lördag 23 oktober 2010

TÄVLING


Nu ni!
Nu händer något historiskt här i bloggen. Det har nämligen blivit dags för min första TÄVLING!
Om det uppskattas och funkar bra är det något jag självklart vill fortsätta med!


I veckans tävling får två av er chansen att vinna varsin finfin personlig almanacka från personligalmanacka.se! (Jag själv är inne på min tredje och ÄLSKAR dom!)


Att vara med och tävla:
Allt du behöver göra är att skriva några finurliga rader (+ namn, ålder och mailadress) i en kommentar om varför just du behöver en almanacka. Är det för att du alltid glömmer bort naturkunskapsläxan, för att du gillar att rita, för att ni har slut på toapapper hemma eller för att du har en snygg hamster? Du bestämmer själv.

Tävlingen avslutas imorgon kl 18.00 och jag agerar enväldig domare och väljer ut de två bästa/roligaste/knäppaste förklaringarna och publicerar dom i bloggen på måndag.

LYCKA TILL!
Här är mina älskade gamla almanackor.
Ni får självklart designa era precis hur ni vill! Nytt för i år är att man kan lägga in egna bilder på framsidan!

PUSS

146 kommentarer:

 1. Jag behöver en almanacka för att jag alltid lyckas sitta och göra läxan dagen innan, genom att en kompis säger till att vi har läxa. Jag är SÄMST på att planera, och då skulle en sådan här cool almanacka gör det lite roligare att göra det liksom! ;)

  Elle McDowell
  15 år
  TheElleProduction@live.se

  SvaraRadera
 2. Jag behöver en almenacka för att jag har inte koll på mina läxor och handbolls matcher eller träningar + så skulle det bli mycket finare med en almenacka som det står sitt namn på :)

  Namn: Alice
  Ålder: 12 år
  Mailadress: alice.truls@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha en almanacka med Eric Saades autograf och bilder på för han är bäst och plus att det är din pojkvän.
  Jag vill ha en alamnacka i skolan och hemma för att det är bra att ha en sån, så jag inte glömmer bort om jag har fotboll elr kollo elr när jag ska på fest...
  Så jag hoppas jag vinner!!

  Besma Bakhouch
  12 år
  besma.bakhouch@hotmail.com

  Ps: du är jätte bra

  SvaraRadera
 4. Jag behöver en almanacka av den enkla anledningen att jag går tvåan på gymnasiet, har noooll koll och inte den minsta lilla känsla för när det är dags att göra matteläxan. vilket inte blir så bra alltid :) hoppas jag vinner. Jag vinner aldrig nåt^^

  Mathilda Nilsson, 17 år, tillan_93_best@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag skulle behöva en almanacka för den enklaste anledningen att jag är sämst i världen på att hålla reda på när jag har prov/inlämningar osv i skolan vilket kan få ganska mycket konsekvenser, speciellt nu när jag börjat gymnasiet. Sen har jag en annan anledning och det är att jag behöver en almanacka för att jag aldrig lyckas komma ihåg tider för typ träningar och andra saker och då är en almanacka riktigt bra att ha. :)

  Namn: Ida
  Ålder : 16 år
  Mailadress: ikarlsson_@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Namn : Charlotta
  Ålder : 15 år
  Mailadress : Lottathunell@msn.com

  Jag behöver verkligen en almenacka så att jag kan hålla koll på alla prov , alla födelsedagar m.m . Som ett kontroll freak jag är så passar en super fin och personlig almenacka mig perfekt !!

  SvaraRadera
 7. Jag behöver en almanacka för att jag alltid glömmer saker jag måste göra och då hade det varit kul med en ny almenacka speciellt en sån man själv bestämmer lite hur den ska se ut.
  Kram!♥

  Namn: Leila
  Ålder: 13år
  Mailadress: lelli_1@live.com

  SvaraRadera
 8. Jag behöver en almanacka för att dels hålla reda på läxor, men för att även skriva ner kommentarer till mig själv, som kanske gör mig starkare, det kan vara en text som: kom igen Olivia, du vet att du klarar detta! Att bara ha en text där man hela tiden vad man än ska kolla upp påminner sig själv om något bra, jag tycker det är viktigt! :)
  Olivia
  14 år
  olivia.s2@live.se

  SvaraRadera
 9. jag behöver en almenacka, för att hålla reda på mitt liv och såklart att skriva upp svåra ord som jag inte kan stava till, så ha man sitt egna lexikon, med personlig het :D

  Namn:Linnea Petersson
  Ålder: 16 år
  n.eea@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag behöver en almanacka för att jag behöver komma ihåg alla läxor, prov, inlämningar o andra saker jag ska göra o jag vill kunna titta på min fina familj o vänner varje dag. att ha en almanacka är ett måste!

  Namn: Jemima
  Ålder: 14 år
  (måste man lämna ut mailadressen?)

  SvaraRadera
 11. jag skulle behöva en almenacka för att jag alltid lyckas att dubbelplanera allting. och då slutar det i att jag antingen får stressa halvt ihjäl mig och springa mellan tio olika grejer, eller svika någon jag bestämt något med..
  så mest är det väl för mina kompisars skull, att dom ska slippa med mitt förvirrade planerande ;)

  Linnéa Jaktlund
  15 år
  linneajaktlund@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag tog studenten för 2 år sen och behövde verkligen skriva ner allt som behövdes göras, annars glömde jag lätt och kanske gjorde allt i sista minuten vilket Inte är så bra!

  Nu ska jag snart börja plugga igen och jag skulle behöva 1 ny almenacka. Denna vore perfekt!

  Namn: Marielle
  Ålder: 21 år
  Mail: marielle-s_@hotmail.com

  Namn:

  SvaraRadera
 13. Jag skulle vilja vinna almenackan för att hålla reda på alla prov, läxor och träningar, matcher som jag har och jag går på livsmedelsprogrammet och de skulle vara bra att skriva upp vad man ska baka de olika dagarna.
  Och så skulle de vara speciellt att vinna den just här på din blogg! :)
  Kram

  Namn: Caisa
  Ålder: 18 år
  Mailadress: binnberg92@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag skulle behöva en personlig almanacka för att jag äääälskar att rita och måla, jag glömmer mina läxor ibland och sitter med allt dagen innan, och en sådan almanacka har jag velat ha i över ett halvår nu, men inte fått beställa en. Dessutom är jag lite av en "planerings-människa" jag vill veta vad jag ska göra och när. Jag har en hel del att hålla koll på i min vardag och skulle gärna vela göra det med stil.

  Namn: Louise
  Ålder: 14
  Mail: honlouise@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. jag skulle behöva en almenacka för min fina älsakde hund hade lite roligt och åt upp min gamla . Där stog det allt som skulle hända kommande veckor i skolan och utan för skolan så nu får jag antekna allt på antigen mobilen eller på min hand .

  namn: Ella
  ålder 14 år
  mailadress fotboll.ella@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag behöver en almenacka för att jag har alldelens för mycket läxor och prov som jag inte kommer ihåg! det är kaos! och jag har inte råd att köpa en :P

  Susanna
  13 år
  susanna.tindra@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Skulle behöva en för att komma ihåg läxorna som av "okänd" andledning alltid glöms bort ;) En almenacka skulle nog kunna hjälpa mig att komma ihåg läxor och annat viktigt som jag alltid råkar glömma haha ;) Det är oxå bra att ha namnet på den så jag vet att den är min så ingen kan sno den! :D

  Namn: Emelie Heiskanen
  Ålder: 19
  Mailadress: emelie@heiskanen.se

  SvaraRadera
 18. Jag behöver en almenacka därför att jag brukar alltid glömma när jag har prov och när jag har träning o.s.v Och då har jag en personlig alenacka:)

  Namn:Ive
  Ålder: 12 år
  Mailadress: ive-98@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag skulle behöva en almenacka som man faktiskt kan ta med sig till lektionerna. Min är så ful att jag inte vill gå med den i korridorerna med risk för att jag skulle bli utskrattad av alla ettor (-->INTE okej.) Om man tar med almenackan till lektinen kan man ju faktiskt skriva upp alla proven i den oxå ;) haha

  Anna
  17 år
  pannkakan_anna@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. En almanacka skulle göra mitt liv lite lättare just nu! På grund av alla saker som ploppar upp både i skolan och på fritiden, och hos mina underbara vänner. Jag älskar att planera, men just nu har jag haft mitt huvud som en slags kalender för att komma ihåg allt! Vilket har lätt till sina missförstånd! Tex: Blev jag bjuden på tjej-middag hos en vän till mig. Hade ju skrivit upp det i ett av mina flera anteckningsblock, som jag sedan av någon andledning inte hittade. Och i och med det trodde jag att middagen skulle firas denna helg! Men i onsdags ringde hon upp mig och frågade varför jag inte kom i lördags? Och jag stog där som ett fån och skämdes för detta!! Så detta är ett stor problem förutom att läxorna blir ett lager försendade på grund av att jag tyvärr inte har en almenacka att planera i som jag då även har plats för att måla mina funderingar och saker. Så detta skulle vara en stor ära att få chansen till en både snygg och bra almanacka att få planera mina saker och funderingar i samt mina kläd-designs förslag eftersom jag älskar att rita<3

  Namn: Isabell Arkborg 16år
  Mail: Isabell.Arkborg@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. jag behöver en personligalmenacka för att jag inte har koll på någonting och lägger bort saker hela tiden.(är inne på min tredje almenacka sen skolan började haha) jag vet inte hur jag lyckas :P om jag har en personlig almenacka med en bild på mig skulle helt enkelt alla veta att den är min och den kanske kan komma tillbaka:)

  Linnéa

  17 år

  linnea_e_@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Åh, inte för att jag tror att mina chanser är så stora så är det alltid värt ett försök!

