tisdag 29 september 2009

Tips!


Tänkte komma med ett litet tips nu igen - jag är ju lite påhittig av mig (eller Håpittig som Frida sa när hon var liten...).

Det har blivit lite av en tradition nu för mig att när jag byter jackor p.g.a. nya årstider, så lämnar jag kvar lite pengar i fickan med flit, för att sedan ett år senare kunna hitta dom och bli jätteglad.
Det hände mig idag:) och glad blev jag!
Jag hittade 100 kr i min höstjacka! 100 kronor kan göra väldigt mycket när du inte räknat med dom, och tydligen så klarade jag ju mig alldeles utmärkt utan dom då!


Detta är alltså ett litet tips som jag rekommenderar starkt! Kanske inte så jättekul när man väl gör det, men desto roligare när man hittar pengarna igen! Ett plus är om du hinner glömma bort dom också...

Good luck my friends!

<3

9 kommentarer:

 1. haha jag ska prova det // Caroline <3<3

  SvaraRadera
 2. Hej Molly
  Jag började med för 1 år sen sammla 5 kr i en stor Burk som jag har gömmt på ett ställe i mitt rum.
  räkna i går där var 1000 kr har inte rört en 5 kr alls ska spara tills den dan jag flyttar hemifrån börja du med ha som mål att spara ett år eller längre till nåt du värkligen vill ha.
  Deta var ett Tips
  Svara hjärna
  Ha det bäst Daniela

  SvaraRadera
 3. Det här har jag redan provat. Visst hittade jag någon slant ibland, men jag har blivit mer "noga" med mina pengar (tur i oturen). Förut kunde jag hitta femmor, tior, tjugolappar, osv överallt. Nu har jag tur om jag ens hittar 50 öre. Men det skadar sig väl inte att kolla efter. Jag är som sagt fortfarande rätt slarvig.. ibland. Vilket är konstigt. Jag som har så många bra egenskaper.. (inte för att skryta).. HAHA!

  SvaraRadera
 4. Bra tips:) Jag brukar inte göra så medvetet men ska nog börja nu:) Däremot brukar jag hitta pengar ibland i jackor och speciellt pengar i kuvert som jag fått i julklapp eller födelsedagspresent:) Det händer ofta att jag hittar i kuvert, jag har hittat en femhundring en gång och flera hundra flera gånger:) tror du jag blev glad;):)
  Kramkram!
  Ps. svarar du på kommentarer? förstår om du inte hinner,skulle bara kolla för att jag har kommenterat tidigare men inte fått svar. Skulle bli såå glad om du svarade:) Ds.

  SvaraRadera
 5. Du är för rolig du,Molly! :) Låter dock som ett väldigt bra tips! <3 // Nathalie

  SvaraRadera
 6. Så hände det mig med. Fast jag hittade de i ett grattiskort jag hade fått. Blev också jätteglad när jag hittade 100kr, fast detta var längesen men det kommer jag nog aldrig glömma. Så jag vet hur du kände det, hihi
  Puss & Kram<3

  SvaraRadera
 7. heej <3<3 skulle inte du kunna lägga ut ett inlägg till där man fick fråga vilka frågor man vill?? <3 // Minette & Caroline <3<3<3

  SvaraRadera
 8. Ååh vad roligt Molly det ska jag prova! Kan du sätta ut en bild på din höstjacka här på bloggen.. Jag vet att alla dina kläder är sjukt snygga så det förvånar mig inte om den också är super snygg! :D
  //carro :)

  SvaraRadera
 9. hej molly!
  tänkte bara fråga om du kommer ihåg hur hon stavade creme frech när hon var yngre? kräm fräs! haha barndomsminnen.
  /ölandgrannen sara (gammal barndomskompis med mimmi!)

  SvaraRadera