söndag 27 september 2009

Ni är bara så bäst

TACK söta, underbara ni för alla fina kommentarer ni skrivit om Mimmis framträdande. (Ja, nu menar jag självklart inte att jag tar åt mig av det ni skriver, utan att jag bara vill tacka er för HUR ni skriver, och att ni är så fruktansvärt fina och mogna.)

Ni förstår inte hur varm jag blir i hjärtat varenda j*kla gång jag loggar in här på bloggen (ni har ju fått mig beroende!) och jag trodde verkligen inte det var möjligt att det faktiskt kunde kännas ÄNNU roligare. Att jag faktiskt kunde bli ännu liiite stoltare över mina mogna läsare som hela tiden är så positiva och kommer med bra kritik istället för att skriva en massa onödiga elakheter (som man så ofta annars stöter på så ofta över internet).

Ni är bara så bäst helt enkelt!

Ville bara säga det...

7 kommentarer:

 1. Molly du är så sööt <3 // Caroline <3<3<3

  SvaraRadera
 2. En fråga.. vet du vart Mimmi köpt det svara linnet hon hade på sig i bingolotto? =) Det var jätte snyggt.

  SvaraRadera
 3. Molly! Du är bättre en BÄST! Älskar att läsa din blogg! Oavsett om den ena dagen är roligare att läsa om än den andra så är man lika glad att få läsa något!
  Du är grymt duktig på det du gör, fortsätt med det! :)
  Kramar / Carro

  SvaraRadera
 4. Vi blir glada av att du blir glad av de vi kommenterar och du är ju för rolig oxå, så de är inte så svårt o låta bli o kommentera här:)<3

  SvaraRadera
 5. Du är bäst Molly.. Ville bara säga det!!!

  SvaraRadera
 6. OM DET ÄR NÅGON SOM ÄR BÄST SÅ ÄR DET DU! <3
  Älskar dig, du är bäst! <3

  SvaraRadera