  Jag är en tjej på femton år som älskar att planera och ha koll på saker.
  Jag skriver alltid ner vad jag ska göra på helgerna eller vad jag inte får missa på tv:n.
  Men när det väl gäller skolan .. äh behöver jag säga något mer? hehe ..
  Just nu har jag en helt vanlig almanacka som är för 2010, den tar mycket plats
  och är inte alls så fin. Jag har tyvärr inte köpt en ny än, men har sett jättefina men dyra.
  Nu när jag såg att du tävla ut en, så var jag bara tvugen att vara med och tävla
  fastän mina chanser inte är så stora plus att jag föddes med otur haha.
  Pågrund av min almancka inte är så värst fin och rätt stor, så glömmer jag den alltid hemma
  då jag vill ha den i väskan så att jag kan skriva ner mina läxor osv när jag är i skolan och får
  reda på dom. En gång bestämde jag att jag och min kusin skulle på bio en fredag, jag skulle skriva ner
  på mina almenacka vilket datum, dag och tid. Men såklart hade jag inte med mig den,
  så jag glömde ju såklart sedan av att jag skulle skriva ner och tänkte att detta är något jag inte kan glömma.
  Efter några veckor frågade en kompis om vi skulle hitta på något på fredagen och självklart svara jag,
  sedan när den fredagen kom och min kusin frågade vad jag gör på msn och jag svara inget är med Johanna (min kompis) berättar min kusin att vi skulle på bio och allt blev helt knas och jag fick komma på någon bra anledning så hon inte skulle bli sur. Så jag hoppas att jag vinner och får chansen att äga en egen designad almenacka.
  Jag har villat ha den sen du visade upp den på din blogg!
  Kramar till dig!


  Lana
  15 år
  Lanakalkali95@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Mest för att jag tror att jag lider utav Alzihmers & glömmer bort saker precis hela tiden.
  & har jag tur så kan dehär bli en framtida "the notebook" version.

  Sofie
  20 år
  linnerfors@yahoo.com

  SvaraRadera
 24. Jag skulle behöva en kalender för jag suger på att hålla koll på när jag har läxor och jag måste hålla koll på alla saker som händer.


  Namn : Emma
  Ålder ; 14
  Mail : emmafeltzing@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Hej Molly! Jag skulle uppskatta att vinna en almenacka eftersom mitt minne är lika med noll. Överallt har jag papperslappar med notiser, i jackan, i plånboken, i köket, vid sängen, ja du fattar =) På det så pluggar jag till undersköterska och har även där en massa saker som behövs skrivas upp. Skulle bli otroligt glad om jag vann! Tack på förhand Molly, Malin 20 år

  karlssonmalin@live.com

  SvaraRadera
 26. Hej du! :)
  Jo nu är det så att jag är väldigt känd för att ha ett väldigt (då menar jag ett extremt dåligt minne) :S Även min mor lider av detta och vi brukar alltid börja bråka då vi glömmer nämna saker för varann,(speciellt jag) och då skulle det vara toppen att ha en alldeles jättefin almanacka med mitt egna namn på, som jag direkt kan skriva ner viktiga saker ( eftersom jag går teater på estetiska programmet) så spenderar jag mycket tid i skolan på kvällarna och eftersom jag fortfarande kämpar med det där lilla körkortet så måste min kära mor skjutsa mig på de sena kvällarna men somsagt så kan jag skriva ner dessa saker och påminna min mor om skjuts och vi slipper dessa tråkiga bråk om ingenting egentligen x) Så du förstår, du är en räddare i nöden! Tack kära du!

  Sabina Hjelm
  18 år
  Sabina_hjelm@hotmail.com

  Kram kram :)

  SvaraRadera
 27. Jag behöver en almanacka så jag kan se när vi ska baka, jag är ju pensionär så jag har fullt upp med golf, bowling, målning, farfar, Sotis m.m.
  Puss farmor

  SvaraRadera
 28. en almanaka är för mig väldigt nödvändig för att komma ihåg roliga händelser, läxor, träningar, födelsedagar mm :) dessutom vore det kul med en helt personlig almanaka som står ut lite, precis som jag!

  Sanna
  15år
  sanna_at@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Jag skulle behöva en almenacka för jag har precis börjat gymnasiet (vilket är en stor omväxling för mig, jag hade mämligen inte betyg och prov på min förra skola, jag gick på friskola!!) och jag har absolut noll koll på alla prov och inlämningar. Kvällen innan skickar jag iväg något sms till en kompis som alltid får sms alla läxor (det börjar bli en vana för henne.) Med alla träningar och allt annat i livet så skulle jag behöva en fin, personlig, almenacka. Tror att skolan och allt annat skulle bli roligare då :)

  Boel
  16 år
  boel.karlstrom@yahoo.se

  SvaraRadera
 30. Hej Molly

  Jag behöver en almenacka för att jag har världens sämsta minne och behöver verkligen skriva varenda liten sak som ska göras. Det gäller både läxor och saker som ska göras. Så det skulle underlätta väldigt mycket om man har en snygg och smidig almenacka så att vardagen blir lite enklare.

  Cecilia 18 år
  dunderklumpen92@hotmail.com

  Ps. Måste bara flika in att jag älskar att läsa din blogg och tycker att du verkar vara en helt fantastisk person:)

  SvaraRadera
 31. Jag skulle verkligen behöva en almenacka för jag har just börjat gymnasiet, vilket är en väldigt stor förändring (gick på en friskola där man knappt hade prov och vi hade inga betyg) så jag har aldrig någon koll på alla läxor. Får alltid skicka ngot sms till en kompis som får rabbla upp alla läxor, tror att hon har tröttnat på det. Med alla träningar och allt annat i livet tror jag att en fin, personlig almenacka skulle göra skolan och allr annat lite roligare :)

  Boel
  16 år
  boel.karlstrom@yahoo.se

  SvaraRadera
 32. anledningen till att jag behöver en ny almanacka? Jo typ en vecka efter att jag hade köpt en ny almanacka råkade jag ju så klart glömma den i skolan :) + att jag gärna vill ha en snygg almanacka sen är de ju alltid bra att skriva upp alla läxor & prov i den ;)

  Namn: Frida
  Ålder: 14 år
  Mailadress: fridaf_96@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Jag är så himla beroende av en almenacka och bara för en vecka sedan så tappade jag bort den. ´Nu har jag noll koll varken när jag jobbar eller har möte eller nått annat. DET ÄR KATASTROF! Jag skulle verkligen behöva en ny! Ännu gladare skulle jag bli om jag vann en också :)

  Malin Holst
  21 år
  Malin240@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Hej, jag heter Matilda, 17 år. Jag skulle behöva en almanacka för att jag har mycket att göra när man går andra året på handel och ärligt talat kan vimsa till det rejält ibland;) Kanske också för att bevisa för min storasyster att jag har mer koll än vad hon påstår, hon tycker alltid jag klantar till det av någon konstig anledning;)

  Matilda
  17år
  matilda_lillen@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Att måla och kladda med roliga färger. Att skriva. Att planera. Att komma ihåg. Att veta vad man ska göra. Att spela fiol. Att sjunga. Att träna och leda pass. Att. Att... Det är en hel del som ska göras i veckorna. Jag är beroende av min älskade kalender. Men självklart måste den bytas ut till årsskiftet.

  Malin, 18
  malin.karlson.gerdle@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Utan min almanacka
  finns inget jag
  Utan min almanacka
  känns det som halva min kontroll försvunnit
  Jag blir alldeles förvirrad och känner att jag inte vet
  Inte vet något, vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra
  Tuschpennor, glitter och klistermärken
  pryder min almanacka
  liksom bilder av min familj, vänner och allt jag verkligen älskar.
  Just för att jag vill visa att jag är jag och ingen annan.

  Jag är nog en av sveriges mest förvirrade och glömska personer, just därför behöver jag en almanacka!
  Visserligen har jag redan en.. dock vantrivs jag med den! Det känns som man inte får plats att skriva något,
  många har den så den blir inte personlig plus att den inte är bra upplagd för mig. Självklart hade jag köpt en
  annan om jag haft möjlighet, dock var detta den enda som fanns kvar. Och just på gymnasiet behöver man verkligen
  en för att hålla koll. Plus att jag älskar verkligen att klottra och rita (a)

  Så för att slippa skämmas för min almanacka och använda den till max skulle jag gärna vela ha en från personligalmanacka.se!
  Får hoppas på det bästa!

