söndag 20 september 2009

Hemma

Ligger här med en klump magen som jag så väl känner igen.
Ja, då var den efterlängtade semestern redan slut...

Varför måste tiden alltid gå så fort när man har roligt? Eller inte bara då förresten. Tiden går ju t.o.m. fort när man har tråkigt numera!

Jag är en sådan människa som har jättesvårt att hantera när saker tar slut. Oavsett vad det är. Jag vill inte släppa taget och orkar inte med tanken att jag ALDRIG kommer uppleva samma sak en gång till.

Nej nu ska jag sluta vara negativ. Jag är ju hemma i vackra Sverige! Ja, jag tycker att Sverige blir vackrare och mysigare för varje gång jag är utomlands. Trots att naturen, klimatet och kulturen är mer spännande utomlands... så är ändå Sverige Hemma. Och jag är väldigt tacksam för att mina föräldrar valde att föda mig just här, om man säger så.


Hoppas ni har haft det underbart medan jag har varit borta och att ni saknat mig i alla fall en tiondel av vad jag saknat er och era kommentarer.


Nu blir allt som vanligt igen. Back to reality.

PUSS

15 kommentarer:

 1. hoppas du har haft det bra!:) har saknat dina inlägg! (a)<3

  SvaraRadera
 2. Tja
  Läg hjärna uppe en stor bild så man får se hur brun du är nu och en bild inan du var brun så man kan jämnföra kul att du är hemma.

  kram Daniela

  SvaraRadera
 3. Jag har saknat dig massor! Skönt att höra att du haft det bra. Jag tycker också det är jobbigt när något tar slut.
  Jag hade en dröm häromnatten. Den var så verklig. Jag drömde om dig, att du var här (fråga mig inte varför). Blev så besviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Men jag lever fortfarande på när du uppträdde och vi träffades på Furuboda.
  Massa kramar till dig, Molly
  //Emma, www.emmixen.se

  SvaraRadera
 4. Hej molly Sandèn det är Sandra har du pratat med bert om skivan skriv tillbaka tack mvh sandra

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem, hoppas du haft det bra, med massor med sol och bad! Puss

  SvaraRadera
 6. Klart att man har saknat dig. Fick panik när det gick flera dagar utan dina inlägg, så det känns väldigt skönt just nu. Kul att du haft det bra i grekland.

  Kärlek till dig!

  SvaraRadera
 7. Ja vi har saknat dig, iaf jag haha! :)
  Grymt mkt, har kikat in varje dag och längtat på ett inlägg, men nu är du tillbaka och hoppas på daglig uppdatering om du hinner med såklart. :) Man måste ju tänka på skolan med. :) <3
  Puss, vilken tur att du har haft det bra, du kan väl ladda upp en bild så man får se om du blivit något brun, åt mig med haha! :)<3

  SvaraRadera
 8. Äntligen är du hemma vännen! Ses i skolan :)

  SvaraRadera
 9. hej molly vad har du för gästbokslösen ord på bilddagboken

  SvaraRadera
 10. Heej! <3<3 jag har saknat dina inlägg älskar att läsa dom hoppas du har haft det kul puss // Caroline <3<3

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du har haft en SUPERSEMESTER! Jag har saknat uppdateringarna :D. Och jag ÄLSKAR verkligen din blogg, jag går in varje dag för att kolla om du har uppdaterat den! Lägg ALDRIG ner din blogg :-)!

  SvaraRadera
 12. jag gillar inte heller när saker ta slut :/:)

  SvaraRadera
 13. Min älskade Molly, jag vill inte verka otrevlig eller påflugen på något sätt, och jag hoppas att det är okej med dig, jag skulle uppskatta om du kunde vara snäll att göra reklam för din fanblogg. Jag har inte så många läsare och vill att många ska besöka den. Du behöver verkligen inte, men jag skulle bli väldigt glad om du kunde skriva i ett inlägg, inom en parantes eller nåt där du ber folk att besöka fanbloggen. Jag vore tacksam 4 ever om du kunde göra mig den tjänsten. Men bara om du själv vill.

  SvaraRadera
 14. Hej Molly!
  Hoppas att du har haft en toppen semester. Och det låter det som du har haft!
  Önskar också att jag skulle få komma iväg ett tag o få lite sol och bad! :D
  Men, kul att ha dig hemma igen! Har saknat dig och dina inlägg men än jag någonsin kunnat föreställa mig.
  Kram Isabelle

  SvaraRadera
 15. åh, jag är så förtjust i ditt hår. Vore roligt med ett litet hårinlägg där du berättar om du använder några produkter, verktyg eller andra små knep :)

  / Charlotta

  SvaraRadera