måndag 21 december 2009

Vår nya grej


Vill ni veta något knäppt?
Jag och Jonathan har en liten "grej" för prickiga strumpor. Ja, ni läste rätt. Prickiga strumpor.
Anledningen till detta är egentligen inte roligare än att jag hade väldigt bråttom till vår första dansträning ihop... och bara grabbade tag i de första bästa strumpor som fanns inom räckhåll.

Det kanske låter töntigt, men jag oroade mig väldigt mycket för att behöva visa dem där på träningen, och just när jag trodde att det inte kunde bli värre (jag stod skakig som ett asplöv och försökte desperat göra åttor med höfterna!) bad han mig såklart att ta av mig skorna.Sedan dess har jag försökt ha prickiga strumpor på mig så ofta jag bara kunnat! Det har blivit lite av en trygghet i allt det otrygga.


Ja, strumpor blev som sagt lite av en rolig grej för oss, så innan varje träning klädde jag på mig de knäppaste strumporna vi hade hemma.
För någon vecka sedan, råkade jag dock tappa en Hello Kitty-strumpa när jag sprang till bussen.
Dagen därpå satt den prydligt upphängd på en liten stolpe strax utanför studions entre. Det kändes lite heligt på något vis... så vi lät den sitta kvar! Vi hoppas på att den ska sitta kvar så länge vi är med i tävlingen!
Bild från 07/12

Bild från 20/12


PUSSS

3 kommentarer:

  1. Hej Molly...Gud va söt du är..Många kramar

    SvaraRadera
  2. Hej molly!
    Jag älskar din sång-röst. JAg önskade att du skulle vinna melodifestivalen! Jag älskar också när din lilla-syster sjuger hon är med bra. kramar Olivia<33

    SvaraRadera