  Puss och Kram


  Rebecka Mårtensson
  16
  rebeckamartensson@live.se

  SvaraRadera
 37. jag behöver en almenacka för jag glömmer alltid bort när vi har läxor/prov, och sen skulle det vara lite roligare att skriva i en almenacka som det står sitt egna namn på och som ingen annan har ;).

  namn: Rebecka
  ålder: 13
  mailadress: rebekka-.-@live.se

  SvaraRadera
 38. Jag skulle behöva en almanakcka för jag kommer aldrig ihåg någonting jag har fiskminne jag kommer inte ihåg ..... läxor, träningar, prov och alltannat x) Och jag har alltid önskat mig en almanacka med sitt eget namn på :)<3
  ( skulle vara så coolt att vinna den på din BLOGG!!! )

  Julia
  13 år
  lullo__elvstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. Vilken söt almanacka! Jag behöver verkligen en almanacka eftersom jag går i tvåan på gymnasiet och vi har så sjukt mycket läxor/prov så det vore verkligen jättebra om man hade någonstans att skriva upp precis ALLT i så att man inte glömmer bort något prov eller så. Har diabetes så det är väldigt mycket man måste komma ihåg på grund av det också, har inte så jättebra minne haha och en personlig almanacka har jag aldrig haft. Jag älskar att planera & skriva upp allting som jag ska göra men har ju inte någonstans att skriva upp det precis.

  Kram!

  Caroline
  17 år
  caroline-shakira@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Jag skulle verkligen behöva en ny almanacka! Jag hade glömt att ta ut min gamla ur jackan som skulle tvättas och ges bort, så när jag hade vänt uppochned på hela huset och ändå inte hittat den fick jag ett telefonsamtal från min yngre släckting (som vi hade gett jackan till) som talade om att den var hos henne i andra änden av sverige, trasig och kladdig (från tvättmaskinen)! Så typiskt mig att göra ett sådant misstag..

  Jag är även en sån som ALLTID vill skriva upp allting direkt, en av anleningarna är att jag har minne som en 302 åring... Skulle alltså bli sjukt glad om jag vann en ny almarnacka, lite vilsen just nu..! ;)

  Malin Falk
  14 år
  cutiebeauty@hotmail.se

  SvaraRadera
 41. Jag måste erkänna att jag faktiskt älskar att planera, vilket jag ser att jag verkar vara ensam om. Jag går inte en meter utan min almanacka då precis allt som händer i mitt liv finns i denna lilla bok. Den är min bästa vän och vi får så mycket i utbyte av varandra. Hur skulle jag lämna i den där hemtentan rätt dag om det inte var för att min bästis finns här för mig och påminner mig varenda gång. Min almanacka strukturerar upp mitt liv. Men...nu råkar det ju vara såhär att det, om två månader, är det nytt år vilket innebär att jag måste ta farväl av min nuvarande bästis.(Det här med att byta bästis varje år är väldigt jobbigt måste ja erkänna) Jag kommer alltså stå utan någon form av ordning på mitt liv. Kanske slutar det i kaos och jag nu kommer börja glömma att lämna in den där hemtentan, glömma träna av den anledningen att jag faktiskt inte vet när jag ska göra alla dessa saker. Men det finns en räddning. Och den kan du hjälpa mig med! ;)
  HIHI!
  Isabelle
  17 år
  izzzaa@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Jag skulle behöva en almanacka för vi har massa prov och läxor inplanerat och det är inte så lätt att hålla reda på allt. Sen har jag ett annat problem som gör att jag behöver en almanacka...jag är expert på att slarva bort de xD Men jag tror att det blir lättare att ha reda på den om man känner att den är personlig så man känner att den verkligen tillhör en! :)

  Jeanette Gustafsson
  15 år
  jeanette.g-95@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Linn Persson
  13 år
  linn97_sweden@hotmail.com

  Jag skulle vilja ha en personlig almanacka för att jag nyligen börjat sjuan. Äntligen lämnat mellanstadiet och börja på högstadiet. Men högstadiet betyder mer ansvar. Och jag vill gå ut nian med toppbetyg. Men grunderna läggs redan nu har våra lärare sagt. Så jag skulle behöva en almanacka där jag kan hålla koll på alla läxor, projekt, prov, och aktiviteter. Sedan tycker jag almanackor är ganska dyra om man vill ha en snygg. Och jag vill ju ha en snyggare almanacka än mina vänner, haha..

  Stooor kram till molly <3

  SvaraRadera
 44. Jag behöver en almenacka till skolan för min lärare blir galen om man inte har med en almenacka och för att komma ihåg när vi har läxor.

  Karolina
  13 år
  karro_mimmi@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Hej Molly! Jag är i kris! Jag behöver en almenacka så det bara skriker om det! Jag tar med läxorna till fel dagar och blandar ihop det ena med det andra! Dessutom är dem ju almenackorna SJUUUUKt snygga och jag är stooort behov av en almenacka med just mitt lilla namn på!!!!det skulle glädja ett barn i Linköping om just hon vann en almenacka från självaste Molly Sandén skullle vara ashäftig!!!!!!!

  Namn:Victoria
  Ålder:12(snart 13)
  Mailadress:victoria_carlsward@live.se

  SvaraRadera
 46. Jag skulle vilja ha en almenacka för att jag aldrig har haft någon. Den enkla anledningen får det bli :)

  Agnes
  15år
  agnes.franzen@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Jag behöver en almenacka för att min hummer har diabetes. Thats it! Måste ha koll på när han ska har sitt insulin, vettu! ;)

  Massa kramar på dig Molly!

  //
  Malin Berntsson
  20 år
  malin.berntsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Namn:Linda
  Ålder:12 år
  Mail:linda.ring_98@hotmail.com

  Jag behöver en almenacka för att jag glömmer alltid bort att plugga till proven och gör det alltid i sista sekund!!
  Det vore jätte bra om jag kunde vinna en snygg och bra almenacka.
  Min kompis brukar vara min levande almenacka men jag tror att jag behöver en egen. :)

  SvaraRadera
 49. Jag behöver en almanacka för att jag har helt värdelöst minne och just nu har jag två almanackor. En till stallet där jag skriver viktiga saker och en till skolan.
  Jag skulle behöva en, som jag kan ha alla grejer i. Både grejer i stallet och skolan.
  Just nu är det hur rörigt som helst.

  En ny almanacka skulle underlätta...

  My
  15 år
  traasdockan@hotmail.com

  SvaraRadera
 50. Jag skulle behöva ha en almenacka för att jag är jätte dålig på att komma ihåg saker, så hade jag en skulle jag kunna skriva upp allt jag ska göra så att jag absolut inte gllmmer bort viktiga saker (tex, oj, hade vi matteprov idag??!!!)

  Chanelle
  12år
  chanelle@sjoangensstuteri.se

  SvaraRadera
 51. smått seg och trött vaknar jag upp ur min skönhetsömn, slänger ett öga på väkerklockan och konstaterar att klockan är alldeles för mycket. kastar mig upp ur sänger och inser att bussen går om några minuter. inget fix inget tricks bara att skynda! hinner precis med bussen, men väl där upptäcker jag sedan att jag glömt almenackan, den där lilla boken som håller koll på mitt liv. ack ack. kommer till skolan, lika stressad. ingen är där ;o vad gör man då? går till stan, ser tidningen.. lördag. shit! möte, vilken tid? har ingen aning.. nej träning? idag..? ingen koll..

  såhär skulle min dag kunna se ut utan en riktig almenacka som håller koll på allt åt mig ;) käraste molly, jag är i behov av en liten hjälpreda i störrefickformat :)

  Kram kram :)

  Josefin
  16 år
  jossan_fotboll_9@hotmial.com

  SvaraRadera
 52. Hej Molly.
  Jag skulle vilja vinna en sådan almenacka
  pga att jag ALLTID glömmer bort
  proven. Och jag råkar rätt ofta dubbelboka
  med kompisar. Jag älskar även att rita i de. De skulle vara helt underbart med en almenacka där jag kan skriva ner allt jag behöver veta. Tex läxor, var idoler spelar, vem man ska träffa och sist men inte minst vilka prov vi har och till när.

  Madde
  14 år
  maddemiig@hotmail.com

  SvaraRadera
 53. Jag är en sådan person som glömmer bort allt... och då menar jag verkligen allt. Sedan jag började 1:an i höst har vaktmästaren fått bryta upp mitt skåp TRE gånger (för att jag har slarvat bort nycklen) jag har glömt min mobil på bussar, tåg och lagt den på skåpen i skolan, jag har satt mig på fel tåg, glömt hoppa av bussar och sträckt fram en biobiljett
  istället för busskort. Allt detta för att jag har noll koll på alla saker. Med en fin kalender skulle jag nog lättare kunna strukturera upp mitt liv och få bättre koll på mina saker. Exempelvis, förra veckan när jag satt på bussen till skolan kom jag på att jag hade glosor så då fick jag plugga in dom och sen var jag så insatt i dom så att jag glömde att hoppa av bussen ;)

  Freja
  16 år
  tigerfeffe_94@hotmail.com

  SvaraRadera
 54. Bästa Molly!

