lördag 27 november 2010

Disneyfeber


Ni kan inte fatta vad jag har ägnat hela den här lördagsmorgonen åt... jag har tittat på en massa Disneyklipp på youtube. Vet inte ens hur jag kom in på det, men plötsligt var jag fast och kunde inte sluta. Så sjukt mycket härliga minnen som poppade upp i mitt huvud! Och så mycket känslor! Frågan är bara varför jag inte kollar på Disneyfilmer så ofta längre. De är inte bara barnfilmer, de är BRA filmer med kvalité! Har övertalat syrrorna om att vi ska se en Disneyfilm ikväll istället för att hyra en som vi hade tänkt. Disney är fan det bästa som finns!
Det är inte konstigt att jag tittade på de här filmerna över 100 gånger när jag var liten! Jag t.o.m. trodde ibland att jag levde i en Disneyfilm! Min favoritkaraktär var då Pochahontas, och min moster sydde en dräkt till mig som jag sprang runt i barfota (det var VÄLDIGT viktigt! Hon hade ju inga skor!) på somrarna och dansade och sjöng till låtarna i filmen.

Hade ni några favoriter?

Min andra favoritfilm var utan tvekan "A goofy movie". Har ni inte sett den... SE DEN! Ni kommer inte ångra er! Jag och syrrorna har gjort det till en tradition att se den minst en gång VARJE sommar när vi är på vårt landställe på Öland.


PUUSSS

20 kommentarer:

 1. Dina clip funkar inte

  SvaraRadera
 2. haha, jag älskade också pocahontas! ♥

  SvaraRadera
 3. Disney och Astrid lindgren är de bästa filmerna man kan se!! Vi har Disney-helg på Kårhuset denna helg där det visas massvis med Disneyfilmer hela tiden :D Helt underbart!

  Och visst är det häftigt att när man ser filmerna nu så ser man och förstår saker som man inte såg när man var barn...
  Ha en mysig Disney-kväll! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Molly
  du borde sjunga till disney filmerna och lägga utt det här på din sida.
  Ha det bäst

  SvaraRadera
 5. åh, tänker tillbaka på när jag var liten och bara tittade på massa tecknade filmer. Själv gillade jag poccahontas, björnbröder, lejon kungen och skönheten och odjuret. Vet inte hur många ggr jag kollade på dom. haha :)<33
  Kram Ida

  SvaraRadera
 6. Disneyfilmer är bäst! Barnfilmer nuförtiden tycker jag inte är i närheten bra ens många gånger. Det är så synd att det är så svårt att få tag på disneyfilmer nuförtiden. Mina favoriter är Den lilla Sjöjungfrun och Skönheten och Odjuret. Kanske låter lite märkligt, men tycker att Odjuret är assnygg innan han blir prins! Angående youtube så lyssnade jag på din tolkning av Hallelujah idag som du gjorde på sommarkrysset för några år sen.. Asbra! Så skönt att höra en artist som verkligen kan sjunga och hålla kvar tonen på de höga höjderna. Hoppas förresten att din träningsväska kommer tillbaka som du tappade på bussen. /Magda

  SvaraRadera
 7. Mina favoriter var (är?)skönheten och odjuret och lilla sjöjungfrun, önskade alltid att jag kunde sjunga lika fint som Belle och Ariel. :)

  SvaraRadera
 8. Vart på Öland har ni landställe?
  Vi har oxå landstäle där. :)

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Goofy Movie är ju en klassiker. Toy Story-triologin älskar jag. Särskilt den första filmen.

  Lejonkungen. Timon & Pumbaa i mitt hjärta.

  Finns massa bra. Kommer inte på alla.

  SvaraRadera
 10. Ja den filmen har jag sett!:D Den är jätte bra!!! Den brukar gå på sommrarna på Disney channel. KRAM<3333

  SvaraRadera
 11. ÄNTLIGEN! Jag trodde verkligen att jag var ensam om att tycka om Disney. Man är ju trots allt 18 år, haha. ;) Kan hålla med om att 'A goofy movie' är köng!

  SvaraRadera
 12. Åh ja, Disneyfilmer blir man aldrig någonsin för gammal för <3

  SvaraRadera
 13. ÅÅÅÅÅH disney är ju världens bästa <3 spec då de äldre filmerna... fast jag älskar goofy movie!! Min favoritlåt i hela världen och för alltid är "stand out" som powerline aka Tevin Campbell sjunger!!! Tack för ett underbart inlägg!! Det gjorde min dag =D

  SvaraRadera
 14. Åh, Disneyfilmer man blir aldrig för gammal för dom. Min favorit är Lejonkungen. kram

  SvaraRadera
 15. Jag gillar oxå disneyfilmer!!! <3 du är absolut inte för gammal för att gilla det. Alla kan tycka om disney!
  Det är inte lejonkungen, nu är det Mollyprinsessan som gäller, hahaha <3

  Pusss Märta

  SvaraRadera
 16. jag grät nästan när jag såg det här. jag fullkomligt avgudar disney!!!!!!!!!!!! jag älskar alla filmer men mulan är nog min favoritkaraktär.

  SvaraRadera
 17. Hej Molly!!
  Konstigt nog hade jag precis samma favoriter som du :)

  SvaraRadera
 18. Jag har landställe på öland....Var någonstans på öland har du??

  SvaraRadera
 19. min favoritsång e ju poccahontas

  SvaraRadera