som en underbar människa, och det är du verkligen värd!

    Du är så vacker med, hoppas du vet det. Jag är så grymt avundsjuk på ditt utseende, din fina kropp(misstolka inte, haha!) och ditt fina hår, leendet och ögonen. Om du någonsin tröttnar på ditt utseende så tar jag det! ;)

    Ville bara säga detta, du ska vet att du är en underbar människa och du måste skriva så fort du ska komma nära Borås/Göteborg så jag får komma och se/träffa dig! Och även om du ska sjunga med Niklas igen, fast det lär han säga.

    Ännu en gång, Molly Sandén,
    DU ÄR EN UNDERBAR MÄNNISKA!

    Och det skulle betyda mycket för mig om du ville gå in på min blogg och bara kolla, gärna lämna en liten komentar. Du är med i mitt senaste inlägg, hoppas du gillar det! :)

    Ha en fortsatt härlg dag i det fina vädret.
    Tusen kramar och massor med kärlek till finaste Molly.
    / Frida Hedberg

    www.fridaasofie.blogg.se

    ( facebook: Frida Sofie Hedberg )

    :)♥

    SvaraRadera
  8. Vi brukar bara måla ägg (:
    Puss på dej finaste

    SvaraRadera
  9. vi firar ungefär som ni , vi letar påskägg varje år och sånt , :D

    SvaraRadera
  10. Hej! var och kolla på dig i sandviken i lördags var det kul? du, magnus, anna och jessica var jätteduktiga :) Min kompis var med i symfoniorkestern :) ha de bra :p

    SvaraRadera
  11. Visst är det häligt med påsken och nu när snön minskar för varje dag så blir man så glad (:
    Jag har yngre syskon så jag brukar också leta efter påskägg :p Men visst är det mysigt?
    Ha en bra dag :D

    SvaraRadera
  12. Hej Molly!!
    Jag fick också idag vårkänslor då jag cyklade hem från skolan det är så underbart då solen lyser och snön håller på att smälta allting med vår är bara för underbart förutom när det är slaskigt men då vet man att våren e här! :))

    Jag brukar fira påsk hemma med min familj eller så är jag med någon kompis och så pyntar jag med påskris och köper påskliljor :)
    så hänger jag också upp påskägg o saker så det blir lite påskkänsla o byter dukar förståss, så brukar jag också få påskgodis i ett sånt där stort påskägg med lock :D

    P.S. Du är bara så bäst på att sjunga, följer din blogg varenda dag <3

    Kram<3 // Manda

    SvaraRadera
  13. Hej Molly!
    Du är min största idol och du är min största förebild i allt!
    Du är snygg,söt.rolig,en riktig glädjespridare så fort jag ser dig så börjar jag le! <3
    Jag vill bara krama dig och visa min uppskattning för att du finns! <3
    Ha det bra!
    Massa pussar o krammar från Linda

    SvaraRadera
  14. hej:)
    jag ville bara säga att jag ser mycket up til dig:)
    du har allt som en tjej drömmer om: är kändis, sjunger fantastiskt, ser grymt bra utt, har en drömkille, har små beundrare, våga säga vad man tycker....osv.
    du är fantastiskt cool!
    kolla gärna min blogg! www.tottobloggen.blogspot.com eller www.totosblogg.blogg.se
    ha det gött
    /T

    SvaraRadera
  15. älskar dig molly ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    jag firar inte påsk

    SvaraRadera
  16. Hejj,
    Det är jaag igen, jag skulle gärna villa ha några tips på hur man tränar sin röst, jag har svårt att tro det själv men alla som jag har sjungt för har sagt att jag har fin röst och att jag ska fortsätta träna den, men just nu känns det som om jag inte kommer nånstans, alla låtar jag gillar tyyp går för högt elr för lågt elr du fattar vad jag menar...
    Men jaag skulle jätte gärna villa ha några tips på hur man tränar sin sångröst somsagt, har du några bra övningar eller någon bra låt du gillar som inte har för höga toner och är ganska lätt för en sån som mig :D

    Snälla du svara på den!(och jaag måste säga som jag har nämt i mina andra inlägg att du är otroligt söt! hela ditt utseende är underbart du ska vara nöjd med dig själv!)

    SvaraRadera
  17. Hej Molly,

    it´s nice that you have the same feelings about the springtime :)

    I like to feel the sun onto my skin, the sound of birds and the sky that is changing from grey to blue again.

    Do you have holidays right now? I thought that you would tell us about your impressions at your ABBA Tribute concert last week yet. Had it been taped by SVT for broadcast later this year?