  Jag skulle vilja vinna en utav dessa persoliga almenackor för att få göra den till min egna. Till min egen stil och personlighet. Så att människor ska kunna se att den tillhör mig! En vanlig gammal hedelig almenacka som man köper i en bokaffär kan man knappast se vem den kan tillhöra!
  Att få vinna en sådan skulle vara helt underbart, jag har varit inne på sidan flera gånger och kollat men alltid fegat ur. Speciellt är man i behov av en nu då jag precis har börjat högstadiet på en ny skola och vilket som också innebär att man får ta mer ansvar i allt, b.l.a läxor/prov som vi vi har otroligt mycket nu. Dessutom äääälskar jag att rita och skriva och jag sitter och ritar/skriver på mina mappar under sådana där tråkiga lektioner som man inte alls är inresserad av, då skulle denna vara till stor nytta istället samt på klassrådet vi har då jag sitter och skriver ner viktiga saker på pappersservetter man ska torka händerna på. Helt onormalt! Hihi :D

  Mathilda Grahn, Öland
  13 år
  mathilda.grahn@telia.com

  SvaraRadera
 55. jag behöver värkerligen en ny almenacka, gillar inte den jag har. den är rörig...
  jag är beronede av att veta vad jag har för läxor och provn hela tiden,. om jag inte har det får jag mer eller mindre panik. jag kollsar i min nuvarande röriga almenacka hela tiden och försöker att ha så bra ordnig som möjligt men det väll sådär.

  och om jag hade en almenacka som jag jag kan välja allt med så skulle den inte vara rörig.
  + om jag vinner den från min största idol så e det historiskt!


  namn: anna
  ålder: 14
  mailadress: anna.friborg@spray.se

  SvaraRadera
 56. Jag skulle behöva en ny alernacka för jag är riktigt, ritktigt, riktigt trött på dom vanliga fula man får i skolan. Det blir inte kul att kolla i dom ,eller att skriva ner saker, vilket leder till att man inte vill kolla i den och man glömmer av när man har prov, och när läxor ska in och vilken tid man hade bestämt med komopisarna när man ska i väg och sånt.. Jag älskar att fota och skriva söta och fina citat runt omkring mig. Så en almernacka man själv får designa vore ju som en skänk från ovan!
  Ha det super!
  Kram.

  Frida Sofie Hedberg
  15 år
  hedbergfrida@hotmail.com

  SvaraRadera
 57. Jag det naturvetenskapliga programmet gå
  Skulle behöva en almenacka för att mina mål nå
  Det är inte alltid lätt att hålla koll
  Ibland känns det som att allt är lika med noll
  Denna almenacka skulle komma väl till hands
  Den skulle ge mina prov och läxor en ärlig chans
  När jag i tråkiga genomgångar gärna vill skita
  Kan jag bara ta fram almenackan och rita
  Det är ju en helt fantastisk grej
  Som passar perfekt till virriga mej

  Namn: Martina
  Ålder: 17
  E-mail: martinaa_a@hotmail.com

  SvaraRadera
 58. Jag har en assnygg hamster, antagligen därför vi har slut på toapapper.

  Sofie
  21 år
  Sofiejohansson505@hotmail.com

  SvaraRadera
 59. jo...jag behöver en almenacka för att jag bor mitt i skogen och har fest med ekorrarna varje helg! ( de behöver jag något jag kan skriva in festerna i)

  SCHUDELUTTAN HEJSVEJS !!!! :D

  oscar zia
  14 år
  ozcar_oscar@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Namn: Louise
  Ålder: 24 år

  Jag är i stort behov av en kalender för att kunna planera alla föreläsningar, tentor, fester, födelsedagar å alla dagar på praktikplatsen! min värld skulle inte fungera utan en kalender, den skulle helt enkelt inte gå ihop.

  SvaraRadera
 61. Namn: Louise
  Ålder: 24

  Jag skulle/är i stort behov av en almenacka som kan hålla ordning på mitt liv. alla föreläsningar, tentor, fikor, fester, födelsedagar samt praktikplatsdagar. utan en kalender går inte min värld ihop!

  SvaraRadera
 62. Hej!

  Som timvikare blir man uppring till jobb klockan sju på morgonen. Då behöv en bra almanacka som man snabbt kan skriva ner vart man ska jobba någonstans. Sen att jag aldrig kan bestämma mig för en almanacka i affären är en annan sak.. Hittar man en med mkt plats att skriva på är den skitful.. hittar man en snygg är det värdelöst lite plats att skriva på.
  Vidare har jag tröttnat på alla post-it lappar som finns i hela mitt rum.. Jag behöver någonstans att samla all information på!
  kram kram

  Katerine
  21 år
  a_katte_89@hotmail.com

  SvaraRadera
 63. Hej, jag behöver inte en almanacka för att jag glömmer allt. Tvärtom, jag har bra minne och kommer ihåg det mesta, alltifrån prov till "Fun Facts" (Om jag nu glömmer får man väl hoppas att det ändå inte var något viktigt, haha) Nej, jag behöver en almanacka för att visa andra, som inte ser mina tankar, att jag faktiskt har koll på sakerna. Om lärarna informerar om ett prov vill jag visa dem att jag verkligen tar till mig denna information :)
  Att almanackan är personlig får jag göra den hur jag vill, den blir helt enkelt unik, precis som jag! :)

  Namn: Louise
  Ålder: 17 snart 18 (almanackan skulle passa in i "vuxenlivet", haha)
  Mail: lollo8@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att alla almenackor ser så tråkiga ut så man har nästan ingen lust att öppna och kolla i den. Men har man en som man själv har designat så blir det ju mycket roligare att använda den.

  Nancy
  15 år
  Nancy_ly95@hotmail.com

  SvaraRadera
 65. Jag skulle vilja ha en personlig almanacka för att jag ofta glömmer läxböcker osv hos min mamma när jag flyttar till pappa och tvärt om! Men en snygg almanacka som jag alltid bär med mig skulle jag kunna skriva upp viktiga saker som ska tas med osv.
  Men även använda som träningsdagbok!

  Hanna
  15år
  Hannasamuelsson__@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. jag vill verkligen ha en allmanacka för att hehe...den jag köpte i höst var en sådandär rätt billig och dålig så nu för några veckor sen så började den gå sönder,nu mera är den i flera bitar och går inte att använda :S..hehe...typiskt!

  Dessutom är jag så slarvig så jag har inte riktigt koll på läxor och sånt nu :)

  Camilla
  16 år
  camilla_tylli@live.com

  SvaraRadera
 67. Hej!
  Jag behöver en almanacka just för att jag är en sådan person som verkligen inte har koll, inlämningar,prov,läxor ja allt som man liksom "inte vill komma ihåg" för all press och stress. Jag älskar också att rita och komma på roliag idéer och vara kreativ och kom då på den finurliga idén att om jag har min egna personliga almanacka även kunna göra den personlig, fylla i "naturkunskapsläxa" med chockrosa färg eller "matteprov" och rita till något kul. Jag vill helt enkelt "lätta upp vardagen och få den se roligare ut samtidigt som den hjälper mig stort".

  Caroline S.
  16 år
  carolinesergo@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. hm... varför just jag? jag har funderat ett tag och en stor brist jag har är att glöma tider, glöma när folk fyller år och värst av allt vilka dagar jag jobbar... jag jobbar på en förskola(sov vikarie) och aa tider när man börja o vilka dagar man jobbar är otroligt olika! så en ny personlig allmenaka skulle hjälpa mig med att få ett mer struktuerat jobb liv och inte råka glömma dom små barnen en morgon:P skulle ju vara förjäkligt, sen sist men inte mist. jag pendlar till jobbet drygt 2 timmar väg så istället för o bara sitta där så har jag hört att det finns suduko i dom om man vill ha! skulle ju vara kanon, bästa av allt är ju att jag kan lära barna sen när ja har blivit mästare:P mohaha! ingen kommer att bli bättre än mig:D

  Kajsa
  19 år
  Kajsas_91@hotmail.com

  SvaraRadera
 69. Jag har läst igenom vad alla har skrivit för motivering, men jag e klart den som behöver den här almenackan mest. För jag vill vara ego och ha en personlig almenacka med en bild på mig själv och skriva roliga saker i den :)
  Btw jag går också i M7...

  Teodora
  16år
  teo681@hotmail.com

  SvaraRadera
 70. En almenacka skulle passa fin i mitt liv just nu! Just nu känns det som om min hjärna till största delen är min almenacka, vilket har visat sig i sina resultat! Har både missat tjej-middagar, träningar och vissa läxor, som då alltid kommit in i sista minuten! Jag älskar att planera, skriva mina egna funderingar ideer, skisser m.m. Så därför skulle just en personlig, snygg almenacka göra en stor nytta eftersom de anteckningsblocken jag använder för att skriva upp något viktigt, av någon anledning tycks försvinna! Så därför för att inte missa något eller såra någon på grund av denna anledningen vorre det en stor ära just nu och framöver att få chansen till en sådan persolnig almenacka att anteckna allt + skissa mina mode-design ideer och mycket annat.<3

  Isabell Arkborg
  16år
  Isabell.Arkborg@hotmail.com

  SvaraRadera
 71. Jag skulle absolut behöva en kalender för att hålla koll på alla möten med olika personer, jobbintervjuer (vilket är viktigt att komma ihåg då jag är arbetslös), födelsedagar och för att hålla koll på vilka dagar jag ska jobba extra som timvikarie.
  Annett
  21 år
  annett_Svensson@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Jag vill ha en almenacka så jag kan hålla koll på mitt liv efter USA. Kommer börja 2an, ha mycket läxor, tävlingar och träningar med hästen, fika-dejter och partyn med vänner. somsagt busy girl! hehe, men jag gillar det och en personlig kalender skulle sitta perfekt. PUSS

  Julia, 17 år
  Juliia.Roosen@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Jag skulle verkligen behöva en almanacka för att jag alltid missar tider. Jag har missat alldeles för många tider nu på senaste tiden (haha, knepig mening det där), vilket gör att jag i vissa fall får en "straffavgift" för att jag inte har befunnit mig där. Hjälp mig att komma i tid och slippa dumma avgifter kära Molly!
  Jag har länge velat beställa en almanacka från personligalmanacka.se, eftersom att jag tycker att dom är så finurliga och snygga och jag har hört så mycket gott om dom.

