tisdag 1 september 2009

Hjälp mig välja!Imorgon är det Make up stores Coctailfest på Berns och jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha på mig. Som det känns just i denna stunden (kan ändras om någon minut... eller sekund...) så är det två outfits jag väljer mellan.

Vilken föredrar ni?

1. Outfit numero uno


2. Outfit numero dos
(jag vet, min mun ser helt förvriden ut, men försök se förbi det och fokusera på klänningen).Kärlek!

15 kommentarer:

 1. I think that the second variant will be very good

  SvaraRadera
 2. båda är supersnygga, jag hjälper dig välja i morgon. där emot så räknar jag till fullo med att få låna något av dig? jag har inget bra alls här...

  SvaraRadera
 3. 2. Outfit numero dos, skulle jag föredra. :) Den var super!

  SvaraRadera
 4. jag tycker de första, helt klart! har oftare sett dig i lite slappare klänningar tror jag än mer fodralliknande och det var ju helballt :D
  NUMERO UNO! :D

  SvaraRadera
 5. tvåan tycker jag! (: <3
  fast båda är riktigt fina! :)

  SvaraRadera
 6. Tja Den andra kläningen är snygg och ha håret som du har det eller i en snygg knor i naken med glitter klämma i som nån gör på dig.

  Jag tycker annars att du ska ha den kläningen som är ljus blå och svart band i som du hade i Så Ska Det Låta i 2008 i fjor den är jätte snygg och svart kofta med. Berätta vad du valde tack.

  Din Daniela

  SvaraRadera
 7. haha det var bara jag som tyckte den första..
  inte för att det var något fel på den andra heller. men jag tänkte på det du skrev om att du skulle göra lite mer vågade saker, och iallafall jag har nästan bara sett dig i liknande modell som den undre och då skulle det ju vara lite fräckt att ta den första :)
  den var tajt på ett riktigt snyggt sätt! tillsätt dina häääftigaste klackar och en massa armband :)
  och välj nummer ettttttttttttttttt!

  SvaraRadera