måndag 27 juli 2009

Helgen

Ledsen för dålig uppdatering men det har hänt så fruktansvärt mycket roliga saker nu i helgen, att jag inte hunnit med att skriva om allt! En annan orsak är att jag inte haft tillgång till internet, vilket såklart hade underlättat...

Så nu får ni allt hålla i er, för detta blir ett låååångt inlägg.FREDAG - SÄLEN

Som många kanske förstått så har jag en väldigt speciell relation till Diggiloo eftersom jag i princip levt ihop med alla inblandade i två år. Därför var det en konstig känsla att helt plötsligt inte ha varit med från början.

Så hela resan, som tog 7 timmar med 3 byten (!), var jag lite nervös för att allt skulle ha förändrats sedan förra året, och att det skulle bli konstigt att bara hoppa in i ett gäng som gått igenom så mycket tillsammans.

Men så fort jag väl stod där bakom den enorma scenen, mellan de knallgula bussarna och gröna Bajamajorna, intill Catering-tältet, med scentekniker som kom bärandes på allt mellan himmel och jord, så kände jag att jag hade kommit hem.

Artisterna och musikerna var mitt uppe i en fotbollsmatch på en liten gräsplätt bredvid, men när jag efter några minuter hälsat på alla, så släppte all nervositet. Detta kunde bara inte bli fel.


Repetitionerna gick bra, jag fick låna Thomas Peterssons sminkplats (vilket var väldigt smart eftersom han inte ägnar så mycket tid varken åt smink eller hårfix...) och Mojje delade glatt med sig av sin garderob. Så bara efter en halvtimma, kände jag mig verkligen som en i gänget.Om ni undrar vad det vita krullet i form av ett popcorn är, så kan jag säga att det är Mojje bakifrån:)

Här kommer lite bilder från Showen!

2 kommentarer:

 1. Haha verkar roligt;), Gillar själv diggiloo mycket. Ps. Kommer att vara vid digiloo i ullared den 12 augusti ;)

  SvaraRadera
 2. Najs Molly... Skoj att se dig igen.. Du får skaffa en bärbar men trådlöst internet så du kan blogga mera ;) suttit och väntat på att du skall uppdatera bloggen ;)

  Så kommer du att kommentera lite kommentarer med ?
  Det var snällt att han delade med sig av sin garderob....

  Hur rullar livet annars privat ?

  Kram

  // Mattias "Valpen"

  www.valpen.net
  ps. Får gärna fälla in en kommentar på min blogg någon gång om du har tid..

  SvaraRadera