  Nu håller jag tummarna för att jag har turen på min sida i den här tävlingen! :)

  Kram! Elisabeth, 19 år, elisabethlundsater@live.se

  SvaraRadera
 74. Hej, guud va underbar tävling! Jo det e rätt pinsamt dettta varför jag borde ha en, dels så är det rätt viktigt att komma ihåg saker och det har man genom att skriva upp i en almenacka, men jag har ingen och missade både min mammas och pojkväns födelsedag.. hur tusan gick det till? Så en almenacka känns som på tiden att skaffa och är den personlig och fin så lär jag använda den så jag kommer ihåg saker mer och mer ^^

  Jennie
  20år
  Jennie_friberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Jag skulle behöva en sån för att jag glömmer så lätt att planera in när jag ska göra grejer. Vissa dagar har jag träning, då kommer jag ju hem så sent, då skulle jag behöva en sådan, för det är lite sent att komma på att man har läxa sent på kvällen innan den skulle vara inlämnad till läraren !  Evelina Eklund
  12 år
  evek@telia.com

  SvaraRadera
 76. Jag vill gärna få en almanacka eftersom den vore användbar, går nämligen sista året i gymnasiet och man vill ju inte missa studentskrivningarna bara för att man inte har det uppskrivet någonstans. ;)
  Jag brukar även använda min almanacka som en liten dagbok att skriva lite kort om vad som har hänt vid speciella tillfällen.
  Måste även ta upp att min nuvarande almanacka är extremt ful att man inte vill skriva i den. ;)

  Johanna
  17 år, blir detta år 18
  johanna-1992-@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Jag behöver en för att komma ihåg När vi i klassen skA bada elr när det är dags att packa väskan för att åka iväg;-)
  Hoppas jag vinner... Hade tur när jag var liten men inte nu:-(
  Namn:Pathericia Ålder.13 år. Mail: pathericia@fastighetsjour.com

  SvaraRadera
 78. Jag skulle vilja ha en av dessa snygga almenackor för den jag har nu är så oerhört liten och inte alls fin. Jag tror faktiskt på att om man har en fin almenacka är det roligare att skriva i saker och ting som man ska göra. Och just nu har vi väldigt mycket prov, flera veckor framöver, och den jag har nu är väldigt liten och alla prov och läxor får inte plats på raderna..:( Jag skulle verkligen behöva en ny almenacka just nu och om jag skulle vinna en skulle jag bli jätteglad! :)

  Kram!

  Isabella
  13år
  issa-johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. Oops... Glömde en sak:-)
  JAg vill vinna för att jag glömmer alltid att mata min syrra;-)
  Namn: som det står i förra komentaren...dvs. Pathericia 13 år
  pathericia@fastighetsjour.com

  SvaraRadera
 80. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja göra en almenacka till min lillesyster som ska börja studera nu till våren. Hon har så dålig planering, kommer ofta sent och är väldigt glömsk av sig! Haha:). Så det skulle passa henne perfekt!

  Isabella
  19 år
  belutta@hotmail.com

  SvaraRadera
 81. Jag behöver en kalender för att jag, till skillnad mot dina andra läsare börjar bli lite till åren. Nämligen 27 år! Och när man är 27 år, har 2 småbarn, studerar till lärare och är nybliven fru är det inte lätt att hålla ordning på allting. :-)

  Tack för en superbra blogg, jag läser varje dag!

  Namn: Sarah Johansson
  Ålder: (snart) 27 år.
  Mail: sarah_johansson@hotmail.se

  SvaraRadera
 82. För mina lärare alltid får agro på mej för jag inte gör läxorne för jag kommer inte ihåg dom
  Jag tror dom hatar meejj;)<333

  Namn: Viktoria
  Ålder:13år
  Mail:viktoria19_97@hotmail.com

  SvaraRadera
 83. För att mina LÄRARE alltid för damp på mig för jag aldrig gör läxorna jag kommer ju inte i håg alla satt det skulle vara kul och han en egen kalender!<333

  Namn : Viktoria
  Ålder: 13 år
  Mail : viktoria19_97@hotmail.com

  SvaraRadera
 84. vilken storlek kommer almenackan att ha??
  väldigt tacksam för svar...

  kram

  SvaraRadera
 85. Hej Molly! Jag är i kris !!! Jag behöver defeitivt en almenacka!!!!!! Jag blandar ihop läxorna med det ena och det andra!!!! Dessutom är almenackorna SJUUUUUKT snygga! Och om jag van skulle du göra en flicka i Linköping MYCKET glad! Och så skuklle det vara alldelles EXTRA coolt om jag vann den utav dig!!!!!
  MVH/Victoria i Linköping som BEHÖVER en almenacka!!!!

  Namn:Victoria
  Ålder:12(snart 13)
  Mail.victoria_carlsward@live.se

  SvaraRadera
 86. Jag går jämt o tittar i alla affärer efter en almanacka, men det finns inga som passar mig så bra!
  Jag planerar alltid allt i förväg men har ingen stans att skriva upp det så när jag väl ska göra det har jag glömt allt, tex att ta med läxböckerna hem!!! (inte så smart)
  Om jag helt fick bestämma hur den skulle se ut så skulle det vara med Eric Saades o Din autograf på!
  Och nu får jag chansen till att få det, så om jag vann skulle jag få allt som en almanacka ska ha!
  + Att man vinner den på världens finaste blogg <3

  Namn: Märta
  Ålder: 11 år
  Mailadress: marta.krakel@gmail.com

  SvaraRadera
 87. Martina
  19 år
  martinaherrstrom@hotmail.com

  Jag tog studenten i somras och ska nu börja söka jobb, vilket betyder en massa olika möten och sen hoppas jag självklart på många arbetstider. Denna almanackan hade varit perfekt för mig just nu! (Jag lyckas alltid blanda ihop dagarna..) Har haft en sådan innan och gillade den skarpt. Sudokun och allt annat roligt man kan välja att ha längst bak är ju inte helt fel i heller (;
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 88. Jag skulle behöva en almanacka för att min är så ful så jag vågar inte skriva i den på timmarna
  så skriver alltid efter timmarna i den.
  och så glömmer jag alltid när jag har träningar, födelsedagar, viktiga saker att komma ihåg och så går jag första året i gymnasiet. Så allting skulle vara mycket enklare och lättare om jag hade en personlig almanacka.Så har jag också alltid velat ha en personlig almanacka så inte alla har precis likadan. :)

  Namn: Amanda
  Ålder: 16
  e-mail: mannuH.94@hotmail.com

  SvaraRadera
 89. Jag skulle behöva en almenacka för att jag är jätte glömskt av mig,ja glömmer typ alltid idrotts kläder till skolan och glömmer bort prov och om ja ska ha frågostund eller något på min fanblogg,så glömer ja datumet ,alla säger till mig du måst skriva upp och komma ihåg! ,så det vore bra om jag kunde vinna en:)
  Alva
  13 år
  Alva.matilda@live.se

  SvaraRadera
 90. En almanacka skulle vara otroligt bra att ha och skriva upp allting. Men de roligaste skulle vara att designa själv, så den blir som man vill ha den :)
  Sen skulle de vara väldigt kul att rita göra olika rubriker och "leka" lite med olika stilar.
  Om jag skulle vinna skulle jag nog ge den i present till min mamma som fyller år snart, hon har så många krav hur en kalender eller almanacka ska vara, så skulle hon få göra en själv :)

  Josefine
  13
  josefine.sober@glocalnet.net

  SvaraRadera
 91. Hej,

  Jag behöver en ny allmänacka då jag alltid glömmer bort mina mediciner som jag måste ta då jag är ny opererad och måste gå på visa tabletter resten av livet. Det är mycket att hålla reda på och jag måste även skriva upp träning och kost varje dag. Skulle vara jätte kul att kunna få göra en egen personlig då det finns så många tråkiga i butikerna just nu.

  MVH Ann-sophie

  Ann-sophie 24 år
  anso_yttring@hotmail.com

  SvaraRadera
 92. Jag skulle vilja vinna en och ge bort till min lillasyster som är världssämst på att planera och hålla tider.
  Kan inte lämna ut mejladress men om jag skulle vinna så kan jag såklart mejla över adress. Kram Emma

  SvaraRadera
 93. NAMN: Johanna Kalnins
  ÅLDER: 15 år
  MAIL: j-kalnins@hotmail.com


  Jag är väldigt upptagen och glömmer alltid bort vad jag ska göra för jag inte har någon stans att skriva upp de. jag glömmer ALLTID bort vilken lektion vi har och vilken tid den börjar så jag kommer verkligen ALLTID försent till alla lektioner. min syster har en sån almanacka och hon älskar den och jag är så avundsjuk på henne. jag är väldigt beroende av bloggar och jag glömmer ALLTID bort någon av bloggarna, men jag känner på mig att något är fel och jag kan inte sova på hela natten om jag inte kommer på vilken blogg de är och jag måste kolla på den, så somnar jag.

  PS: jag har en blogg, läs gärna den och kommentera vad jag kan göra för att få den bättre och jag måste bara få säga att jag älskar din blogg.

