onsdag 27 oktober 2010

Tvångstankar

Alla lider väl av tvångstankar till och från, men jag har upptäckt att jag har vissa grejer för mig som har blivit så vanliga att jag inte ens reflekterar över dom längre!

T.ex. när jag skriver sms, gör jag alltid, ALLTID, så att smset "går jämnt ut". Jag kan inte skicka iväg ett sms som slutar med ett ensamt ord på en ny rad. Jag måste liksom fylla hela kvadraten! Även om det innebär att jag får hoppa över att skiva "puss", eller skriva det tre och en halv gång!

Knäpp? Jag vet.

Nu är jag påväg in till gymet, och efter det blir det intervju!


Pusss

-- Bloggar från iPhone

10 kommentarer:

 1. Haha så gör jag med... Ett ensamt ord på en rad funkar inte, det ser så ensamt ut xD

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig! Men själv tycker jag att det går bra med ett ensamt ord <3
  Hejdå Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. omg, så konstigt, skaffa dig ett liv ;s

  SvaraRadera
 4. jag förstår dig helt, jag har också massor med tvångstankar och jag har haft det väldigt länge nu, känns inte direkt som om att jag behöver berätta vad jag gör men jag förstår dig helt enkelt. Jag tycker att det är väldigt jobbigt att måste göra nått hela tiden och så. jag mår väldigt dåligt utav det.

  ha det så bra!
  kramar

  SvaraRadera
 5. hihi,det där var rätt kul faktiskt! :) Men det måste ju bli konstit ibland för dem som får sms:n :D

  SvaraRadera
 6. ser dig på TV just nu föresten väldigt bra låt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  PUSS ALVA

  SvaraRadera
 7. tycker du det är konstigt om någon skriver ett sånt sms till dig då, som inte är hela raden ut? :P så söt Molly, haha du är för go!! :) puss♥

  SvaraRadera
 8. Hej Molly! Kanner du Elin och Frida Ohman?
  Puss Amanda

  SvaraRadera
 9. Det här kanske är en för personlig fråga och då ska du självklart inte svara. Men jag undrar, du har ju varit tillsammans med Erik väldigt länge, iaf ett långt förhållande för att vara 18 år, och hur är det? Är det en trygghet att veta att man har en pojkvän? Många har ju svårt att träffa någon och du har lyckats väldigt bra med det om man säger så, haha. Skulle vara skönt med några hoppfulla ord.

  Gillar din blogg! Puss

  SvaraRadera