söndag 28 augusti 2011

Falling whistles

Jag velat berätta för er om ett halsband jag köpte i början på sommaren, men det har varit spårlöst försvunnet i flera veckor nu så jag kunde inte ta någon bild på det. Nu när jag storstädade lägenheten hittade jag det under soffan! Jag skrek rätt ut av glädje!
Det här halsbandet är nämligen inte vilket halsband som helst... Det är ett bevis på att man stödjer dom utsatta i kriget i Kongo och att man vill engagera andra att hjälpa till.

För att göra en lång historia kort så offrade man små barn genom att skicka ut dom i kriget, beväpnade med endast visselpipor, för att varna soldaterna när dom såg fienden.

När man köper en Falling Whistle går alla pengarna oavkortat (400:- eller mer) till en organisation som kämpar för fred i Kongo.

Vill ni veta mer får ni gärna gå in på www.fallingwhistles.com! Där kan ni även beställa visselpiporna! Förutom att pengarna verkligen kan göra skillnad, så är halsbandet supersnyggt tycker jag!


Även Beyonce och Rihanna stödjer Falling Whistles. Bra tjejer det där!

-- Bloggar från iPhone

22 kommentarer:

 1. Molly du har verkligen ett hjärta av guld!

  SvaraRadera
 2. Hej molly! du är så snäll,grym,söt,rolig,bra,kul,fantastisk,charmig och BÄST <33 :DD

  PÖÖS

  SvaraRadera
 3. Hey molly! Jag tycker du har en jätte fin klädstil! Så tänkte fråga dig... Vad ska man liksom tänka på när man stoppar kläder? Jag menar, jag har en garderob med jätte mycket kläder i men ändå inget o ta på mig, det verkar som jag köper fel kläder hela tiden, vad köper du mest för något, vad du har mest i din garderob vill säga :)? Jag skulle verkligen behöva lite tips, hade varit jäätte snällt om du svara, tror många oxå undrar :) tack på förhand! Kram

  SvaraRadera
 4. MEN KAN DU SVARA?! ÄR DU FORTFARANDE TILLSAMMANS MED ERIC?!!!!!!!!??????????????

  Svara någon gång.

  SvaraRadera
 5. det är bra molly love uuuuuuuuuuuuuuuuuu

  SvaraRadera
 6. Guuud altså, du blir bara mer fantastisk om och om igen!!! Starkt jobbat med att hjälpa till att få fred i Kongo!!:) önskar fler kunde vara som du!! Fantastiskt!
  Kraaam // jessica :)

  SvaraRadera
 7. Vilket Kongo är det, Brazaville eller Kinshasa? :)

  SvaraRadera
 8. Heej molly! Du har ett hjärta av guld som verkligen bryr sig om andra, du är min förebild! :') men nu har jag en fråga till dig och skylle bli överglad ifall du svarade på den! Jo de är såhär: träffade eric på lotta på Liseberg för ett tag sedan och då gav jag honom ett paket som var till både dig och honom (en liten inflyttningspresent.) Det var två lila söta ljuslyktor med två änglar på hehe, och då undrar jag ifall du har fått sett den än och om ni/du tycker om de och vart dem isånnafall står hehe, skulle bli jätte glad ifall du svarade på detta i ett inlägg i din blogg :) kraam Martina !

  SvaraRadera
 9. har inte eric ett sånt halsband?! eller ett liknande iallafall :)

  SvaraRadera
 10. Hur bra som helst Molly! Kram Malin

  SvaraRadera
 11. Anonym, tror du verkligen hon skulle följa med till Malmö och grönan om dom hade gjort slut???

  SvaraRadera
 12. Hej Molly!
  Trevlig blogg du har.

  Jag skulle kika på länken till halsbandet. Men endast videon funkar sedan kommer man inte vidare. Ville beställa.

  Ha en bra dag
  Katarina

  SvaraRadera
 13. Fina Molly.
  Såg just introvideon på fallingwhistles.com och fick tårar i ögonen. Jag tycker det är nog hemskt med barnsoldater som tvingas ut, men det här är ju helt sjukt!!!! Jag undrar ofta varför de inte sänder mer på nyheterna om kriget i Kongo. Jag menar det är ju hur många människor som helst som dör och många av de barn! Jag håller på att bryta ihop när jag tänker på de små barnen utan något skydd som gå runt med visselpipor :*( Det är så sjukt och så omänskligt och man vill ju inte tro att det är sant men inser att det är det. Usch! Tårar tårar och åter tårar rinner, men ingen av de tårarna gör någon skillnad för barnen eller människorna där. Jag vill köpa ett sådant halsband, men efter introvideon så blev det nått fel på hemsidan så jag kunde inte komma vidare. Hoppas att det rättar till sig.
  Kram till dig Molly från Magda

  SvaraRadera
 14. Ja du har ett hjärta av guld. Jag gillar också sånt där man gör en insats men samtidigt kan bära ett fint brosch, armband eller halsband som säger något/att man stödjer det ändamålet. Själv har jag ett rosa bandet armband med symbolen och vackra pärlor som är superfint och samtidigt visar vad man stödjer.
  Kramisar...

  SvaraRadera
 15. Du är ssssååååå snäll Molly du tänker verkligen på andra jag vill vara presis som dig du är bäst den bästa Molly som finns hälsa Eric snälla du ;-) Kram Evelina:-)

  SvaraRadera
 16. heej Fina Molly.
  Gud vad fint halsband, och ett speciellt, på något sätt. Den har sin skönhet.
  Jag förstår din glädje till att ha hittat en sak som du har varit av med :D kramar Eva

  SvaraRadera
 17. Du är så snäll!<3
  Kram Frida<3

  SvaraRadera
 18. hej.
  Vet inte om du svara på kommentarer, men skulle gå in på sidan och det sa att jag kunde skada min dator då, och sen kunde jag inte se halsbanden. Bara någon film, är det rätt sida eller skulle du kunna länka den till mig på min blogg eller mejl, eller här på bloggen kanske? :)
  Tycker halsbandet va jättefint och det är ju för en bra sak, så tacksam för svar :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 19. Ett litet tips Molly, antingen kanske du skulle ta och sluta publicera alla korkade frågor om dagens status på tillsammans-fronten med Eric. Hmm...få se nu...i morse när vi vaknade så var vi i alla fall tillsammans...undrar om vi är tillsammans ikväll när vi ses igen...?
  -Eller, så sätter du in en "dagens Eric-barometer" så att alla kan se graden av tillsammans-läge, just den dagen...vet inte vad som är bäst?
  (annars, alltså mitt tips till den/de som tror att det typ är "SLUT", kan jag bara säga att det INTE är slut, tills ni kan få det bekräftat av Molly själv här på sidan, vilket vi hoppas att det inte sker förstås, men ändå!" Inte förr i alla fall! Sluta tjata! Get a life, Suck!
  Du e bäst Molly! Puss och kramar från Anna E

  SvaraRadera
 20. Molly !!! fick ni sakerna från mig?!

  det va presenter till dig och några brev och en ritning på Eric!!
  jag från Eksjöstadsfest!!
  snälla svara är så himla orolig om ni har fått dom elr nt!!
  svaraaaaaaaaaaaa!! <3

  snälla!? :)

  SvaraRadera
 21. Du har verkligen ett hjärta av guld molly!!

  SvaraRadera
 22. cool ♥ :-)
  Kisses from Germany
  Josefine

  SvaraRadera