onsdag 23 september 2009

Frida kuppar!

Blev även idag lite smått chockad (och lite smått panikslagen) när jag läste era kommentarer där ni frågade om jag aldrig umgås med mina systrar. Ännu mer chockad blev jag när jag insåg att det är precis det intrycket jag ger er, när jag inte skrivit om dem en enda gång!

Varför det blivit så knas, har jag ingen aning om. Jag och mina systrar ses ju och umgås varje dag och vi är verkligen jätte nära varandra! Dom är ju på ett sett två av mina absolut närmsta vänner, som jag kommer ha hela livet. Ingen känner mig så bra som dom, och dom förtjänar absolut lite mer uppmärksamhet här i bloggen! Tack för att ni hjälpte mig att inse det!


Det roliga är faktiskt att jag igår tänkte skriva ett helt inlägg om Frida som verkligen chockade hela familjen...
Hon hade, helt i hemlighet, planerat att klippa av sitt midjelånga hår (eller egentligen "rumplånga", men det lät inte så snyggt...) och bokat tid hos en frisör.
Så igår när hon kom hem var håret bara ner till axlarna. Och trots att jag älskade och var dödigt avundsjuk på hennes vackra långa, tjocka hår (varför fick jag tunt och risigt?!), så var det enda jag kunde tänka på att jag tyckte hon var hur cool som helst som gjorde det!

Jag hade aldrig vågat göra något så drastiskt utan att fråga alla i min närhet om råd. Men Frida är inte så dum inte. Nej. Hon förstod direkt vad alla skulle svarat om hon frågade om hon skulle klippa av mer än halva håret........

Världens vackraste...
(Här har hon toffs så man ser inte riktigt hur långt det är. Men detta var innan hon klippte sig)

Men ärligt. Vad skulle ni svarat?


Natti natti <3


13 kommentarer:

 1. hej molly:)Frida blev verkligen fin i det kortare håret. Hälsa det till henne. Jag måste bara säga en sak till,´dina inlägg blir bara bättre och bättre för varje gång. Kram<3

  SvaraRadera
 2. Ja hade nog sagt ja, fast jag älskar långt hår men om hon ville ska hon, man måste ju testa något nytt. :)
  Blev säkert superhäftigt. :)
  Och du Molly, du har grymt fint hår! <3

  Nattisnattis, dito / Belinda

  SvaraRadera
 3. Första gången jag tittade på bilden trodde jag att det var du, Molly.. Tänkte "vad sjuttsingen har mollan gjort med håret!?".. Så fick jag se att det var Frida.. Ja, hon är väldigt söt, som socker. Men för mig kommer du alltid att vara sötast... inget elakt mot din syster dock. Jag menar bara väl.

  SvaraRadera
 4. Hej Molly, Frida var fin i långt hår så jag hadde nog tyckt att hon skulle sparat håreet.
  men det blir npg jätte fint det nya me:d

  Kram Olga...

  Kolla gärna in min Blogg..  www.OlofssonOlga.Blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Du har väl inte tunt och risigt hår heller? Jag är iaf jätteavundsjuk på ditt fina hår.

  SvaraRadera
 6. Tufft av Frida att våga klippa av sig håret! Men du har väl inte tunt och risigt hår? Det ser inte ut så i alla fall... Hur som helst så tycker jag inte att man ska klaga på sitt hår, utan vara glad att man har det.

  SvaraRadera
 7. Molly. Jag har länge undrat: vilka bloggar läser du? har du några kompisar som bloggar eller några andra favoriter? blev du inspirerad av någon att börja?

  SvaraRadera
 8. Ni är verkligen sjukt lika. Lika vackra båda två ; ) Det är svårt att svara på...jag har alltid drömt om jättelångt hår så jag hade ju självklart låtit det vara långt.
  Tack Molly för en jättefin blogg! :)/KRAM FRIDA

  SvaraRadera
 9. kan du inte lägga ut bilder på din familj & erat hus?? :) skulle vara jätte kul och se...

  SvaraRadera
 10. Kan du inte lägga upp en bild och visa hur hon ser ut nu? Det skulle vara kul att se hur det blev! :D Älskar din blogg!

  SvaraRadera
 11. Hej Molly hälsa Frida att bilden är super snygg.

  En fråga ska du skaffa längre hår Molly?
  du passar i rakt hår med inbakad fläta i luggen

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 12. åh jag har alltid, så länge jag kan minnas (alltså.. så länge jag lyssnat och tittat på er alla tre :) ) varit så FRUKTANSVÄRT avundsjuk på allas hår! så SJUKT fint och alla har långt, tjockt och fint hår! guuud det är så fint :) allas :)
  och nu blir jag nästan mer avundsjuk på frida som vågar göra något sånt.. jag vill ha jättelångt hår eller kort, och nu är det mellanlångt så jag vill så gärna gå till en friör och klippa det till en lagom kort längd, dvs typ axlarna eller alles strax ovanför, men jag vågar inte..

  blev säkert hur fint som helst! :) man kan inte få se en "efterbild"? :D

  jag älskar att läsa din blogg :)

  SvaraRadera
 13. Gud så sööt, alla ni tre är så söta och jag skulle vilja ha erat hår // Caroline <3

  SvaraRadera