torsdag 25 augusti 2011

Grönan


Magisk kväll på Grönan!


Jag och bästa Djonty!


... Kul att man ska upp kl 07.00 och plugga körkort... Men det behövs ska ni veta! Shit alltså! Förstår inte hur jag ska klara det!

Pusss!

-- Bloggar från iPhone

32 kommentarer:

 1. Det såg grymt ut !
  Hoppas det går bra i morgon :)

  SvaraRadera
 2. Du kommer klara dig bra Molly ( med körkortet ) och visst e Eric toppen ? ( Var inte ens där xD )

  SvaraRadera
 3. Tack fina Molly för att du inte alls verkade ha nåt emot att bli stannad utanför toaletterna för autografer! Du gjorde Nicole och Lion extremt glada, du är en suverän förebild!

  SvaraRadera
 4. kommer du vara med på made of pop touren imorgon i eksjö ? :D
  jag hoppas !
  kraam

  SvaraRadera
 5. Det var en grymt bra konsert! :)

  SvaraRadera
 6. Hello molly !!
  I'm french and I'm sorry my english is bad. I'm 14 years old and since 1 year I adore you and Eric Saade. I don't understand Swedish but when I'm 18 I wanna live in sweden !! I love this country !! In fact, i want to tell you : you are beautiful and your blog is fantastic ! Good bye and " pleins de bisous de France"
  Elena of France

  SvaraRadera
 7. heeeeeeeeej molly!! jag såg dig stå där uppe som alla andra också kanske gjorde....hehe:D
  det va den GRYMASTE konsert jag någonsin har sätt :D såg allt att du kunde några låtar:D inte så konstigt kanske<3
  ha det bra så kanske jag ser dig igen
  men då kommer jag fram och hälsar:D

  SvaraRadera
 8. Hej Fiina Molly, oh jag hoppas att du med kommer att signera i Malmö, vill så gärna träffa dig :) du är en så bra förebild, man blir alltid glad över dina blogg inlägg. du är bara dig själv, och det är det jag gillar med dig :) fortsätt som du gör. du är bäst tjejen
  /kram Eva

  SvaraRadera
 9. Hei Molly!
  Vilken grym konsert Eric gjorde igår på grönan :). Tyckte jag såg en skymt av dig med :). Bredvid mig stod en liten pojke och dansade till varje låt. Han hade hatt på sig och en handske och hans mamma sa att han tränat på detta sen i februari. Det va så gulligt ;). Lycka till med körkortet, du kommer att fixa det. Kramar

  SvaraRadera
 10. Jag såg dig på Gröna Lund igår, men jag vågade verkligen inte gå fram. Jag var rädd att du skulle bli irriterad över att jag störde...
  Men jag blev ändå jätteglad, för du verkade precis som den varma, omtänksamma, snälla och roliga person som du verkar på bloggen, i verkligheten också!

  SvaraRadera
 11. Du har förmodligen hört det här miljoner gånger. Men jag vill också säga det. Du är på riktigt en av de absolut vackraste, på riktigt! Skulle göra vad som helst för att se ut som du. Och inte nog med det så verkar du vara en så ödmjuk och go tjej! Som inte tar saker för givet, som tar sig tid osv. Jag såg igår när du stannade och pratade med några små fans, jag kan tänka mig att de var hur lyckliga som helst för att du tog dig tid och pratade med dom. Jag känner dig inte men bilden jag har fått av dig är att du är en genomgod människa, fin inside out! Ha det bra! Kram :)

  SvaraRadera
 12. Jag var där och fick handsken :) <3333 tacka han så mycket :D
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 13. hej molly:) jag såg dig på grönan när du skrev auotografer till några:)
  ifall du såg en tjej med röd rutig skjorta så var det jag :) //joanna<33
  ps: det var min brorsa som gick i din klass på gymnasiet:) du vet jacob..... <33

  SvaraRadera
 14. Hur många människor var det egentligen på grönan det ser sjukt mycket ut typ mer än på mf där var det 30.000!! men jag skulle också vilja köra bil hoppas det går bra!!!
  www.ericbastasaade.blogg.se

  SvaraRadera
 15. Hey Molly!
  I LOVE reading your blog, but there's a little problem... I just understand half of it, because I'm from Germany and don't speak swedish ;)I use Google translator but it doesn't really work. So I wanted to ask, if you could write in English.

  Much love from Germany! ♥

  SvaraRadera
 16. Va där o tror ja såg dig ^^ och lycka till molly jag håller tummarna för dig ^^ :) Kraaam <3

  SvaraRadera
 17. ååååhhhhh Molly du va så snygg i grönan tack för att jag fick ditt autograf och du är så underbar ta hand om dig och Eric. MOLLY+ERIC=SANT.

