tisdag 15 december 2009

Detta är inte okej!

Nu är det tredje gången på två veckor som jag somnar i mina skolböcker...
Jag börjar seriöst undra om jag har någon speciell sjukdom som gör att jag bara störtsömnar utan att märka det! Jag menar, jag hinner knappt känna av att jag är trött förrän jag vaknar upp och upptäcker att en hel timma försvunnit!

Hoppas detta bara beror på utmattning, och inte att det undermedvetet förknippas med stress/nervositet över dansen!
Skulle ju vara snyggt om jag "panik-somnade" i direktsändning, mitt i valsen, den 8e... Kanske skulle ni inte ens märka någon skillnad? Kanske skulle det rent av vara en fördel?
Nja, men åh vad skönt det hade varit att få sova bort de dödsdömda 1,5 minuterna på dansgolvet...


07.00 på väg till dansstudion i snöstorm

-- Bloggar från iPhone

14 kommentarer:

 1. sööt bild! (:

  & jag somnar också sådär ibland... eller direkt när jag kommit hem från skolan!
  skolan/läxor är en sömndrog!

  SvaraRadera
 2. Tja

  Du får ta nån vitaminer inan du går hemifrån på morgonen eller försöka lägga dig 30-60 min tidigare på kvällen. Fråga i hälso kost efter några riktigt bra.

  Jag tar vitaminer varje dag inan jag går hemifrån det hjälper mig fast det tar några dagar inan det händer nåt. Sen är jag utte när det är sol.

  Kramar Daniela

  SvaraRadera
 3. Hejsan! jag äslkar ditt hår, skulle inte du kunna göra antingen en videoblogg elr bildserie på hur du går till väga för att få de där snygga lockarn! :D tack på förhand

  SvaraRadera
 4. Söta Molly. :) Var försiktig så att du inte blir utbränd nu, gumman. Ska rösta på dig i Let's dance. Det kommer att gå som en dans! Haha. :)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Tja
  Kan du inte sjunga prayer själv och lägga utt på youtube.se

  Har bara hört dig sjunga med Nicklas Amran på nåt bröllop tror jag hörde det på youtube.

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 6. Jag är nog säker att det inte märks om du skulle somna, eller? Ler du när du sover för jag har fått för mig att utstrålningen är viktig men vad vet jag? Haha :D
  Ser framemot att se(:

  Kram Karro

  SvaraRadera
 7. Fin bild :) lycka till med dansandet ! :P

  Men jag tror du somnar så för att du är så trött nu och vill bara ha lov. du har haft mycket i skolan och bara längtar efter lov å vila :)

  SvaraRadera
 8. Akta dig lilla Molly! Du behöver förmodligen stressa mindre och sova mer. Sömn + träning är bra, men försök att ta bort sånt som inte är viktigt. Det funkar ganska bra för mig, men nu är jag ju lite äldre än du. Risk för att du blir sjuk annars. Kramar Hanna B, 24år.

  SvaraRadera
 9. Jag tror du behöver ljus!! Testa solarium 3-4 ggr/veckan och sova minst 8 tim/dygn..Sen kan du gå genom "Eld o vatten" mvh Håkan

  SvaraRadera
 10. jag , tycker att du bloggar för lite !!

  SvaraRadera
 11. Jag lovar dig att det kommer att gå bra :) Det är en av de roligaste sakerna du kommer göra! njut och försök koppla av :) förstår att du är nervös, men du kommer att klara dig fint :)

  SvaraRadera
 12. Det kmr att gå super bra!
  Stressa bara inte!

  SvaraRadera
 13. Kommer gå jättebra

  SvaraRadera