  PUSS

  SvaraRadera
 94. jag behöver en almanacka för att jag har noll koll på när vi har prov och såna saker, vanligtvis brukar jag ha allt på papper men eftersom nån verkar käka upp mina papper,skulle det vara bra med en stor almanacka, jag tror nämligen inte att det är lika stor chans att den försvinner!:)
  Magda
  16 år
  Magda.gustavsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. Okej, även om mina chanser är väldigt små plus att jag föddes med otur så är det värt ett försök!

  Jag är en person på femton år som älskar att planera saker och ha koll på mina saker.
  Jag skriva alltid ner vad jag ska göra på helgerna och vad jag inte får missa på tv.
  Men när det gäller skolan .. äh behöver jag säga något?
  Nu e det så att jag har en almenack som är rätt stor och tar mycket plats, almenackan
  är dock bara för 2010. Pågrund av att den är så stor och tråkig designad så glömmer jag den alltid hemma.
  Som att jag vill skriva ner mina läxor osv. när jag får reda på dom så vill jag kunna ha den i min väskan, vilket
  inte går för den tar mycket plats och jag glömmer den hemma.
  En gång bestämde jag och min kusin att vi skulle på bio om några dagar på fredagen, (detta var något jag inte skrev upp,
  som att jag glömde min almenacka hemma plus att jag glömde av att jag skulle skriva ner det när jag kom hem) efter några
  dagar när det då var bara två dagar kvar frågade min kompis om vi skulle hitta på något rolig på fredag och jag
  svarade såklart självklart. När fredag kom och vi satt hemma hos mig var inne på msn, började min kusin skriva
  och frågade vad jag gjorde & jag skrev att jag var med min kompis Johanna. Då sa hon fall jag hade glömt av att vi
  skulle på bio idag, allt blev så knas då och jag var tvugen att komma på någon bra ursäkt.
  Jag har även villat ha denna almenacka sen du visade upp den, men tyvärr har inte mamma gått med på det!
  Förresten jätte kul att du börjat ha tävlingar, längtar så mycket till nästa tävling (om det blir något hehe)!
  Iallafall kram på dig söta Molly!


  Lana
  15 år
  Lanakalkali95@hotmail.com

  SvaraRadera
 96. jag skulle behöva en almnacka för att min garderob är vit :)

  nejmen. jag är extremt dålig på att ha koll på saker. dåligt närminne är ett av problemen , men med en snygg almnacka skulle man ju skriva i den hela tiden bara för att visa den (a

  Regina , 13 :)
  regina_fransson@hotmail.com

  SvaraRadera
 97. Skulle verkligen behöva en.. Suktat efter en egengjord lääänge nu, men får aldrig tummen ur att beställa en. Hoppas på lite tur nu.
  Dessutom är det körigt på jobbet med massor att komma ihåg, så lite uppmuntran och extra koll hade INTE varit fel!

  Kram
  Anna
  29 år
  anna@lorentzson.net

  SvaraRadera
 98. Jag har en väldigt söt lillasyster som gillar att sno mina saker. En ny almanacka skulle göra mitt liv aningen lättare.

  Filippa, 13
  fpeyron@live.se

  SvaraRadera
 99. Jag skulle behöva en personlig almanacka för jag tror jag skulle använda den då :')
  Grejen är det att jag varje år köper en almanacka som jag ska skriva in mina läxor i. Det funkar till en början, men sen lägger jag av! Inte bra när man går tredje året på gymnasiet och måste ligga i! haha.
  Därför tror jag att en almanacka som är mer personlig skulle fungera mycket bättre då det är roligare att ha något personligt :)

  Josefine
  18 år
  jjosefine.nilsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 100. Jag har en almanacka nu. Min älskade vän får hänga med mig i vått och torrt och när jag en dag hade glömt den i skåpet (men till min stora fasa trodde jag att den var försvunnen för all evighet) utbröt panik i mitt hem! Jag har mycket att hålla koll på i mitt liv, med sångövningar och vänner man ska träffa och dessutom tiotusentals skoluppgifter som jag aldrig någonsin skulle kunna hålla i huvudet. Detta hektiska, men för det mesta fantastiskt roliga liv struktureras upp med hjälp av min fina almanacka. DOCK, så håller den nu på att falla sönder, pärmen har i princip lossnat och, tja, den är helt enkelt inte längr vad den en gång var. Dessutom sträcker den sig bara fram till december i år. Därför är jag i enormt behov av en ny!

  Puh, nu blev det långt, men det här med almanacka är ju faktiskt otroligt viktigt! :)

  KRAM!

  Elin
  17 år
  elin.l.svensson@hotmail.com

  SvaraRadera
 101. Jag behöver en almanacka för att skriva ner mina läxor i. Jag glömmer ALLTID vilka läxor vi har!
  Vi fick en av skolan men den var ful :C
  Jag också ha en för att vi gör om hallen & jag gillar bävrar. :D

  Moa Kindblad
  13 år.
  M_K_97@live.se

  SvaraRadera
 102. Jag vill jätte gärna vinna en almanacka för att det skulle vara så sjukt lättsamt att ha något som jag kan skriva ner alla mina aktiviteter i, jag glömmer alltid när vi har genrep för musikaler och lucia tåg vilket snart närmar sig och jag tappar alltid bort lappar :(
  Och jag måste ju självklart komma ihåg när jag har mina fotbolls matcher och konståkningsläger.
  Skulle underlätta för mig om jag hade en almanacka som dessutom får desiga själv!

  Och jag skulle såklart rita en massa söta grodor och elefanter i den

  Josefin Karlsson

  13 år

  eleonora-karlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 103. Jag vill inte ha en almenacka men är du och Eric fortfarande ihop? snälla svara sötis :)

  SvaraRadera
 104. Är du och Eric Saade fortfarande ihop?
  Det har rycktats om att ni gjkort slut, är det true?
  Du är såå sööt Molly :<3

  SvaraRadera
 105. HAR DU OCH ERIC GJORT SLUT? :O

  Jag vill ha en almenacka för jag passar aldrig tiderna.

  SvaraRadera
 106. Hej :)
  Jag behöver en almanacka för att jag går i en väldigt tuff skola och det är väldigt mycket läxor som jag behöver hålla reda på och om jag glömmer mina läxor så får jag kvarsittning :/ + att dom där almanackorna var väldigt fina och jag skulle uppskatta väldigt mycket om jag fick en sån :)
  Kramar Astrid 12 år

  Mailadress: astridtyreso@hotmail.com

  SvaraRadera
 107. Om en vecka flyttar jag till en helt annan stad i Sverige på grund av mina studier.
  Jag hade tyckt att det hade varit fantastiskt roligt och gulligt och ha en kalender med mina föräldrar på. Detta därför att jag ska minnas vart jag kommer ifrån och hur betydelsefulla föräldrar jag har!

  Namn: Rebecka
  Ålder: 19
  Mailadress: rebecka_jag@hotmail.com

  SvaraRadera
 108. Jag går tvåan på gymnasiet och behöver en almanacka för att hålla koll på alla läxor, prov och allt annat KUL som händer i mitt liv. Hade en men det kom en flygande elefant och åt upp den när jag var på väg till skolan, han (eller va den en hon) sög upp den med sin lila snabel ur min väska när jag höll på att leta efter busskortet. Så fick springa runt och jaga honom (vilket inte var det lättaste eftersom han kunde flyga över alla husen och jag var tvungen att springa runt. Tillslut tröttnade han på att leka med mig så jag fick tillbaka den, helt sönder tuggad (och det går inte skriva något på den alls) med en grön post-it lapp på där det stod "Förlåt för röran, ombyggnad pågår". Snopet fick jag åka till skolan och efter det får min arm agera almanacka (den är lite för liten igentligen) vilket är lite jobbigt när jag ska duscha och råkar tvätta bort viktiga saker... Så ja, jag behöver verkligen en almanacka!

  Erica
  17år
  erica.dahlberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 109. Jag behöver en almanacka som jag kan ha i skolan, skriva upp läxor och prov i, även andra saker med för jag är bäst på att glömma sånt som är viktigt!! Hade en almanacka innan,men har glömt att köpa en ny :P glömmer det varje gång jag är i stan! haha

  Ida
  14
  iddavicctoria@yahoo.se

  SvaraRadera
 110. Jag behöver verkligen en almanacka för att kunna planera mina läxor och träningar m.m. Jag har alltid funderat på att köpa en almanacka men har inte hittat ”the One” än. Och jag fall pladask när jag såg dina almanackor, för att ha sitt eget namn på en almanacka blir ju såå personlig & det är ju ett stort plus i kanten! Bara tanken att ta upp den här almanackan ur väskan får mig att le. Den här kommer att förgylla min vardag! :D

  Mirelle
  17 år
  miiirrree@hotmail.com

  SvaraRadera
 111. Hej Molly! Jag skrev en kommentar där uppe om varför jag vill vinna, men kom på att jag redan har en kalender, (inte en personlig dock och den är inte speciellt utrustad) så det är ju inget måste, skulle dock vara kul att vinna eftersom jag aldrig gör det, ville helst vinna just därför och eftersom det kommer ett år 2011 också. :) Men jag tänkte mer på de som inte har någon isf... kram