    I´m very sad that it does take such a long time to answer our questions. You promised to start with it last week but nothing happened :(

    You are not thrilled about to answer them, i´m right or wrong with my thought? ;) If you want some support at the work at answering them, my email address is easy to find at my blogger-logo :)

    Have a nice evening (if you should check our comments later here) and a good start on wednesday morning!

    Puss och Kram

    Frank

    SvaraRadera
  18. Hej du :)
    Jag brukar sitta här och läsa din blogg och hålla med på det mesta och när du skrev detta om traditioner var jag bara tvungen att kommentera!
    Du ser jag ska också fylla straffmyndig detta underbara år ;) så jag förstår dig med det här om att skylla sina syskon på att tex leta påskägg... Jag menar även att man kanske inte längre är liten så är det bara såååå mysigt och enormt kul med att leta påskägg! Det är alltid jag som tjatar om att vi ska gömma påskägg och allt sådant så min mor ger med sig och skriver små lappar som ledtrådar och lägger ut se börjar jakten mellan alla 4 syskon! Jag är den utav oss i familjen som gärna gör konstiga saker :)

    ville bara passa på att säga att jag tycker du sjunger enormt fint och verkar vara en underbar person som det bara strålar om! Kanske låter lite töntigt, men vad vet jag? Hoppas även att jag kan vara där du är snart. Alltså karriärmässigt...
    Ta hand om dig och ha det kul i Påsk!!
    Kram Kram Sabina

    SvaraRadera
  19. Hade älskat att fira påsk på det viset :D men vi har varken påskris eller påskliljor pga att jag är allergisk, haha! Suck. Men påskägg är ett måste ;) Sen käkar vi alltid påskmiddag med några släktingar. Ganska myspys ändå. & jag måste medge att våren är sjukt härlig :D älskar pirr-känslan.

    Du får ha det så bra i Blåkulla, Molly ;)
    Kram <3 / Sofie

    SvaraRadera
  20. alla mina syskon och doms familjer brukar träffas under påsk helgen. det händer bara ungefär tre gånger per år att alla är hemmma så vi har försöker hålla kvar traditionen. under helgen blir det lekar, pyssel och allt möjligt.

    kram sandra

    SvaraRadera
  21. Hej Molly!

    Jag och mina 7 pudelpojkar kommer att fira Påsken här ute vid havet i Kungshamn-Smögen
    här är så underbart nu när våren kommit.

    Det blir ingen båt tur men det har kommit många stora motor och segelbåtar till gästhamnen redan.

    Vi kommer att äta påskmat m.m.

    Så ha en trevlig påskhelg själv med familjen.

    Britt-Louise Sande´n.........

    SvaraRadera
  22. Hej hallå bästa Molly! :D Härligt att höra att det är någon mer än min familj som håller kvar vid de gamla påsktraditionerna. Det hör till att pynta huset, måla ägg osv. Utan detta bli det ingen riktig påsk. Jag älskar det.

    så glad påsk på dig Molly! :D<3

    Kram Isabelle

    SvaraRadera
  23. Hej! Molly<3
    Du sjunger bäst! du är min förebild!'
    Hoppas det går bra med körkortet! och bilen:)
    som du har sätt så kommenterar jag ofta,det finns två alvor som kommenterar tror jag faktigts men jag e allafall en av dom hhiih!jag kan inte låta bli att kommentera det e så HIMMLA! coolt att min idol ser detta!
    Brukar också kommentera på andra bloggar bl.a Erics!
    men mäst här för du skriver oftast!
    Du sjunger bäst,hur kan du sjuga så himmla fint vill också bli känd och artist men jag vet inte om jag sjunger fint vissa toner kan jag inte ta!
    Hur ska jag öva då hur vet jag om jag sjunger fint?
    Vill träffa dig och Eric Saade detta är min drömm och det kommer det ALLTID vara!
    Hoppas vi ses kram!
    ÖNSKAR DIG EN SUPER HÄRLIG PÅSK! kram/ALVA

    SvaraRadera
  24. jaa det är så härligt med vårkänslor! det bara sprätter i varje gren och buske ( som min gamla musiklärare sa en gång, haha...) speciellt när marken börjar bli torr, det är underbaaaaart!

    SvaraRadera
  25. Haha jag håller med dig, tur att man har småsyskon!! Synd bara att mina "små" bröder inte längre är så små och att de tycker det är jättefånigt att springa runt i trädgården och leta ägg :o/ Hmm får nog tillfälligt flytta till mina småkusiner över helgen ;o)
    Kram Carro

    SvaraRadera
  26. vad kul att ni firar så mysigt och traditionellt! :)
    det blir mycket choklad och så brukar vi besöka kyrkan,bor i en kristen familj så.. (vi är helt normala för det haha xD)

    SvaraRadera