torsdag 3 september 2009

Sitter på tåget på väg till Skövde...


Ikväll blir det mys i Skara hemma hos min favorit Johanna (extramamma och kontaktperson) och just nu sitter jag på tåget och fascineras av hur mörkt det är utanför mitt fönster.
Vad hände egentligen? Mjölkpaketet sa ju att det var sommar....Imorgon blir det spelning i Thöreboda som fyller 100 år, och senare på kvällen blir det tjejmys med Ellen och Emmalisa hemma i stockholm.Förresten, så sitter det en kille (läs: äldre man) bredvid mig och lyssnar på musik, och hans mobil har ringt typ tio gånger nu, på högsta volym, utan att han har märkt det. Sista gången var jag bara tvungen att putta till honom lite, för att han skulle märka det. (Varför gjorde jag inte det tidigare? Jo för jag kunde inte sluta skratta åt hans ringsignal.)

Självklart så har han har ingen vanlig standard-ringsignal som kommer med telefonen. Nej. Långt ifrån. Har ni hört den där helgalna, superirriterande ringsignalen med en ekorre (typ piff och puff) som skriker starkare och starkare samtidigt som den eh... ger ifrån sig lite konstiga läten? Självklart så är det den som hela vagnen fått njuta av den senaste timman.


Puss puss och sov gott!

2 kommentarer:

  1. Hej När du åker tåg har du nån med dig då som typ en vakt eller är du själv?

    Daniela

    SvaraRadera
  2. Du är så himla söt på bilden..

    SvaraRadera