  SvaraRadera
 112. jag är en 23-årig 3 barns mamma som samtidigt som jag är mamaledig studerar. det är inte lätt att hålla reda på lektioner, besök på barnavårdcentralen och andra aktiviteter. jag kommer väl snart lämna barnen på mina lektioner, skicka sambon till barnavårdscentralen (utan barn)och själv åka till dagis. och så kommer jag väl skicka barnens hälsodeklarationer till mina lärare och mitt arbete i social psykiatri till bvc-sköterskan eller nåt ;) känner mig allmänt förvirrad så en almanacka skulle underlätta vardagen en del för både mig och min omgivning. och eftersom det står namn på kanske jag till och med kan komma ihåg vad jag heter :) puss o hej

  Ida 23 år
  ida.stensson@hotmail.com

  SvaraRadera
 113. Hejsvejs! Jag vill var med och tävla för att jag simply behöver en ny almanacka. Jag har inte lyckats hitta någon till ett pris som är rimligt för en fattig student i gymnasiet. Med Prov och läxor varje vecka och Exams (jag går International Baccalaureate) som närmar sig mer och mer, känns det som om en sådan här skulle vara drömmen för mig. Dessutom slarvar jag ofta bort saker, men om jag skulle ha en sån fin skulle jag ju såklart skärpa till mig ;) Det lockar ju att du använder en sådan här också, men det heter ju som sagt Personlig almanacka så jag lovar att jag inte tänker designa min precis som din om jag vinner, jag tycker att du kankse skulle tycka det var lite läskigt om jag bytte namn bara för att bli lik dig ^^ Men du kan ju iaf få veta att jag älskar det du gör och bloggen! Ha det bäst

  Anna Thuvesen
  16 år
  anniett_@hotmail.com

  SvaraRadera
 114. Hej, Molly!

  Jag behöver en almanacka för tre orsaker:
  1. Jag kan inte leva utan skapande, och jag behöver att skriva något i skolan eller på kurs eller på gatorna eller tunnelbana. Tankar kan besöka mitt huvud någonstans och jag måste skriva det för att inte glömma!
  2. Denna almanack ska påminna mig om dig! Det ska varma mig genom svåra situationer i mitt liv (Jag kan säga att din låt "Julens tid är här" hjälpte mig att lösa depression!)
  3. I Ryssland vi älskar dig!

  Så:
  Alex
  16 år gammal
  pazitiffko@bk.ru

  SvaraRadera
 115. Tjohej!

  jag skulle behöva en såndans här liten snygg almenacka för att skriva in allt jag ska göra, jag flänger omkring hit och dit och måste ha lite mer koll och planering.
  Haha och sen sitter och gör en egen, skriver in alla datum/månad/ och sånt i en tom randig bok, folk säger : hur orkar du?
  Och jag måste ju skriva in alla dina spelningar/konserter/tv/radio och allt, det får ju inte missas!!
  Det kan ju också vara bra att veta vad man har för läxor och.. även att bara ha en grymt snygg "nacka" att styla med! :)

  Puss och kram bäst Molly! ♥

  Belinda, strax 16 år.
  Belinda94_00@hotmail.com

  SvaraRadera
 116. Jag planerar allt allt allt jag ska göra, tom mina toalettbesök(okej inte riktigt men det är inte långt ifrån). Då kanske man kan tro att jag har en kalender som jag använder, och visst har jag det, men den är väldigt liten och när en dag är fyllt måste jag börja skriva in på nästa dag, vilket är väldigt förvirrande. För hur kan jag vet om saken som är planerat på en dag egentligen är planerat någon annan dag? Svaret är: det gör man inte. Så jag planerar på lösa papper också, som ligger och skräpar i min väska, och nej de kommer jag inte ihåg heller.

  Så man kan ju säga att jag verkligen behöver en ny kalender som inte bara är bra, utan är grymt snygg också :)

  Alexandra
  18 år
  Alexandrawahlhed@hotmail.com

  SvaraRadera
 117. Jag behöver verkligen en almanacka för att kunna planera mina läxor och träningar m.m. Jag har alltid funderat på att köpa en almanacka men har inte hittat ”the One” än. Och jag fall pladask när jag såg dina almanackor, för att ha sitt eget namn på en almanacka blir ju såå personlig & det är ju ett stort plus i kanten! Bara tanken att ta upp den här almanackan ur väskan får mig att le. Den här kommer att förgylla min vardag! :D

  Mirelle
  17 år
  miiirrree@hotmail.com

  SvaraRadera
 118. Heej Molly! ville bara säga att Du är en fantastisk sångerska och jag tror att du är en viktig förebild för många unga tjejer!

  Jo, jag är i behov av en almenacka! Jag både läser på högskola och jobbar extra, för att få ihop mina tider klottrar jag ner allt på servetter, händerna... ja var man nu kan tänka sig! Men det värsta var när jag hade glömt min pojkväns födelsedag och han ringde mig och sa "Grattis på MIN födelsedag älskling ;):)" höll på att avlida så mycket som jag skämdes. Vilka skuldkänslor!!

  Johanna 21 år johanna676@live.se

  SvaraRadera
 119. Hej! Spana gärna in min blogg http://wordsbyme.se
  Där hittar du en rykande färsk TÄVLING, modekollage och annat skoj!
  Välkommen!

  SvaraRadera
 120. Almanacka?! ja, tack! enligt min mentor Chrillis (som för övrigt ser ut som Sid i ice age med igelkottshår haha) är det (som han skulle uttrycka sig) EN TÄMLIGEN UNDERFÖRSTÅDD pryl för en naturare! Hmm.. det kanske ligger nått i det han säger trotts allt? Kunna skriva upp alla prov/läxor och körskoletider m.m skulle vara guld!
  KRAM

  Frida 17 år
  fmartinsson@gmx.com

  SvaraRadera
 121. Jag behöver en ny almenacka, min gamla lyckades jag tappa på bussen någonstans och sen har jag inte orkat köpa någon ny. Nu ligger jag bara efter med läxorna och alla klagar på att jag inte planerat helgens aktiviteter. Skulle uppskatta en ny almenacka :)

  Sofie
  18år
  Sofieeriksson.92@hotmail.com

  SvaraRadera
 122. En almenacka är bra att ha
  speciellt när man studenten ska ta

  Mycket skivor hit och dit
  på olika datum och olika tit (tid, men det måste rimma)

  Jag vill kunna komma ihåg läxor och prov
  så att jag inte har gått och lagt mig och sov

  En Almenacka vill jag gärna ha
  Bra att ha, det var det som mamma sa!

  -------------------------------------------------


  Jag är inte den bästa på att rimma (försöker varje jul, men slutar alltid med misslyckande dåliga rim som ingen skrattar åt....) men tyckte idag att jag klarade det rätt bra :)

  Malin Löfgren, 17 år (18 om 34 dagar :D )
  malin.lofgren@hotmail.com

  SvaraRadera
 123. Jag skulle behöva en almanacka för att komma ihåg alla mina läxor och när jag ska va hos kompisar eller vara borta på helgerna. de almanackorna som finns att köpa i butik är så tråkiga att man efter andra dagen med den har tröttnat och då hamnar den någonstans och glöms bort. Det hade varit kul med en almanacka som ser ut som man själv vill och kan anpassa efter sig så kan man sitta och rita eller skriva eller något annat när man väntar på och under lektionerna.

  Elin
  14år
  elle.53@hotmail.com

  SvaraRadera
 124. Hej Molly!!! Jag är i kris!!! Jag är verkligen i STOOORT behov av en almenacka! Jag blandar ihop läxor med det ena och det andra!! Ibland kan man tro att jag har minne som en guldfisk! Och så är ju en almenackorna SJUUKT snygga också! Och det skulle betyda sååååå mycket om jag fick den av självaste Molly Sandén!!!!(Ascoolt!)
  Dessutom skulle du göra en flicka i Linköping mycket glad om just hon fick en egen personlig almenacka!

  /Tack på förhand!!!<33

  Namn:Victoria
  Ålder:13
  Mail:victoria_carlsward@live.se

  SvaraRadera
 125. Jag är nog i behov av min almanacka som vissa är i behov av tobak, så jag måste ha med den hela tiden. Jag skriver allt i den, mina läxor, när jag skall träna, och vad jag skall hinna med under dagen/veckan, jag är nog helt enkelt en planerare allt för mycket tror ja, jag brukar till och med skriva ner allt som jag skall komma ihåg flera veckor framåt, annars finns det ingen chans jag kommer ihåg något ! Jag litar alltid på min almanacka! Och om inte min almanacka är med, känner jag mej så otrolit "naken" och förtvivlad, speciellt om man får mycket information den dagen, så blir det lätt att man skriver på handen, vilket jag inte tycker är världens mest lyckade idé. Problemet är de, att jag och min kompis köper likadana varje år, och nu har jag kommit fram till (de var på tiden) att jag skulle behöva en almanacka med mitt namn stort skrivet på, så jag inte tar hennes, för de brukar vara jag som är den elaka boven.
  Så jag ser inget mer perfekt än denna kalender !
  Den är till och med grymt härlig och snygg!
  Det skulle också vara otroligt häftigt att ha din autograf i den eftersom jag alltid gillat dej massor och följt med dej i alla program osv!

  Ha de bra! :)

  Julia L
  16 år
  julia-kamu@hotmail.com

  SvaraRadera
 126. Jag och mina föräldrar tycker att jag ska skaffa en almenacka för jag är helt världelös på att hålla tider och vart jag ska vara. Dels är det cool att ha en personlig..Med sin egen desigt och med sitt namn på. Dessutom tappade jag min. Och där stod allt jag skulle göra. :(

  SvaraRadera
 127. Jag behöver en almenacka för att jag är usel på att planera in saker. Och jag glömmer alltid bort läxor,prov och diagnoser.
  Och min almenacka som jag fått i skolan är skit ful alla i klassen tycker att den är skit ful.(: ♥


  Clara
  13 år
  walleng_97@hotmail.com

  SvaraRadera
 128. "En amlanacka, ja det behövs,
  så att mina planer dom ej störs.
  Skriva ditten och skriva datten,
  även på morgon och på natten.

