tisdag 5 oktober 2010

Jag vet att jag inte borde...


Egentligen borde jag sitta med näsan i mina läxböcker just nu... Men jag blev så sjukt sugen på att ta en spontan-bio nu sista lediga kvällen på nästan tre veckor. Det tycker jag att jag är värd!
Plugga kan jag väl göra inatt. Sova kan jag väl göra... I nästa liv!

Dessutom har jag rätt mycket att ta igen på bio-fronten. Har inte sett varken, Inception, Eclipse, Sex and the City 2, Salt, eller Skrek fyra!!!

Har ni sett Inception? Vad tyckte ni?Kolla vad läskigt! Har lyckats boka salong 9, rad 9 och plats 99. Det enda som inte stämmer är att filmen börjar halv nio.


Puss

-- Bloggar från iPhone

6 kommentarer:

 1. extra epic om det vore den 9/9! :D men det var ju nästan en månad sedan så det var väl att ta i, men ändå :D vill också se inception.. :) skriv gärna vad du tyckte sen? :D

  SvaraRadera
 2. Eclipse är superbra, mycket bättre än de tidigare filmerna :)

  SvaraRadera
 3. Inception kan vara en av de coolaste filmerna jag sett, i alla fall på ett lååååång tag. Jag var helt såld!

  SvaraRadera
 4. hej molly. kan du inte ha en tävling varje vecka? och priset är en molly sandén autograf? snäääääälla. kram Madde


  snälla snälla snälla

  SvaraRadera
 5. hej molly jag undrar bara en sak men inget ila menat asså är di fortfarande i hop med eric???asså inte så att jag blir glad om ni inte är det för att ni är så himmla söta tillsammans...XD så gulliga.....men asså alla säger att ni har gjort slut och att mina kompisar säger att det står så i TIDNINGARANA!!!!har bara lust att riva sönder dem när det är saker som inte är sant...:@ ah...men om ni har gjort slut VARFÖR?! nni är så himmla sööööööööööööta!!!!själv e jag en av hans största fans....men läser din blogg också...för att du är så FIN OCH SÖÖÖT!!!HAHA förlåt att jag är lite konstig...men ses själv bor jag i huddinge komun också...hoppas att vi ses....

  SvaraRadera