fredag 4 december 2009

Julens tid är här

Var precis inne på Åhléns Make Up Store när jag plötsligt fick höra ett välbekant intro spelas på deras radio... jag ryckte till och stannade för att lyssna om det verkligen kunde vara den låten jag trodde att det var...... bara någon sekund senare var jag tvärsäker. Det var JAG som sjöng.

De spelade nämligen julduetten "Julens tid är här" som jag gjorde för tre år sedan på Magnus Carlssons julplatta. Vad liten jag var! Hjälp vad tiden går fort! Även om jag inte kände igen låten först, så känns det som att det var igår (jag gillar det där uttrycket...tydligen).

Här kan ni kolla in när vi sjöng låten i Bingolotto om ni vill!

http://www.youtube.com/watch?v=k1X969vMVq4&feature=PlayList&p=33541490FD94755A&index=14


Till er som inte hört Magnus julskiva från 2006, kan jag verkligen rekommendera den! Faktiskt en av få julskivor med nyskrivna jullåtar som jag gillar riktigt mkt! Tycker det ofta blir fel med ny julmusik eftersom julen innebär tradition och att återuppleva gamla minnen för mig...


4 kommentarer:

 1. Hej Molly!
  Har en liten fråga till dig, funderar du på att göra en julskiva någon gång? Jag gillar verkligen din duett med Magnus Carlsson och sången Julens tid är här. =)

  SvaraRadera
 2. guud vad du ser ut som frida på bilden från video på dig och magnus!

  SvaraRadera
 3. Hej Molly!
  Jag ska sjunga eran låt Julens tid är här tsm med en kille på våran lucia. Det ska bli riktigt rolig.
  Har en fråga också. Ska snart göra ett studiebesök på rytmus och undrar vad det är du tycker jag absolut ska titta på. Ska vara med en 2:an från Singer/songwriter linjen.
  /Amanda

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag älskar Julens tid är här! Jag satt och lyssnade konstant på den för några dagar sedan. Vi ska nämligen sjunga den på Julavslutningen i skolan på Tisdag :)
  Kram Karro

  SvaraRadera