måndag 28 december 2009

Fina va?


Idag har jag och Jonathan dansat hela dagen fram tills dess att jag vid femtiden började se gröna prickar.
Vi hade hur kul som helst (som vanligt) men det börjar kännas i hela kroppen att premiärprogrammet närmar sig...

KAN NI FATTA ATT DET BARA ÄR 12 DAGAR KVAR TILLS JAG KOMMER DANSA FÖR FÖRSTA GÅNGEN INFÖR FLER ÄN 8 PERSONER SAMTIDIGT!?! Kan ni fatta att jag om 12 dagar mycket möjligt kan få stämpeln "sveriges mest icke-dansanta artist"...? Kan ni fatta att jag om 12 dagar ska ställa mig på ett dansgolv, på höga klackar, inför 2 miljoner tittare, och försöka göra det jag är sämst på i hela världen, samtidigt som jag ska försöka fokusera på att inte spy, svimma, dö eller skada min danspartner... och sen bli bedömd av en jury!!!
(GAAAH... andas in... andas ut... andas in...) INTE JAG HELLER!

Något som dock lugnade mig lite, var att Jonathan hade på sig sina fina strumpor som han fått av mig i julklapp....

Vad tycks?


Nu blir det bara till att ladda om inför morgondagens Julafton nr 2! Efter det är det bara dans dans dans som kommer att finnas i mitt huvud.
Nyår? Vadå? Vad är det?


6 kommentarer:

 1. Mirjam::

  molly jag tror du kommer klara de bra!! Lycka till:)<3

  SvaraRadera
 2. ANDAS MOLLY! Du kommer klara det galant :D

  SvaraRadera
 3. Molly du har mitt stöd! Inte för att vara taskig/dum mot Isabella ifjol men så länge du inte hoppar fram i en cha cha cha så är jag otroligt nöjd/stolt över dig. Fast det är jag ändå, men hoppar du fram i några danser kommer det bli pinsamt (ta det positivt)! Du är bäst och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej Molly!! Hittade din blogg för ett par dagar sen och blev jätte glad :D Du skriver så kul och det är verkligen kul när man kommer in på din blogg och du har skrivit ett nytt inlägg :)du verkar vara en glad och härlig tjej :) Tack för en super blogg :D ♥

  SvaraRadera
 5. Jag har insider info så jag vet. DU ÄR BÄST OCH OTROLIGT SÖT! Det kommer att gå hur bra som helst. Vi håller tummarna och det ska bli så kul att se er på premiären :-) /Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Bara du inte blir stämplad som kylskåp som Peppe ska du nog vara nöjd tror jag :D haha hoppas det går bra "spark i baken" måste jag säga eftersom man inte får säga det andra (:
  Kram

  SvaraRadera