fredag 4 december 2009

Ikväll är det jag och paradisaskenNi får tycka att jag är tråkig hur mycket ni vill, men ikväll kan jag stolt meddela att jag ska stanna hemma och göra INGENTING! (Jag är inte dålig på svenska, utan jag menar verkligen att jag ska försöka göra ingenting...) Ikväll så innebär ingenting att jag ska ta mina ömma fötter och min ömma rumpa och parkera mig i soffan framför tv:n - och sitta kvar där hela kvällen med en fet paradisask i knäet!


Jag är helt död efter denna intensiva dans-vecka och all nervositet som kom på köpet. Även om jag inte dansade just idag, så var jag i gamla stan på Julmarknad (<3!) och jag kan väl säga att kullersten inte var det skönaste underlaget för mina ömma fötter. Aja, ska inte klaga. Det var hur mysigt som helst! Jag kände verkligen när jag gick runt där, att jag faktiskt är redo för lite jul snart. Jag tror jag släppte taget om sommarlovs-saknaden där någonstans vid kåkbrinken en gång för alla! Dessutom köpte jag min allra första julklapp, vilket visade sig vara startskottet för mina "riktiga" julkänslor.


Mys, mysare, mysast!

1 kommentar:

  1. Vad kul Molly! Jag lyssnade(lyssnar) precis på låten "julens tid är här". MOLLY HUR UNDERBART DU SJUNGER! Riktigt duktig är du :) Ha det riktigt jul-mysigt-göra-ingenting-härligt ikväll :D

    KRAMAR/ C

    SvaraRadera