fredag 4 september 2009

Molly flyttar in

Inatt sov jag och Johanna i Skara en la casa del Bert Karlsson. Då fick jag höra allt möjligt skvaller, bl.a. att Bert nyligen stekt pannkakor (det är hans nya grej) och helt ärligt frågat Johanna om han skulle steka dom på båda sidorna... (Han hälsar förresten att ni alla borde prova hans nya, nyttiga pannkakor som kommer ut i butik vilken dag som helst nu.)Töreboda-spelningen var supermysig och det var verkligen härlig stämmning! MEN! Mitt lilla regnmoln var inte på lika bra humör och gjorde allt för att ställa till det för mig. Som tur var så verkade ingen bry sig. Hah! :P

Nu är jag tillbaka i Stockholm hemma hos min älskade Emmalisa och Ellen klagar på mig som sitter vid datorn... så jag antar att detta blir det enda inlägget för idag.

Men ha en underbar kväll så hörs vi imorn!

PUSSS4 kommentarer:

 1. Så kul att du bloggar!! Du är en fantastisk artist! Ta väl hand om dig och din vackra sångröst!

  SvaraRadera
 2. jag saknar dig molly!
  du måste ha en jul konsert här i skåne!
  tittar på massa videos just nu!

  jag måste bara träffa dig igen!
  Du är bara bäst!

  SvaraRadera
 3. detta behöver du inte acceptera... :)

  men har du twitter? :)
  för det är någon som heter http://twitter.com/mollysanden & det kanske inte är du?

  vore snällt om du svarade! :) <3

  SvaraRadera
 4. Jag avundas dig. Du kan få världens tråkigaste grej att låta som om det vore världens grej. Jag måste fråga en sak, håller du på med ett nytt album? Jag har nämnligen snart repat sönder Samma himmel för den är så himla bra. Jag vill ha mer av din musik.

  SvaraRadera