söndag 17 oktober 2010

Barnkalas


Jag älskar barnkalas!
Jag älskar ballongerna, serpentinerna, de matchande servetterna och plasttallrikarna, alla kakor och bullar, att leka lekar och göra fiskdamm, alla spännande färgglada paket, att sjunga "Ja må hon leva" (heter sången verkligen så? Har alltid undrat!), att blåsa ut ljusen på tårtan och sen önska sig något...

Många av de där traditionerna har vi fortfarande kvar (vår familj ÄLSKAR traditioner!), trots att vi är gamla nu. Men för varje år försvinner något, och den absolut största skillnaden är väl ens egen inställning till själva firandet. Det är inte lika viktigt och spännande längre.

Men då är det tur att ha yngre kusiner så att man ändå får gå på barnkalas ibland!

Har precis kommit hem efter att ha firat min söta lilla kusin Thea som fyller tre år imorgon.
Thea älskade sminkdockan! Det är nästan läskigt att en treåring är så kär i att sminka.. Vi tror att hon kommer bli Sminkös när hon blir stor....Men hon får nog slipa lite på sina skills först...När hon tröttnade på dockan fick jag sitta modell istället.
Det syns inte jättebra på bilden (ser mest ut som att jag har röd-fläckig hy!) men hon har målat rosa läppstift i hela ansiktet på mig. Fint!

Nu måste jag plugga!

Pusss

-- Bloggar från iPhone

8 kommentarer:

 1. Vad gav du din kusin?
  När kommer din CD ut?

  SvaraRadera
 2. Hahah vilken otroligt vacker sminkning! barn är så söta. :)
  Ville bara säga att du skriver jätte roligt, och din sång röst är fööör himla mäktig. Kommer ihåg när du var med i lilla melodifestivalen, efter det har jag alltid äälskat din röst! :)

  SvaraRadera
 3. haha,, så söta! <3 måste bara fråga eftersom du tar upp frågor ibland, men vad hände när Bert upptäckte dig? eller vad sa han till dig? vart var det någon stans? du behöver så klart inte svara men tänkte bara om du skulle ha tid någon gång pussss // Caroline <3<3:D

  SvaraRadera
 4. Hej <3
  Du e så söt vilket smink du än har!
  Hälsa Eric... (y)
  Kram Kram Märta

  SvaraRadera
 5. ha ha snällt att du lät thea sminka dig. Skulle jag aldrig gått med på! Men du blev ju fin hon har talang ;) malin

  SvaraRadera
 6. har du och eric gjort slut?!! :O

  SvaraRadera
 7. Asså om Molly och Eric skulle gjort det skulle vi nog få reda på det någon gång eller hur? så sluta fråga frågor om han hela tiden, vill hon berätta så gör hon det annars så är det bra ändå! Tycker du molly verkar vara en jätte snäll och fin människa! Du är verkligen en förebild för mig. du har en jätte bra blogg:)
  Kram från Julia

  SvaraRadera
 8. Tja jag ÄLSKAR okså barn kalas precis som du haha<3

  //AMANDA

  SvaraRadera