  SvaraRadera
 18. Vad många folk!
  Hälsa från mig till Eric ni är mina förebilder och BÄST på alla sätt och vis!<3
  Kram Frida<3

  SvaraRadera
 19. Hej Molly!
  I just wanted to ask what App you use to write & upload your blog posts?! Thanks! :)
  Xx

  http://xpolly.blogspot.com/

  SvaraRadera
 20. Var också där! Jag såg dig innanför staketet vid tilt! :D

  Jag stod nästan i mitten på vänster sida längst fram, det var helt MAGISKT! Min bästis smekte din killes armar, haha... Avis!!

  SvaraRadera
 21. Förstår att det var en magisk kväll! Dom Made of pop jag varit på har varit helt fantastiska! alla dom timmar jag väntat för att få stå längst fram har det varit värt! Jag älskar dig och Eric! <3
  Kram o Pöss Märta

  SvaraRadera
 22. Hej Molly!
  Jag försökte bli medlem på www.ericsaade.com men eftersom mitt losenord till min hotmail inte funkade kunde jag inte bli medlem, och jag hade tänkt att lägga ut en video på min ettåriga lillebror som sjunger "manboy" så om jag länkar den videon här, skulle du då kunna visa den för Eric? Det skulle betyda jättemycket! Skriv i din blogg om du har gjort eller ska göra det, så jag vet liksom.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 23. HAHAH! Glömde ju länken också...sorry!

  Det går tyvärr inte, jag får lösa det..!

  SvaraRadera
 24. Eric är nog glad när du e med och stötar honom!

  SvaraRadera
 25. hej molly !!
  jag är 12 år gamal .du är en bra förebild .du är fin som person ,du sjunger bra .när du sjunger haleluja då beskriver du dig själv .du ska vara stolt att du är molly sanden +du har en rolig familj .
  många kramar från en tjej i gälve

  SvaraRadera
 26. Hej Molly! :)
  nu är det så att jag va på eksjöstadsfest och kollade på Eric och det va en dröm som blev sann kan själv nt förstå det än! :P
  men efter åt försökte jag få tag i han men misslyckades men ändå så frågade jag säkerhetsvakten och då sa han nee och jag vet nt vad och tillsist började jag gråta framför honom och då sa han tyvärr men sen frågade jag honom om han kunde ge Eric några saker från mig och då sa han nee jag får nt gå in men jag kan ge den till min kolega som kan och får gå in och då gjorde han det men jag vet om hans kolega har gett Eric sakerna! :/ ja.. det va några presenter till dej och brev till dig och en ritning som jag hade ritat på Eric!
  så fick Eric det?!
  snälla!! svara för presentera du kmr/har/skulle få kostade ungefär 500 kr tsm så snälla fick du dom?! fick Eric sakerna!! snälla jag ber dej svara du skriva i ett inlägg: ja vi har fått sakerna! :) och vad ni tkr om dom!
  snälla?! <3

  SvaraRadera
 27. Hej sötis! Vad tyckte du om Made of Pop? Jag kunde inte gå på någon av konserterna som han har i år... Vilket jag inte tyckte va så kul. Jag vill bara säga att du är underbar och helt galet fin som vanligt! Jag har bara en fråga: Vad brukar du göra på dagarna nu när du inte går i skolan? Kram! <3

  SvaraRadera
 28. Asså... Om du är på Made of Pop i Motala ikväll... Jag kommer lacka ur totalt, för jag är inte där..... Så snälla... Om du är med Eric ikväll, skriv inget om det i bloggen i såfall... Jag kommer bara bli förbannad såfall..

  SvaraRadera
 29. Du kommer klara det Molly, det kommer vi båda! Känner också så just nu, men tänk att det är många människor som är dummare än du och jag som har tagit det :)

  SvaraRadera
 30. Jag försökte posta en kommentar förut men vet inte om den kom fram, så jag testar igen...

  Vill bara säga, följde du med Eric till Motala den 27:e? Jag hade inte råd att gå, så om du var med skulle jag bli glad om du inte skrev om det i bloggen... för jag skulle bara bli förbannad på mig själv då :(

  SvaraRadera
 31. Det VAR en magisk kväll. Helt underbart! <3
  Kramar till dig och Eric! Ni är helt klart det bästa paret någonsin :) <3

  SvaraRadera
 32. hej, när du tappade halva ditt hår, hur länge pågick det?
  och fick du tillbaka tjockleken sen igen?

  tacksam för svar!
  kram

  SvaraRadera