lördag 5 december 2009

200:de inlägget


Det är helt sjukt vad jag är ojämn när det gäller bloggandet! Igår bara sprutade det ut alla möjliga knäppa inläggsidéer, och jag blev tillslut tvungen att sätta mig på händerna för att de inte skulle börja skriva en massa knas i onödan.

Idag är det precis tvärtom. Dels så kan det bero på att jag suttit med näsan i historiaboken HELA DAGEN för att försöka hinna skriva klart en uppsats... och dels så kan det bero på att jag inte hittar inspirationen! Men sådana här dagar kommer att dyka upp ibland, och det måste ni bara förstå. Något ni däremot kan göra då, är att gå in på min bästa vän Ellens blogg. Hon har varit en riktig blogg-förebild för mig, och hon missar aldrig att blogga.Hennes blogg är:

www.ellenstokstad.blogspot.com - just nu håller hon på med en liten bloppis jag tycker ni borde kolla in!


Kolla även in min andra bästaste vän Emmalisas blogg här:

www.emmalisanorrhamn.blogspot.com - kolla även in Emmalisas blogg!


FÖRRESTEN! Vad roligt det var att få läsa om era favoriter i Paradisasken! Det är så knäppt  det där med olika smaker egentligen... Att någon kan tycka att en godis är jättegod, samtidigt som någon annan kan spy av bara tanken av den! Det är ju fortfarande samma godis... (Äh... nu börjar jag dra det här lite för långt känner jag!) Kul var det iaf!

PUSSSS!

Glöm nu inte att kolla in Ellens och Emmalisas bloggar

3 kommentarer:

 1. vad skoj att läsa dina vänners bloggar också. det kanske står lite om dig där? roligt :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om din skola, rytmus? Funderar nämligen på att söka dit på instrument- sång men jag har lite svårt att bestämma mig, vore kul att få höra din åsikt :)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. you know, de dagar du inte har inspiration ska du inte skriva nåt alls :) annars blir du som alla andra "stora bloggare" som bara sprutar ut inlägg om ingenting. kör på med din grej, du har iaf en skön sida!

  SvaraRadera