tisdag 1 december 2009

Artister klara för Melodifestivalen 2010!Igår var det stor presskonferens, och SVT presenterade första halvan av årets melodifestivalartister!

Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sen jag själv stod där, nervös och livrädd bredvid de rapande medlemmarna i gruppen "Heat". Det kanske låter gammalmodigt, men det känns helt ärligt som att det var igår.

Nu står alltså ca 15 nya, fräscha artister och har hela det här fantastiska äventyret framför sig...
Jag måste säga att jag är lite smått avundsjuk (Missförstå mig rätt nu. Jag har inte skickat in något bidrag iår, men skulle inte banga på att få leva om förra året.)


Som många tidningar redan spekulerat och luskat fram, så är Eric en av dessa. Jag är så otroligt glad för hans skull och vet att han kommer göra strålande ifrån sig! Så nu får ni bara hjälpa mig med att hålla tummarna (eller använda dom för att rösta på honom?!) nu i vår.Jag önskar alla "Mello-artister" stort lycka till!

PUSS

4 kommentarer:

 1. Man kan vara avundfrisk dvs. unna personen det samtidigt som man är avundsjuk........Vi håller helt klart på Eric.....barnen pratar om Eric och dig samt Emil mest varje dag sedan vi var i Falkenberg på Vallarna och kolla på dig och Emil Ehnberg....då träffa vi Eric också när han snacka med Emil....Alla ni tre fastna hos barnen.....Ibland sjunger de något från din eller Emils skiva eller kollar på Eric på nätet....

  SvaraRadera
 2. Såklart! Eric ska till final! Han är precis som du - oerhört begåvad!

  SvaraRadera
 3. Tja
  Klart vi ska rösta på Eric ska sätta upp en lapp i skolan efetr jul och be dom rösta på Eric Sadde i Sandviken.

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Jag sa till Alla kompisar o släkt att dom skulle rösta på Eric Saade :D
  Och det gjorde dom. Men han kom inte 1 men, 3 är bra :D
  Kram Sanna

  SvaraRadera