tisdag 19 oktober 2010

Dagens fråga

Caroline:
Hur gick det till när Bert Karlsson hittade dig?

Ja, det där är något som många fått om bakoten (hur töntig är jag på en skala?).

Först och främst vill jag bara säga att jag gillar Bert jättemycket. Han är en sån där människa som jag tror att man antingen älskar eller hatar, och han har bara visat bra sidor för mig (då räknar jag inte med vad han gjorde innan jag föddes, eller allt som står i media, utan sidorna han visat mig personligen). Kommer t.ex. aldrig glömma när vi var i Bukarest (under JESC) och han gick runt en hel dag och köpte kläder och mat till de hemlösa.

Bert "hittade" inte mig. Han är inte min manager. Det är inte han som bestämmer vad jag ska göra. Men han har ändå varit väldigt viktig för mig eftersom han trott på mig, och kämpat för mig. (Som de flesta vet så är han väldigt envis och ser till att det händer saker). Men tittar jag tillbaka på tiden precis i början av min karriär, så kommer det upp runt tio namn som gjort att jag tagit mig hit idag. Utan den ena hade jag inte träffat den andra osv. Alla dessa har varit väldigt viktiga för mig, och man skulle egentligen kunna säga att alla de "hittade" mig och tog mig framåt.

Bert kom in i bilden direkt efter Junior Eurovision när han grattade mig, lät mig träffa journalister och berättade att hans skivbolag ville skriva kontrakt med mig.

Idag ringer han mig ibland och spelar upp låtar, vi ses i korridorerna på bolaget osv.

I framtiden, när nästa platta släpps, kanske vi kommer jobba mer ihop, men som ni vet så är han en ganska oberäknelig man med många bollar i luften. Så man vet aldrig.


Oj vad långt det blev! Men hoppas du fick svar på din fråga!


-- Bloggar från iPhone

6 kommentarer:

 1. Molly, jag vill börja med att säga att du är sntor förebild för mig. Jag ser verkligen upp till dig på många många sätt. Du verkar vara en fantatisk person. <3
  Jag har en fråga som jag hoppas kommer bli "dagens fråga" någon gång. Jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick svar. Vill gärna höra din åsikt.
  Jag undrar, är du en sådan person som lever i nuet, sekund för sekund eller är du sån som tänker på vad som har hänt och oroar dig för vad som kommer att hända/vad som kan hända? :)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Molly!

  Det skulle vara väldigt roligt om du tog med Eric lite i bloggen!

  Puzz o Kram
  /Emma

  SvaraRadera
 3. Jag har också en fråga!kan du inte ha dagens frågor med flera frågor!
  1. jag undrar hur du hinner med allt, blir du inte stressad ibland? (ja är också 18, blir det super ofta i denna ålder)
  2. hur hinner du balansera kompisar, pojkvän, familj, måsten, skola, och så mkt jobb?
  3. du verkar så go och glad blir du aldrig lite "tonårsdeppig"?
  //matilda

  SvaraRadera
 4. hej molly. jag är en tjej som älskar att sjunga. jag tänkte söka in till idol när jag fyllt 16.
  men jag är lite orolig. om man nu kommer vidar då.
  när man går på stan är de ofta folk som kommer
  fram till dig då? jag skulle själv vilja satsa på sång. men inte om de är många som kommer fram de berkar väldigt jobbigt...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack så jätte mycket Molly, jag får panik när jag ser att du har svarat eller när du la upp en bild på mig en gång, haha <3:D men jag förstår vad du menar och det är alltid kul att veta, hihi // Caroline <3<3:D

  SvaraRadera
 6. Hej Molly.
  Jag undrar om du har något tips när de gäller att skriva låttexter? Vad man ska tänka på och så?

  =)

  SvaraRadera