onsdag 19 maj 2010

44 dagar kvar


Ni fattar inte vad jag längtar efter att få fylla arton... att äntligen få betraktas som vuxen.

Jag har alltid fått höra att jag är lite "lillgammal" och "mogen för min ålder", och när musikkariärren satte igång ordentligt för några år sedan växte jag upp väldigt snabbt i takt med att jag fick ta mer och mer ansvar. Jag började umgås mer med vuxna människor, ta vuxna beslut och förväntades prestera precis som alla andra artister som var tjugo år äldre än mig.

När jag jobbar och är ute på turné med folk som är äldre än mig, känner jag mig som vuxen. Jag tänker inte på att jag är yngre, och enligt dom allra flesta så lägger de oftast inte märke till det heller - förutom när det uppstår problem.

T.ex. så brukade Let's dance varje fredag ordna så att alla kunde gå ut och käka och fira veckan som gått, säga hej då till de som åkt ut och få lite tid tillsammans innan nästa veckas stress satte igång. Detta blev ju ett otroligt stort problem eftersom att nästan alla uteställen har åldersgräns fixa så att jag fick ha en vakt med mig som skulle hålla koll på att jag inte drack alkohol (vilket kändes sjukt eftersom att det inte lockade mig för fem öre - jag ville ju bara få umgås och vara en i gänget som jag alltid var andra tider på dygnet!). Ibland fick mamma eller pappa vara med som målsman, och ibland fick hela gänget anpassa sig efter mig och gå till ett ställe där inget av detta behövdes. Självklart är jag jätteglad att det överhuvudtaget gick att ordna så bra som det gjorde, men det är väl klart att det är jobbigt när så många människor måste anpassa sig efter en och kanske gå till ett mindre roligt ställe bara för att jag inte kommer in någon annanstans. Att de måste sitta barnvakt åt mig.

Sedan vet ni ju redan vad som hände i Lördags. Jag fick inte vara med på min pojkväns releasefest, trots att jag varit involverad och intresserad i den där skivan sedan dag noll. Det känndes helt fruktansvärt att behöva åka hem igen när man står där utanför Cafeet med en massa folk från både sommarkrysset och inspelingen av Hanna Montana som man jobbat med hela dagen! Helt plötsligt förvandlades jag till den där lilla Molly igen... och jag är så trött på henne! Jag vill inte vara lilla, pluttinuttMolly längre. Jag vill inte att folk ska ha en anledning till att tänka att jag kanske presterar sämre bara för att jag är ung.

Något annat som kommer underlätta när jag fyller arton, är ju att jag kommer få ta mer ansvar själv. Jag behöver inte längre gå genom mamma och pappa så fort något ska bestämmas. (Inte för att det har varit något problem, men det är klart att det blir krångligare och tar längre tid när 3 personer hela tiden måste vara med och informeras om allt).

Så nu mina vänner... nu börjar nedräkningen på riktigt!Bilder från min 17:årsdag

Pusss

23 kommentarer:

 1. Jag vill ha Erics adress så jag kan skicka en grej till honom, men jag hittar den aldrig :( & jag har jobbat så hårt med den saken, snälla molly, smsa till mej på 0761899803
  du förstår inte hur glad jag skulle bli då (L)

  SvaraRadera
 2. elle mcdowell. ♥19 maj 2010 kl. 19:19

  aww... :) SNART är du 18, wohoooo! :D då jäklarns! ;)

  hoppas verkligen att du kommer ner i sommar, vet du ngt om det ännu? :D <3
  eller du kanske kan sjunga på gothia i år?
  Mimmi sjöng ju förra! ;)

  SvaraRadera
 3. Söt som vanligt:P Molly!<3 Du är bäst
  /Alva<3

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen sjukt att du inte fick komma in på Erics releasefest!

  Molly, kommer du kommq till Götebog snart?
  Jag älskar dig nu och föralltid!

  PUSS!<3

  SvaraRadera
 5. Ja att bli arton är ju alltid bra,själv har jag 7 år kvar. :/ (jag är ju 11 år)
  Fina bilder på dig när du fyllde 17.
  Vem tog bilderna?
  Du blir alltid så fin på bilder. :) <3
  Puss o kram Linda

  SvaraRadera
 6. Jag fyller också år 3 juli fast inte 18 år...
  Tycker det är kul att du och jag har samma födelsedagsdatum:) / Vanessa

  SvaraRadera
 7. Jag förstår vad du menar med att det är jobbigt att vara för ung. Själv har jag nätt och jämnt sluppit det problemet för att jag fyller år så tidigt på året och inte behövde vara 18 förrän någon månad efter jag blivit myndig. Men jag känner flera som är på "fel" sida av den magiska gränsen som blivit utskickade från fester när det började serveras alkohol och jag var nära på att bli stoppad själv för att jag precis fyllt 18 så vakten var tvungen att kolla en extra gång. Jag är riktigt glad att jag aldrig skapade problem med min ålder och förstår hur skönt det måste vara för dig att äntligen slippa tänka på det.
  En stor eloge till dig, underbara Molly
  Kram

  SvaraRadera
 8. Frstår vekligen att det kommer att bli skönt :D Allt blir ju så himla mycket enklare då (:

  Tycker det där med café pera var helt sjukt dåligt, okej om de hade sagt nej på en gång men att ändra sig när du står precis utanför känns helt helt puckat.. Ibland måste man faktiskt kunna göra ett undantag!
  Ha det bäst! Kramar Emma

  SvaraRadera
 9. hur lång är du och hur mycket väger du ? du ser jätte fin ut är du tjock smal? har kurvor? svara gärna puss :)

  SvaraRadera
 10. jag förstår precis vad du menar, det blir lite att folk ser ner på en, och liksom "är du inte ens arton?" så jobbigt!
  men nu när man har fyllt rullar allt på (är också 92:a)dock måste vi betala på vårdecentralen nu, 150 spänn bara för att fråga en läkare en grej :s suck! men det är kul att liksom bli sedd på samma nivå som alla andra!

