torsdag 3 september 2009

Make up store

Gårdagen var verkligen lyckad!

Även om vi inte var där så länge, (festen började inte förrän sju och idag är det ju skoldag) så hade vi kul varenda sekund. Det hände saker hela tiden, och när klockan blev halv tio kunde ingen av oss längre gå normalt i våra höga klackar. (Jag vet... klenisar...).


Innan allt började, träffades vi ett helt gäng tjejer på en salong på Kungsolmen och blev sminkade av Make up artister. Bl.a. så var dom duktiga och framgångsrika bloggerskorna Blondinbella och Kenza där - lika snygga som alltid.


Framme på Berns

Såhär såg vi alltså ut igår hela gänget. (Tack för hjälpen med klädvalet!) Ellen, Alice, Dominique och Jag.

En av de många höjdpunkterna var den fantastiska modevisningen, där vi på något magiskt vis lyckades få första parkett (vi är väl vana att tränga oss fram i tunnelbanorna, antar jag). Vi stod så nära att klänningarna snuddade vid oss varje gång dom gick förbi.


Här står vi uppe på balkongen och väntar på att få handplocka produkter till varsin Goodiebag(!!!). Jag vet, det låter helt sjukt, och det var det också! Verkligen stort att bjuda på det.

Här står vi utanför Berns och stödjer oss på varandra för att inte ramla omkull i våra klackar.


Kvällens ängel, Dominiques mamma Lisette, skjutsade oss både till och från Berns och lånade t.o.m. ut sina ballerina till mig när hon såg hur konstigt jag gick. Det är helt ärligt något bland det snällaste någon gjort för mig.

Bästa goodiebagen någonsin!

Såhär blev min sminkning på nära håll.


Puss alla fina!

6 kommentarer:

 1. shit vad läskig den sista bilden på dina ögon är!! men sminkningen är väldigt fin :o)

  SvaraRadera
 2. your dress and friends are incredible!!!

  SvaraRadera
 3. Tja läget?
  Vart handlar du din smink?
  handlar med smink men det håller inte så länge.
  Daniela

  SvaraRadera
 4. hej molly jag undrar var brukar du handla ditt smink och villket nummer brukar du ha på ditt smink skriv tillbaka tack mvh sandra

  SvaraRadera
 5. Gud va du är fin Molly!! :D
  // Minette <3<3

  SvaraRadera