  Läxor och prov ska skrivas ner,
  så jag dem aldrig glömmer mer.
  Jag vill väldigt gärna vinna den av dig,
  vad gör jag annars, säg?"

  Klurade ihop en liten dikt :)
  Felicia, 15 år, fillanhansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 129. Jag skulle behöva och vilja ha en almanacka. För att jag brukar glömma glos prov och sådant. och jag letat efter en almanacka sååå länge men det finns ingen fin, också vilj ju man ha en almanacka från Molly Sanden. Kram

  Namn:Linnéa
  Ålder:10 år
  Mailadress:linnea.dahlin@edu.karlstad.se

  SvaraRadera
 130. Hej Molly! Jag skulle vilja ha en personlig almenacka tillägnad min älskade lille katt Alfons som väldigt plötsligt och oväntat gick bort i natt. Han var min bästa vän som följt mig under hela mitt tonårsliv, och nu är han plötsligt borta. Det känns otroligt tomt. Självklart komer jag aldrig att glömma honom, men om han fick pryda min almenacka skulle jag ju kunna ha honom med mig jämt även nu...
  //Carro
  20 år
  caroline.stadelmann@hotmail.com

  SvaraRadera
 131. För att jag, 2 veckor i rad(!) glömt bort gympagruppen jag leder för 3-6 åringar. Det har varit lagom pinsamt när föräldrarna ringer och undrar var jag är och jag får förklara att jag åter igen glömt bort....

  Bella
  18 år
  bellan_lkpg@hotmail.com

  SvaraRadera
 132. Tjena;) jag behöver en almanacka så att jag kan skriva upp när jag träffade dig första gången och hur fantastiskt roligt jag hade.. den dagen vill jag aldrig i mitt liv glömma:) 16 oktober!! Eller va det då du va i skillingaryd?? Bäst du skickar en almanacka;)
  Filip
  19
  Filip_ktm@hotmail.com

  SvaraRadera
 133. Jag skulle behöva en almanacka så jag kan skriva ner när alla mina genrep är till musikaler och luciatåg vilket börjar närma sig snart, kunna skriva ner när mina fotbollsmatcher är, när jag har konståknig.
  Skulle vara jätte bra att ha en då som man dessutom får designa själv ;)

  Och såklart så skulle jag ju absolut träna på att skriva autografer, vill så gärna sjunga och dansa.
  men jag skulle ju också rita en massa söta grodor och elenfater :D

  Josefin Karlsson

  13 år

  eleonora-karlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 134. Jag har nog klickat i alla inställningar femton gånger men så fort jag ska beställa den så kommer något annat i vägen, så jag har fortfarande inte någon almanacka!
  Sen har de har ju sådana bilder som man hade när man var liten som man ska fylla i med färg, vilket kan bli ett roligt nöjde på lektionerna ;)

  Moa, 18 år, moa.samuelsson@gmail.com

  SvaraRadera
 135. Jag har just fått mitt första jobb/praktik, och vill ha en almenacka för att skriva vilka tider jag börjar :D

  Sandra
  19 år
  Snatransson91@hotmail.com

  SvaraRadera
 136. jag vill ha en almenacka för att jag alltid glömmer saker som jag ska göra!så att man inte varje dag när någon kollar på min almenacka i mitt rum och tänker ;men anna!! du klottrar för mycket men nu så kmr ingen att kolla på den!!jag glömmer saker som att jag ska lämna in läxor och det är ju lite jobbigt när man har suttit uppe sent på kvällen och GJORT DEN!!och framför allt så skulle jag vilja ha den för att jag inte ska glömma att äta pannkakor med jämna mellanrum!! det kan vara bra!så har jag ingen heller.kramiskramis
  Anna 10 år ab.anna@live.se

  SvaraRadera
 137. jag har skickat en kommentar men den kommer inte fram :(

  SvaraRadera
 138. Isabel
  13 år
  isabel_rosen@hotmail.com

  Jag vill ha den för att jag verkligen behöver en almenacka. där skulle jag kunna skriva upp när jag har alla läxor, och kunna peppa mig själv. Jag skulle också vilja ha den för att det hade varit såå coolt att kunna säga till mina vänner att jag vann den på molly sandens blogg, av molly!! Det är nog den största anledningen till att jag vill ha den. för jag hade varit såå stolt!! + att jag har varit på samma hotell som dig och Eric, pascha bay i turkiet! det är jättecoolt tycker jag (men säkert inte du, haha)så jag vill ha den för att du är min stora idol!
  så därför vill jag ha den. :)

  SvaraRadera
 139. Jag skulle behöva en almenacka som jag kan skriva i t.ex när jag har genrep. för musikaler och luciatåg vilket börjar närma sig nu, en som jag skriva i när jag har konståkningsläger,matcher och sånt.

  Där jag kan skriva olika citat som kan vara bra att ha,sånt som man kommer att tänka på men sedan glömmer bort..
  Och där jag kan skriva mina autografer jag vill så gärna bli sångerska eller koregraf.

  Och självklart där jag kan rita fina grodor och söta elefanter i :D

  namn: Josefin
  ålder: 13 år
  e-mail: eleonora-karlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 140. Jag har en assnygg hamster, kanske därför vi har slut på toapapper..

  Sofie
  21 år
  Sofiejohansson505@hotmail.com

  SvaraRadera
 141. Jag skulle så gärna vilja vinna en almanacka för att det skulle underlätta mitt skolarbete mycket.
  Jag går i 9:an och då är det mycket läxor och prov! Dessutom så har jag många aktiviteter i veckan.
  Men det som är det speciella är att du är min stora idol och det skulle vara så roligt att vinna något från dig. Jag skulle även kunna hålla koll på dina framträdanden.
  Jag håller tummarna att jag har en chans att vinna. :)

  Namn: Emma Christensson
  Ålder: 15
  Mail: emmachristensson@telia.com

  SvaraRadera
 142. Jag skulle så gärna vilja vinna en almanacka för att det skulle underlätta mitt skolarbete mycket.
  Jag går i 9:an och då är det mycket läxor och prov! Dessutom så har jag många aktiviteter i veckan.
  Men det som är det speciella är att du är min stora idol och det skulle vara så roligt att vinna något från dig. Jag skulle även kunna hålla koll på dina framtädanden.
  Jag hoppas att jag har en chans att vinna, :)

  Namn: Emma Christensson
  Ålder:15
  Mail: emmachristensson@telia.com

  SvaraRadera
 143. Jag vill vinna almanackan för att de är sjukt snygga och för att min almanacka inte är så fräsch längre efter att jag glömde en banan i min väska.. och eftersom att jag inte har så mycket tid har jag inte hunnit köpa nån ny, så det hade varit bra att vinna en :)

  Isabel
  14 år
  issa_gymnast@hotmail.com

  SvaraRadera
 144. Hejsan! Ja! Jag kan ju inte skylla
  På att jag har läxor osv eftersom jag är lastgammal . Men tror jag lider av Altzimer light och borde nog ha en almenacka som kan hjälpa
  Mig att hålla ordning på barnens läxor, träningar högt och lågt samt mina möten osv.
  Är nog för gammal att delta men chansar eftersom de vore ingen dum lösning.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Sanna
  40 år
  Sanna.katta@hotmail.com

  SvaraRadera
 145. Jag skrev en kommentar innan men det verkade inte som den registrerade det :o Så jag skriver igen och hoppas på att tävlingen inte är avslutad :/

  Jag skulle behöva en almenacka för jag glömmer alltid att jag har läxor, prov inlämningar och liknande. Jag kommer alltid på det dagen innan eller samma dag xD "Opps, jag har visst prov idag" :o Inte okej! xD
  Men helt ärligt, vem vill ha en ful tråkig grå/svart allmenacka som det står "amenacka 2010/2011? INGEN! :D
  Alla vill kunna designa sina egna almenackor utan att det ska kosta flera hundra kronor! ^^

  Som du kanske har förstått så går det ju inte jätte bra i skolan för mig eftersom jag inte planerar upp mina studier, och skulle jag vinna min egna almenacka skulle det bli mycket roligare att planera och plugga, och kunna strycka allt i almenackan som man är klar med, så slipper man sitta där kvällen innan eller samma dag ^^.
  Så jag är verkligen i behov av en almenacka :D
  Skulle sitta bra med min egna :D

  Namn : Aleksandra Njezic ^^
  Ålder: 18 år ^^
  Epost: aleksandranjezic@livese ^^

  SvaraRadera
 146. Att faila i fysik känns sådär,
  Bara för att jag inte var där,
  glömde helt bort lektionen,
  när jag checkade din blogg som värsta spionen,
  glömde också att vi hade läxa,
  läraren blev arg som en häxa.
  så om jag nu skulle få en almenacka
  är det dig jag skulle tacka!

  HAHAHA, jag rimmar inte så bra men jag tänkte att det var lite roligare...

  Nicolina
  13 år
  nicolina.l@hotmail.com

  SvaraRadera