torsdag 3 september 2009

Hemma och sjuk...

När jag vaknade imorse hade jag feber, och halsmandlarna var stora som golfbollar. Så himla typiskt! Jag som hade så mycket jag behövde göra idag.

Aja, nu ligger jag här i min säng och jag måste faktiskt medge att det är ganska mysigt att vara sjuk.
Klockan är nästan fyra och jag har knappt stigit upp ur sängen (det kanske beror lite på att det snurrar så fruktansvärt när jag väl gör det... jag hatar feber!). Jag har tittat på vänner, kollat in bilder från igår och hunnit med att svara på en massa mail. För att toppa det hela tänkte jag nog äta lite glass. Glass är LÄTT den bästa medicinen!

Hittade bl.a. den här bilden:


Gå in på: http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5830 om ni vill se fler!Märkte förresten att det fortfarande står på mjölkpaketet att det är sommar... och mjölkpaketet ljuger ALDRIG! :)


3 kommentarer:

  1. Sommar gillar vi, men inte att vara sjuk.. :o( ja har varit det i två veckor nu, men som tur är har jag bara haft feber ett par dagar så jag har kunnat gå till skolan i alla fall... (jag vet att man inte ska det men man har liksom inte tid att vara hemma, speciellt inte när en veckas fjällvandring står på schemat ;o) ) massa KRYA PÅ DIG!

    SvaraRadera
  2. It is so sad that you are ill!

    SvaraRadera