  SvaraRadera
 11. Fullkomligt älskar din blogg, så naturlig och vacker är du också!!! Jag förstår hur du känner, kan själv få samma känsla ibland... Kan inte du skriva något om Erics skivsläpp, om själva skivan och hur DU känner när han släppt sin soloskiva?

  SvaraRadera
 12. 2 snygga 18 åringar i sthlm och gbg kan bli farligt ;) haha miss u mollö<3

  SvaraRadera
 13. Söta Molly! Jag känner igen mycket av känslan, att inte alltid kunna göra saker fullt ut. Men lugn, bara lugn...ha inte för bråttom "att bli vuxen". Tänk på att, om m du t ex skulle gå till banken på din 18-års dag för att låna 2 mille till en lägenhet, så kommer du garanterat inte att bli behandlad som "vuxen", jag lovar! Så ALLT beror liksom på situationen (erfarenhet/förmåga/osv)... Det kommer du att märka, allt eftersom. Vakterna gjorde egentligen inte heller något fel, som du vet, det blev bara lite tråkiga konsekvenser...men inga allvarliga. Livet går vidare, upp med hakan och njut av sommar och sol.
  Lättare att blicka tillbaka när man blivit 23-25, då har det mesta fallit på plats...då kommer insikten...
  Du är en toppentjej som jag gärna vill följa, se och höra mer av. Berätta gärna vilken bil det blir sen o lycka till! Kram Coach Bengt

  SvaraRadera
 14. Molly, Molly...
  Jag förstår att du längtar efter att få mer frihet när du fyller 18. Men förutom det så är det inte så kul att vara vuxen. Själv längtar jag ofta tillbaka till när man var barn, allt var så mycket lättare då. Men du har ju framtiden för dig, med din karriär och allt.

  SvaraRadera
 15. Några inlägg tidigare skrev du om din plåtning för aftonbladet. Köpte aftonbladet och sofies mode idag, men hittar inga bilder på dig ): Vilken bilaga är det i? Du skrev ju att den skulle komma ut idag..

  SvaraRadera
 16. Det blir ju kul :D

  SvaraRadera
 17. HEJ MOLLY!!
  ÄR DET IDAG TORSDAG DU SKULLE VARA MED I AFTONBLADETS BILAGA???
  JAG VAR NÄMLIGEN NERE I AFFÄRERN OCH KOLLADE MEN I AFTONBLADETS BILAGA IDAG TORSDAG STOD DET BARA OM EN MASSA HUSVAGNAR...

  SÅ MOLLY, ÄR DET IDAG TORSDAG DU SKULLE VARA MED I AFTONBLADETS BILAGA??? TACKSAM FÖR SVAR INNAN DE TAR SLUT!!

  KRAM

  SvaraRadera
 18. De måste vara jobbigt. jag år 14 (fyller 15 i dec) och jag kan själv tänka mig när jag är 17 år när alla andra fyller 18 och jag så sent. Men även fast jag är väldigt ung så önskar man att man är yngre och inte har några problem..

  Men snart då fyller du år! :D Grattis i förskott! ;D

  SvaraRadera
 19. Söööta Molly! Snygg som vanligt på alla bilderna :D. Kan du inte berätta lite vad du tycker om erics nya skiva och så. Skit konstigt det med festen, dem kunde väl gjort ett undantag för en sån gullig och söt tjej som duuu! (L)
  PUSS!

  SvaraRadera
 20. Jag förstår dej och måste bara säga en gång till att du är så otroligt söt haha <3 :D // Caroline <3<3

  SvaraRadera
 21. Har alldrig sett dig som liten, känns kul att du är du,glad och sprallig men inte på ett överdrivet sätt, kul att du är såpass ung,flesta av mina idoler är endå rätt mycket äldre än mig så det känns bra att ha nån som är "vädligt ung" också,kan förstå att det är otroligt jobbigt ibland men allt har sin tid,man måste vara "liten och "gammal" i sitt liv! :) du hanterat ditt kändsiskap så bra, av allt man läser och ser om dig osåå,BLOGGEN MED,du hanterar din ålder bra och jag gillar diiig och det, ORKA ENNU DOM SISTA DAGARNA SOM 17 ÅÅÅRING,oj vad lång det blev haha,men jag hoppas att du orkar läsa PUUUUUS<33

  SvaraRadera
 22. Molly ! Jag älskar dig ♥
  Du har fina bilder ;- *

  SvaraRadera
 23. Hejjsaan Molly:)

  Jag älskar din musik:)
  Och Erics med;)
  Vad roligt att få spela in på Camp Rock:D<3
  Puss&Kram från Julia:)<33

  SvaraRadera